Καλησπέρα φίλοι μου. Νομίζω πως τα πράγματα για μένα τουλάχιστον, είναι πολύ απλά. Το ΗΤ αποτελείται από μπαταρία, ατμοποιητή και υγρά.
Δεν είναι τόσο πολύπλοκο όσο προσπαθούμε να το κάνουμε.
Καταρχάς το ΗΤ έπεσε στα χέρια μου σαν χάρισμα από έναν ξάδερφο που λόγω του νεαρού της ηλικίας του δεν μπήκε στη διαδικασία να βρει λύση για τις διαρροές του tank system. Οι διαρροές όπως ήταν λογικό (με τις τζούρες που τράβαγα) ήρθαν και σε μένα, αλλά το έψαξα. Ρώτησα, διάβασα (να είναι καλά το e-kapnisma και όλα τα μέλη του) πήρα καπάκια σιλικόνης, έμαθα για τον μακρόσυρτο τρόπο τζούρας, τον τρόπο γεμίσματος κλπ, κλπ. Δεν μου πήγε όμως το συγκεκριμένο tank system. Τι θα κάνω θα αρχίσω το ΚΤ σαν τον ξάδερφο? Όχι θα δοκιμάσω τα carto, διαρροές να μην υπάρχουν και ότι νάνε. Και νάμε την έχω βρει με τα carto Dual Coil (θέλω πολύ ντουμάνι), μέχρι να τα μάθω και αυτά έκαψα κάνα-δύο. Τώρα είμαι ΟΚ. Θα δοκιμάσω και τα echo carto (3 ml) ή τα καινούργια echo dual coil που έρχονται ή ακόμα να πάρω και κανά tankomizer (want)...
Yes that's what i want! Τόσο απλά...Πήρα πέντε carto παραπάνω θα πάρω και άλλα πέντε και κάτι τρέχει!! Χαμένα θα πάνε? Όχι βέβαια.
Τα υγρά είναι σίγουρα το πιο δύσκολο γιατί είναι κάτι πολύ υποκειμενικό. Και εδώ μπορεί να έφαγα κανά δυο σούπες αλλά στο πρόγραμμα είναι.
Ας είναι πάλι καλά το e-kapnisma. Πχ. Ο Jeke μου έμαθε το Golden Margy, ο Βαγγέλης το Tribeca ο κάθε φίλος από εδώ μέσα που μπαίνει στον κόπο να γράψει στο προφίλ του πια υγρά χρησιμοποιεί με βοήθησε. Κατέληξα λοιπόν και στα υγρά και είναι ήδη και στο δικό μου προφίλ...
Για τις μπαταρίες δεν αξίζει να κάνουμε συζήτηση, είναι εύκολη η επιλογή.
Που θέλω να καταλήξω λοιπόν...Είμαι 40 χρονών και προσπαθώ τα τελευταία 5 χρόνια να κόψω το ΚΤ. Με έχουν πει αδύναμο, αστείο ακόμα και γραφικό μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες.
Αυτή τη φορά όμως τα κατάφερα και το ξέρω καλά χάρη στο ΗΤ (ακόμα και η γυναίκα μου δεν το πίστευε).
Πρώτον γιατί το γουστάρω περισσότερο από το ΚΤ και δεύτερον γιατί συνεχίζω και πίνω κανονικά φραπέ σαν να μην τρέχει τίποτα πράγμα που δεν μπορούσα να κάνω σε καμια περίπτωση στις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειές μου που αναγκαζόμουνα να κάνω τον Άγγλο κα να πίνω τσάϊ για να μην ανάψω τσιγάρο.
Ο σκοπός λοιπόν είναι να βρούμε ένα καλό ατμοποιητή, ένα καλό υγρό και να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και πιο υγιεινή. Αν μείνει και κάνα φράγκο στην τσέπη σε σχέση με το ΚΤ καλό θα είναι αλλά δεν είναι ούτε αυτός ο σκοπός, ούτε να ατμίζουμε την καλύτερη μόντα γιατί χάνουμε την ουσία του όλου πράγματος.
Στο τέλος θα καταντήσουμε σαν τους παλιούς Hi End συλλέκτες ηχοσυστημάτων που αλλάζουν μηχανήματα κάθε 6 μήνες αγοράζοντας ότι πιο ψαγμένο και ακριβό υπάρχει ενώ ακούν σπανίως μουσική.
Keep Vaping...