vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

363 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, treloneritis, camber

Ας μην ξεχνάμε το σκοπό μας

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ας μην ξεχνάμε το σκοπό μας
« Απάντηση #90 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 21:37 »
Μαζι με την συνεση και την σεμνοτητα, παει παρεα και η ψυχραιμια και η ηρεμη σκεψη...
:respect:

Να συμπληρωσω οτι υπαρχει κατι πολυ σημαντικο και ιδιαιτερο στο να διατηρει κανείς χαμηλο προφιλ.

Θελω να πω (και ελπιζω σοβαρα να μην παρεξηγηθω απο τους αλλους φιλους) οτι δεν θα παω για καφε κραδαίνοντας και επιδεικνύοντας το εικοσαποντο και αστραφτερο καινουριο μου bulli. Θα παω με το μαυρο elips που ειναι μια σταλια και δεν το προσεχει κανείς, συχνα ουτε κάν αυτος που καθεται δίπλα μου. Δεν μου αρεσει να τραβαω τα βλεματα και να γινομαι αντικειμενο σχολιων. Ισως αυτο να μην ειναι χαμηλο προφιλ αλλά κοινωνικη φοβια. Δεν ξερω....

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
« Απάντηση #91 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 22:11 »
Εχοντας δαπανησει αρκετα λεφτα στο η.τ ,μπορω να πω οτι αυτο με κρατησε στο να ατμιζω.. οταν βρισκομουν χωρις ατμοποιητη λογω λανθασμενης χρησης ή εμενα απο μπαταριες και με επιανε η διαθεση να παρω 2 πακετα τσιγαρα και να τα καπνισω σερι,τοτε εβλεπα επισκευασιμους και μοντες και ελεγα αυτο θα σωσει την κατασταση!   
και την εσωσε,γιατι περασαν οι μηνες και ξεχασα τη τρελλα μου για το κ.τ. δεν μου λειπει πια.   ειμαι πολυ καλυτερα στην υγεια μου και απολαμβανω το ατμισμα πολυ περισοτερο απο το καπνισμα(οπως ειχε γινει τα τελευταια χρονια σκετος εθισμος-0 απολαυση).
δεν θα ηθελα να το κοψω και το ατμισμα,γιατι ειναι κατι που με ευχαριστει και με χαλαρωνει,αλλα θελω τρελλα να το παω στο 1ml τη μερα οπως η γυναικα μου!!

Αποσυνδεδεμένος Pink Floyd

• *
  • 34
« Απάντηση #92 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 22:41 »
Γι αυτο κ γω εγραψα παραπανω, οπως τη βλεπει κανεις.Αν πιστευεις οτι θα χαλουσαν οι ατμο σου η θα ξεμενες απο μπαταριες και ετσι θα το γυρνουσες παλι στο κ.τ πολυ καλα κανεις κ παιρνεις τις μοντες σου κτλ. για να νιωθεις κ συ μια ασφαλεια.Ισως κ γω στη θεση σου το ιδιο να κανα!

Εγω 3 μηνες που ατμιζω με ενα ego-t μια χαρα ειμαι,μονο τους ατμο αλλαζω κ εχω κ καποιους για καβαντζα.

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
« Απάντηση #93 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 23:04 »
και εγω με την τωρινη εμπειρια μου στη σωστη χρηση του ego-t,θα εβγαζα 2-3 βδομαδες στον ατμο ,και ηγευση του μου αρεσει και ολα οκ.
την πρωτη εβδομαδα ομως που ρουφαγα σα βατραχος και παταγα τη μπαταρια μεχρι να παρει φωτια,χαλασα 4 ατμο. εκει λυγισα λιγο...

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #94 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 23:11 »
Εγω, χαρη στο φορουμ  :respect: αποκλειστικα στο φορουμ λεμε  :respect:  τα εκανα ολα σχετικα σωστα απο την αρχη, και δεν απογοητευτηκα ουτε χαλασα πολλα λεφτα ασκοπα. Μεγαλη σημασια εχει το καλο ξεκινημα!

Φιλε Pink Floyd, καποτε θα χρειαστει να λειψεις για διακοπές, ή θα ειναι κλειστη η αγορα για μερες ή κατι τελος παντων, οπότε χρειαζονται και οι καβαντζες. Φανταζομαι εχεις αρκετες.

Αποσυνδεδεμένος Pink Floyd

• *
  • 34
« Απάντηση #95 στις: Δεκεμβρίου 21, 2011, 23:58 »
Παντα πολλες καβαντζες!! ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• **
  • 397
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
« Απάντηση #96 στις: Δεκεμβρίου 22, 2011, 02:04 »
Καλησπερες σε ολους!

Ετυχε τις προαλλες να διαβασω το αρχικο παλιο ποστ του οποιου η παραθεση εγινε το εναυσμα για να ανεωθει αυτη η συζητηση. Πολυ ενδιαφεροντα κ ειλικρινη ολα τα ποστ που διαβασα κ εδω.

Δε νομιζω οτι τιθεται θεμα να "κρινουμε" αν τελικα ειναι καλυτερες η μοντες ή ενα eGo-T. Δε νομιζω οτι η παραθεση κ προσπαθεια ανανεωσης της σθζητησης εγινε για αυτο: θεωρω οτι εγινε (εκτος των αλλων) γιατι πραγματικα μερικες φορες πρεπει να αποστασιοποιουμεθα (καλα το 'πα;  ;D) απο τις καταστασεις που ζουμε, και να τις κοιταζουμε "απο μακρια", με ενα αλλο ματι ωστε να μην χανουμε τον αρχικο μας στοχο, να μην αποπροσανατολιζομαστε. Και επικροτω αυτο το τροπο σκεψης.

Παρευρεθηκα στη συναντηση που εγινε τις προαλλες στην Αθηνα. Εκει ειδα απο κοντα τις μοντες, γνωρισα καποιους συνατμιστες κ μπορω να πω οτι χαρηκα γιατι ειδα ανθρωπους που απλα εχουν ενα "χομπυ" και περνανε καλα με αυτο. Nothing wrong with that! που λενε κ οι φιλοι μας οι Αγγλοι.

Εγω προσωπικα, δεν ειχα σκοπο να ξεκινησω χομπυ - δοξα το θεο, η συνθεση μουσικης, το DJing, το web developing, η δημιουργια προγραμματων μουσικης τεχνολογιας, κ η συγγραφη αρθρων γυρω απο αυτην οχι απλα μου φτανουν αλλα και περισσευουν - ηδη εχω φουλ γεματες τις μερες και νυχτες μου. Το η.τ. εχοντας ενημερωθει, το ξεκινησα οχι με στοχο να απεξαρτηθω απο τη νικοτινη, οχι με στοχο να το σταματησω αλλα με στοχο να αντικαταστησω μια βλαβερη αποολαυση που ειχα, το κ.τ. με μια αλλη λιγοτερο βλαβερη - και στις δυο περιπτωσεις βεβαια, παραδεχομενος οτι προς το παρον δεν ειμαι διατεθειμενος να "καταπολεμησω" την ψυχολογικη μου (κυριως) εξαρτηση απο αυτη την απολαυση. Δε ξερω αν καποτε το κανω αυτο, αλλα πιστευω οτι θα εχει να κανει περισσοτερο με τη δικη μου ψυχολογικη δυναμη παρα με το ιδιο το η.τ.

Ως εκ τουτου, κ μαζευοντας πολυτιμη γνωση γυρω απο το η.τ. μεσω αυτου εδω του φορουμ, εχω δοκιμασει 2-3 τυπους ατμοποιητη προκειμενου να εχω ενα μετρο συγκρισης, εκανα το ιδιο κ για καποια υγρα - στον ατμο μαλλον εχω καταληξει, με τα υγρα ισως να συνεχισω λιγο ακομα, ετσι και για το γευστικον του θεματος.

Παρ'ολα αυτα δεν απορριπτω εκεινους που μεσα απο το η.τ. βρηκαν ενα "χομπυ" - ανεκαθεν πιστευα οτι η ενασχοληση κ το παθος με κατι που ΔΕΝ σου προσφερει κερδος (καμμια φορα σε ζημιωνει κιολας), δηλαδη τα "χομπυ" ειναι το "ζουμι" της συντομης αυτης ρημαδας ζωης που ζουμε - με αυτα περνας ομορφα, χωρις συμβιβασμους, απολυτα ελευθερος (στο επαγγελμα παντα ολα καθοριζονται απο το βιοποριστικο του θεματος), ξεχνας τη καθημερινοτητα κ τα προβληματα σου, απελευθερωνεις το καλλιτεχνη και δημιουργο που κρυβεται μεσα σου.

Σιγουρα βεβαια, υπαρχουν κινδυνοι, οπως για παραδειγμα να εμπλακεις σε ενα φαυλο κυκλο του "αγιου δισκοποτηρου"...αλλα....μεγαλα παιδια ειμαστε....ας βρει ο καθενας την ακρη του (κ το δρομο του).

Παντως καλο ειναι να υπαρχει κ αυτη η αναλυση οπως εγινε σε αυτο το thread για τους νεους που θα επισκεφθουν το φορουμ. Βαζει τα πραγματα σε μια προοπτικη.

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
« Απάντηση #97 στις: Δεκεμβρίου 22, 2011, 02:24 »
ενα μεγαλο respect στον ArXoS..  :respect:
ειπε ακριβως ολα οσα εχουν περασει απο το
μυαλο μου οσο καιρο τωρα διαβάζω αυτο το forum..
εμαθα και συνεχιζω να μαθαινω παρα πολλα
αλλα πρωτο στο μυαλο μου εξ αρχης ειναι ο στοχος μου
αυτη ακριβως ειναι η ουσια ArXo μου
σε παραδεχτηκα  :thumpup:

« Απάντηση #98 στις: Δεκεμβρίου 22, 2011, 11:28 »
Respect και απο μένα στον Arxos.

Και στην τελική όπως λέω τώρα ατμίζωντας "Μα καλά τι μπόχα έβαζα στα πνευμόνια μου με το κ.τ.", δεν αποκλείω όταν κόψω και το άτμισμα (πόσο σίγουρος ακούγομαι  :tongue_smilie: :tongue_smilie:) να λέω το ίδιο και για τον ατμό.

Αποσυνδεδεμένος Gojakla

• *
  • 14
« Απάντηση #99 στις: Δεκεμβρίου 22, 2011, 11:36 »
Είμαι 3 βδομάδες στο άτμισμα...

Α) Δεν ξαναγυρνάω σε Κ.Τ.
Β) Προσπαθώ (και πετυχαίνω μέχρι σήμερα) να ατμίζω 1-1.5ml max. ημερησίως.
Γ) Με έλκουν αφάνταστα τα μοντς που βλέπω εδώ μέσα και όλα τα ρυθμιζόμενα και αυτορυθμιζόμενα ρομποτικά με τεχνιτή νοημοσύνη ατμοσίδερα, και πιθανόν να είχα καταφύγει σε κάτι τέτοιο, αλλά έτυχε (κυριολεκτικά έτυχε απο σπόντα) να γνωρίσω ένα πολύ αξιόλογο παλληκαράκι (μέλος σας) που με βοήθησε όσο κανείς στο να ξεκαθαρίσω στο κεφάλι μου κάποια πραγματάκια. Θα προχωρήσω σε κάποιες πολύ μικρές επεμβάσεις στο ego-w που έχω, και θα δώ αν πραγματικά χρειάζομαι κάτι άλλο παραπέρα. Κώστα, σε μερσώ!

:thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 29, 2012, 02:45 »
 :sign_sostos: Arxos!  :respect:

Εγώ προσωπικά οταν άρχισα το η.τ. βρήκα ένα καινούριο παιχνίδι και ένα νέο χόμπυ και ξέχασα πολύ γρήγορα οτι ο λόγος που άρχισα τον ατμό ήταν το ότι είχα φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα καπνίσματος και έπρεπε οπωσδήποτε να βρώ εναλλακτική λύση...
Εχω και εγω ξοδέψει αρκετά χρήματα σε "hardware" ηλεκτρονικου τσιγάρου και μάλιστα σε κάνα δυο περιπτώσεις χρήματα που ούτε μου περίσσευαν αλλά ούτε και ήταν ανάγκη να ξοδέψω...
Ατμίζω σχεδόν το ίδιο με όσο κάπνιζα αλλα το κάπνισμα μου με 3 πακέτα ήταν υπερβολικό! Ομοίως υπερβολικά είναι τα 5-6ml ατμιστικού υγρού που καταναλώνω ημερισίως τώρα...
Η τεράστια διαφορά όμως-για να κλείσω με κάτι αισιόδοξο- είναι ότι το (εστω υπερβολικό) άτμισμα το απολαμβάνω σε κάθε τζούρα ενώ με το τσιγάρο είναι ζήτημα αν απολάμβανα τα 10 απο 60 τσιγάρα που κάπνιζα την ημέρα...

Αποσυνδεδεμένος atmomageiras

• *
  • 60
  • Το ατμίζειν εστίν φιλοζωείν
« Απάντηση #101 στις: Φεβρουαρίου 02, 2012, 15:53 »
Αν όχι το σημαντικότερο topic σ'αυτό το (έτσι κι αλλιώς υπερπολύτιμο) forum είναι σίγουρα στο top-10. Σε περίπτωση που παρομοίαζα το forum ολόκληρο σαν μια έκθεση ιδεών για το άτμισμα, θα έλεγα ότι το topic αυτό εμπεριέχει τον πρόλογο & τον επίλογο ενώ όλα τα υπόλοιπα topics μαζί αποτελούν το κυρίως θέμα σε πλήρη ανάπτυξη.

Προσωπικά ανήκω στην κατηγορία των "τυχερών", όπου περνώντας το πρώτο κρίσιμο 10ήμερο δοκιμών μόνος κι αβοήθητος (προσαρμογή οργανισμού μου στο νέο ηλεκτρατμιστικό περιβάλλον, κάψιμο αναλώσιμων λόγω λάθος χειρισμού συσκευών, πειραματισμός σε γεύσεις υγρών) κατόρθωσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (με την καθοριστική συμβολή του forum) να θέσω την κατάσταση υπό πλήρη έλεγχο σε κάθε επίπεδο... σε σημείο μάλιστα που μπορώ να βγάλω & μέρα ολόκληρη με VG-zero υγρά & 2-3ml άτμισμα! Ούτε εγκατέλειψα τα νικοτινούχα, ούτε έχω θέσει ως βραχυπρόθεσμο στόχο να κόψω το άτμισμα. Τώρα το ξεκίνησα & είναι αρκετά νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο. Έφτασα στο αδιανόητο μέχρι πρότινος σημείο ν'απλαμβάνω το η.τ 10 φορές περισσότερο απ'το κ.τ χωρίς παράλληλα να με πιάνει στερητικό σύνδρομο αν περάσει 1 ώρα & δεν έχω ατμίσει μισή τζούρα.

Μπορεί με το κ.τ να μην ξεπέρασα ποτέ το 1,5 πακέτο ημερησίως αυτά τα 18 χρόνια που κάπνιζα αλλά το παρελθόν μου είναι αρκετά βεβαρυμένο με διάφορες εξαρτησιογόνες ουσίες (τις οποίες ξεπέρασα) οπότε νιώθω & κατανοώ απόλυτα όλων των ειδών τις διαφορετικές απόψεις που εκφράστηκαν στο topic σε σχέση με το 1ο θεμελιώδες post του Arxos. Είναι πράγματι λεπτά & δυσδιάκριτα τα όρια στην μετάβαση από την απόλαυση στην εξάρτηση & η υπέρβαση γίνεται συνήθως σταδιακά & ανεπαίσθητα. Να το ατμίζεις (καπνίζεις) & να μην σε ατμίζει (καπνίζει) δλδ. Κι αυτό είναι ένα θέμα που αν πλατιάσει & γενικεύσει μπορεί να πιάσει σχεδόν κάθε τομέα της ζωής. Περισσότερα όμως για τις offtopic προεκτάσεις ας αφήσουμε καλύτερα τον Erich Fromm να μιλήσει (http://www.scribd.com/doc/26444581/ERICH-FROMM-%CE%9D%CE%91-%CE%95%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%A3-%CE%89-%CE%9D%CE%91-%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%91%CE%99#page=3) & ας παραμείνουμε εντός θέματος με την ευχή & την προσδοκία το άτμισμα να γίνει μια (αυτο)ελεγχόμενη απόλαυση για όλους μας & να μας βοηθήσει στην βελτίωση (ή την μη επιδείνωση για την ακρίβεια) της υγείας μας.

Keep on vaping in a free world!

« Απάντηση #102 στις: Φεβρουαρίου 05, 2012, 10:07 »
πολυ καλο

Αποσυνδεδεμένος renaxan

• *
  • 35
  • Φύλο: Γυναίκα
  • To Mac or not to Mac?
« Απάντηση #103 στις: Φεβρουαρίου 05, 2012, 12:22 »
Το παρακάτω μήνυμα αποτελεί συνέχεια της παρουσίασης του ArXoS για το Aler eGo-T και πιστεύω ότι θα προβληματίσει αρκετούς και είναι ένα καλό θέμα για συζήτηση.

+1000
Νέα στο Forum και στο Άτμισμα. 2 Μήνες και νιώθω υπέροχα. Μην ξεχνάμε γιατί είμαστε εδώ!

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω, είναι στο Κράτος μας. Τι θα κάνει με το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και τα υγρά αυτών.  :hmmm:

:bye:

Αποσυνδεδεμένος TzinIs

• *
  • 73
« Απάντηση #104 στις: Φεβρουαρίου 05, 2012, 13:03 »
[....] Οφείλω όμως να γράψω 2 λόγια αντί προλόγου, όχι συνοψίζοντας για το Ego-T, αλλά γενικά κάποιες προσωπικές σκέψεις και εντυπώσεις που απεκόμισα μετά από 10 μήνες ατμίσματος.

Υπάρχουν πολλοί τύποι ατμιστών, ανάλογα όπως υπάρχουν και πολλοί τύποι καπνιστών. Για παράδειγμα, άλλος χρησιμοποιεί το η.τ. ευκαιριακά καταναλώνοντας 1ml υγρού την ημέρα, ενώ άλλος το κρεμάει στο στόμα του σα πιπίλα καταναλώνοντας πάνω από 8ml. Άλλος πάλι ατμίζει με κοφτές τζούρες, άλλος με παρατεταμένες. Ακόμα πιο ειδικά, άλλος ατμίζει με θωρακική εισπνοή και με δύναμη, άλλος με διαφραγματική εισπνοή και χαλαρά. Ε λοιπόν, ανάλογα υπάρχουν και πολλοί τύποι ατμιστικών συσκευών, για να καλύψουν όλη την γκάμα των ατμιστών, κοινώς, δεν είναι όλα τα η.τ. για όλους (όπως υπάρχουν και 500 μάρκες κ.τ για όλους τους τύπους καπνιστών). Ξεκινάω με αυτή τη διαπίστωση, ακριβώς επειδή μετά από τόσους μήνες κυκλοφορίας του Ego-T, στο παρόν forum (και όχι μόνο) υπάρχουν διάσπαρτα μηνύματα από χρήστες που αναφέρονται σε αυτό με δυσαρέσκεια, ορμώμενοι από τις κακές τους εμπειρίες (διαρροές, έλλειψη  γεύσης, χτυπήματος κ.α).

Δεν πρόκειται να μυθοποιήσω το Ego-T χάριν του review, θέλω μόνο να προτείνω έναν διαφορετικό τρόπο «αντιμετώπισης» του ατμίσματος, όπως ακριβώς το βιώνω μετά από 10 μήνες.

Αγαπητοί φίλοι, θεωρώ ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε παρασυρθεί σε ένα «άθλημα» που δεν είναι άθλημα. Αναλωνόμαστε σε ένα ατελείωτο κυνήγι θησαυρού, ψάχνοντας το τέλειο throat hit, ξοδεύουμε χρήματα αγοράζοντας συνέχεια νέες συσκευές ελπίζοντας ότι θα είναι καλύτερες από αυτές που έχουμε ήδη, μοντάρουμε τις παλιές μας προσπαθώντας το 100% της απόδοσής τους να το κάνουμε 101%, φτάνουμε σε σημείο να επιδεικνύουμε το οπλοστάσιό μας λες και είναι παράσημα πολέμου και πάρα πολλές φορές διαπληκτιζόμαστε μεταξύ μας ξεχνώντας τον βασικό μας σκοπό : να απαλλαγούμε από το κανονικό τσιγάρο.

Να απαλλαγούμε από το κανονικό τσιγάρο .

Τι είναι το η.τ ; Είναι μια συσκευή που θα πρέπει να την έχουμε δίπλα μας, και να τη χρησιμοποιούμε όταν μας έρθει η ανάγκη να κάνουμε κανονικό τσιγάρο: κάνουμε τη τζουρίτσα μας με η.τ για να ξεχαστούμε από το κ.τ. και να απεξαρτηθούμε σιγά σιγά από τη βρώμα και το θάνατο. Αυτό μου φαίνεται το έχουμε ξεχάσει με τον καιρό, και αποκτάμε τελικά νέες εξαρτήσεις που ποτέ δε θέλαμε, και στην ουσία δεν έχουν να μας προσφέρουν και τίποτε. Για να γίνω πιο σαφής, αναφέρομαι στη μανία του γκατζετάκια που πάρα πολλές φορές μας έχει φέρει σε κατάσταση αλλοφροσύνης εδώ μέσα. Έχουμε πέσει δηλαδή (ακόμα κι εγώ, δε το κρύβω) στο τρυπάκι της ανεύρεσης της πιο super ατμομηχανής, λες και δεν ξέρουμε όλοι μας ότι ο λαιμός μας συνηθίσει το η.τ. πολύ εύκολα  και ό,τι και να βάλουμε στο στόμα μας μετά από λίγη ώρα θα μας φαίνεται … αέρας.
Πιστεύω πως ό,τι και να πάρουμε, ό,τι και να αγοράσουμε, ποτέ δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι. Μια ζωή θα αφήνουμε στα συρτάρια μας συσκευές που τις χρησιμοποιήσαμε για λίγες ώρες μόνο και θα τρέχουμε να αγοράζουμε νέες. Ο λόγος; Πιστεύω ότι χρησιμοποιούμε το η.τ. λάθος.

1.   Δεν είναι το η.τ. πιπίλα, ούτε μπιμπερό. Δεν είναι το η.τ. συσκευή που λέει «καπνίστε άφοβα όσο γουστάρετε» για να βγάζουμε όλοι πάνω τους το άχτι μας που δε καπνίζουμε, είναι συσκευή διακοπής καπνίσματος και έτσι πρέπει να το χρησιμοποιούμε. Δηλαδή, να κάνουμε τη τζούρα μας όποτε έχουμε ανάγκη το κ.τ, και όχι όποτε δεν κοιμόμαστε. Με αυτό τον τρόπο, ο λαιμός μας δε συνηθίσει τον ατμό προσφέροντας πάντα την ικανοποίηση του υποκατάστατου, ενώ ΟΛΕΣ οι συσκευές αποδίδουν όπως πρέπει : δεν έχουν διαρροές, δεν χάνουν την απόδοσή τους, έχουν αντοχή και διάρκεια.  Αν πουσάρουμε τους ατμοποιητές πέραν των ορίων τους υπερβάλλοντας στο άτμισμα, τότε ό,τι και να έχουμε στα χέρια μας, θα δυσλειτουργεί και γρήγορα θα σταματήσει να μας ικανοποιεί. Δεν θα φταίει το DualCoil που κάηκε ο πολυεστέρας του, ούτε το Ego-T που άδειασε η δεξαμενή του στα χέρια μας αν χρησιμοποιούμε τις συσκευές αυτές στα όριά τους. Δε θα φταίει το η.τ. αν σταματήσει να μας ικανοποιεί στο λαιμό.  Εμείς φταίμε που στις 10 εισπνοές που κάνουμε, οι 9 είναι ατμός και 1 είναι αέρας (έτσι για διάλειμμα)

2.   Δεν είναι το η.τ. μέσο εκτόνωσης φαλλικού κομπλεξισμού. Έχουμε καταντήσει οι περισσότεροι να επιδεικνύουμε τα 40ποντα δεσμά μας (κουμούτσες, κλαρίνα για όσους δεν καταλαβαίνουν) αγνοώντας τα φάσκελα που μπορεί να μας ρίχνουν οι γύρω μας, ενώ σνομπάρουμε μεταξύ μας χρήστες (που κατά τα άλλα έχουν τον ίδιο σκοπό με εμάς, να κόψουν το κάπνισμα) επειδή ατμίζουν στα 3,7Volts, επειδή έχουν η.τ. παλιότερο από το δικό μας ή επειδή χρησιμοποιούν εργοστασιακό η.τ και όχι moda
Ειλικρινά, χαίρομαι όταν βλέπω συναδέλφους (ατμιστές) που έχουν μόνο ένα ego στην κατοχή τους. Ζηλεύω όταν τους βλέπω να είναι με τον ίδιο ατμοποιητή 20 μέρες, και να τον αντικαθιστούν μόνο όταν χαλάει. Θα ήθελα να ήμουν στην θέση του Atmos που έχει κολλήσει στα 510D (τυχαίο παράδειγμα ανέφερα) ή ακόμα και του πατέρα μου που έχει ακόμα στα χέρια του το Prestige ...
Από την άλλη προβληματίζομαι όταν συνειδητοποιώ ότι το συρτάρι μου είναι τίγκα και δε χωράει άλλες προμήθειες (ακόμα θυμάμαι το σχόλιο συναδέλφου για τις προμήθειές μου για το καλοκαίρι), τα παίρνω όταν το φιτίλι που έστριψα νωρίτερα θέλει πάλι άλλαγμα, αγανακτώ όταν η moda μου αρχίζει και χάνει στις ενώσεις και νοσταλγώ την ατμιστική συσκευή που είχα πριν 6-7 μήνες, όταν είμαι εκτός σπιτιού και έχω μείνει από η.τ. επειδή το super κλαρίνο μου είναι μόνο θεωρία και όχι πράξη.

Τι θέλω να πω με όλα αυτά ...
Αρχίζω και συνειδητοποιώ ότι τα πράγματα τελικά είναι πολύ πιο απλά από ότι τα έχουμε κάνει.

...

Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείτε οι περισσότεροι με όλα αυτά, έγραψα άλλωστε από την αρχή ότι πρόκειται για προσωπικές σκέψεις-συναισθήματα συσσωρευμένα μετά από 10 μήνες ατμού. Απλά, επ αφορμή του Alter Ego-T μετά από τόσους μήνες χρήσης Ego-T, βρήκαν την ευκαιρία να βγουν στην επιφάνεια.

Θα ήθελα πάντως να τα συζητούσαμε, με όποιον έχει όρεξη ..

Καλημέρα σας 

[/quote]

---Δεν το εβρισκα εχτες---

..για να απαντησω σχετικα με το θεμα:Tαυτοτητα forum.......
...o arxos,ειχε απαντησε πριν απο ολους,για ολους...

Καλημερα σας 8)

Φιλικα TzinIs

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351383 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104204 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96274 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321463 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602296 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11600 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3104 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609831 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154978 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161970 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4360 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias