vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

192 επισκέπτες, 2 χρήστες
thanos1071, camber

Ας μην ξεχνάμε το σκοπό μας

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Φύλο: Άντρας
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Απ: Ας μην ξεχνάμε το σκοπό μας
« Απάντηση #75 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 23:48 »
Έτσι ακριβώς είναι...
Η αλήθεια να λέγεται, βρισκόμαστε εδώ διότι
α) θέλαμε να κόψουμε το ΚΤ
β) μας άρεσε ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ πολύ το ΗΤ και το κάναμε χόμπι (το ΚΤ ποτέ δεν ήταν χόμπι)

Όσο φαίνεται ακίνδυνο, δεν υπάρχει κακό.
Ας προσπαθήσουμε, τουλάχιστον, να το κάνουμε όπως όλα τα άλλα χόμπι...
κάθε σαββατοκύριακο, μια ώρα κάθε μέρα...  :dontknow:

Τώρα, εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, φοβάμαι ακόμα το ΚΤ.
Ίσως αργότερα. Και ίσως έτσι αποκτήσουν μεγαλύτερο νόημα οι εκφράσεις "άρωμα", "βάση" κ.λ.π.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #76 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 00:06 »
Να προσθέσω, ότι κάποιος μπορεί ο ίδιος να καταλάβει ποιός είναι ο σκοπός του από το τι κάνει, ακόμη και αν δεν το έχει συνειδητοποιήσει εντελώς.
Αν π.χ. ψάχνει συνεχώς νέες γεύσεις νεα gadgets κτλ το πιο πιθανό είναι ότι κυνηγάει την απόλαυση άρα δεν σκοπεύει προς το παρόν τουλάχιστον να σταματήσει το άτμισμα (και δεν εννοώ μόνο την απεξάρτηση απο τη νικοτίνη)
Αν δεν κυνηγάει την απόλαυση αλλά φροντίζει απλά να ικανοποιεί με φειδώ την "στέρηση" της νικοτίνης (ακόμα και με μηδενικά υγρά μιμούμενος το κάπνισμα) τότε μάλλον είναι προσανατολισμένος στον περιορισμό ή στην διακοπή του ατμίσματος.
Φυσικά τα παραπάνω θα έχουν και τις εξαιρέσεις τους αλλά το νόημα βγαίνει...

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #77 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 00:20 »
Σωστος ο Πανος
Χιλια μπραβο απο μενα :thumpup:

« Απάντηση #78 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 00:40 »
Καλησπέρα φίλοι μου. Νομίζω πως τα πράγματα για μένα τουλάχιστον, είναι πολύ απλά. Το ΗΤ αποτελείται από μπαταρία, ατμοποιητή και υγρά.
Δεν είναι τόσο πολύπλοκο όσο προσπαθούμε να το κάνουμε.

Καταρχάς το ΗΤ έπεσε στα χέρια μου σαν χάρισμα από έναν ξάδερφο που λόγω του νεαρού της ηλικίας του δεν μπήκε στη διαδικασία να βρει λύση για τις διαρροές του tank system. Οι διαρροές όπως ήταν λογικό (με τις τζούρες που τράβαγα) ήρθαν και σε μένα, αλλά το έψαξα. Ρώτησα, διάβασα (να είναι καλά το e-kapnisma και όλα τα μέλη του) πήρα καπάκια σιλικόνης, έμαθα για τον μακρόσυρτο τρόπο τζούρας, τον τρόπο γεμίσματος κλπ, κλπ. Δεν μου πήγε όμως το συγκεκριμένο tank system. Τι θα κάνω θα αρχίσω το ΚΤ σαν τον ξάδερφο? Όχι θα δοκιμάσω τα carto, διαρροές να μην υπάρχουν και ότι νάνε. Και νάμε την έχω βρει με τα carto Dual Coil (θέλω πολύ ντουμάνι), μέχρι να τα μάθω και αυτά έκαψα κάνα-δύο. Τώρα είμαι ΟΚ. Θα δοκιμάσω και τα echo carto (3 ml)  ή τα καινούργια echo dual coil που έρχονται ή ακόμα να πάρω και κανά tankomizer (want)...
Yes that's what i want! Τόσο απλά...Πήρα πέντε carto παραπάνω θα πάρω και άλλα πέντε και κάτι τρέχει!! Χαμένα θα πάνε? Όχι βέβαια.

Τα υγρά είναι σίγουρα το πιο δύσκολο γιατί είναι κάτι πολύ υποκειμενικό. Και εδώ μπορεί να έφαγα κανά δυο σούπες αλλά στο πρόγραμμα είναι.
Ας είναι πάλι καλά το e-kapnisma. Πχ. Ο Jeke μου έμαθε το Golden Margy, ο Βαγγέλης το Tribeca ο κάθε φίλος από εδώ μέσα που μπαίνει στον κόπο να γράψει στο προφίλ του πια υγρά χρησιμοποιεί με βοήθησε. Κατέληξα λοιπόν και στα υγρά και είναι ήδη και στο δικό μου προφίλ...

Για τις μπαταρίες δεν αξίζει να κάνουμε συζήτηση, είναι εύκολη η επιλογή.

Που θέλω να καταλήξω λοιπόν...Είμαι 40 χρονών και προσπαθώ τα τελευταία 5 χρόνια να κόψω το ΚΤ. Με έχουν πει αδύναμο, αστείο ακόμα και  γραφικό μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες.
Αυτή τη φορά όμως τα κατάφερα και το ξέρω καλά χάρη στο ΗΤ  (ακόμα και η γυναίκα μου δεν το πίστευε).
Πρώτον γιατί το γουστάρω περισσότερο από το ΚΤ και δεύτερον γιατί συνεχίζω και πίνω κανονικά φραπέ σαν να μην τρέχει τίποτα πράγμα που δεν μπορούσα να κάνω σε καμια περίπτωση στις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειές μου που αναγκαζόμουνα να κάνω τον Άγγλο κα να πίνω τσάϊ για να μην ανάψω τσιγάρο.

Ο σκοπός λοιπόν είναι να βρούμε ένα καλό ατμοποιητή, ένα καλό υγρό και να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και πιο υγιεινή. Αν μείνει και κάνα φράγκο στην τσέπη σε σχέση με το ΚΤ καλό θα είναι αλλά δεν είναι ούτε αυτός ο σκοπός, ούτε να ατμίζουμε την καλύτερη μόντα γιατί χάνουμε την ουσία του όλου πράγματος.

Στο τέλος θα καταντήσουμε σαν τους παλιούς Hi End συλλέκτες ηχοσυστημάτων που αλλάζουν μηχανήματα κάθε 6 μήνες αγοράζοντας ότι πιο ψαγμένο και ακριβό υπάρχει ενώ ακούν σπανίως μουσική.

Keep Vaping...

Αποσυνδεδεμένος yianniss

• *
  • 36
« Απάντηση #79 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 00:51 »
Εγω ρε παιδια απο τις λιγες μερες που ατμιζω, προσωπικη μου αποψη παντα ειναι οτι κανονικο τσιγαρο και ηλεκτρονικο ειναι παρομοια πραγματα.
Ειναι τσιγαρα και τα δυο (οχι στην γευση αλλα στην λογικη).  Ασχετως παρενεργειων στην υγεια (πιστευω γι'αυτο γραφεις spectrum το "θελαμε ανελπιστα να κοψουμε το ΚΤ" - εγω μονο γι'αυτο ηθελα και θελω να το κοψω οπως και οι περισσοτεροι).

Για μενα αν εκοβα τελειως το τσιγαρο δεν θα μου ελεγε κατι να ατμιζω σκετη vg με αρωματα (αντι για κομπολοϊ ας πουμε). Το ολο θεμα ειναι η νικοτινη ή αυτο τελος παντων που συμβαινει και μας κραταει δεσμιους σε κατι που ποτε μας αρεσει, ποτε οχι. Και το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν ειναι αυτο που λεμε "σκετη απολαυση". Το βαριεσαι και αυτο, αλλα και παλυ ατμιζεις.
Αρα μονο η νικοτινη ειναι το ολο θεμα (προσωπικη μου αποψη παντα) και το ποσο θελεις ή οχι να την κοψεις και να μην καπνιζεις (ή ατμιζεις ή οτιδηποτε αλλο βγει) καθολου. Δεν με τραβηξε δηλαδη η γευση και τα φρουτακια στο ΗΤ. Μακαρι να μπορουσα να το δω σαν χομπυ και σαν γευσεις και να με τραβηξουν αυτες του οι ιδιοτητες.

Παντως να κοψω το ΗΤ δεν θελω.
Βασικα καποια κανονικα τσιγαρα σε συγκεκριμενες ωρες μου αρεσαν οταν καπνιζα. Μακαρι να μπορουσα να καπνιζω 3-4 τσιγαρα την μερα.
Επειδη δεν μπορω ομως να το κανω και δεν θελω και να μην καπνιζω και καθολου γι'αυτο επελεξα να ατμιζω (σχεδον ολη μερα) :)

Τωρα να καταφερνα να ατμιζω πχ. μονο το ΣΚ δεν νομιζω να γινει ποτε! Οπως και στο κτ που μπορουν καποιοι και το κανουν ή το κανεις απο την αρχη ή δεν το κανεις ποτε (δεν μπορεις τωρα πια). Εκτος αν ειναι 0 νικοτινη που εκει δεν βρισκω τον λογο.

keep vaping, εννοειται!

Αποσυνδεδεμένος Vision

• *
  • 61
« Απάντηση #80 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 01:07 »
Έτσι ακριβώς είναι...
Η αλήθεια να λέγεται, βρισκόμαστε εδώ διότι
α) θέλαμε να κόψουμε το ΚΤ
β) μας άρεσε ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ πολύ το ΗΤ και το κάναμε χόμπι (το ΚΤ ποτέ δεν ήταν χόμπι)

Όσο φαίνεται ακίνδυνο, δεν υπάρχει κακό.
Ας προσπαθήσουμε, τουλάχιστον, να το κάνουμε όπως όλα τα άλλα χόμπι...
κάθε σαββατοκύριακο, μια ώρα κάθε μέρα... :dontknow:

Τώρα, εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, φοβάμαι ακόμα το ΚΤ.
Ίσως αργότερα. Και ίσως έτσι αποκτήσουν μεγαλύτερο νόημα οι εκφράσεις "άρωμα", "βάση" κ.λ.π.

Έτσι ακριβώς το βλέπω εγώ.  :thumpup: Και μπορεί να γίνει όλα μεσα στο μυαλό ειναι, αλλά ειναι πιο περίπλοκη εξάρτηση το η/τ απ'ότι το κ/τ και το εξηγώ, έχεις την εξάρτηση της νικοτίνης, της εξάρτηση του ρεύματος, της μπαταρίας, των volt, των ατμοποϊητών και τέλος των υγρών, με το κ/τ τέτοιες εξαρτήσεις δεν είχαμε παραμόνο του αναπτήρα που τον εύρησκες παντού και ότι ώρα ήθελες. Αποφάσισα ότι δεν θέλω να εξαρτώμαι από τίποτα πόσο μάλλον από όλα αυτά. Όσοι θέλουν να απαλλαγούν κάποτε και από αυτήν την εξάρτηση πρέπει να βάλουν στόχο και ακριβή ημερομηνία και να μειώσουν την νικοτίνη και μετά άλλο στόχο ώστε να ατμίζουν με 0mg και μετά όπως λέει και ο spec μια στο τόσο και αν.

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #81 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 01:25 »
[edit] διαγραφή γκρίνιας...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2011, 09:32 από Λιάκουρας »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 01:51 »
Sorry, Λιάκουρα.  :-[ Έχουμε ένα θέμα αυτήν την ώρα. Ελπίζω να το διορθώσουμε.
Εμένα στο back πάντως πάντα το κρατάει ό,τι έχω γράψει.  ??? Αλλά καλού κακού τέτοια ώρα κάνε ένα copy πριν πατήσεις αποστολή και κράτα το στη μνήμη δια παν ενδεχόμενο.
Ας μη συνεχίσουμε αυτό το θέμα εδώ όμως.

Αποσυνδεδεμένος yianniss

• *
  • 36
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 02:14 »
...και μετά όπως λέει και ο spec μια στο τόσο και αν.

Αυτο θελω να πω ρε παιδια. Μετα δεν ειναι μια στο τοσο και αν. Ειναι ποτε. Μονο ετσι.
Εκτος αν καπνιζατε και τωρα ατμιζετε στο πολυ χαλαρο.

Το δυσκολο δεν ειναι να το κοψεις οσο να το ελεγξεις κατι που εχει ξεφυγει. Και εννοειται οτι ολα ειναι στο μυαλο.

Αποσυνδεδεμένος Pink Floyd

• *
  • 34
« Απάντηση #84 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 19:20 »
Πολυ ωραιο το θεματακι,τωρα το ειδα.

Καταρχην,για μενα το η.τ εινα καθαρα μια αντικατασταση του κ.τ κ τιποτε παραπανω.Ηδη ατμιζω 3 μηνες κ βαλε κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος και χωρις να αλλαζω συσκευες κ πολλα πολλα υγρα, οπως επισης μου αρεσει πολυ που δινω πλεον το πολυ 50 ευρω ενω παλια ηθελα 250 το μηνα.

Σαν χομπι δεν το ειδα και ουτε θα το δω ποτε κ βεβαια ουτε σα μεσο διακοπης καπνισματος  γιατι πολυ απλα γουσταρω την ολη φαση!Πιθανον να ατμιζω για ολη μου τη ζωη απο δω κ περα,πιθανον να κανω κατι αλλο που μπορει να βγει στα επομενα χρονια αλλα παντα θα κοιταω η αλλαγη να ειναι προς οφελος μου.Παλια ηθελα ενα σωρο λεφτα για τα βρωμοτσιγαρα κ παντα ελεγα τι καλα να ικανοποιουσα το παθος μου με λιγοτερα.Ε να λοιπον τωρα που το βρηκα!!Αρα για μενα το θεωρω χαζο να μπω στο τρυπακι του αγορασε κι αυτο,αγορασε και τ'αλλο και το παραλλο...Αν βεβαια, κατι δε με καλυπτει φυσικα κ θα ψαχτω για κατι καλυτερο, δεν το συζηταω αυτο,αλλα μεχρι εκει.Εννοειται πως δεν κατακρινω τα παιδια που κανουν κατι τετοιο, ισα ισα οπως τη βλεπει ο καθενας.

« Απάντηση #85 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 20:37 »
Ο σκοπός είναι ένας.Κόβουμε το τσιγάρο και είμαστε μαζί να επικοινωνούμε και  μοιραζόμαστε την καινούργια μας συνήθεια το ΗΤ. 'Οσο κρατήσει αυτό μακάρι για πάντα. Σας αγαπάω συνατμιστές μου είμαι μαζί σας χωρίς συμφέροντα, και αγνά και αυθεντικά ποστάρω εδώ ότι νιώθω και αντιλαμβάνομαι χωρίς φίλτρα. Keep vaping το τσιγάρο είναι παρελθόν. Μαζί σας...

Αποσυνδεδεμένος jonytzav

• **
  • 105
  • Ατμιστε Ελευθερα Παντου..για την υγεια ολων μας!!!
« Απάντηση #86 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 20:55 »
Keep Vaping Guys!!!!! :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #87 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 21:11 »
Υπεροχο θεμα και σοφοτατοι οι προβληματισμοι των πρωτων ποστ, και οχι μονο φυσικα.

Θα πω περιπου τα ιδια που απαντησαν και άλλα μελη, με δικη μου διατυπωση.

Στην αρχη ειναι οντως συχνα τρέλα και υπερβολη (εστω και λογω ενθουσιασμου με το νεο μας παιχνιδι), ωστε να απαλλαγουμε απο το κ.τ. μια και καλη. Οπότε θεωρω την αρχικη υπερβολη οχι μονο δικαιολογημενη αλλά και αναγκαια!

Τα εργαλεια για να κάνεις σωστα μια δυσκολη δουλεια (στην περιπτωση μας να κοψεις το τσιγαρο που ειναι  κατι υπερβολικα δυσκολο), πρεπει να ειναι οσο γινεται πιο σωστα.
Τα εργαλεια ειναι στην ουσια δυο. Το η.τ. και το υγρο.

Ενα η.τ. που εχει συνεχεια προβληματα ή/και ενα λαθος υγρο, μπορει να σβησουν την διαθεση και να μας ξαναγυρισουν στο γνωριμο και αγαπημενο τσιγαρο, που ειναι πολυ προσφατο παρελθον.

Οσον αφορα τις "συλλογες", προσωπικα δεν ειμαι συλλεκτης αλλά δοκιμαστης, σε πολλα και διάφορα πραγματα που εχουν σχεση με (καθημερινο κυριως) εξοπλισμο, μεχρι να βρω αυτο που μου ταιριαζει.

Θα αγορασω κατι νεο μονο αφου αποφασισω να ξεφορτωθω (πουλησω ή χαρισω) το παλιο που δεν μου κανει.
Ετσι εκανα και στο η.τ. Πηρα δυο, πουλησα δυο. Αντε, παρηγγειλα και ενα ακομα για την πλακα μου, με το αλλοθι του εφεδρικου.

Τελος. Ειμαι ικανοποιημενος σχεδον στο μεγιστο με τον μηχανικο εξοπλισμο. Λιγο ακομα ψαξιμο με τα υγρα και σταματαω. Η συνεχεια ειναι ασκοπη και επισης σημαινει χρονο και χρημα, πραγματα πολυτιμα και δυσεύρετα σημερα.

Αποσυνδεδεμένος tornado

• **
  • 403
« Απάντηση #88 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 21:22 »
μου αρεσει το αρχικο κειμενο, εχει ωραια δομη και επικεντρωνει εκει  που πρεπει. Ιδιως στο κομματι της επιδειξης, ναι εχω καποια ενστανση σε κατι τετοιο.
Μου θυμιζει παρεα που παιζουν με τα τεραστια κινητα (?) τους....
Ενταξει δεν κατηγορω βεβαια κανενα, απλα εγω δεν εχω αυτο το στυλ....

Συνεχιζω ομως την σκεψη μου και λεω ολα καλα,
πλην του σημειου που λεει περι αρχικου σκοπου.
Δεν αρχισα το ΗΤ για να κοψω τιποτα.
Ειμαι ατομο υπερ των απολαυσεων, οπου και οπως προκυπτει αυτο.
Και ο καφες μου κανει κακο (λεμε τωρα....) να το κοψω και αυτον?
Πιστευω οτι βρηκα μια χρυση τομη με το να απαλλαγω απο το τσιγαρο
και αν θελετε εχω βελτιωσει την πρωινη μου απολαυση....
Πρωινος εσπρεσσο μυρωδατος και φρεσκος με 19 dity base ποτισμενη
απο 5 σταγονες εσπρεσσο inawera....

Ισως ειναι ο πιο "υγιης"¨τροπος σημερα για να απολαμβανω το πρωινο μου με βαση τις αντοχες και τα θελω μου.
Σιγουρα μπορω να το βελτιωσω, αλλα αυτο θελω και αυτο μου αρεσει.
Σημερα.
Αυριο ισως οχι.

Ομως σε καμια περιπτωση δεν θα πεσω σε ψυχαναγκασμους, για οτι ακουω γυρω μου οτι πρεπει να κανω κατι.
Κανω αυτο που ταιριαζει στη σκεψη μου, στην ηθικη μου και στην προσωπικοτητα μου ετσι ωστε να μπορω να με καλυπτω κατα το μεγιστο που αναλυει το μυαλο μου.
Ακουω τα παντα γυρω μου, αλλα το φιλτραρισμα και η τελικη πραξη που θα μου βγει σαν αποτελεσμα, ανηκει αποκλειστικα σε εμενα.
Καπνιζω σιγουρα κοντα 20 χρονια (προτιμω να μην τα υπολογισω) γνωριζωντας
τι καταστροφη εκανα σε εμενα.
Η υπεροχη μου υπαρχει γιατι δεν εμεινα κολλημενος σε μια επιλογη, που να μην τα μασαμε ηταν φυτευμενη (τοσες και τοσες διαφημησεις απο παλια των ματσο ανδρων που καπνιζαν...) αλλα ειχα τα ματια ανοικτα σε οτιδηποτε εβλεπα σαν εξελιξη.

Μαζι με την συνεση και την σεμνοτητα, παει παρεα και η ψυχραιμια και η ηρεμη σκεψη...

Αποσυνδεδεμένος mmark

• **
  • 123
« Απάντηση #89 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 21:24 »
Πράγματι ωραίο θέμα, τώρα το είδα κι εγώ!
Εξαρτημένοι 100% ήμασταν (;) κύριοι και τώρα σαν παιδάκια ή σαν ναρκομανείς την"ψάχνουμε" δεξιά - αριστερά.
Από mod σε mod, από γεύση σε γεύση. Προσωπικά πάντως, με τόσα χρήματα που έχω δαπανήσει ένα μήνα τώρα, το σκέφτομαι και δεύτερη φορά όταν "αρρωσταίνω" για κ.τ...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351404 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104230 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96289 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321480 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602304 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11608 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3109 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609841 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154989 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161992 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4368 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17732 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias