Θεωρώ ότι ένας τέτοιου είδους ατμοποιητής (..που ήδη έχει συζητηθεί στο background) ..πρέπει να αποκτήσει και το δικό του νήμα..
Εδώ φωτογραφία από το πρωτότυπο:
Λοιπόν.. λίγα λόγια για τα υλικά του:
[justify]- Ανοξείδωτο Ατσάλι 316L (1.4404) ACX339, κατασκευασμένο στην Ισπανία και διάθεση από Γερμανική εταιρεία.[/justify]
[justify]- Ανθεκτικό Fused Tempered Quartz γυαλί (Τανκ), κατασκευασμένο στη Γερμανία.[/justify]
[justify]- Μονωτικά υλικά από Ketron Peek[/justify]
[justify]- Ο-rings Original Dupont Viton (κατάλληλα για τρόφιμα και εγκεκριμένα από FDA), από Ιταλία.
- Μέγεθος στα 22mm και ύψος ..όσο ένας kayfun v3
- Χωρητικότητα τανκ στα 4 ml[/justify]
[justify]- Γέμισμα από πάνω
[/justify]
[justify]Η κατασκευή του ατμοποιητή σύμφωνα με τον κατασκευαστή, θα γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα.
[/justify]
Παραθέτω ατόφια την δημοσίευση που έκανα χθές στο τόπικ του e-smokeguru ..και από κάτω θα συμπληρώσω και μερικές επιπλέον πληροφορίες που μου έκαναν εντύπωση..
..έχοντας ακούσει πολύ καλά σχόλια από φίλους που είχαν δοκιμάσει τον skyline ..πήρα την απόφαση να πάω μαζί με έναν εξ αυτών (..κλείνοντας πρώτα μέσω αυτού, ένα ραντεβού με τον Βασίλη) σήμερα το απόγευμα από την έδρα του.
Αφού έγιναν οι αρχικές συστάσεις ..μπήκαμε στο "ζουμί"..
..ο ατμοποιητής εξωτερικά (..προσωπική άποψη), είναι αρκετά όμορφος ..και οι διαστάσεις του στο ύψος ...για να δώσω μία τάξη μεγέθους, είναι στο μέγεθος του kayfun v3 (..η λίγο κοντύτερος του hurrican v1.3).
Με εντυπωσίασαν ..τόσο τα υλικά κατασκευής του {..πιστοποιημένο (..με χαρτιά) ατσάλι 316L παντού ..και γυαλί μεγάλης αντοχής (..το πέταξε κάτω τρείς φορές και αυτό τίποτα ...και μάλλον αυτό θα το είχε κάνει άλλες "1000" σε προηγούμενες "παρουσιάσεις"}.. όσο και η ποιότητα συναρμολογησής του (..τα σπειρώματα και το βίδωμα - ξεβίδωμα των επιμέρους τμημάτων που τον απαρτίζουν ..είναι όντως "βούτυρο")!!
Πραγματικά θεωρώ ότι έχει αρκετές καινοτομίες {..διπλή καμπάνα για απαγωγή της θερμοκρασίας, άψογη και ψαγμένη τροφοδοσία υγρού και αέρα, πανεύκολο στήσιμο (..πιο εύκολο και από του SQuape rs), πανέξυπνη και πολύ ψαγμένη μπίλια στην ρύθμιση του αέρα (..που είναι και στοπ) ..και πολλά άλλα..
Του κάναμε μαζί με τον φίλο που είχαμε πάει μαζί να τον δούμε ..απίστευτες δοκιμές (..απότομα ανεβοκατεβάσματα watt, από τα 10 στα 50 και πάλι πίσω ..και δεν έκανε κιχ!! Ανοιγοκλείσιμο των υγρών ..και ούτε γουργούρισμα ..ούτε διαρροή!!
Και από γεύση ..από τις καλύτερες που έχω πάρει (..μάλιστα χρησιμοποιήθηκε στην επί ώρα δοκιμή που έκανα μαζί του και δικό μου υγρό, σε άμεση αντιπαραβολή με τον taifun gt3 που είχα μαζί μου) ..και τολμώ να πω.. ότι "πήρα" και κάποιες επιπλέον "νότες", που δεν έπαιρνα στον gt3.
Γενικά τον θεωρώ, ως έναν κορυφαίο και ολοκληρωμένο σε όλα του ατμοποιητή ..που όχι μόνο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ξένους.. αλλά μάλλον εδώ θα συμβεί το αντίθετο!!
Λιανική τιμή στα 170 - 175 ευρώ ..και release στο τέλος της επόμενης βδομάδας.
Υ. Γ. Δίνεται η δυνατότητα για επιλογή ανάμεσα σε δύο ντέκ {..ένα σφιχτό τσιγαρίσιο (..έχει τρεις οπές αέρα στο ντεκ των 1 mm η καθεμία) και έναν πιο αεράτο (..με τρεις οπές αέρα των 2 mm η καθεμία).
..ο ατμοποιητής, έχει δύο εξωτερικές οπές εισόδου αέρα ..που περιστρέφοντας το δακτυλίδι (..το οποίο είναι όσο πρέπει σφιχτό) ανοίγουν η και η δύο, η μόνο η μία ..με περιστροφικό τρόπο (..πάντα με δυνατότητα μικρορύθμισης). Αυτό που έκανε εντύπωση, είναι ότι όπου και να έβαλα την ρύθμιση του αέρα (..τόσο στον ατμοποιητή με το κλειστό ντεκ ..όσο κα στον πιό αεράτο) ..σφύριγμα η άλλο θόρυβο, δεν άκουσα! Ηταν τελείως αθόρυβος και η αίσθηση της τζούρας σε όλες τις ρυθμίσεις ..ήταν αυτό που λέμε smooth (..ήταν ότι πιό κοντά σε taifun).
..η ρύθμιση του ανοίγματος των υγρών, είναι ότι πιό λειτουργικό έχω δεί ..πανεύκολο στην χρήση και με πανεύκολη οπτική ρύθμιση (..δεν χρειάζεται να μετράμε στροφές. Απλά με το μάτι φαίνεται ξεκάθαρα και άνετα ..που ακριβώς και σε τι ύψος έχουμε ανοίξει τα υγρά).
..τα ορίνγκς και τα βιδάκια που χρησιμοποίησε ο κατασκευαστής, είναι ότι πιό ποιοτικό υπάρχει αυτή την στιγμή στην παγκόσμια αγορά (..είδα πιστοποιητικά, δέν το λέω απλά επειδή το άκουσα). Τα δε βιδάκια των ντέκ ..είναι πολύ "ψαγμένα" (..πρώτη φορά μου έβγαλαν βιδάκι "ψείρα" άλεν και έμενε πάνω στο αλενάκι του (..έχει γίνει πρόβλεψη, για βαθύτερη τρύπα εσοχής στην αλενόβιδα)!! Υπόψιν ότι μαζί θα δοθούν και βιδάκια για ίσιο κατσαβίδι (..ανάλογης ποιότητας), για όσους θελήσουν να χρησιμοποιούν κατσαβίδι.
Αυτά για αρχή ..και εύχομαι γρήγορα να τον έχω και στα χέρια μου για περαιτέρω αναλύσεις και δοκιμές {..καθώς πολύ θέλω να δω πως θα παίξει και με δικά μου στησίματα (..το στήσιμο του κατασκευαστή ήταν με 40άρι kanthal, σε 2.5 πυρήνα ..0.76 ohm ..και το παίξαμε από 10 έως και 60 watt)}.
Εdit: συμπληρώθηκε στο παρόν post ..και η φωτογραφία που ανάρτησε ο συμφουρμίτης
gigelis78 στην σελίδα 3 (..φίλε συνατμιστή ..σε ευχαριστούμε για την φωτό)