Καλά παιδιά, σωστά όλα αυτά που λέτε, τα γράφουμε καθημερινώς σε όλα τα topics για τις εταιρίες, για τις απογοητεύσεις, δίκιο έχει και ο Gabriel74 που αγοράζει επειδή δεν τον ικανοποιούν αυτά που έχει, δίκιο έχει και η petra που αγανακτεί με την αστάθεια των η.τ.
Αυτό όμως που λέω εγώ είναι κάτι τελείως διαφορετικό: Μεταθέτω την ευθύνη της ικανοποίησης σε εμάς και όχι στις εταιρίες και στα η.τ που πιθανώς να προσφέρουν περιορισμένη απόλαυση.
Η σκέψη μου είναι ότι όλες οι συσκευές κάνουν τη δουλειά τους, αρκεί να μην τις ξεκατινιάζουμε.
Σήμερα λοιπόν είπα να κάνω το εξής πείραμα. Από το πρωί που σηκώθηκα (μετά το πρώτο μου κείμενο) ήμουν αποφασισμένος να βάζω το η.τ. στο στόμα μου μόνο όταν ένοιωθα ανάγκη για τσιγάρο, όχι απλά από συνήθεια λες και κάνουμε κόντρα κατανάλωσης. Σας λέω μόνο ότι μέχρι χθες άτμιζα στα 5mg, περίπου 10 ml, ξεκινούσα την ημέρα μου με dripping 510LR, πήγαινα στη δουλειά και έβγαζα την υπηρεσία μου με dripping 901LR και Ego-T LR εναλλάξ (υπάρχουν και συνάδελφοί μου στο forum να το επιβεβαιώσουν), κατά το μεσημέρι κάρφωνα DualCoil που σταδιακά το ανέβαζα στα 5Volts και με το που επέστρεφα στο σπίτι έβγαζα το βράδυ μου με dripping 901HV στα 7,2V και στα 10mg. Ο λόγος όπως καταλαβαίνουν οι περισσότεροι, ήταν ότι την ικανοποίηση του κάθε setup την είχα για 1-2 ώρες το πολύ. Μετά έπρεπε να αλλάξω οπωσδήποτε setup γιατί ο λαιμός προσαρμόζονταν και τελείωνε η ικανοποίηση (συνολικά χρειαζόμουν 6 μπαταρίες την ημέρα)
Από το πρωί λοιπόν που σηκώθηκα, ετοίμασα το gg μου με μια 17670 στα 3,7V, και με ένα Ego-T απλό, γεμάτο με Prime15 αραιωμένο στα 5mg και ήμουν αποφασισμένος όσο τίποτε άλλο, να ατμίζω μόνο όταν το χρειαζόμουν και με διάρκεια-συχνότητα τζούρας απόλυτης προσομοίωσης κ.τ. Ήταν ένα στοίχημα για μένα, και το κράτησα μέχρι αυτή την ώρα. Έκανα 2 μεγάλες-αργές τζούρες και το άφηνα στην άκρη. Το έπιανα στα χέρια μου μετά από 10 λεπτά και προσπαθούσα να απολαύσω τη κάθε τζούρα όσο τίποτε άλλο.
Ε λοιπόν, έκλεισε η μέρα και βλέπω τώρα τα αποτελέσματα: ΟΛΕΣ μου τις τζούρες τις άκουσα μέχρι τον αστράγαλο, κάθε τζούρα μου ήταν ίδια (από το πρωί μέχρι τώρα) σε χτύπημα, γεύση και ποιότητα ατμού, και συνολικά κατανάλωσα λιγότερο από 4ml υγρού. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την μέρα μου, δεν είχα ούτε στο ελάχιστο καμένο ή διαρροή (που συνήθως με Ego-T θα είχα πάνω στην πρώτη ώρα χρήσης) και είμαι με την ίδια μπαταρία ακόμα.
Τι θέλω να πω : Αν χαλαρώσουμε λίγο όλοι μας, είναι βέβαιο και οι συσκευές μας να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Πιθανώς στους 10 ατμοποιητές που έχουμε, να βγει και ένας ελαττωματικός. Όλες όμως οι άλλες, αν τις χρησιμοποιήσουμε με τη συχνότητα του κτ, τότε δουλεύουν χωρίς τα προβλήματα που εμφανίζουν αν τις έχουμε στη φωτιά 20 ώρες το 24ωρο.
Εγώ προσωπικά λέω για την αυριανή μου μέρα να ξεθάψω μια Ego μπαταρία και να συνεχίσω το πείραμά μου με κάτι εργοστασιακό που αποδεδειγμένα είναι περιορισμένων δυνατοτήτων (510 με φυσίγγι πολυεστέρα)
Με την ίδια χρήση όμως και σήμερα, είμαι βέβαιος ότι θα έχω πάλι μια μέρα ικανοποίησης μακριά από το κ.τ, χαμηλής κατανάλωσης και χωρίς να χρειάζομαι τα κλαρίνα μου, τα συρματοπλέγματά μου και τα κορδόνια μου.