Hussar Special Edition RTA (by Hussar Vapes) vs In’Sane (by Athea Mods)
[justify]Εντάξει, πρέπει να πούμε κάτι. Θα το πιάσω το θέμα πάλι ανάποδα. Επιλέγεις να κάνεις κάτι, οτιδήποτε σ’ αυτή τη ζωή. Είναι λάθος; μήπως λίγο λάθος; μπα, σωστό πρέπει να ‘ναι. Όλα παίζουν κι όλα είναι προς κριτική, ακόμα και να μετανιώνουμε για το σωστό ή το λάθος μας. Πού κολλάνε όλα αυτά τώρα. Κολλάνε στο ότι είναι υπερβολή. Ο ένας σου λέει, 50 ευρώ το γαλλικό quadrant tank, ένα πλαστικό ανέκδοτο. Ο άλλος, 56 ευρώ το πολωνικό nano ultem tank, των 2ml. Μην πιάσουμε κοινωνικοπολιτική μπαρουφολογία σε ύφος, “ξέρεις τι μπορείς να κάνεις με 50+56 ευρά, ρε παλικαράκι;”, ούτε κουβέντα τσίρκο, σε άλλο κλίμα, “πόσο χαζοπούλι είσαι βρε μάστορη; πόσα το πλαστικό υπόθετο; πόσα!”. Γνωστά. Το παρακάτω του παραμυθιού τώρα. Μιλάμε για άτμισμα, πάει αυτό. Μιλάμε για καλά για κακά για φθηνά και ακριβά. Μιλάμε για οικονομία μιλάμε για σπατάλη, μιλάμε για έξυπνους μιλάμε για χαζούς. Μιλάμε για γεύση μιλάμε για περίπου γεύση. Μιλάμε για ατμό, δεν μιλάμε για επιστροφή στα ακατονόμαστα. Πρέπει να μπει κάπου και μία τελεία; σίγουρα ναι, το πώς δεν ξέρω.[/justify]
[justify]Εδώ. Δύο επισκευάσιμοι, σε ένα συγκριτικό που δεν έχει σκοπό να φλυαρήσει, (ήρθαν και ζέστες, από τις πρώτες του καλοκαιριού, που βγαίνουν να νυχτοπερπατήσουν απ΄ τα μπετά, βαριέται κι ο ζεματισμένος Joe). Ο ένας, ultem edition με micro tank κ.λπ. κ.λπ., ο άλλος, ο γνωστός παλαβός επισκευάσιμος με τη quadrant μισοριξιά, μπλα μπλα μπλα. / Ούτε καν τηλεγραφικά: Δεν είχε νόημα να ξεχωρίσω κάποιο υγρό, (ό,τι μπουκαλάκι βρήκα μπροστά μου το έστησα για φωτομοντέλο). Δεν είχε νόημα να στήσω με χι σύρμα, σε χι πυρήνα με χι σπείρες και χι Ωμ. Έλυσα, έδεσα, φωτογράφισα, έκλεισα, και καληνύχτα μας.[/justify]
[justify]Γιατί; Γιατί κλάνει το γατί.[/justify]
[justify]Τραβάς τις πρώτες τζούρες. Τις δεύτερες. Δ ε κ ά ρ ι α. Ίσως και παράλογα δεκάρια, δεν διαφωνώ καθόλου, εξάλλου, αν δεν υπήρχαν οι βλάκες δεν θα επιβίωνε κανένας έξυπνος, σωστά ή είπα πάλι βλακεία; Ίσως η φαντασία στην εξουσία να κάνει τη ζημιά. Ίσως, ίσως, ίσως.[/justify]
[justify]
Hussar Special Edition RTA: 1) Γεύση: 10/10, 2) Χτύπημα: 10/10, 3) Ντουμάνι: 10/10, 4)Ανάλυση γεύσης: 10/10.[/justify]
[justify]
In’Sane: 1) Γεύση: 10/10, 2) Χτύπημα: 10/10, 3) Ντουμάνι: 10/10, 4)Ανάλυση γεύσης: 10/10.[/justify]
[justify]
Σημ. Νιώθω υποχρεωμένος, τι να πω. Ο κυρ Φυσικός της βροχής, μου έδειξε τέτοια εμπιστοσύνη που πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Οι εικόνες επανήλθαν, το νήμα στάθηκε όρθιο, κι εγώ κάπου εκεί μέσα να βαράω παλαμάκια. Αν πρέπει να μπει μία τελεία. Ναι, πρέπει, κι αν ακόμα φύγω κλοτσηδόν, οφείλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την υπέροχη φιλοξενία. [/justify]