Έχω ένα φορτιστή nobacco για το i-want. Αυτο που υπήρχε στην συσκευασία του κουτιού επειδή το πρώτο μου τσιγάρο ήταν i-want. ...... Ήθελα να ρωτήσω αν ο φορτιστής του i-want κανει για όλες τις κλασσικές μπαταρίες της Nobacco και να φορτίσω άφοβα την μπαταρία με αυτόν ή η μπαταρία Giant εχει δικό της φορτιστή και πρέπει να πάω άμεσα να τον αγοράσω? Εννοώ ασυμβατότητες σε volts, watts και τέτοια μην έχουμε καμμια ασυμβατότητα και έκρηξη.
Δε ξέρω αν τελικά φότρισες τη μπαταρία....
Θέμα ασυμβατότητας δεν υπάρχει. Μπορείς άφοβα όπως είπαν και οι προηγούμενοι.
Εγώ απλώς θα παραθέσω την εμπειρία μου, μιας και είχα τον ίδιο φορτιστή.
Μπορεί ο φορτιστής μου να ήταν .... η "περίπτωση" και αυτά που γράφω να μην ισχύουν για όλους.
Μπορεί να είχα πέσει σε εργοστασιακό λάθος. Πάντως ο συγκεκριμένος ο δικός μου φοτριστής, δούλευε άψογα με τις μπαταρίες του.
Αλλά, το σπείρωμά του ήταν ελάχιστα μεγαλύτερο σε μήκος!!!!! Με αποτέλεσμα τις μπαταρίες want τις φόρτιζε μια χαρά (φαίνεται είναι λίγο μακρύτερες κι εκείνες στο σημείο αυτό), αλλά
δε φόρτιζε καμία άλλη μπαταρία, γιατί απλούστατα οι άλλες μπαταρίες ενώ βίδωναν στο φορτιστή ως τέρμα,
δεν έφτανε να ακουμπήσει ο πόλος τους στον πόλο του φορτιστή!!!!!!
Οι want μπαταρίες φορτίζαν σε άλλους φορτιστές, γιατί κάνανε επαφή απλά χωρίς να βιδώνουν ως τέρμα στους άλλους φορτιστές.
Δηλαδή, ο συγκεκριμένος φορτιστής έκανε μόνο για τις δύο μπαταρίες αυτές, και για καμία άλλη!!!!!
Αν δεν ήταν εργοστασιακό λάθος αυτό, τότε το πιθανότερο είναι να μη μπορέσεις να φορτίσεις κι εσύ άλλη μπαταρία....
Αλλά αυτό συμβαίνει για το λόγο που γράφω, και ξανατονίζω, δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας ρεύματος!!! Οπότε, αν σου τύχει, μην ανησυχήσεις..... απλά θα χρειαστείς άλλο φορτιστή!
ΥΓ. αυτό πάντως - το να είναι ο φορτιστής μόνο γι' αυτές τις μπαταρίες- πολύ με εκνεύρισε ....