vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

604 επισκέπτες, 7 χρήστες
BABIS1098, Tem, camber, jim356, Mensanos, Milarepa, manoslykos

επιθυμία για κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
  • Φύλο: Άντρας
Απ: επιθυμία για κ.τ.
« Απάντηση #150 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 09:36 »
kai εγω απο την δευτερη μερα που αρχισα το η.τ. , τιποτα, ουτε καν σκεψη πλεον για κ.τ. :yes:

Αποσυνδεδεμένος zzooii

• *
  • 90
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Vape, vape, vape! (since 24.11.11)
    • Facebook
« Απάντηση #151 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 15:20 »
Απο τη μερα που δοκιμασα τον Giant? δεν σκεφτηκα ποτε ειλικρινα να δοκιμασω κατι αλλο!! Ειμαι τοσο μα τοσο απολυτη οταν κατι με ικανοποιει που μπορει καποιοι να νομιζουν οτι ειμαι εντελως "κολλημενη"!!!  :laugh1: :laugh1:
Εαν μου πει  εκεινος ο καλος ανθρωπος της γης οτι βγηκε κατι καλλιτερο απο τον Giant?  :hmmm: :hmmm: ισως δοκιμασω να δω αν οντος ειναι ετσι μα προς το παρον μενω κολλημενη τρελα στον Giant  ;) ;) ;) Πολυ καλο ατμο κ πολυ καλη γευση!!!!!!!!!! κ χτυπημα!!! Προσωπικη μου αποψη παντα ναι? Οποιος θελει να ξεχασει το κτ ειναι οτι καλλιτερο να ξεκινησει με Giant!!!!  :yes:
Ξεκίνησα με Giant και υγρό 12άρι. Σκοτώστε με, στο κτ δεν ξαναγυρίζω. Προτιμώ να τρέμω 10 μέρες και να το κόψω τελείως. κτ όμως..... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΑΑΑΑ

Αποσυνδεδεμένος thanos_rr

• **
  • 246
    • Δρομοκρατία
« Απάντηση #152 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 15:24 »
Εγω πάλι φουμάρω και κανένα κ.τ που και που σύνολο 3-4 τη βδομάδα και για να είμαι ειλικρινής δε με χαλάει.
Δεν τίθεται θέμα βέβαια να το αυξήσω σε καμία περίπτωση,μάλλον θα το μειώσω και άλλο με δραστικά μέτρα που έρχονται  8)
Πάντως δε νομίζω οτι ενα τσιγάρο στις 2 μέρες που κάνω είναι κάτι τραγικό σε σχέση με 50 στριφτά που έκανα τη μέρα,εννοείται πως δε παρακινώ κανέναν να κάνει οτι κάνω,απλά αναφέρω το γεγονός  ;)

Αποσυνδεδεμένος GOTTHARD

• **
  • 206
  • PUFF DADDY
    • hardrockcity
« Απάντηση #153 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 15:24 »
Ρε γμτ πολύ βρωμάει αυτό το κ.τ. Απορώ πως ανεχόμουνα να μυρίζω λές και είχα πάρει φωτιά. Πλέον έχω σοβαρό θέμα με την κάπνα και την μυρωδιά του. Φανταστείτε πρώτα να κυκλοφορούσε το η.τ και μετά κάποιος να έβγαζε το κ.τ. Θα πήγαινε κανείς σε αυτό? Δεν νομίζω. 

Υ.Γ Ίσως ΜΟΝΟ η Ελληνική κυβέρνηση.  :))

Αποσυνδεδεμένος Kris

• **
  • 291
  • Θέλω κάποια να μ’αγαπήσει για τα λεφτά της... ツ
« Απάντηση #154 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 15:30 »
μετά από 7 εβδομάδες ατμίζματος! δεν έχω καμία επιθυμία για Κ.Τ. Έχει ξεβρομίσει το σπίτι μου από την κάπνα, έχουν ξεμυρίσει τα ρούχα μου και δεν έχω τασάκια αναπτήρες στάχτες τριγύρω μου... (έχω γεμίσει μπουκαλάκια με τα αγαπημένα μου υγρά )

:yahoo:

Αποσυνδεδεμένος Dio13

• 781
  • ProVari V1 - DD + A2 ss = \m/ Heavy Rock \m/
« Απάντηση #155 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 15:30 »
εχει τη πλακα του τελικα το ποσο μας ενοχλει η τσιγαριλα, ακομη και για εμας τους πιο θεριακληδες..... ελεος τετοια αρνητικη αντιμετωπιση στο κ.τ. δεν περιμενα οτι θα εχω ποτε...

Αποσυνδεδεμένος Kris

• **
  • 291
  • Θέλω κάποια να μ’αγαπήσει για τα λεφτά της... ツ
« Απάντηση #156 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 15:34 »
πολύ περίεργο Dio όντως ! κι όμως εγώ που τόσο πολύ το λάτρεψα το ρημάδι τόσο το απεχθάνομαι πλέον!!!  :D

άσε που το μυρίζω και πολύ εύκολα πλέον!  ;D

Αποσυνδεδεμένος kostas71

• *
  • 48
  • 2 Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα ανεξαρτησίας
« Απάντηση #157 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 16:24 »
πολύ περίεργο Dio όντως ! κι όμως εγώ που τόσο πολύ το λάτρεψα το ρημάδι τόσο το απεχθάνομαι πλέον!!!  :D

άσε που το μυρίζω και πολύ εύκολα πλέον!  ;D

Ισως οντως να φταιει αυτο, οτι πλεον η μυτη χρησιμοποιειται και για αλλο λογο εκτος απο τη στηριξη των γυαλιων :)

Αποσυνδεδεμένος YAziDis

• *
  • 9
« Απάντηση #158 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 19:59 »
προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι έχω αρχίσει να το ελατώνω σημαντικά! Κάπνιζα περίπου ένα καπνό την ημέρα, και πλέον στις 3 μέρες .. Ελπίζω να συνεχίζω να το μειώνω..

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #159 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 20:25 »
Λοιπον παιδια, σημερα εγινε το απολυτο τεστ.
Παρεα φιλοι 8 ατομα, σε ταβερνα με ψητα πρωτης ταξεως, τσιπουρα, ρετσινες, μπυρες ..... καταλαβαινετε.....

Οι 5 φανατικοι καπνιστες, αναβαν/εσβηναν.
Οι δυο ακαπνοι, σηκωθηκαν και φυγανε νωρις.
Εγω, ο μονος ατμιστης.

Τα τασακια γεμιζανε, ο καθενας τους εκανε απο ενα πακετο τουλαχιστον.
Εγω ειχα το elips μου, φρεσκοφορτισμενο και το τανκ γεμισμενο. Το εφεδρικο στη τσεπη.

Με φλομωσανε στην τσιγαριλα, ηθελα να κανω εμετο! εγω που μεχρι πριν 3 εβδομαδες καπνιζα δυο πακετα marlboro lights.

Με μια συσκευη, η οποια εξαντληθηκε λιγο πριν φυγουμε (απο υγρα και μπαταρια) ημουν υπερ-καλυμενος για φαγοποτι 5 ωρων.
Ουτε στιγμη επιθυμησα το κωλοτσιγαρο. Μαλιστα, τους λυπομουνα τους καπνιστες της παρεας που βηχανε και δειχνανε σαν γεροι. Κιτρινα δοντια και δαχτυλα... γερασμενοι.... φρικη.

Το πιο ευχαριστο. Ο ενας, ο πιο αγαπητος μου, δοκιμασε το η.τ. μου και ξετρελλαθηκε. Δηλωσε οτι τον καλυπτει πληρως! Απο αυριο ατμιστης συναδελφος κι αυτος..... Ευτυχως εχω αποθεμα σε υγρα, αρκετο.....
Το marlboro εχασε ακομα εναν πελατη των 3 πακετων τη μερα......
...................
 :thumbsup_move_1: :yahoo:

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #160 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 01:56 »
Έπειτα από 3 μήνες, 19 ημέρες, 10 ώρες και 57 λεπτά που βρίσκομαι στον κόσμο του ατμού, καμία επιθυμία για κ.τ.
Καπνιστής 26 χρόνια, θεριακλής, 2,5 πακέτα τσιγάρα ημερησίως και ακόμα δεν πιστεύω πόσο εύκολο μου ήταν να κόψω το κ.τ. και ας μην μιλήσω για τα οφέλη που έχω δει σε άλλους παράγοντες της ζωής μου.
Γιάννης.

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #161 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 02:06 »
οσο ευκολη ηταν για μενα η μετάβαση απο το κ.τ στο η.τ αλλο τοσο δυσκολη φαινεται για πολλους.
το πηρε μια κοπελα στη δουλεια μου πρωτη και ακολουθησαμε πολλοι αλλα απο τα 50 ατομα μεσα σε λιγες βδομαδες, ελαχιστοι παρεμειναν στο η.τ...
μια μοδα ηταν για τους υπολοιπους και τιποτα περισσοτερο.
πιστευω οτι το μεγαλυτερο ζητημα για να παραμεινεις ειναι η θέληση και οχι τοσο στο κατα ποσο σε
καλυπτει σε σχεση με το κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος striker

• **
  • 202
« Απάντηση #162 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 02:29 »
Ειμαι 3 μηνες και 8 ημερες στον μαγικο κοσμο του Η/Τ...
Σημερα στη δουλεια ως δια μαγειας εχασα το DD μου  :eyesplash: :angry_orange: :wall: :angry_orange: :wall:
Το πως την εβγαλα...αφηστε το!!!
Αφου παντως με τον εναν ή τον αλλο τροπο δεν καπνισα σημερα, πιστευω πως δεν θα το κανω ποτε!!!

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #163 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 02:33 »
μπραβο που αντεξες!  :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος striker

• **
  • 202
« Απάντηση #164 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 02:36 »
Σε ευχαριστω πολυ!!! :)
Δεν φανταζεσαι με τα νευρα που ειχα, τι test αντοχης περασα...κι ομως!!!  8)
Ευχομαι σε ολους να μην ξαναγγιξουν ποτε  κ/τ!!!  :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359915 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374809 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15293 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F