vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Πώς αντιμετωπίζετε πλέον τους καπνιστές στο χώρο σας;

καπνιστές με μέτρο,δεν με ενοχλούν.Τα γεμάτα τασάκια όμως με αηδιάζουν :P

Αποσυνδεδεμένος Vapörhead

• **
  • 181
  • Φύλο: Άντρας
  Απο τοτε που γεννηθηκε η κορη μου 8 χρονια πριν δεν ειχαμε καπνισει ουτε εγω ουτε η γυναικα μου κανενα τσιγαρο σε κανενα δωματιο εντος σπιτιου. Και στα κρυα και στα χιονια... εξω στη βεραντα. Ευτυχως ολοι οι φιλοι, οι συγγενεις και οι γνωστοι το σεβονται απολυτα χωρις το παραμικρο παραπονο.
  Οσο αφορα τους καπνιστες γυρω μου, σεβομαι απολυτα την αναγκη τους οπως ηθελα να σεβονται και οι αλλοι τη δικη μου οταν και εγω καπνιζα.

Αποσυνδεδεμένος idonodini

• *
  • 75
  • Φύλο: Γυναίκα
Πώς αντιμετωπίζετε πλέον τους καπνιστές στο χώρο σας;
Τους αγαπούμε
γιατί πρέζες υπάρχουν πολλές...

Το σπίτι είναι χώρος που πρέπει να σέβεται ο καθένας επισκέπτης.
Συνεπώς ο σεβασμός δεν είναι μόνο από τον οικοδεσπότη αλλά και από τον
φιλοξενούμενο-επισκέπτη.
Όπως δεν μπορείς να λερώνεις με λάσπες έτσι και δεν επιτρέπεται να καπνίζεις
σε χώρο μη καπνιζόντων.
Υπάρχουν χώροι που αερίζονται γι αυτό βεράντες-μπαλκόνια.
Αλλιώς ο σεβασμός γίνεται καταπίεση  :)

Αποσυνδεδεμένος geokaza

• **
  • 134
    • George Kazazis
Παρεξηγήσατε... Κατ' αρχάς τα ανέβασα γιατί μου άρεσαν έτσι όλα μαζί συγκεντρωμένα.
Αλλά κυρίως γιατί δεν θέλω να καπνίζω και ούτε να καπνίζει κανείς άλλος μέσα σε χώρο με παιδιά.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα και εννοείται ότι αν εξαιρέσεις τον πιο πάνω λόγο, δεν πρόκειται να απαγορεύσω σε κανέναν να καπνίσει μπροστά μου, δίπλα μου, πίσω μου κλπ.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 17, 2012, 13:07 από geokaza »

Αποσυνδεδεμένος Nikolas2000m

• atmomixani
  • *
  • 43
  • Keep Walking
εγω ο πρωην καπνιστης των 2 πακετων την ημερα, τωρα με ενοχλει αφανταστα.

Αποσυνδεδεμένος VXR_ZAP

• Steam Machine #0129
  • **
  • 102
  • Drive It Like You Stole It
Στο σπιτι καπνιζα μονο εγω και εβγαινα στο μπαλκονι συνεχεια...μονο σε καμια επισκεψη εβρισκα ευκαιρια και καπνιζα μεσα μαζι με τους επισκεπτες...το ενα πισω απο το αλλο το αναβα... ;D

Στην δουλεια στο ιδιο γραφειο καπνιζαμε και οι 2 και ειμασταν χαρουμενοι τωρα του λεω να μην κανει πολλα γιατι βρωμαει πολυ...Ειχε βεβαια ηλεκτρονικο και το παρατησε επειδη χαλασε η μπαταρια και τον πρηζω ολη μερα να παρει μια καινουργια και να το ξανααρχισει...

Στο αμαξι καπνιζα εγω και οποιος καπνιστης εμπαινε μεσα τωρα πια ΚΑΝΕΝΑΣ...

Αποσυνδεδεμένος gallahant

• Ένα Προβάρι είναι λίγο πολύ λίγο...
  • *
  • 43
Δεν το περίμενα ότι μετά από 2 μόλις μήνες ατμίσματος θα με πείραζε τόσο πολύ να είμαι στον ίδιο χώρο με έναν καπνιστή, κι όμως! Συγκεκριμένα προχθές ήμασταν με τη γυναίκα μου επίσκεψη σε φιλικό σπίτι. Η πεθερά του παιδιού βγήκε σε μια φάση έξω να καπνίσει και με το που επέστρεψε μέσα, μαζί της μπήκε και η απαίσια πλέον για μένα μυρωδιά του τσιγάρου. Μου ήτανε τόσο έντονη η μυρωδιά που δεν το πίστευα. Σκεφτείτε δηλαδή να κάπνιζε μέσα!

Αποσυνδεδεμένος dimkor

• **
  • 176
Με αγάπη... :angry_orange: και στοργή ...  :fight_shot_bandana:  :cigar:

Αποσυνδεδεμένος salonikios

• Το μοναδικο ασφαλες τσιγαρο ειναι το τελευταιο σου.
  • *
  • 24
εγω δεν εχω κανενα προβλημα γιατι πριν αρχισω το ητ καπνιζα και εγω οποτε δεν θα το παιξω τωρα μη μου απτου και να λεω στον καθε ενα που  καπνιζει βγες εξω στο μπαλκονι..εγω τους αφηνω δεν εχω κανενα προβλημα αφηνω μετα ανοιχτα και φευγει η καπνιλα αλλα το προβλημα ειναι οτι μετα πεφτει παντοφλα :fight_fryingpan: απο την κυρα επειδη δεν θελει μεσα στο σπιτι να καπνιζει κανεις!!!

Αποσυνδεδεμένος anvlasop

• *
  • 62
Κι εγω αφεινω να καπνιζουν σπιτι , αλλα μπορω να πω οτι πλεον ο καπνος με ενοχλει αφανταστα. Τωρα πλεον καταλαβαινω γιατι γαβγιζαν οι μη καπνιστες τοσο πολυ.

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• Γηρασκω αει διδασκομενος -Provari Elevator 2 Steam macine Dome Eviva Diver 2 3D Sofia Killer El Toro istick 50 Kayfun NautilousPoldiac OverOne Bod mecah Sofia Coblin Poldiac 69
  • 693
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
Φερομαι δημοκρατικα και αφηνω και καπνιζουν και μεσα στο σπιτι οταν εχω φιλους και δεν κατοπιεζω κανενα γιατι δεν ξεχναω το βαρυ παρελθον μου 3 πακετα ημερισιως . Βεβαια η μυρωδια μου ερχεται καπως.... αλλα ..... ειπαμε.. :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος takman

• *
  • 55
Και εγω το ιδιο κανω ,αλλα οταν φυγουν ,αεριζω για κανα 3ωρο ...

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• ΑΤΜΟΣ
  • 561
  • 私は彼ら蒸気よ
 κανενα προβλημα ο καθενας το δικο του  ναρκωτικο αλλα δεν μπωρω να ακουσω την ατακα απο κανενα καπνιστη αυτο που καπνιζεις ειναι καρκινογονο  :idiot1:  :laugh1: :laugh1: :laugh1: εκει θα τα χαλασουμε  γιατι το δικο σου  τι ειναι  τσαϊ του βουνου  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• Vaping Yoda
  • 1115
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
Με ενοχλεί αλλα είμαι δημοκρατικός. Όπως ακριβώς ζητούσα να ειναι οι άλλοι όταν άναβα το ένα πίσω απο το άλλο και εγω κάποτε.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 175 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 309 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20366 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1142 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878572 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363021 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467979 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912579 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521482 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1648 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376608 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703000 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ