Skyline – [SkyDeck] (by ESG) vs In’Sane (by Athea Mods)
[justify]Τελικά το άτμισμα είναι μαγική αποκάλυψη. Ανακαλύπτεις ξανά την υγεία σου, ανακαλύπτεις πως υπάρχει τρόπος να ξεφύγεις οριστικά απ’ τον βραχνά που λέγεται κάπνισμα. Ανακαλύπτεις και κάτι, επίσης, πολύ σπουδαίο. Μία ιδιαίτερη τέχνη. / (παρεμπιπτόντως, αξίζει να επισκεφτούμε το σχετικό νήμα και με την ιστορία του ατμίσματος).[/justify]
[justify]Λοιπόν. Όταν έβαλα κι εγώ τα όποια συγκριτικά, ξεκίνησα με Eviva-T (by Atmistique) vs Apollo (by Leo). Δικαιολογημένες οι όποιες ενστάσεις, δικαιολογημένες και οι όποιες απορρίψεις. RDA vs RTA; Κι όμως. Μία σύγκρουση γιγάντων. Ο πιο καθαρός γευστικά (RTA) επισκευάσιμος, εναντίον του πιο ευέλικτου (RDA) δοκιμαστή γεύσεων. Ο ένας, με άσο στο μανίκι, ένα κεραμικό κέντρο, κι ο άλλος, ένα θάλαμο για άμεσο στάξιμο υγρού με μονή αντίσταση έως όσες κάνεις κέφι. Επιλογές σε πολύ λεπτά σύρματα και οι δύο, επιλογές για σφικτές εισπνοές και οι δύο. Δεν θα μπορούσα προσωπικά να μην τους συγκρίνω. Η συγκεκριμένη εισαγωγή δεν μπήκε τυχαία. Εδώ οι συγκρούσεις είναι χωρίς όρια. Κορυφαίοι κατασκευαστές που μας δίνουν διαμάντια. Τώρα.
In’Sane (by Athea Mods) vs
Skyline (by ESG). Dripper/Tank εναντίον πολυδιάστατου θαύματος. Στον In’Sane, 3 επιλογές air-hole, 3 διαφορετικά μαγικά αποτελέσματα. Στην πιο σφικτή φλάντζα απλώς δεν τον πιάνεις. / (σημ. Αφήνω για το μέλλον τις 3 διαφορετικές τιμές στις φλάντζες γιατί δεν τις μέτρησα ακόμα σωστά και θα εκτεθώ). Η ανάλυση και η γεύση του, είναι στο ανώτερο επίπεδο που εγώ έχω πάρει μέχρι σήμερα από επισκευάσιμο ατμοποιητή, απ’ όσους έχω προλάβει να δω μέχρι σήμερα. Από την άλλη, Skyline - [SkyDeck] (by ESG). Ένα κατασκευαστικό ατμιστικό θαύμα. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω διαφορετικά. Το νέο ντεκ
(SkyDeck), οι αμέτρητες επιλογές, διαφορετικοί ατμιστικοί χαρακτήρες (!), οι απίστευτη ποιότητα στα πάντα, οι ρυθμίσεις. Όλα είναι κορυφαία. Σε αυτό το συγκριτικό, οι δικές μου επιλογές είναι οι 4 τελευταίες (βλ. παρακάτω πίνακα). Δεν πρόλαβα πολλά πράγματα, αν και δεν σταμάτησα στιγμή τις δοκιμές. Οι επιλογές στο άτμισμά του αμέτρητες. Στο δε συγκριτικό, επέλεξα το AirDisk-DTL 1.5mm x 4 slot. Μαγικό χτύπημα, απίστευτο ντουμάνι, γεύση χωρίς όρια. Συμπέρασμα; Στο συγκεκριμένο συγκριτικό δεν υπάρχει ήττα. Προσωπικά, δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Απλώς απολαμβάνω.[/justify]
[justify]
1. AirDisk-MTL 1.5mm x 1 hole
2. AirDisk-MTL 1mm x 3 holes
3. AirDisk-MTL 1.5mm x 2 holes
4. AirDisk-M/DTL 1.8mm x 2 holes
5. AirDisk-M/DTL 1.5mm x 3 holes
6. AirDisk-M/DTL 1.5mm x 3mm slot
7. AirDisk-DTL 1.8mm x 3 holes
8. AirDisk-DTL 1.5mm x 4mm slot
9. AirDisk-DTL 1.8mm x 4mm slot
10. AirDisk-DTL 1.8mm x 6mm slot[/justify]
[justify]
Επιλογή: Nichrome-80 0.5mm, 8 σπείρες, 3mm πυρήνας, 0.6Ω, 25w. Υγρό αναπλήρωσης, Signature Series MMXV (Five Pawns), Unicorn Treats (Humble Juice).[/justify]
[justify]
Skyline – [SkyDeck] (by ESG): 1) Γεύση: 10/10, 2) Χτύπημα: 10/10, 3) Ντουμάνι: 10/10, 4) Ανάλυση γεύσης: 10/10.[/justify]
[justify]
In’Sane (by Athea Mods): 1) Γεύση: 10/10, 2) Χτύπημα: 10/10, 3) Ντουμάνι: 10/10, 4) Ανάλυση γεύσης: 10/10.[/justify]