vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

550 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, jim356, Mensanos, Milarepa, manoslykos, lagoudakis, camber

επιθυμία για κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
Απ: επιθυμία για κ.τ.
« Απάντηση #165 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 03:05 »
σε καταλαβαινω! ξεμεινα για λιγες ωρες χθες με μια ζημια που εγω προκαλεσα στον ατμοποιητη μου αλλα ουτε
μου περασε στιγμη απο το μυαλο να αναβα κ.τ.
αυτη η επιλογη εχει εξαφανιστει απο το μυαλο μου..ετσι απλα και κάθετα! :nope:

Αποσυνδεδεμένος iceberg

• **
  • 223
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #166 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 04:41 »
Μπράβο σας ρε παιδιά! Πολλοί ίσως θα έψαχναν μια πρώτη καλή δικαιολογία. Όλη μέρα χωρίς η.τ και να μην καπνίσετε κανονικό...1000 μπράβο!!! :thumpup:
@Με το DD τι έγινε τελικά; Πάει;;;   ???

Αποσυνδεδεμένος striker

• **
  • 202
« Απάντηση #167 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 05:28 »
Eκανε φτερα, μαζι με μια AW IMR 18650 και ενα nobacco DCT!!! :wall: :wall: :wall:
Ευτυχως ομως που υπαρχει ο καλλιτεχνης του ειδους ο craven!!! :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος iceberg

• **
  • 223
« Απάντηση #168 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 05:37 »
Πολύ κρίμα...  :'(

Αποσυνδεδεμένος striker

• **
  • 202
« Απάντηση #169 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 05:44 »
Εμενα μου λες;;; :'( :'( :'(
Επειδη ομως ειμαι πλεον εθισμενος και δεν αντεχω ουτε μερα  χωρις αυτο (DD),  αυριο (σημερα) θα εχω το καινουργιο μου!!! :thumbsup_move_1: :thumbup_move_2: :victory:
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 17, 2011, 09:33 από striker »

Αποσυνδεδεμένος Adreas

• *
  • 59
« Απάντηση #170 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 09:25 »
Ειμαι 3 μηνες και 8 ημερες στον μαγικο κοσμο του Η/Τ...
Σημερα στη δουλεια ως δια μαγειας εχασα το DD μου  :eyesplash: :angry_orange: :wall: :angry_orange: :wall:
Το πως την εβγαλα...αφηστε το!!!
Αφου παντως με τον εναν ή τον αλλο τροπο δεν καπνισα σημερα, πιστευω πως δεν θα το κανω ποτε!!!

Ωραιος man respect ;)

Αποσυνδεδεμένος striker

• **
  • 202
« Απάντηση #171 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 09:42 »
Να'σαι καλα φιλε!!! ;)
Αν και πανω στα νευρα μου που ηταν πολλα σκεφτηκα να αναψω ενα , το μονο που εκανα ηταν να παιρνω ποτε ποτε, το giant του κουμπαρου μου που δουλευουμε μαζι!!! :thumpup:
Ποτε ξανα κ@λ@τσιγαρο!!!  :nope:

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
« Απάντηση #172 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 10:04 »
ελα ρε φιλε στο φαγανε...? μπραβο σου παντως ειναι μεγαλο το παζαρι στην δυσκολη το εχω παθει και εγω και απο τοτε εχω καβατζα παντα μια μπαταρια με ενα egot lr για τετοιες περιπτωσεις.

Αποσυνδεδεμένος 99

« Απάντηση #173 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 23:22 »
Να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου. Καταρχήν πρωτοδοκίμασα ΗΤ πριν από ένα χρόνο. Ένα green smoke ή κάτι τέτοιο, της κακιάς ώρας, που μου το είχε δανείσει ένας συνάδελφος γιατί δεν το χρησιμοποιούσε. Μετά την πρώτη μέρα το παράτησα. Ήταν άχρηστο. Βέβαια τότε δεν ήξερα ότι έφταιγε το συγκεκριμένο ΗΤ. Τον περασμένο Ιούλιο, δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγινε, και ψήθηκα να ξαναδοκιμάσω. Αγόρασα ego-t. Από την πρώτη μέρα με κάλυψε. Βέβαια για κανένα δίμηνο, κάθε βράδυ άναβα και ένα ΚΤ με μία μπίρα. Τελικά το έκοψα κι αυτό (μαζί με τη βραδινή καλοκαιρινή μπίρα). Ακόμη και σήμερα όμως έχω στο μπουφάν μου ένα πακέτο, το οποίο δεν αδειάζει ποτέ.
Και έχω λόγο που γράφω σήμερα σ’ αυτό το νήμα: Πριν από μία ώρα έχασα το μικρό μπουκαλάκι με το υγρό μου (έχω και μεγάλο που μένει πάντα σπίτι). Είχα μόλις φτιάξει έναν καφέ (απίστευτη επιθυμία στις 10 το βράδυ) και ήθελα οπωσδήποτε να τον συνοδέψω. Αφού έψαξα κανένα πεντάλεπτο για το μπουκαλάκι, το πήρα απόφαση. Έβγαλα ένα Gauloises και βγήκα στη βεράντα με τον καφέ μου. Άναψα, πήρα δύο τζούρες και το πέταξα. Εκτός από την απαίσια γεύση μου ανακάτεψε το στομάχι. Οπότε γέμισα τον Α2 με υγρό, από το μεγάλο μπουκάλι, και ησύχασα.
Με λίγα λόγια δεν υπάρχει επιστροφή για μένα.

Θα πρέπει όμως να παραδεχθώ ότι μετά την δεύτερη μπίρα (όταν προκύπτει δεύτερη) δεν με χαλάει η γεύση του ΚΤ. Βέβαια προτιμώ το ΗΤ. Κι επίσης έχω κάνει την εξής σημαντική παρατήρηση: Σε μεγάλες αλκοποσίες έχει τύχει να καπνίσω ολόκληρο πακέτο (μιλάω για τους τελευταίους μήνες). Την επόμενη ημέρα οι επιπτώσεις στο στομάχι και στο κεφάλι ήταν βασανιστικές. Όμως έχει τύχει επίσης να κάνω ακόμη μεγαλύτερες αλκοποσίες, αποκλειστικά με τη συνοδεία του Α2. Τα αποτελέσματα την επόμενη ημέρα ήταν απίστευτα. Καμία ενόχληση. Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι σε τέτοιες περιπτώσεις με πειράζει (εμένα προσωπικά) κυρίως το κάπνισμα και όχι το αλκοόλ.

PS1. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν μεθοκοπάω κάθε μέρα. Έτυχαν μαζεμένες (σε διάστημα δύο μηνών) κάποιες πολύ ειδικές περιπτώσεις. Εξάλλου πίνω μόνο μπίρα και σπάνια κανένα κρασί.

PS2. Πολύ γρήγορα κατάφερες να αντικαταστήσεις το χαμένο σου DD αγαπητέ striker. Μπράβο σου!

« Απάντηση #174 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 00:07 »
διαβαζα  καιρο  στο  φορουμ  ....οτι  πολλοι  μετα  το  η.τ     οταν  πηγαν  να  κανουν  κ.τ  το   πεταγαν  με  την  μια  και  ηταν  δυσκολο  να  το  πιστεψω  ........

ετσι  και  εγω  μετα  απο  περιπου  2 μηνες  μονο  ατμισματος  εκανα  ....βασικα  απο  περιεργεια  να  αναψω  ενα  κ.τ

και  οντως  με  αναγουλιασε  και  το  πεταξα   ........τερμα  τελος  μονο  η,τ 

καλη  δυναμη  σε  ολους 

παναγιωτης .     

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
« Απάντηση #175 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 00:10 »
παιδια εγω οχι να το καπνισω ουτε να το μυρισω δεν μπορω, οταν ειμαι σε κλειστο χωρο και καπνιζουν πνιγομαι

Αποσυνδεδεμένος GOTTHARD

• **
  • 206
  • PUFF DADDY
    • hardrockcity
« Απάντηση #176 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 00:17 »
τα δικά μου τα έχω αναφέρει πιο παλια. Πάμε στα του γείτονα. Έχει κόψει το κ.τ εδώ και ένα χρόνο αλλά όπως είναι γνωστό το έριξε στην μάσα με αποτέλεσμα να γίνει σαν μπαλόνι. Πήρε λοιπόν η.τ με 0 mg και έκοψε και το extra φαί. Ηθικό δίδαγμα προς κυβέρνηση? ΤΟ Η.Τ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝΑ ΤΟΥ GADGET ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΝΩ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. 

Αποσυνδεδεμένος striker

• **
  • 202
« Απάντηση #177 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 00:29 »
PS2. Πολύ γρήγορα κατάφερες να αντικαταστήσεις το χαμένο σου DD αγαπητέ striker. Μπράβο σου!

Τα μπραβο τα αξιζει αλλος!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος iceberg

• **
  • 223
« Απάντηση #178 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 10:21 »
Εγώ πάλι ποτέ να σας πω την αλήθεια δεν είχα πάρει καμία απόφαση να κόψω το κ.τ. Είχα δοκιμάσει και παλιότερα με η.τ και το είχα παρατήσει σε λίγες μέρες. Ηταν το prestige της nobacco. Το Ατμισμα τότε ήταν σαν αγωνιώδης προσπάθεια να πάρεις "κάτι" απο το η.τ που δεν το έπαιρνες τελικά.
Πρίν απο 27 μέρες όμως πήρα το giant και είπα να ξαναδοκιμάσω. Δεν θυμάμαι να σας πω την αλήθεια γιατί ακριβώς το πήρα...ίσως με έπιασε το καταναλωτικό πνεύμα των Χριστουγέννων νωρίς.
Απο κει και πέρα και χωρίς κάποιο ζόρι ή απαγόρευση στον εαυτό μου ήμουν απόλυτα καλυμένος με το η.τ και το παιχνιδάκι του να ψάχνω υγρά και γεύσεις άρχισε να μου αρέσει.
Επίσης μου άρεσε πολύ που οι δικοί μου μη καπνίζοντες άνθρωποι ενθουσιάστηκαν!
Εκεί που έβγαινα στο μπαλκόνι ή άνοιγα χειμωνιάτικα τις πόρτες στο σπίτι και τα παράθυρα στο αυτοκίνητο καθόμουν πασάς στο σαλόνι και φούμαρα και κανείς δε μου έβαζε χέρι!
Μάλλον έγινα και λίγο ενοχλητικός να ρωτάω συνέχεια: "Σου μυρίζει;" "Μα δε σου μυρίζει"; "Μα δε σου μυρίζει ΚΑΘΟΛΟΥ";
Οκ. αυτό το έκοψα...δεν τους μυρίζει...τέλος! :))
Πιο πολύ απ' όλα βέβαια μου άρεσε που ο βήχας τα σφυρίγματα στους πνεύμονες και το ροχαλητό κόπηκαν!
Και κάτι άλλο επίσης νομίζω λειτουργεί καλύτερα, αλλά αφού δεν το λέει κανείς σας σιγά μην το πω εγώ! :))

Για να πω και την αμαρτία μου...χθες το βράδυ μετά από κάποια προσωπικά ζόρια θέλησα κάτι αν όχι πιο δυνατό, κάτι πιο οικείο...σα να ου φαινόταν λιγάκι φτιαχτό το να πάρω το GG (που στο μεταξύ απέκτησα) και να ατμίσω. Ημουν και 22 χρόνια φανατικός καπνιστής βλέπετε και το άτιμο το κ.τ έχει δεθεί με πολλές φάσεις που πέρασα όλα αυτά τα χρόνια όπως υποθέτω συμβαίνει με όλους μας.
Μέσα σε μια πολύ έντονη πίεση απο κάποιες καταστάσεις λοιπόν θέλησα να καπνίσω για πρώτη φορά και πάλι μετά απο σχεδόν ένα μήνα χωρίς κ.τ
Πάντα είχα 2 τσιμπούκια ένα στη δουλειά και ένα σπίτι. Αντί να ανάψω τσιγάρο είπα να προτιμήσω αυτό. Το άναψα λοιπόν αλλά μου φάνηκε πολύ...ελαφρύ...ρουφώντας επανειλημμένα κατάφερα να μπουκώσω τόσο άσχημα απο τον καυτό καπνό που δεν ήξερα πως να τον φυσήξω έξω...έριξα ένα γερό βήχα και το παράτησα.
Οπότε βρήκα τον παρατημένο καπνό που είχα στο αμάξι και έστριψα ένα...
Πρώτη τζούρα ήταν οκ...δεύτερη καλή, αλλά ή τρίτη μου έκαψε τόσο άσχημα τους πνεύμονες που ειλικρινά αναρωτήθηκα τι λαλακία κάνω...
Οπότε αφού το πέταξα είχα ότι είχα, μου βρωμαγε και το σπίτι απο πάνω...άντε πάλι ορθάνοιχτα τα παράθυρα βραδιάτικα!
Απο κει και πέρα πήρα το GG και πάλι...έβαλα και ένα καινούργιο κάρτο στο giant με αναραίωτη 18άρα που είχα για την περίσταση μια και την περίμενα και όλα ήρθαν στη θέση τους!
Ατμιστικά τουλάχιστον. Και τα υπόλοιπα θα έρθουν και χωρίς τη βοήθεια πίσσας που καμιά βοήθεια δεν πρόσφερε τελικά.
Απλώς πλέον ανακαλύπτω να με καλύπτει καλύτερα αλλά κυρίως να μου αρέσει καλύτερα το άτμισμα και αυτό πραγματικά πιστεύω είναι μεγάλη τύχη!!!

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1124
« Απάντηση #179 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 10:32 »
Καμμια εδω και 50 μερες που ατμιζω.
Απλα οταν χαρμανιαζω χρησιμοποιω 12mg, ολη την μερα 6mg.
Θα κανω δοκιμη να πεσω στα 9 και στα 4, ωσπου να φτασω στο φλωρεξ.  :)
Με ενοχλει ο καπνος του τσιγαρου και δεν μπορω να το πιστεψω.
45 χρονια καπνιστης με αφιλτρα τσιγαρα (μην ρωτατε ποσα)
και για μεγαλα διαστηματα με πιπα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359914 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450131 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374808 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15293 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F