vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

400 επισκέπτες, 6 χρήστες
lagoudakis, Milarepa, Lazy Dog, maprix, ramon, maraki1308

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Skyline by e-smokeguru [προεπισκόπηση]

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1360
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Skyline by e-smokeguru [προεπισκόπηση]
« Απάντηση #60 στις: Νοε 14, 2016, 17:30 »
δεν λέμε ;D

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• 1608
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
« Απάντηση #61 στις: Νοε 14, 2016, 17:33 »
εγω την τρελανα την κυρια ρουλα.της λεω θελω το 317..μου λεει σιγουρα?της λεω περιμενατε να πω το 002 ε?τελικα κατεληξα στο 137..αχαχαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος mode plagal

• 507
  • happy people have no stories..
« Απάντηση #62 στις: Νοε 14, 2016, 18:42 »

Οι κινέζοι δεν έχουν κατασκόπους στη Γλυφάδα. Στο διαδίκτυο όμως....... :)

Πάλι καλά που ανέβηκε κι αυτή η φωτό πριν λίγο.

Μη βγει κι ο κλώνος πριν τον ορίτζιναλ.

φανταζομαι να σκασει κινεζος πελατης  στο μαγαζι..
κρυψιμο το skyline στο συρταρι και αμεσως βιδωμα ντελιριουμ.. :))

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • 695
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #63 στις: Νοε 14, 2016, 21:52 »
Γύρισα και εγώ από esmoke και με κράτηση

Καταρχάς, να πω ότι τον Βασίλη δεν τον γνώριζα και πραγματικά πρόκειται για φοβερό παλικάρι.  Εξυπηρετικός, αναλυτικός και αμέσως σε κάνει να νιώσεις άνετα.  Μπράβο του. Για τον ατμοποιητή τώρα.  Έχω 3 GSL που τους ατμίζω στην μία τρύπα.  Επιπλέον, σπάνια ανεβαίνω πάνω από τα 13W με ταβάνι τα 15W, σε 1.1 - 1.2Ω.  Στον GSL βρήκα αυτό που έψαχνα στο η.τ και για αυτό πούλησα τα πάντα και πήρα 3.  Αυτή η αθόρυβη λειτουργία, το smooth ατμισμα και ο πυκνός ατμός καθώς και η απίστευτη γεύση δεν τα έχω βρει αλλού.  Όλα αυτά τα αναφέρω για να καταλάβετε τις προσδοκίες μου όταν πήγα εκεί. Λοιπόν, ο Skyline, δεν με απογοήτευσε.  Έχει εξαιρετική τζούρα, smooth ατμισμα και πυκνό ατμό και πολύ ωραία γεύση.  Στο μόνο που τον ξεπερνάει ο GSL είναι η αθόρυβη λειτουργία και αυτό μην φανταστείτε KFL+, απλά ακούγετε λίιιγο παραπάνω από τον Taifun.

Με αυτά και με αυτά, έφυγα χαρούμενος για την επιλογή μου και ανυπόμονος για την ημέρα που θα το παραλάβω

EDIT: Μορφοποίηση
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 14, 2016, 21:58 από achatzi »

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• 1608
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
« Απάντηση #64 στις: Νοε 14, 2016, 21:54 »
ελα και μαζευομαστε...να ρωτησω κατι???εμεις δλδ τωρα με skyline θα ειμαστε γρηγοροι?????? :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• Γιώργος
  • 675
« Απάντηση #65 στις: Νοε 15, 2016, 11:19 »
ελα και μαζευομαστε...να ρωτησω κατι???εμεις δλδ τωρα με skyline θα ειμαστε γρηγοροι?????? :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Αν θα μπορούσα να κάνω μιά "παρομοίωση" με το nissan skyline gtr, είναι η εξής:

..και τα δύο είναι "στημένα" για "επιδόσεις"!!!

Υ.Γ. 1 ..είναι η πρώτη φορά που έχω πάρει τόσο θετική θέση, απέναντι σε ένα ατμιστικό προϊόν.
..οι εξελίξεις (..εννοώ όταν θα κυκλοφορήσει κανονικά και τα σχόλια που θα ακουστούν για τον συγκεκριμένο) ..θα δείξουν - αποδείξουν - η καταδείξουν το αν αξίζει τόσο, η όχι..

Φυσικά και η γνώμη του καθενός είναι υποκειμενική ..αλλά στην προκειμένη, δεν είναι μόνο η δική μου.
{..και πολλών άλλων έμπειρων συνατμιστών που κάνω παρέα, είναι η ίδια}.

..χαίρομαι δε ιδιαίτερα, που λάτρης του gsl (..όπως ήμουν και εγώ), συγκλίνει στο ίδιο συμπέρασμα (..για τον φίλο achatzi μιλάω στην προκειμένη ..με τον οποίο δεν έχουμε προσωπική γνωριμία).

Υ.Γ. 2 ..με τον κατασκευαστή, δεν είχα καμία γνωριμία πριν πάω να κάνω την δοκιμή που περιέγραψα στο πρώτο post ..και φυσικά η σχέση μας είναι καθαρά πωλητή - πελάτη (..το ξεκαθαρίζω ..και είμαι απόλυτος).

Αποσυνδεδεμένος leftk14

• **
  • 250
« Απάντηση #66 στις: Νοε 15, 2016, 12:21 »
Μπραβο στον κατασκευαστη. Χωρις να εχω δοκιμασει τον ατμοποιητη ειμαι χαρουμενος που Ελληνας κατασκευαστης επιτελους ξεφευγει απο τα pmma τανκακια και τα 303ss. Ειναι τραγικο να δινεις κοντα στα 100 ευρω για ατμοποιητη και να μην μπορεις να απολαυσεις ολα σου τα υγρα λογο τανκ. Περιμενω εντυπωσεις και στην συνεχεια καποιον μεταχειρισμενο γιατι η τιμη του καινουργιου ξεφευγει κατα πολυ απο αυτα που μπορω να διαθεσω.

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1454
« Απάντηση #67 στις: Νοε 15, 2016, 12:47 »
Γύρισα και εγώ από esmoke και με κράτηση (Image removed from quote.)

Καταρχάς, να πω ότι τον Βασίλη δεν τον γνώριζα και πραγματικά πρόκειται για φοβερό παλικάρι.  Εξυπηρετικός, αναλυτικός και αμέσως σε κάνει να νιώσεις άνετα.  Μπράβο του. Για τον ατμοποιητή τώρα.  Έχω 3 GSL που τους ατμίζω στην μία τρύπα.  Επιπλέον, σπάνια ανεβαίνω πάνω από τα 13W με ταβάνι τα 15W, σε 1.1 - 1.2Ω.  Στον GSL βρήκα αυτό που έψαχνα στο η.τ και για αυτό πούλησα τα πάντα και πήρα 3.  Αυτή η αθόρυβη λειτουργία, το smooth ατμισμα και ο πυκνός ατμός καθώς και η απίστευτη γεύση δεν τα έχω βρει αλλού.  Όλα αυτά τα αναφέρω για να καταλάβετε τις προσδοκίες μου όταν πήγα εκεί. Λοιπόν, ο Skyline, δεν με απογοήτευσε.  Έχει εξαιρετική τζούρα, smooth ατμισμα και πυκνό ατμό και πολύ ωραία γεύση.  Στο μόνο που τον ξεπερνάει ο GSL είναι η αθόρυβη λειτουργία και αυτό μην φανταστείτε KFL+, απλά ακούγετε λίιιγο παραπάνω από τον Taifun.

Με αυτά και με αυτά, έφυγα χαρούμενος για την επιλογή μου και ανυπόμονος για την ημέρα που θα το παραλάβω.

εγω παλι γιατι με αυτα που εγραψες ,θελω να δοκιμασω GSL  :laugh1:?

« Απάντηση #68 στις: Νοε 15, 2016, 13:18 »
Το 69 ποιος το πήρε;
Με φώναξε κανείς;

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #69 στις: Νοε 15, 2016, 16:52 »
Μπορεί κάποιος να βάλει link με το group που βρίσκεται το βιντεο με τον ατμοποιητή ?

Αποσυνδεδεμένος BABIS1098

• 1982
« Απάντηση #70 στις: Νοε 15, 2016, 17:04 »
Δες εδω......ειναι το official fb του ESG....

https://el-gr.facebook.com/EsmokeGuru-103610593332027/

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #71 στις: Νοε 15, 2016, 18:00 »
Με βλέπω για δοκιμή με ψήσατε :))

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• Αρχ#δια
  • 3070
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #72 στις: Νοε 15, 2016, 18:29 »
Το έχω ρίξει στον διαλογισμό, στη γιόγκα και από Δευτέρα θα αρχισω και ψυχολόγο.

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ...
ΟΧΙ, ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ...
ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
ΟΧΙ, ΕΜΕΙΝΑΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...

Βοηθάτε ρε. Πειτε κανένα κακό.

Εδιτ: Ωμμμμ

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3529
« Απάντηση #73 στις: Νοε 15, 2016, 18:32 »
Κανένα κακό

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• Αρχ#δια
  • 3070
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #74 στις: Νοε 15, 2016, 18:34 »
Να σε πάρω στο γάμο μου να μου πεις "και του χρόνου"...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 363363 Τελευταίο μήνυμα Απρ 05, 2025, 23:23
από Antiprosopos
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 220 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20422 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1188 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878893 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468409 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1914081 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 522499 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1663 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 377037 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703582 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ