Εγώ θα κάνω πάλι το δικηγόρο του διαβόλου...........αλλα δεν είναι λίγο κάπως το ότι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο με με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα να έχουμε tank, AVS/AFS, drip tips, γεμίσματα από κάτω, από το πλάι 1002 πράγματα και να γυρίσουμε πάλι στους πολυεστέρες και στο καμένο πλαστικό? Γιατί δε μπορεί όσο καλά φτιαγμένο και να είναι κάτι που έχει πλαστικό γύρο γύρο από μια αντίσταση κάποια στιγμή θα το λιώσει.
Αυτή τη φορά ο...πελάτης σας μάλλον δεν έκανε καλή δουλειά κ. δικηγόρε
Η "κάποια" στιγμή που λες, τουλάχιστον στα δικά μου καρτο, δείχνει να μην είναι κοντά.
Μάλλον και τα ...κινεζάκια που κοροϊδεύουμε εξελίσσονται και βελτιώνονται.
Θυμάστε τι λέγαμε παλιά για τους Κορεάτες, Ταϊβανέζους, Φιλιπινέζους και έχουν "βάλει τα γυαλιά" σε χώρες-βιομηχανικά μεγαθήρια , για να μην πάω 30 χρόνια πίσω και θυμηθώ την κοροϊδία που έπεφτε στους
Ιάπωνες και τα κάθε λογής προϊόντα τους!!! Δε θέλω να παρεξηγηθώ, καλές οι ρολς , οι μπέντλεϋ και οι μπουγκάτι αλλά και οι άνθρωποι που θέλουν απλά να μετακινηθούν έχουν δικαίωμα στην αυτοκίνηση, εάν με καταλαβαίνεις
Το Hybrid μετά από 9 μέρες και 2 καθαρισμούς, "παίζει" και ατμίζει κανονικότατα. Με γεύση , με ατμό και (εξαρχής ήπιο) χτύπημα.
Και σε απλά Ελληνικά,
Deal with it!!!
(όπως κι εγώ)