vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

231 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

Ας μην ξεχνάμε το σκοπό μας

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ας μην ξεχνάμε το σκοπό μας
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 18:26 »
Συμφωνώ απόλυτα φίλοι μου πως έχουμε τελείως ξεφύγει απ΄το σκοπό μας και πρώτο απ΄όλα βάζω τον εαυτό μου.
Ξεκίνησα στο φόρουμ από τον Ιούλιο, μπαίνω καθημερινά και έχω αντλήσει πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Δεν σας κρύβω όμως, πως τον τελευταίο καιρό, παρατηρώ μιά "έξαρση" πολλών χρηστών με παρουσιάσεις και φωτογραφήσεις, σαν να πρόκειται για κάποια διεθνή έκθεση. Συγχωρήστε με, δεν θέλω να θείξω κανένα, αλλά πράγματι έχουμε ξεφύγαμε για τα καλά! Ανοίγουμε θέματα, έτσι για πλάκα, χωρίς νόημα και άθελα μας ίσως αποπροσανατολίζουμε και τους νέους χρήστες. Τώρα πλέον κάνω διπλάσια ώρα, μέσα στη πληθώρα θεμάτων, για να βρώ κάτι σημαντικό.
Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η άποψη μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 04, 2011, 18:56 από Charas60 »

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
  • Pico-Cloud-Doggy-Gotank
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 18:27 »
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Χρήστο.
Αν εξαιρέσουμε το 2010 που έδωσα αρκετά ευρώ για άχρηστες (όπως αποδείχτηκε) δοκιμές
το 2011 έχω δώσει συνολικά 350€ και έχω αναλώσιμα και υγρά για 3-4 μήνες.
Μάλιστα από αυτά τα 350 που έδωσα τα 100 περίπου πήγαν σε άχρηστες δοκιμές.

Αποσυνδεδεμένος sardanapalos

• **
  • 148
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 18:55 »
Εινε λιγο αυτο το καλο φιλε μου ;  :hmmm: Προσωπικα εινε οτι καλυτερο μου εχει συμβει. Κρατησα την απασχοληση και το χομπυ μου για την αναγκη και πεταξα τον καρκινο (τουλαχιστον εως να αποδειχτει το αντιθετο) απ'οτι τουλαχιστον δειχνει απο τις μελετες εως σημερα. Οι διαφορες στην υγεια μου ηταν εμφανης απο την 10τη ημερα. Κανω πραγματα που πριν δεν μπορουσα να αντεξω ουτε κατα το ημισυ (τουλαχιστον). Ειμε με την οικογενεια μου και μπορω να φιλω τα παιδια μου χωρις να με προβληματιζει. Αποκτησα γευση, οσφρηση και πολλα αλλα. Αρα με το δικο μου σκεπτικο εινε μεγαλο το ''καλο'' που προσφερει και οχι μονο.
Φυσικα και ειναι οτι καλυτερο εφοσον δεν εχουμε αναγκη το κτ.Απλα επισημανα ταυτο που ειπε ο βασιλης.Σαν γκατζετακιας οπως και εγω δε γλιτωνουμε ευκολα απο το οτι καλυτερο κυκλοφορει!

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 19:06 »
Το ειπες και το εκανες Billako!!Εμεινες με το ego-t!
Aπλα ειναι ακομα ενα χομπυ το η.τ που το μονο ''καλο'' που κανει ειναι να σε κανει να μη καπνιζεις!

οχι δεν εμεινα με το ego-t και διαβαζωντας αυτα που ειχα γραψει ειδα ποσο πολυ
παρασιρωμαι απο οτι καινουργιο βγαινει η το βλεπω σε αλλους χτηστες κ μου
αρεσει κ θελω να το δοκιμασω...ευτυχως που το εχω περιορισει και εχω σταματησει
να παιρνω οτι υπαρχει κ οτι κινειται :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος sardanapalos

• **
  • 148
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 19:09 »
 :thumpup:
Ευτυχως που υπαρχει το φορουμ και πλεον ξερω ποια ειναι η επομενη μου αγορα!
DD + Α2Τ ή Οδυσσεα αναλογα οτι κατσει πρωτο εφοσον και τα δυο ειναι τοπ!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 19:19 »
έδωσα όρκο να μην ξαναγοράσω τιποτα μέχρι το 2012.
Εχω υγρά και κάρτο μέχρι τότε, έχω μπαταρίες και ναι, παραμένω στο σπειρωμα 901 μέχρι να χαλάσουν οι μπαταρίες του και να πεταχτεί κι ο τελευταίος από το καρτοστόκ.
Αντε, να πάρω ένα πακετάκι κάρτο των 8 ευρώ για τις ego μπαταρίες που μου έμειναν από το πακέτο δοκιμής.
Μπορεί να μην έχω το καλύτερο η.τ. αλλά αφού ατμιστικά ΚΑΙ οικονομικά με καλύπτει, ΔΕ μπαίνω στο τρυπάκι να ανακαλύψω κάτι καλύτερο σε συσκευή, ΔΕ μπαίνω στη διαδικασία των υγρών ντελικατέσεν των 0,8 ευρώ ανά μλ, όταν με το ανθυποκλάσμα αυτών κάνω τη δουλειά μου.

ΥΓ  όταν δουλεύω στον υπολογιστή θέλω να βλέπω την οθόνη, όχι ντουμάνια.
Ξαναδιάβασα σήμερα τα αρχικά κείμενα των Arxos & Atmin και έχουν τόσο με τόσο δίκιο. Τα διαφορετικά γούστα είναι αποδεκτά. Τα γεμάτα άχρηστα ατμοκαλούδια συρτάρια, οι καβγάδες γύρω από το τέλειο εργαλείο και οποιεσδήποτε πατερναλιστικές προτροπές πάρε μόντα αλλιώς δεν ξέρεις να ατμίζεις, δείχνουν ότι βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 19:30 »
ανεις δεν παιρνει τίποτα και κανουμε οικονομία ολοι ::)ολοι ομως ανοιγουμε ενα e-shop χαλαρα... ??? :laugh1:εγω ζαχαρωνω ενα ροπαλο τωρα αμερικανικο :dontknow: ειμαστε gadgetακηδες τι να κανουμε :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• **
  • 369
  • I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 20:48 »
Κι εγώ λοιπόν, οπαδός του eGo-T, πέφτωντας με τα μούτρα στο "κυνήγι" του να καταφέρω να ατμίζω με τα λιγότερα δυνατα έξοδα και τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση, κατι το οποίο δεν είναι επ'ουδενί λάθος, έφτασα να παραγγείλω 2 από τις "κορυφαίες" συσκευές, μοντ και ατμο, τουλάχιστον στις προτιμήσεις των περισσότερων ατμιστών. Όμως, το δηλώνω και το υπογράφω οτι πιο μακρια δεν πρόκειται να πάω.

Εγώ είμαι ακόμα εδώ! Και θα παραμείνω εδώ!  :yes:

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 21:06 »
Ενδιαφέρον θέμα... να πω και γω τη γνώμη μου:
- Σκοπός μου ήταν και είναι, να κόψω το κάπνισμα. Θεωρώ το άτμισμα μία εναλλακτική μορφή καπνίσματος, μία εξάρτηση και αυτή, και γι' αυτό θέλω να το κόψω και αυτό. Δεν είμαι ιδιαίτερα περήφανος που ατμίζω αντί να καπνίζω, δεν ήταν και τίποτα δύσκολο άλλωστε όπως λ.χ. το να κόβεις το τσιγάρο μαχαίρι.
- Εκτός από το γεγονός πως δεν μ' αρέσει να έχω εξαρτήσεις, αυτή είναι μία εξάρτηση άχρηστη και ανούσια. Δεν έχει καμία σχέση λ.χ. με το βραδινό τσιπουράκι για να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς.
- Μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν άκουσα συνατμιστές να λένε πως δεν θέλουν να κόψουν το άτμισμα, όπως δεν θέλανε να κόψουνε και το τσιγάρο. Με έκανε να συνειδητοποιήσω αυτό που λέει ο Arxos, ότι ο καθένας ατμίζει διαφορετικά. Τους εύχομαι ολόψυχα να τους περισσεύουν πάντα αρκετά για να απολαμβάνουνε το χόμπι τους, εγώ όμως δεν το βλέπω σαν χόμπι.
- Ξεκίνησα το άτμισμα πριν 190 μέρες (πως πέρασαν...), οπότε δεν τρίφτηκα με τις παλιάς τεχνολογίας συσκευές. Χρησιμοποίησα τις καινούριες που σίγουρα είναι δυνατόν να σε κάνουν να κόψεις το τσιγάρο εύκολα. Ήμουνα τυχερός, γιατί πιστεύω πως αν είχες αποτύχει παλιότερα, δύσκολα να ξαναπροσπαθήσεις.
- Έχω δώσει για το άτμισμα 1.092,80 ευρώ. Ξόδευα 150 τον μήνα για τσιγάρα (σχεδόν 2 φτηνά πακέτα). Θα ξοδέψω μέχρι το τέλος του χρόνου το πολύ 102€ για να κάνω απόσβεση στις 31 Δεκεμβρίου και από του χρόνου η κατάσταση θα είναι τελείως διαφορετική. Έτσι κι αλλοιώς.
- Δεν το μετάνοιωσα που έδωσα τόσα λεφτά σε πράγματα που δέν μου έκαναν τελικά, ή ανάκατα αναλώσιμα, ή σε αρώματα που δεν μου πολυάρεσαν τελικά. Σε κάποιους του περιβάλλοντός μου που τους πρότεινα το άτμισμα και συσκευές χωρίς να ασχοληθούν οι ίδιοι, το παράτησαν - πιστεύω πως η ενασχόληση με τα διάφορα προϊόντα ατμίσματος σε βάζει σε ένα τριπάκι να ασχολείσαι με το ζήτημα και να μην παρατήσεις το άτμισμα στην πρώτη δυσκολία.
- Οι καιροί είναι δύσκολοι. Θα δυσκολέψουν πολύ περισσότερο. Από του χρόνου μπαίνει πλάνο σχεδόν μηδενικής δαπάνης για η.τ.
- Δεν προσπαθώ ακόμα να κόψω το άτμισμα, γιατί φοβάμαι μήπως ξαναγυρίσω στο τσιγάρο. Η υγεία μου έχει τόση βελτίωση, που αυτό μου έχει γίνει φοβία. Σύντομα όμως, θα το μειώσω, ώστε να απολαμβάνω πραγματικά λίγες τζούρες, αντί να μη μου φτάνουν οι πολλές.
- Είναι φυσικό το φόρουμ να σε ωθεί στον υπερκαταναλωτισμό. Η όλη δουλειά του είναι η ανταλλαγή απόψεων για τα διάφορα προϊόντα ατμίσματος. Φυσικό είναι να διαβάζεις για πάρα πολλές και διαφορετικές συσκευές, που η καθεμία έχει τα δικά της πλεονεκτήματα.
- Δεν κηνυγάω την τέλεια συσκευή. Αν ατμίζεις δύο τζούρες κάθε δέκα λεπτά, το άτμισμα θα είναι δυνατό, νόστιμο και οικονομικό, με την πλειοψηφία των συσκευών που κυκλοφορούν. Η πιπίλα είναι που κάνει τις συσκευές να ξεπερνάνε τις δυνατότητές τους.
- Επειδή κάπου ακούστηκε και αυτό, το πώς βλέπουν αυτοί που καπνίζουν 'βαριά' αυτούς που καπνίζουν 'ελαφριά'. Ναι, αυτοί που καπνίζουν 'βαριά' θεωρούν πως είναι πραγματικοί καπνιστές, σε αντίθεση με αυτούς που καπνίζουν 'ελαφριά'. Όχι όλοι, αλλά πολλοί όμως. Θεωρώ πολύ πιθανόν να συμβαίνει κάτι ανάλογο με την νοοτροπία πολλών που ατμίζουν 'βαριά' υγρά προς αυτούς που ατμίζουν 'ελαφριά'.
- Κάποιες φορές που έτυχε να μην έχω μαζί ατμοτσίγαρο για κάποιο χρόνο, το άντεξα πολύ πιο εύκολα απ' ότι όταν ξέχναγα τα τσιγάρα.

Τελειώνοντας...
- Χαίρομαι που πλέον ατμίζω, γιατί είναι μια συνήθεια πολύ λιγότερο βλαβερή από το τσιγάρο και που είναι πιο εύκολο να κοπεί (πιστεύω), πράγμα που είναι και ο τελικός μου στόχος.
- Έμαθα, δοκίμασα, καταστάλαξα, έδωσα όσα έδωσα δηλαδή. Ξεπέρασα τον σκόπελο του κ.τ. Από δω και πέρα, προσεκτικές αγορές προσανατολισμένες στις ανάγκες μου, μέχρι το τέλος.
- Κάποιοι θέλουν να μην κόψουν το άτμισμα. Κάποιοι (σίγουρα υπάρχουν) το θέλουν για να ξεχωρίζουν και να κάνουν επίδειξη. Κάποιοι πνίγονται στο άγχος και θέλουν κάτι για να αντικαταστήσει το αγχολυτικό τσιγάρο. Σε κάποιους δεν περισσεύει ούτε το 0.10€/μλ, και δεν συμμετέχουν στο φόρουμ γιατί δεν τους περισσεύει για ίντερνετ. Κάποιοι το βλέπουν σαν γκατζετ-χόμπι. Κάποιοι θέλουν να απολαμβάνουν την καθεμία τζούρα, όσο και αν τους κοστίσει αυτό. Ο καθένας ατμίζει για τους δικούς του, προσωπικούς του λόγους.

Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα.

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 21:22 »
Λιακουρα , με βρισκεις απολυτα συμφωνο  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 21:24 »
 :yes:..φίλε Λιάκουρα νομίζω ότι μ αυτά που έγραψες εκφράζεις ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 21:50 »
:yes:..φίλε Λιάκουρα νομίζω ότι μ αυτά που έγραψες εκφράζεις ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς  :thumpup:

+1000000
νομιζω και εγω πως τα ειπε ολα :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• **
  • 324
  • Ας ήτανε ο πόνος ένα τσιγάρο δρόμος..
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 23:44 »
Εξαιρετικό το άρθρο του Λιάκουρα και νομίζω ότι λέει τα πράγματα με το όνομα τους. :thumpup:
Κάπου όλοι στο δρόμο...χάσαμε την ουσία του σκοπού που ξεκινήσαμε το άτμισμα, και που δεν είναι άλλος -τουλάχιστον για τους περισσότερους από εμάς- από την οριστική απαλλαγή του καπνίσματος και γιατί όχι κάποια στιγμή και του ατμίσματος.. ;)

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 23:59 »
Οσο ζεις μαθαινεις  ;)

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 05, 2011, 00:51 »
Μπράβο για τον προβληματισμό και για τον Arxos που ανοιξε το θεμα
Κι εγω την εχω πατήσει και προσπαθώ να απεγκλωβιστώ απο το λούκι της πιπίλας
Ποτέ δεν ήμουν gagetάκιας , αλλά φανατικός καπνιστής. Με την αλλαγή σε ΗΤ το έκανα πιπίλα
Τον τελευταίο καιρό παρέμεινα στην πιπίλα αλλά με μειωμένη νικοτίνη (4mg )
Τώρα προσπαθώ να απαλλαγώ απο τη συνήθεια αυτή.
Παρόλο που είναι μια δύσκολη περίοδος στη ζωή μου δεν βρίσκω μεγάλη δυσκολία να αλλάξω συνήθεια. Τελικά το ΗΤ δεν έχει τα χούγια του ΚΤ,
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΗΤ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ απο την παλιά συνήθεια μας.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351406 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104235 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96292 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321482 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602304 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11610 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3109 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609841 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154990 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161992 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4368 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17732 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias