vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

710 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, thanos1071

Star Wars ‒ (Ανελέητα VS)

Αποσυνδεδεμένος FML

• 700
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Star Wars ‒ (Ανελέητα VS)
« Απάντηση #75 στις: Μαρτίου 12, 2017, 17:48 »
[justify]O In’Sane χωρίς slot είναι σα να φωνάζει "γουαααααα φέρτε μου τα πρησμένα χείλη πίσω!!!"[/justify]
[justify]Και όταν του βάζεις slot σα να νιώθει την απόλυτη ανακούφιση, παρόλο που είναι πρησμένος[/justify]
[justify](ειδικά το 1mm x 3mm). Το άλλο; Άμα το deck ήταν μαύρο, άνετα θα μπορούσε να εικονογραφηθεί [/justify]
[justify]αυτούσιο και να γίνει modern re-branding στο packaging από το Αραπάκι. Καλά, μη μιλήσω και για όταν[/justify]
[justify]φοράει τανκ, εκεί maxάρει η αιθητική. Κάτι ανάμεσα σε ανθρακορύχος, δύτης, Prometheus + Southpark.[/justify]

[justify]Ο Skyline από την άλλη -από κάτω του- είναι σα να αναρωτιέται τρομοκρατημένος "μπλουάργκκκ WTF τι του [/justify]
[justify]κάνανε και βασανίζεται τόσο;;;" (σ' αυτόν του έχουν πετάχτει τα μάτια προς τυχαία κατεύθυνση -τόσο τρόμο[/justify]
[justify]νιώθει- ενώ στου In’Sane είναι κλειστά -ερμητικά- με μανία).[/justify]

[justify]Με την αντίσταση στο στόμα, ε εκεί και τα δύο "μωρά" ηρεμούν. Πιπίλα και αγαλίαση. Αν και μετά με το[/justify]
[justify]βαμβάκι σα να αγριεύουν απότομα τα πράματα. Το πετρέλαιο στέρεψε, η γή έχασε 6 δις πληθισμό από[/justify]
[justify]πυρηνική βιοχημική καταστροφή, In'Sane & Skyline επιβιώσανε σε υπόγεια καταφύγια με βάθος όσο και[/justify]
[justify]η τάφρος των Μαριανών και τώρα καλούνται να βγουν να πάρουν δείγματα από την μολυσμένη επιφάνεια;[/justify]

Και αν χρειαστεί ο In’Sane να ξαναλυθεί; Τότε τι; Ολοκληρωτική καταστροφή ή απόλυτη αναγέννηση; Γουαααααα...

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #76 στις: Μαρτίου 12, 2017, 18:12 »
[justify]@FML, καλησπέρα. Η καλύτερη εικονογραφία είναι αυτή που βγαίνει απ’ τις αισθήσεις σε προ modern space suit ένα πράμα. Τα καλύτερα πρησμένα χείλη δεν είναι τα σαρκώδη, είναι τα ματωμένα, όπως στον In’Sane ένα πράμα. Ξέρεις, στο Vineland, ο ένας πείραζε τον άλλο με υποθέσεις όπως εκείνη η τρελή ιστορία με τον ξεχειλωμένο ανανά επάνω στα πόδια ξαναναμμένου δοκιμαστή αισθήσεων, 1ου βαθμού. Εκεί λοιπόν λέει ο Pynchon, […] Έλεγαν σκοτεινά αλλά ξεκαρδιστικά Θανατόιντ ανέκδοτα. Πείραζαν ο ένας τον άλλον ότι έτρωγε υπέρμετρο γήινο χρόνο για να ξεκαθαρίσει καρμικές υποθέσεις της πεντάρας.[...] / Τελικά, τι από τα δύο ισχύει; [/justify]

Αποσυνδεδεμένος Smoke Alarm

• **
  • 286
  • Το ατμισμα θέλει χρόνο και ρέγουλα !
« Απάντηση #77 στις: Μαρτίου 13, 2017, 12:57 »
Aγαπητε  JoeBar Team

Θα μου επιτρέψεις να κάνω μια ένσταση σχετικά με Cloude one VS Atmizzo Keras nano.
Oταν συγκρίνουμε δυο προϊόντα θα πρέπει να έχουν καταρχήν την ιδία περίπου τιμή .
Κατά δεύτερον τα ιδία χαρακτηριστικά τουλάχιστον όσον αφορά  την χρήση τους σε πλήρωση υγρού έτσι θα έπρεπε το συγκριτικό  να είναι  Cloude one VS Atmizzo Keras Giga.Εδώ μετραει ο θάλαμος ατμοποιησης (καμπάνα) που δεν περιλαμβάνεται στον nano καθώς  και το pyrex η Plexi Clear 4ml .
Σαφώς  ο Cloude one τον οποίο δεν τον έχω είναι ακριβότερος  κατά 44 ευρώ από τον Ναno τουλάχιστον αυτή την τιμή βρήκα στο διαδίκτυο  (150ευρω) και ακριβότερος  ακόμα και από τον Giga κατά  33ευρω.
Για να μην κουράζω  τα χαρακτηριστικά του  σε σχέση απόδοση, δυνατότητες, τιμή δύσκολα θα τον σύγκρινα με κάποιον άλλο.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 13, 2017, 13:04 από Smoke Alarm »

• 2478
« Απάντηση #78 στις: Μαρτίου 13, 2017, 13:21 »
[justify]@Smoke Alarm, καλησπέρα. Ειλικρινά ευχαριστώ για τη σπουδαία ανάρτησή σου. Είναι και μία καλή ευκαιρία για να προσθέσω κι εγώ κάτι για το συγκεκριμένο συγκριτικό. Πρώτα απ’ όλα, στα περισσότερα που αναφέρεις, έχεις απόλυτο δίκιο. Με τον Keras (Nano) ήμουν πολύ αυστηρός στη γνώμη μου (την όποια γνώμη). Όμως, δεν τον αδίκησα. Ο Keras Nano έχει καλύτερη απόδοση γεύσης από τον Giga (γνώμη μου πάντα). Όπως κι αν έχει, σε καμία περίπτωση δεν είμαι ειδικός. Ένα ακόμα μέλος είμαι που λέω τα δικά μου, σωστά ή λάθος. [/justify]

[justify]Σημ. Τώρα που μιλάμε, ατμίζω σταθερά με τον Keras. Είναι πιστεύω μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος. Αξίζει τα λεφτά του μέχρι το τελευταίο ευρώ. Θα τα επιστρέψει πολλαπλάσια, και σε απόδοση, και σε ποιότητα υλικών, και σε οικονομική λειτουργία και σε γεύση, στα πάντα.[/justify]

Αποσυνδεδεμένος vrillgr

• *
  • 71
« Απάντηση #79 στις: Μαρτίου 13, 2017, 13:51 »

Συμφωνώ με την άποψη του JoeBarTeam για τον keras nano. :thumpup: 

Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι εδώ και 3 μήνες περίπου ως καθημερινός μου, δεν μου έχει δώσει το παραμικρό ίχνος διαρροής και στήνεται πιο εύκολα σε σύγκριση με το cloudone (κλώνος) που έχει και αυτος βέβαια τα δικά του χαρίσματα.  Ειδικά οι βίδες που έχει πιάνουν πολύ καλά τα σύρματα (το έχω δουλέψει από 0,25μμ ως 0,36μμ).

• 2478
Taifun GSL (by Smokerstore) vs In’Sane (by Athea Mods)
« Απάντηση #80 στις: Μαρτίου 31, 2017, 00:14 »
Taifun GSL (by Smokerstore) vs In’Sane (by Athea Mods)

[justify]Άλλη μία επική μάχη; Ναι. Ξερό “Ναι!”. Για μένα πάντα, τα βλέπω ως υβρίδια, ως χρυσά υβρίδια, με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Μελετημένοι σχεδιασμοί, κορυφαίοι σε όλα τους, άπιαστη απόδοση, εκπληκτική ατμιστική εμπειρία. Στοχεύουν στη γεύση. Δίνουν απλόχερα ανάλυση, ντουμάνι, χτύπημα, για όλα τα γούστα. Ακόμα και σήμερα, επιμένω πως είναι μία κατηγορία επισκευάσιμων όπου δεν ψάχνεις το καλύτερο σύρμα αλλά το χειρότερο..., βέβαια, υπάρχουν σταθερές απαιτήσεις για δυνατό σετάρισμα, δεν θα μπουν απλά υγρά, δεν θα δώσεις ρεύμα γιατί “έτσι”, δεν θα κάνεις τίποτα ως αγγαρεία. Πάλι θα είμαι τηλεγραφικός. Ο In’Sane από τη μία, είναι ό,τι πιο δυνατό έχω ατμίσει έως τώρα, και ο επισκευάσιμος που τον ζορίζει άσχημα είναι ο Skyline. Τρελή μάχη. Μα τρελή μάχη. Βέβαια, προσωπικά, είμαι λογοδοσμένος αλλού (βλ. Richelieu), όμως αυτό δεν λέει τίποτα. Στον In’Sane, λοιπόν, έχεις όλα αυτά που πιστεύεις πως δεν υπάρχουν. Επιλέγεις φλάντζα, κουμπώνεις ζώνη ασφαλείας και η πτήση έφυγε. Αυτό. Τέλος.[/justify]
[justify]Ο Taifun GSL, τώρα. Τον είχα στο μαγικό κουτάκι του αρκετό καιρό. Είχα τα ψυχολογικά μου με την αφεντιά του. Δεν θα έλεγα δύσκολος, στο στήσιμό του, μπορεί να γίνει και παιχνίδι. Όμως, λίγο οι κακές παρέες, όπου στήνουν παπάδες και σε ρεζιλεύουν στο μπαμ, λίγο το ότι ο GSL μπορεί να στηθεί με αμέτρητους συνδυασμούς, ε, αυτά ήταν αρκετά ώστε να με αποθαρρύνουν νωρίς νωρίς. Τον έβγαλα, λοιπόν, να δει το φως της ημέρας πριν από λίγες εβδομάδες. Σκέφτηκα πονηρά, “Joe, στήσε απλά κι απέριττα, μη μασάς...”. Έτσι κι έκανα. Δεν μπλέχτηκα με περίεργα “βαμβακόματα”, δεν σκέφτηκα καν για περίεργα PTFE ή σωληνάκια πλέγματος ή ακόμα και δίσκους βαμβακιού, οι τρόποι στο πώς θα δώσεις την τροφοδοσία στο υγρό είναι απεριόριστοι, ε, εγώ σαν πονηρός πήγα στο απλούστερο: σκέτο, απλό απλούστατο βαμβάκι (πάνω και κάτω / αντίσταση, διπλές οπές εισαγωγής υγρού και καπάκια, όλα μέσα στο βαμβάκι. Παρ’ όλα αυτά, ξέρεις πως ο Γερμανός μόνο τυχαίος δεν είναι, θα σου βάλει βαθμό μόνο εάν το αξίζεις, διαφορετικά; στον κάδο ο θρασύτατος ατμιστής. Έτσι, από τη μία ο In’Sane, με ελάχιστο οργανικό βαμβάκι (σε σχέση με τον GSL πάντα), λεπτό σύρμα Ni200 0.25mm και άρον άρον για έλεγχο θερμοκρασίας. Αραιές οι 6 σπείρες, επιλογή σφικτής φλάντζας (1mm x 3mm slot), και από την άλλη ο GSL με αρκετό και αφράτο βαμβάκι, με πολλές επιλογές στην εισαγωγή του αέρα, κατά την ώρα του συγκριτικού. Τελικό συμπέρασμα; Μόνο δεκάρια. Παντού. Και οι 2. Γεύση γεύση γεύση. Ντουμάνι, χτύπημα, ανάλυση. Εισπνοές άνετες κι αβίαστες. Αποθεώνουν τα καλά υγρά και ντροπιάζουν τα δήθεν. Εδώ ήταν σκέτη απόλαυση. Το μόνο που λυπάμαι; πως θα επιστρέψουν στα μαύρα σκοτάδια τού ατμιστικού ντουλαπιού, ως ανεκτίμητοι και κορυφαίοι.[/justify]

[justify][/justify]
[justify]Επιλογή: Ni200 0.25mm, 6 σπείρες, πυρήνας 2.5mm, 0.13Ω, 200°C. Υγρό αναπλήρωσης, LamdaVape “λ” (RY GR), Unicorn Treats (Humble Juice). / Σημ. Οι παραπάνω εικόνες με χρήση μηχανικού μοντ χρησιμοποιήθηκαν μόνο για την παρουσίαση του συγκριτικού (συγκεκριμένα, με σύρμα kanthal, 0.4mm). ΔΕΝ ήταν η χρήση τους για έλεγχο θερμοκρασίας και Ni200. [/justify]

[justify]Taifun GSL: 1) Γεύση: 10/10, 2) Χτύπημα: 10/10, 3) Ντουμάνι: 10/10, 4) Ανάλυση γεύσης: 10/10.[/justify]
[justify]In’Sane: 1) Γεύση: 10/10, 2) Χτύπημα: 10/10, 3) Ντουμάνι: 10/10, 4) Ανάλυση γεύσης: 10/10.[/justify]

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 12, 2017, 13:20 από Buliwyf »

Αποσυνδεδεμένος firvain

• 1084
  • What can change the nature of a man?
« Απάντηση #81 στις: Μαρτίου 31, 2017, 00:23 »
respect ακόμη μια φορά για την παρουσίαση!

edit άμα κάνεις και vs nextasis - in'sane θα (ξυριστώ) και θα σου κάνω πρόταση γάμου! :P

• 2478
« Απάντηση #82 στις: Μαρτίου 31, 2017, 00:31 »
@firvain, καλησπέρα κι ευχαριστώ για όλα. Χαχαχα, αν σε ήξερα παραπάνω θα έλεγα: “είσαι πολύ κακό κάθαρμα..!”. Μου βάζεις δύσκολα.  ;D

Αποσυνδεδεμένος firvain

• 1084
  • What can change the nature of a man?
« Απάντηση #83 στις: Μαρτίου 31, 2017, 00:35 »
τσόγλανος provocateur είμαι ;) :P
αν το κάνεις πάντως το VS πάω στοίχημα δεν θα χρειαστεί να ατμισεις για 1 μερα!

• 2478
Pallas RTA (by Tiberian Vapor Co.) vs Keras MTA Nano (by Atmizoo)
« Απάντηση #84 στις: Απριλίου 05, 2017, 12:55 »
Pallas RTA (by Tiberian Vapor Co.) vs Keras MTA Nano (by Atmizoo)

[justify]Εδώ θα μου επιτρέψετε να μιλήσω τηλεγραφικά για μία καταπληκτική μάχη. Ομολογώ πως με την πρόσφατη προσθήκη τού Pallas πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Δεν θα επεκταθώ καθόλου γιατί δεν χρειάζεται, έτσι, επιγραμματικά θα έλεγα: α) Keras MTA Nano / Giga (Atmizoo by Atmizone), σπουδαία ελληνική παρουσία. Πάρα πολύ καλή γεύση, άριστα υλικά και δεσίματα, παιχνιδάκι η τοποθέτηση αντίστασης, βασιλιάς οικονομικής λειτουργίας, απίθανη ατμιστική απόδοση. β) Pallas RTA (by Tiberian Vapor Co.), καταπληκτική γεύση που θα σε πιάσει κυριολεκτικά αδιάβαστο, σφικτός και γευστικός παράδεισος, χτύπημα για όλα τα γούστα, αξιοπρεπέστατο παχύ ντουμάνι. Ένας επισκευάσιμος που πραγματικά δεν αστειεύεται. / Και στους δύο αυτούς ατμοποιητές, έχουμε διπλή προσωπικότητα (είτε εργοστασιακό είτε επισκευάσιμο). Και οι δύο με λιτό όμορφο σχεδιασμό, και οι δύο καταναλώνουν ελάχιστα που δύσκολα θα βρεθεί άξιος αντίπαλός τους. / [στον Keras, βλέπω άριστη ποιότητα υλικών και πανέξυπνη θέση βιδών-τοποθέτηση αντίστασης, στον Pallas, βλέπω MTL ρυθμίσεις που δύσκολα θα βρεις αλλού με τόσο γεύση και χτύπημα]. / Σημ. Πρέπει να παραδεχτώ πως ήμουν πολύ αυστηρός με τον Keras, άσχετα στο κατά πόσο έμπειρος ή άπειρος κι αν είμαι, μπορεί κάλλιστα η βαθμολογία του να είναι διαφορετική. Αποδίδει καταπληκτικά. Κλείνω λέγοντας πως αξίζει οπωσδήποτε να δοκιμαστούν και οι δύο, (πραγματικά, προκαλώ τον οποιονδήποτε να τους δοκιμάσει και να διαψεύσει όσα υπέροχα πράγματα είδα και απ’ τους δύο). Καταπληκτική ατμιστική εμπειρία.[/justify]

[justify]Σημ.2 Δεν έβαλα επιλογή σε στήσιμο ή σε υγρά αναπλήρωσης γιατί θα ήμουν λάθος. Τον Keras (nano), τον χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά, τον δε Pallas τον έχω ελάχιστο χρόνο, κι όμως με έπιασε αδιάβαστο, με πάρα πολύ γεύση και υπέροχο χτύπημα.[/justify]

Pallas: 1) Γεύση: 10/10, 2) Χτύπημα: 10/10, 3) Ντουμάνι: 9/10, 4) Ανάλυση γεύσης: 9/10.
[justify]Keras (Nano): 1) Γεύση: 9/10, 2) Χτύπημα: 8/10, 3) Ντουμάνι: 8/10, 4) Ανάλυση γεύσης: 8/10.[/justify]
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 12, 2017, 13:24 από Buliwyf »

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #85 στις: Απριλίου 05, 2017, 13:20 »
Άμα δε βάλεις δεκάρια παντού ούτε για δοκιμή δεν πάω. :tongue_smilie::laugh1:

Αποσυνδεδεμένος panoskapa

• **
  • 130
« Απάντηση #86 στις: Απριλίου 05, 2017, 20:17 »
Καλησπερα Joe,

πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο για τις όμορφες παρουσιάσεις σου. Μας κάνεις να θέλουμε να αγοράσουμε οτιδήποτε ποσταρεις σε αυτό το θέμα. :tongue_smilie: 

Ένα παράπονο εχω φίλε η καλύτερα παρατήρηση. Θα μου άρεσε να σε δω να γράφεις και τα αρνητικά των όσων ατμοποιητών παρουσιάζεις έτσι ωστε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Τα γράφω με αφορμή το vs του Pallas όπου ο γνωστός και και αξιοσέβαστος κατ'εμέ Reviewer Phil (pbusardo) επισήμανε καποια αρνητικά σημεία του.

• **
  • 286
« Απάντηση #87 στις: Απριλίου 05, 2017, 21:06 »
Αγαπητέ  JoeBarTeam

Με έβαλες πάλι σε πειρασμό . ???
Αλλά έχω μια ένσταση πάλι .
Δαβίδ εναντίον Γολιάθ.  :peace1: (Pallas vs Keras nano)    
Γράψε αν έχεις την διάθεση περισσότερα το  κοινό απαιτεί εξηγήσεις-λεπτομέρειες για τον Pallas.

Με έβαλες κοινώς στην πρίζα .   :sign_kiallo:
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 05, 2017, 21:49 από Smoke Alarm »

• 2478
« Απάντηση #88 στις: Απριλίου 05, 2017, 22:52 »
[justify]@panoskapa, καλησπέρα κι ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που μου λες, κι εμένα με έχει απασχολήσει αρκετά το θέμα “τα λέμε όλα, λέμε και τ’ αρνητικά”. Όμως αποφάσισα για πολλούς λόγους να μην το κάνω στα vs. Κάποιοι απ’ τους λόγους είναι μάλιστα και ισχυρότεροι ακόμα και απ’ την πλήρη αλήθεια τους. Δηλ., ένας από αυτούς είναι πως π.χ. θα γίνει μακελειό, (δεν δεχόμαστε εύκολα τα όποια ελαττώματα / “μα να μου πει έτσι εμένα για το νέο μου απόκτημα! Κάνε μας τη χάρη”. Ένας δεύτερος λόγος είναι πως εδώ, προσωπικά, το βλέπω ως μία ατμιστική βιτρίνα, όσο ψωνισμένο κι αν ακούγεται. Είναι αυτά που εγώ πιστεύω ως κορυφαία (όσα βέβαια απ’ αυτά που εγώ πρόλαβα να δω / σαφώς υπάρχουν και θα υπάρχουν διαμάντια εκεί έξω). Κι ένας ακόμα λόγος είναι πως, είναι τόσο ισχυροί ατμιστικοί χαρακτήρες όλοι αυτοί οι επισκευάσιμοι που τα όποια ελαττώματα έρχονται τελευταία και καταϊδρωμένα. / Όμως, παρ’ όλα αυτά, εξακολουθώ να μην είμαι σε θέση να μιλάω ως ατμοπαρουσιαστής, μπορείς ανά πάσα στιγμή να με εκθέσεις σε πάρα πολλά θέματα, γι’ αυτό κρατάω πάντα και μία προσωπική ασπίδα ασφαλείας λέγοντας πως “είναι μόνο μία απλουστευμένη γνώμη, η δική μου γνώμη. Τίποτα περισσότερο”. [/justify]

[justify][για το θέμα του Pallas. Ναι, είδα κι εγώ τον pbusardo, κι όσους άλλους μπόρεσα, (2, 3 ακόμα μικρά βίντεο). Στο σχετικό νήμα του Pallas, είπα κάποια αρνητικά που εγώ εντόπισα, πέρα από οδηγούς ή οτιδήποτε εξωσχολικό. / π.χ. εδώ, ο Pallas, έχει πιο “άγρια” δεσίματα από τον Keras, τα σπειρώματα δεν είναι τόσο βούτυρο όσο του Keras. Δεν είδα τι ss είναι, ή επίσης η τοποθέτηση της αντίστασης, δεν είναι παιχνίδι όπως συμβαίνει στον Keras, εδώ είναι λίγο σπαστικό, θέλει μια κάποια εμπειρία, (π.χ. ένας έμπειρος ατμιστής, τώρα που διαβάζει ίσως να γελάει, ή ένας άλλος να μην έχει κανένα θέμα με λεπτά σύρματα, όμως παρ’ όλα αυτά έχει άβολη τοποθέτηση, θέλει παραπάνω εξοικείωση, ή ακόμα, θέλει παραπάνω εμπειρία ώστε να εκμεταλλευτείς σωστά τους αμέτρητους τρόπους που σου προσφέρει ο Pallas στις θέσεις αντίστασης). / Έστησα για 1η φορά τον Pallas και μ’ έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο. Απίθανη τζούρα και γεύση!]. [/justify]

[justify]@Smoke Alarm, καλησπέρα. Τιμή μου όσα λες. Ισχύουν όλα τα παραπάνω κι εδώ. Ένας ακόμα λόγος που δεν επεκτάθηκα σχεδόν καθόλου είναι πως, από τη μία ήμουν άδικα τόσο αυστηρός με τον Keras, τον χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά και αξίζει μέχρι και η τελευταία βίδα του. Σπουδαίος ατμοποιητής. Και από την άλλη, ο Pallas, ήρθε πολύ πρόσφατα στα χέρια μου, έστησα και “μπαμ”, βγήκε μπροστά απ’ τον Keras, σε γεύση και χτύπημα. Έτσι βρέθηκα σε ζόρικο δίλημμα, “τώρα Joe, τι λέμε;...”.  [/justify]

• **
  • 286
« Απάντηση #89 στις: Απριλίου 05, 2017, 23:14 »
Aγαπητε JoeBarTeam

Σε ευχαριστώ  για την απάντηση σου.

Θα ήθελα κάποτε το επόμενο  review να είναι  Pallas vs Keras Giga.

Μάχη ιση Τιτάνων . Τότε δεν θα έχω ενστάσεις.

Είσαι πολύ κοντά σε αυτό με ένα extension  nano to Giga  στον  Keras  <καθάρισες>
:sign_kiallo:

Kάλοατμιστος  & πάλι ο Pallas

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104151 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96247 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321418 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602235 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11586 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3096 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609790 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161898 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4351 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17704 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias
ΓΛΥΚΑ SnV ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ Shake and Vape 19 12507 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 17:53
από Barbapaidi