vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

415 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, Milarepa, maprix, gama

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Πώς αντιμετωπίζετε πλέον τους καπνιστές στο χώρο σας;

Αποσυνδεδεμένος JimKa

• *
  • 37
  • Φύλο: Άντρας
Με ενοχλει αρκετα,ειδικα οταν μαζευονται πολλα φουγαρα σε μικρο χώρο και ειμαι κι εγω

Αποσυνδεδεμένος metaxia

• 2
  • Φύλο: Γυναίκα
Μετά απο 15 ημέρες ατμίσματος, πήγα στην καφετέρια που πηγαίνω 4 χρόνια και δεν άντεχα τον καπνό με τίποτα. Αποπνικτικά και μου μύριζε πολύ άσχημα !! :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος rory167

• *
  • 87
Η αληθεια ειναι οτι τους καταλαβαινω...
Απλα μετα απο 1 χρονο που το εχω κοψει το Κ.Τ  με ενοχλει απιστευτα. Με χτυπαει στο μυαλο με το που μυριζω Κ.Τ :wall: :wall: :wall:
Η.Τ και παλι Η.Τ :respect:

Αποσυνδεδεμένος lakissim

• Είμαι και εγώ ένας
  • **
  • 164
  • No power No magic !!!
Είναι λογικό να μας ενοχλεί απλα δεν πρέπει να παραπονεθούμε γιατί το καναμε και εμεις κάποτε.Φροντιστε να εχετε εξοπλισμό ετσι ώστε να τους δώσετε να δοκιμάσουν και που ξέρετε...  μια δοκιμη μπορει να τους πεισει και αυτούς να παρατησουν το βρωμο-τσιγαρο.
Αυτό που δεν μπορω να αντεξω ειναι η μυρωδια απο το φιλτρο που καιγεται στο τασακι   :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος obsession

• *
  • 79
Με κατανοηση οπως ηθελα να με αντιμετωπιζουν και μενα οταν καπνιζα.Το περιεργο ειναι οτι το κτ δεν με ενοχλει καθολου,ουτε οταν το καπνιζουν αλλοι ουτε οταν καιγεται στο τασακι ουτε μου βρωμαει

Αποσυνδεδεμένος jonytzav

• **
  • 105
  • Ατμιστε Ελευθερα Παντου..για την υγεια ολων μας!!!
Οι ξενοι ανθρωποι δεν με ενοχλουν τοσο οσο οι δικοι μου ανθρωποι,γνωστοι που κανουμε παρεα φιλοι,κουμπαροι που ερχονται στο σπιτι και βρωμιζει ο τοπος.Οταν εχεις ιδιαιτερα και παιδια μεσα στο χωρο πρεπει ο/οι αλλος/οι απο μονοι τους να καταλαβουν καποια πραγματα και οχι να τους την πεις,γιατι παρεξηγεσε κιολας.Το θεμα ειναι οτι καπιοι απο αυτους ειχαν το ηλεκτρονικο τσιγαρο 3-4 μηνες πριν αρχισουμε εμεις,και το σταματησαν γιατι λεει ακουσαν οτι δημιουργει υγρο στον πνευμονα....... :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Εχω σκεφτει βεβαια απο τα ανταλακτικα που εχω οταν τους μαζευω να τους δινω να κανουν μονο το η/τ μεσα αλλιως οι υπολοιποι ΕΞΩ :laugh1: :laugh1:
Εχω απευδησει με το θεματακι αυτο κυριως στο σπιτι μου..... :angry_orange:
Θα τους στρωσω ομως ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος omavros

• *
  • 34
  • ατμιστε...χχχ... γιατι χανομαστε
οντως πλεον ο καπνος απο τσιγαρο τασακια κτλ μυριζουν πολυ ασχημα αλλα γνωμη μου παντα δεν πρεπει να τους βαλουμε σε απομονωση με συζητηση γινονται πολλοι ατμιστες...

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1510
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
Δεν με ενοχλεί να καπνίζουν στο ίδιο δωμάτιο ακόμα κ δίπλα μου ναι? Με ενοχλεί τρομερά στο γραφείο μου που ακριβώς δίπλα στο άλλο γραφείο καπνίζει κάποιος κ έρχεται η μυρωδιά του κτ από το κλιματιστικό στο δικό μου γραφείο!!! Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο άσχημα τελικά μυρίζει!!!!!!  :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος gkolokot

• *
  • 52
Πλεον με ενοχλει πολυ να καπνιζει καποιος διπλα μου, ποιος να μου το ελεγε αυτο πριν 3 μηνες  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος geokaza

• **
  • 134
    • George Kazazis
Μπορείτε, κυρίως όταν υπάρχουν παιδιά στον ίδιο χώρο, να γεμίσετε τον τόπο με ταμπελίτσες: NO SMOKING ( http://www.eatock.com/project/no-smoking-sign-request/# )

Προτείνεις να βάλω στο σαλόνι μου ταμπέλα με NO SMOKE ?  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος JimKa

• *
  • 37
Οι χειροτεροι αντικαπνιστες ειναι τελικα οι πρωην καπνιστες

Αποσυνδεδεμένος simos

• ΑΤΜΟ-ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ
  • *
  • 20
Δεν με ενοχλει. Σεβομαι απολυτα την αναγκη του και δεν το παιζω εξυπνος.

Αποσυνδεδεμένος Makis S

• **
  • 197
  • provari mini + trap tank
Έτσι...αυτό είναι το σωστό :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος mitsos_82

• **
  • 236
  • Devil Or The Blue Cat's Song
Δεν με ενοχλει. Σεβομαι απολυτα την αναγκη του και δεν το παιζω εξυπνος.
:thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 144 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 284 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20331 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1104 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878205 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362802 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467560 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1910938 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520571 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1635 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376257 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702402 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ