Aφου ξεπέρασα τα προβληματα του πρωταρη εχτες να αναφέρω ορισμενα "αρνητικα" του ναυτίλου. Ειναι προσωπικη άποψη και η συγκριση γίνεται αναμεσα σε Melo 2 και Vaporesso gardian tank. Και οι 2 που αναφερα η πλήρωση του υγρου γινεται απο πανω.
1. Θελει διαδικασια να γεμισεις το τανκ. Και πρεπει να βγαζεις τον ατμοποιητη απο το μοντ για να το κανεις αυτο. Ξεβιδωσε ατμο, ξεβιδωσε μετα το πανω μερος, γεμισε (θυμισου να κλεισεις τους αεραγωγους) και μετα βαλε το καπακι βιδωσε το. Εχε και χαρτομαντιλα μαζι γιατι κατα την τοποθετηση κατι σταζει απέξω (θα το βρω ομως αυτο που θα παει)... Επισης δεν ειναι ευκολο να δεις μεχρι που πρεπει να γεμισεις... πανω απο τις σπειρες ή κατω απο τις σπειρες... μη σου ξεφυγει.Αν τη διαδικασια την κανεις σε χαμηλο φωτισμο παρε φακο να βλεπεις... Βεβαια ολα αυτα συνηθεια και πρακτικη εξασκιση ειναι αλλα για καποιον που θελει τη διαδικασια απλη και γρηγορη του ειναι κάπως. Μου εχει τυχει να θελω να γεμισω τον ατμοποιητη οταν ειμαι στο λεωφορειο για να παω στη δουλειά... με τον gardian τα πραμματα ειναι απλα, με τον Μελο 2 ακομα ποιο απλά (σε αυτον δεν αποσυναρμολογεις καν...).
2. Εδω ειναι κατι περιεργο αλλα ειναι θεμα αντιληψης. Ενω εχεις βαλει το υγρο μεχρι εκει που σου λεει ο κατασκευαστης και λες οκ 2 ml, κουμπωνεις το καπακι το βαζεις στον ατμο ετοιμος να ρουφιξεις και βλεπεις οτι το υγρο στο πιρεξ ειναι μεχρι τη μέση και οχι μεχρι απανω οπως εχεις συνηθισει με τους αλλους

. What? Αυτο για καποιον σαν εμενα δινει την αισθηση οτι ο ατμο ειναι αδειος και θα αδειασει γρηγορα... ειναι αυτο που λεμε πως βλεπεις τοποτηρι μισοαδειο ή μισογεματο. Σε αγχωνει και λιγο... Πειτε με περιεργη... ισως και να εχω OCD αλλά εμενα αυτο μου τη σπαει. Μα ολο αυτο το κενο πιρεξ να παει χαμενο?? Κριμα δεν ειναι???
Να πω και τα θετικα να μη λετε πως τον κατηγορω και με κυνηγατε εχει καλη γευση (νομιζω πως τα βρηκαμε στο θεμα αυτο). Καπως πλησιαζει τη γευση που μου δινει ο gardian (τον Μελο τον εχω βαλει στο συρταρι...αχρηστη αγορα οτι αντισταση και να του εβαλα ποτε δεν με ικανοποιησε. Αν τον θελει κανεις να του τον στειλω). Ευτυχως εχω 2 μοντ οποτε οταν θελω να τραβηξω πνευμονικη να ερθω στα ισα μου θα χρησιμοποιω τον gardian (ειδικα οταν ειμαι στη δουλεια κι εχω πολλα νευρα και θελω να ηρεμισω)
Α ενα 3ο αρνητικο αλλα σε αυτο δεν φταιει ο ναυτιλος αλλα ο Eleaf Pico μου. Οτι συνδιασμο στροφης και να κανω οι αεραγωγοι καταλληγουν εκει που ειναι το καπακι της μπαταριας. Δεν ξερω αν αυτο επιρεαζει την αποδοση αλλα ειναι ενα θεματακι να δω σε ποια τρυπα τον εχω. Καμια ιδεα?
Τελικα πόσα Ο ρινκς εχει η βαση? Ενα ή περισσοτερα? Στη συσκευασια εχω πολλα ανταλλακτικα.