vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

363 επισκέπτες, 7 χρήστες
kmitkas, Milarepa, Buliwyf, lounik, ThioVag, camber, lagoudakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Nobacco Giant (ΕΠΙΣΗΜΟ REVIEW)

Απ: Nobacco Giant (ΕΠΙΣΗΜΟ REVIEW)
« Απάντηση #885 στις: Ιουλ 13, 2012, 14:04 »
πήρα και εγώ το giant χθες και όταν το βάζω στον φορτιστεί ανάβει απλά πράσινο το λαμπάκι και δεν φορτίζει.
στην μπαταρία δεν ανάβει τίποτα.
με το passthrough όλα καλά.
Όταν η μπαταρία είναι καινούργια είναι προ-φορτισμένη και δεν χρειάζεται φόρτιση. Χρησιμοποίησε την
και όταν τη βάλεις για φόρτιση και είναι πράσινο το λαμπάκι τότε σημαίνει πως δεν φορτίζει και κάνε ότι
σου είπαν οι προλαλήσαντες  8)
Και όταν λες δεν ανάβει τίποτε εννοείς όταν είναι επάνω στον φορτιστή ? Αν ναι μερικές όταν είναι
επάνω δεν ανάβει όντως κουμπί εκτός και αν την φορτίζεις από το passthrough

Αποσυνδεδεμένος xristos99

• **
  • 286
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #886 στις: Ιουλ 13, 2012, 16:25 »
εντάξει τραβηξα λιγο τον πολο και τωρα το λαμπακι του φορτιστη ειναι κοκκινο.
δεν θα επρεπε να αναβει και στο τσιγαρο το κοκκινο λαμπακι οπως αναβει οταν το βαζω στα passthrough?

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• Ατμιστής. Τπτ άλλο!
  • 977
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #887 στις: Ιουλ 13, 2012, 17:04 »
Στο πας-θρου αναβει εκει που βαζεις την μινι γιουεσμπι.
Κατα την φορτιση οπως αναφερε και ο συνονοματος πιο πανω, ειναι πολλες οι μπαταριες που δεν αναβουν.

• **
  • 286
« Απάντηση #888 στις: Ιουλ 17, 2012, 15:01 »
ρε παιδια οποτε βαζω το giant-s για να φορτισει πρεπει να τραβαω πιο εξω τον πολο γιατι δεν κανει επαφη.
τι πατεντα να κανω ξερει κανεις?

Αποσυνδεδεμένος tsiou

« Απάντηση #889 στις: Ιουλ 17, 2012, 15:13 »
 Κανε το αναποδο,δοκίμασε να τραβήξεις τον πόλο του φορτιστή.

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• -Ο- The Truth Is Out There -Α- Trust No One -Ε- I Want To Believe -Π-
  • 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #890 στις: Ιουλ 17, 2012, 15:24 »
και εκτος απο αυτο που σου ειπε ο tsiou μην παραβιδωνεις τους ατμοποιητες σου για να μην πατανε τον πολο της μπαταριας μεσα και μετα θελει συνεχεια σηκωμα.ενω βιδωνεις με το που νιωσεις αντισταση κανε ενα μικρο κλικ ακομα και τελος.

• **
  • 286
« Απάντηση #891 στις: Ιουλ 17, 2012, 15:43 »
παιδια ευχαριστω επιασε.
και δεν το βιδωνω πολυ.
ισα ισα να ακουμπισει απλα επειδη εχω το atomizer θα ειναι λιγο πιο μακρυ.

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • 1469
« Απάντηση #892 στις: Αυγ 28, 2012, 10:09 »
Πριν 2 ώρες το αγόρασα κι εγώ παιδιά. Ενθαρρυντική η χρήση του, καλύτερη καπνική εμπειρία. Το λέω γιατί με το want δεν κατάφερα να αποχωριστώ εντελώς το κ.τ.

Μόλις έφτιαξα και τον ελληνικό μου

Αποσυνδεδεμένος kouladi

• *
  • 50
« Απάντηση #893 στις: Αυγ 28, 2012, 17:14 »
to giant ειναι ενα απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν στο εμποριο. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • 1469
« Απάντηση #894 στις: Αυγ 31, 2012, 11:00 »
Να ρωτήσω κάτι, παρατηρώ ότι αν κλείνω με το δάχτυλο την μια σχισμούλα εισαγωγής αέρα, η τζούρα μου έρχεται καλύτερη, με πιο καλό χτύπημα. Υπάρχει κακένα κόλπο να γίνεται αυτό μόνιμο ή ρυθμιζόμενο (να αυξομειώνονται τα ανοιγματάκια) χωρίς χρήση ας πούμε σιλοτέϊπ ?

Ξέρω ίσως να ζητάω πολλά, αλλά λέω μήπως υπάρχει κάτι.

Ή θα πρέπει να το ψάξω σε άλλους συμβατούς ατμοποιητές ?

Αποσυνδεδεμένος vimana

• **
  • 332
    • UCA coin
« Απάντηση #895 στις: Σεπ 11, 2012, 11:57 »
Φίλε από πάνω, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο κόλπο πέρα απ' το να κλείνεις τη μια οπή με το δάχτυλο (γιατί και μένα τα ίδια μου κάνει).

Πραγματικά μεγάλο το νήμα για να κάτσει να το διαβάσει κανείς όλο (60 σελίδες) διάβασα τις τελευταίες 5 αλλά δεν είδα κάτι ενδιαφέρον.

Είδα τη προσφορά της Nobacco προχθές (19 €) του Giant-S και τον παρήγγειλα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος με το συγκεκριμένο. Ζεστός ατμός, ωραία γεύση, αλλά πολύ αέρα τραβάει ρε αδερφέ  :-\  Έχει πολύ ανοιχτή τζούρα ακόμη κι όταν κλείνεις τη μία τρυπούλα! Ίσως είμαι συνηθισμένος σε πιο σφιχτή και γεμάτη τζούρα καθώς ατμίζω εδώ και 11 μήνες συνέχεια και μόνο με eGo (αρχικά Τ και μετά C).

Δε ξέρω αν υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στον σκέτο και στον S πάντως θυμάμαι ότι παλιότερα είχα πέσει σε θέματα που έγραφαν πολύ καλά λόγια γι' αυτό το μοντέλο  :dontknow:  Για την ώρα ο γίγαντας αποδείχτηκε νάνος (για τα γούστα μου) και πάλι καλά δεν κλαίω την αγορά καθώς κόστισε ελάχιστα χρήματα  ;)

Αποσυνδεδεμένος kouladi

• *
  • 50
« Απάντηση #896 στις: Σεπ 11, 2012, 17:20 »
εχει διαφορα ο giant  s απο τον κανονικο,παραταυτα μου τυχαινει πολλες φορες να παρω ατμο giant και να ειναι ψιλο''αεριτζιδικος-ελαφρυς'' σε χτυπημα.μετα απο 1 χρονο με τον giant λεω οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
« Απάντηση #897 στις: Σεπ 11, 2012, 17:37 »
Oχι απλα εχει διαφορα ο S με τον γιγαντα αλλα διαφορες.
Δοκιμασα και τον s  3-4 φορες και καμια σχεση δεν εχει με τον giant  :yes:

Αποσυνδεδεμένος vimana

• **
  • 332
    • UCA coin
« Απάντηση #898 στις: Σεπ 11, 2012, 18:59 »
Και ΠΩΣ εξηγείται αυτό ρε παιδιά;  :hmmm: Βγάλανε μια light έκδοση του κανονικού;  ??? 

Ένιγουέϊ, παράτησα στην άκρη τους άτμο και χρησιμοποιώ τουλάχιστον τη μπαταρία που είναι ok και τον φορτιστή.

ΥΓ: ο κανονικός γίγαντας έχει επίσης passthrough? Πολύ χρήσιμο  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
« Απάντηση #899 στις: Σεπ 11, 2012, 19:06 »
To πως εξηγειται ειναι ευκολο.
Αλλο μεγεθος ο giant και αλλο ο s.
Που σημαινει λιγοτερο απορροφητικό υλικο,πιο μικρη αποσταση μεταξυ των δυο αντιστασεων και διαφορετικη εισοδο-ποσοτητα-ορμη του αερα που ειναι και ο κυριοτερος παραγων στην διαφοροποίηση πρωτα του χτυπηματος και μετα σε ολα τα υπολοιπα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 97 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 245 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20270 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1068 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877991 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362320 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467118 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909714 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519866 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1616 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375777 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701916 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ