Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

419 επισκέπτες, 9 χρήστες
Tem, infierno, Vagglan, manoslykos, Lazy Dog, john67, maprix, guss, paiktaras

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Google (site search)   

    

Αναζήτηση vaping

    
   

Αποστολέας Θέμα: Aspire Nautilus 2 Προεπισκόπηση όχι Επισκόπηση  (Αναγνώστηκε 47961 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sponch

  • e-non ατμιστής
  • *
  • Join Date: Οκτ 2011
  • Τόπος: athina
  • Μηνύματα: 18
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Nautilus 2 Προεπισκόπηση όχι Επισκόπηση
« Απάντηση #315 στις: Μαρ 20, 2017, 23:21 »
Το φαινόμενο της μπουρμπουλήθρας δεν δημιουργείται όταν γεμίζεις με ανοιχτό το πάνω καπάκι αλλά όταν το βιδώνεις πάνω στη βάση. Στην ουσία αυτό δημιουργεί μια πίεση μέσα στο τανκ και όταν το καπάκι φτάνει στο τέλος του βιδώματός του, αυτή η πίεση στέλνει με δύναμη λίγο έξτρα υγρό μέσα στο βαμβάκι. Λύση που περιορίζει το πρόβλημα κατά πολύ είναι να έχουμε κλείσει εντελώς τον αέρα από την αρχή (δεν δίνεις το ελεύθερο στο υγρό να εισχωρήσει μέσα στο coil ) μέχρι το τέλος της διαδικασίας αναπλήρωσης αλλά και βιδώνοντας το καπάκι να γυρίζουμε τον ατμοποιητή ανάποδα στις 1-2 τελευταίες περιστροφές που θα πάρει μέχρι να βιδώσει τελείως.
Καλό επίσης είναι να ανοίγουμε τον αέρα όσο είναι ακόμα ο ατμοποιητής ανάποδα και να αφήνουμε κάνα δυο δευτερόλεπτα να φύγει ο πιεσμένος αέρας μέχρι να φέρουμε τον ατμοποιητή σε όρθια θέση. Ανάποδα τον γυρίζουμε επειδή θέλουμε να στείλουμε πιεσμένο αέρα μέσα στην κεφαλή κι όχι υγρό.. ;)

Αυτά τα βήματα κάνω από την αρχή και το φαινόμενο παρατηρείται ελάχιστα (χωρίς πολλές "πλημμύρες" δηλαδή ) ενώ εξαφανίζεται μετά από μία άντε δύο τζούρες.

Δεν το λέω "ελάττωμα" του Ναυτίλου πάντως, όλοι σχεδόν οι top fill ατμοποιητές χωρίς "κλείσιμο" των υγρών το παρουσιάζουν αυτό το φαινόμενο (άλλοι λιγότερο κι από περισσότερο ) και οι λύσεις είναι οι παραπάνω.
Μάκη μου αδερφέ μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Με έσωσες, ήμουν έτοιμος να πετάξω τον cubis pro που έχω γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα με τις μπουρμπουλίθρες του, ακολουθώντας όμως τις οδηγίες σου πλέον τον ευχαριστιέμαι πολύ. Μπουρμπουλίθρα τέλος!! Είχα απογοητευθεί πολύ και είχα παραγγείλει τον ναυτίλο 2 (23.50 ευρώ από joinclub) τον οποίο περιμένω αύριο, αλλά βλέπω να μένει στο συρτάρι για λίγο καιρό εκτός κι αν με φάει η περιέργια,,,... Ευχαριστώ φίλος.
Βασικά το quote το έβαλα για να μη χάνεται μια τόσο σημαντική βοήθεια μέσα στις πολλές σελίδες του θέματος και προτείνω στους υπεύθυνους του φόρουμ να το βάλουν κάπου sticky.

Αποσυνδεδεμένος afrodite

  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Join Date: Φεβ 2017
  • Μηνύματα: 115
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Aspire Nautilus 2 Προεπισκόπηση όχι Επισκόπηση
« Απάντηση #316 στις: Μαρ 21, 2017, 08:05 »
Aφου ξεπέρασα τα προβληματα του πρωταρη εχτες να αναφέρω ορισμενα "αρνητικα" του ναυτίλου. Ειναι προσωπικη άποψη και η συγκριση γίνεται αναμεσα σε Melo 2 και Vaporesso gardian tank. Και οι 2 που αναφερα η πλήρωση του υγρου γινεται απο πανω.
1. Θελει διαδικασια να γεμισεις το τανκ. Και πρεπει να βγαζεις τον ατμοποιητη απο το μοντ για να το κανεις αυτο. Ξεβιδωσε ατμο, ξεβιδωσε μετα το πανω μερος, γεμισε (θυμισου να κλεισεις τους αεραγωγους) και μετα βαλε το καπακι βιδωσε το. Εχε και χαρτομαντιλα μαζι γιατι κατα την τοποθετηση κατι σταζει απέξω (θα το βρω ομως αυτο που θα παει)...  Επισης δεν ειναι ευκολο να δεις μεχρι που πρεπει να γεμισεις... πανω απο τις σπειρες ή κατω απο τις σπειρες... μη σου ξεφυγει.Αν τη διαδικασια την κανεις σε χαμηλο φωτισμο παρε φακο να βλεπεις... Βεβαια ολα αυτα συνηθεια και πρακτικη εξασκιση ειναι αλλα για καποιον που θελει τη διαδικασια απλη και γρηγορη του ειναι κάπως. Μου εχει τυχει να θελω να γεμισω τον ατμοποιητη οταν ειμαι στο λεωφορειο για να παω στη δουλειά... με τον gardian τα πραμματα ειναι απλα, με τον Μελο 2 ακομα ποιο απλά (σε αυτον δεν αποσυναρμολογεις καν...).

2. Εδω ειναι κατι περιεργο αλλα ειναι θεμα αντιληψης. Ενω εχεις βαλει το υγρο μεχρι εκει που σου λεει ο κατασκευαστης και λες οκ 2 ml, κουμπωνεις το καπακι το βαζεις στον ατμο ετοιμος να ρουφιξεις και βλεπεις οτι το υγρο στο πιρεξ ειναι μεχρι τη μέση και οχι μεχρι απανω οπως εχεις συνηθισει με τους αλλους  :idiot1:. What? Αυτο για καποιον σαν εμενα δινει την αισθηση οτι  ο ατμο ειναι αδειος και θα αδειασει γρηγορα... ειναι αυτο που λεμε πως βλεπεις τοποτηρι μισοαδειο ή μισογεματο. Σε αγχωνει και λιγο...  Πειτε με περιεργη... ισως και να εχω OCD αλλά εμενα αυτο μου τη σπαει. Μα ολο αυτο το κενο πιρεξ να παει χαμενο?? Κριμα δεν ειναι???

Να πω και τα θετικα να μη λετε πως τον κατηγορω και με κυνηγατε εχει καλη γευση (νομιζω πως τα βρηκαμε στο θεμα αυτο). Καπως πλησιαζει τη γευση που μου δινει ο gardian (τον Μελο τον εχω βαλει στο συρταρι...αχρηστη αγορα οτι αντισταση και να του εβαλα ποτε δεν με ικανοποιησε. Αν τον θελει κανεις να του τον στειλω). Ευτυχως εχω 2 μοντ οποτε οταν θελω να τραβηξω πνευμονικη να ερθω στα ισα μου θα χρησιμοποιω τον gardian (ειδικα οταν ειμαι στη δουλεια κι εχω πολλα νευρα και θελω να ηρεμισω)

Α ενα 3ο αρνητικο αλλα σε αυτο δεν φταιει ο ναυτιλος αλλα ο Eleaf Pico μου. Οτι συνδιασμο στροφης και να κανω οι αεραγωγοι καταλληγουν εκει που ειναι το καπακι της μπαταριας. Δεν ξερω αν αυτο επιρεαζει την αποδοση αλλα ειναι ενα θεματακι να δω σε ποια τρυπα τον εχω. Καμια ιδεα?


Τελικα πόσα Ο ρινκς εχει η βαση? Ενα ή περισσοτερα? Στη συσκευασια εχω πολλα ανταλλακτικα.

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

  • Φουγαροκαραβάνα
  • *****
  • Join Date: Φεβ 2016
  • Τόπος: ιεραπετρα
  • Μηνύματα: 1608
  • Φύλο: Άντρας
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
Απ: Aspire Nautilus 2 Προεπισκόπηση όχι Επισκόπηση
« Απάντηση #317 στις: Μαρ 21, 2017, 08:36 »
Ως προς τους αεραγογους που κοιτανε καπακι μην αγχωνεσαι.απτη στιγμη που υπαρχει ενα μικρο κενο(χαραμαδα)δν εχεις θεμα.οπως και να τον βιδωνεις ειναι στανταρ οι στροφες που μπενει οποτε ματαια.τωρα για τα ορινγκ καποιος αλλος θα μιλησει

Στάλθηκε από το HUAWEI U9508 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Αποσυνδεδεμένος makis206

  • Διακεκριμένο μέλος
  • *****
  • Join Date: Σεπ 2011
  • Τόπος: Πλέον Ηράκλειο
  • Μηνύματα: 3529
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Nautilus 2 Προεπισκόπηση όχι Επισκόπηση
« Απάντηση #318 στις: Μαρ 21, 2017, 08:48 »
1. Το "καπάκι" μην το βιδώνεις πολύ, ίσα να αισθανθείς ότι πατάει το εσωτερικό oring που έχει μέσα του με το πάνω μέρος του γυαλιού θέλει! Ούτε θα τρέξει υγρό αν τον γυρίσεις ανάποδα ούτε διαρροές θα έχεις από το airflow. Βιδωνε μέχρι να ακουμπήσει το oring και σφίξε ελάχιστα παραπάνω, αν αρχίσεις να σφίγγεις αυτό σίγουρα θα πάρει δυο ολόκληρες περιστροφές ακόμα, δεν χρειάζεται να το κάνεις όμως αν θες να το ξεβιδωνεις με περισσότερη ευκολία. ;)

2. Αν κοιτάξεις απ' το "παράθυρο" του τανκ θα διακρίνεις και την καμινάδα που βρίσκεται πάνω από την κεφαλή, ήθελε κι αυτή τον χώρο της μέσα στο τανκ τι να της κάνουμε τώρα.. :laugh1:
Εσύ 2ml βάζεις, τόσα θα ατμίσεις. Το τι φαίνεται απ' έξω μη σε απασχολεί, δεν είναι ο μόνος  ατμοποιητής που δεν θα τον δεις ποτέ "φουλ" γεμάτο.. ;)

3. Χωρίς να τον λύσω θυμάμαι ότι έχει το μεγάλο oring για το γυαλί, ένα για το μέρος που βιδώνει το πάνω "καπάκι" του τανκ συν ένα ακόμα στο δαχτυλίδι του airflow (μπορείς να το αφαιρέσεις τραβώντας το κάτω ), αυτά είναι όλα κι όλα νομίζω.
Πάρε και μια φωτό με το δαχτυλίδι εκτός :)


« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 22, 2017, 10:15 από makis206 »

Αποσυνδεδεμένος afrodite

  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Join Date: Φεβ 2017
  • Μηνύματα: 115
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Aspire Nautilus 2 Προεπισκόπηση όχι Επισκόπηση
« Απάντηση #319 στις: Μαρ 21, 2017, 08:59 »
Ελα ομως που εχω.... παλι ετρεξε υγρο απο το ντριπ μολις το γυρισα.  Α και πινει πολυ.... μεσα σε 2 ωρες ξαναγεμισα. Και δεν το εχω πιπιλα γιατι ατμιζω και με τον gardian παραλληλα. Τωρα θα το χρονομετρισω... να δω ποτε θα ξαναγεμισω.

Αποσυνδεδεμένος NekosAthina

  • Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε
  • e-regular ατμιστής
  • ***
  • Join Date: Ιαν 2015
  • Τόπος: Αθήνα - Κάτω Πατήσια
  • Μηνύματα: 572
  • Φύλο: Άντρας
  • Εσύ. Πόσο θέλεις να ακουστείς;
Απ: Aspire Nautilus 2 Προεπισκόπηση όχι Επισκόπηση
« Απάντηση #320 στις: Μαρ 21, 2017, 09:03 »
Καλημέρα σε όλους
@Afrodite
Σε ποσα watt και ποιά αντίσταση έχεις και πόσες τρύπες ανοιχτές?

Αποσυνδεδεμένος afrodite

  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Join Date: Φεβ 2017
  • Μηνύματα: 115
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Aspire Nautilus 2 Προεπισκόπηση όχι Επισκόπηση
« Απάντηση #321 στις: Μαρ 21, 2017, 09:12 »
αντισταση 0.7.... στα 23 watt. Τριτη μεγαλυτερη τρυπα.... Διευκρινηση: Διαρροη κατα το ατμισμα την ειχα εχτες που το πρωτοδοκιμασα. Ισως να εφταιγα εγω και να τραβαγα πααπανω. Τωρα δεν εχω τετοια διαρροη με εκπαιδευσα στο ρουφιγμα.... Για τη διαρροη που αναφερομαι τωρα ειναι κατα το γεμισμα του τανκ με υγρο. Με το που το κουμπωσω και το γυρισω αναποδα τρεχει υγρο απο το ντριπ τιπ... μετα σταματαει.

Αποσυνδεδεμένος NekosAthina

  • Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε
  • e-regular ατμιστής
  • ***
  • Join Date: Ιαν 2015
  • Τόπος: Αθήνα - Κάτω Πατήσια
  • Μηνύματα: 572
  • Φύλο: Άντρας
  • Εσύ. Πόσο θέλεις να ακουστείς;
Απ: Aspire Nautilus 2 Προεπισκόπηση όχι Επισκόπηση
« Απάντηση #322 στις: Μαρ 21, 2017, 09:19 »
Αυτό που έκανε παράθεση ο συνατμιστής πιο πάνω τη λύση του makis για την μπουρμπουλήθρα/υποπίεση, το δοκίμασες? Μάλλον θέμα υποπίεσης έιναι.

Αποσυνδεδεμένος afrodite

  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Join Date: Φεβ 2017
  • Μηνύματα: 115
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Aspire Nautilus 2 Προεπισκόπηση όχι Επισκόπηση
« Απάντηση #323 στις: Μαρ 21, 2017, 09:22 »
ναι το δοκιμασα και το γυρισα αναποδα λιγο πριν το σφιξω και ειδα οτι ετρεξε υγρο στο χερι μου

Αποσυνδεδεμένος NekosAthina

  • Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε
  • e-regular ατμιστής
  • ***
  • Join Date: Ιαν 2015
  • Τόπος: Αθήνα - Κάτω Πατήσια
  • Μηνύματα: 572
  • Φύλο: Άντρας
  • Εσύ. Πόσο θέλεις να ακουστείς;
Απ: Aspire Nautilus 2 Προεπισκόπηση όχι Επισκόπηση
« Απάντηση #324 στις: Μαρ 21, 2017, 09:34 »
Σε αυτό το βιντεάκι, δέιχνει μέχρι που γεμίζει για να γλυτώνει το πλημύρισμα. Από ότι βλέπω το γεμίζει μέχρι εκεί που αρχίζουν οι χαραγματιές.

https://youtu.be/Wux7-VzZJKM?t=8m38s


Αν μπορέι και κάποιος που τον έχει να επιβεβαιώσει την διαδικασία ότι με αυτόν τον τρόπο δεν πλημυρίζεις, θα το εκτιμούσα.

Αποσυνδεδεμένος Mousis

  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Join Date: Φεβ 2017
  • Τόπος: Αθήνα
  • Μηνύματα: 88
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Nautilus 2 Προεπισκόπηση όχι Επισκόπηση
« Απάντηση #325 στις: Μαρ 21, 2017, 09:35 »
Μάλλον επειδή έχει μείνει υγρό και απο προηγούμενες φορές και τρέχει συνεχώς,  η άποψη μου είναι. Λύσε τον,  πλυνε τον, ασε να στεγνώσει,  δες μετά με χαρτοπετσέτα σε όποια τρύπα μπορείς να τραβήξει την υγρασία ή ότι άλλο έχει μείνε και εφόσον είναι τέρμα στεγνό κάνε όλη την διαδικασία απο την αρχή

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Αποσυνδεδεμένος afrodite

  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Join Date: Φεβ 2017
  • Μηνύματα: 115
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Aspire Nautilus 2 Προεπισκόπηση όχι Επισκόπηση
« Απάντηση #326 στις: Μαρ 21, 2017, 09:55 »
Χαζευα στο youtube και βρηκα αυτο το review. Οι τυποι με αντιγράψανε θα τους ζητησω δικαιωματα!!! Ακριβως τα ιδα προβληματα, και τα ιδια αρνητικα. Βεβαια βλεπεις πως και οι δυο διαφωνουν μεταξυ τους χαχαχα.... Βεβαια δεν λενε καποια λυση για την αποφυγη της διαρροης. Ο ενας λεει απλα βαλε λιγοτερο υγρο.... Να τους πουμε τη λυση με τις μπουρμπουληθρες γιατι δεν την εχουν βρει ακομα... 


Αποσυνδεδεμένος manajoma

  • manajoma creations
  • e-regular ατμιστής
  • ***
  • Join Date: Ιουν 2016
  • Τόπος: STONE CITY
  • Μηνύματα: 754
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Nautilus 2 Προεπισκόπηση όχι Επισκόπηση
« Απάντηση #327 στις: Μαρ 21, 2017, 10:06 »
καλημερα 
τον δοκιμασα αρκετη ωρα εχθες απο φιλο με την 0.7Ω αντισταση .
εχω να πω τις καλυτερες εντυπωσεις .
ανεπυφιλακτα τον συνηστω σε αρχαριο αλλα και σε ολους τους λοιπους εμας με τους επισκευασιμους 
διαμαντι !!

Αποσυνδεδεμένος Stratos Xilog

  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Join Date: Μαΐ 2016
  • Μηνύματα: 468
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Nautilus 2 Προεπισκόπηση όχι Επισκόπηση
« Απάντηση #328 στις: Μαρ 21, 2017, 10:08 »
......μα καλα......!!!  εδω ο αριστερος δεν ξερει να ατμιζει ( ρουφαει σαν κοαλα....) και περιμενουμε την γνωμη αυτων.....?? :)) ;D :))

Αποσυνδεδεμένος afrodite

  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Join Date: Φεβ 2017
  • Μηνύματα: 115
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Aspire Nautilus 2 Προεπισκόπηση όχι Επισκόπηση
« Απάντηση #329 στις: Μαρ 21, 2017, 10:12 »
Αμ ο αλλος που ειναι κατα του ναυτιλου και κραταει άλλο τανκ στα χερια του? Αυτο που το πας? Ασχετο θελω να ανεβασω φωτο πως το κανετε?

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 21, 2017, 10:53 από gipsy »

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1461 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259150 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719034 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374384 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389625 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263298 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681002 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 692 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22298 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2377 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888353 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.