Είναι πανάκεια δηλαδή οτι κόβεις το κ.τ μόνο με moda και με επένδυση των 200 ευρώ ?
Φίλε ArXos πανάκεια δεν είναι τίποτα...και ειδικά αν σκεφτούμε οτι ουσιαστικά μιλάμε για συσκευές που βγάζουν ατμό...
Άλλες με μεγαλύτερη ώθηση άλλες με μικρότερη...σιγά τα ωα δηλαδή...
Προσωπικά πέρασα στα mod - αν και το eGo παραμένει πάντα ο σωτήρας μου- όχι επειδή είμαι gadgetακιας, ουτε επειδή είμαι επιδειξιομανής, ούτε έχοντας την λογική του ΄΄ το κάπνισμα κόβεται μόνο με μοντ...΄΄αλλά ακριβώς λόγω της οικονομικής στενότητος...
Όταν πρωτοαρχισα το άτμισμα έπρεπε να δίνω 20 ευρω το 15νθημερο για ατμοποιητές και άλλα τόσα για υγρά...
Οι ατμοποιητές συχνά μου ΄΄έσπαζαν΄΄ τα νεύρα με τις διαρροές και την γενικότερη θνησιγένειά τους...
Οι τιμές στα υγρά μου φαινόταν υπερβολικά υψηλές...
Το ίδιο και των μπαταριών...
Ασε που οταν ενα είδος ατμοποιητή σου χαλάει σχετικά γρήγορα πρέπει να δοκιμάσεις κάποιο άλλο με την ελπίδα οτι θα σου βγει ανθεκτικότερος κ.ο.κ.
Όλα αυτά είναι έξοδα που τείνουν να βάλουν έναν ατμιστή σε ένα φαύλο κύκλο αγορών...
Από εκεί και πέρα ευτυχώς υπάρχουν κάποια παιδιά εδώ μέσα που με παρότρυναν να περάσω σε κάτι πιο ποιοτικό, οικονομικό και ανθεκτικό...
Έτσι εφοδιάστηκα κάποια φθηνά μεν ανθεκτικότατα δε mod...το ένα από τον Βαγγέλη SEB και το άλλο από τον Γιάννη Craven - τους αναφέρω ονομαστικά διότι τους οφείλω την μεταπήδησή μου αυτή - και μαζί με αυτά και έναν επισκευάσιμο ατμοποιητή...
Πήρα και τις βάσεις μου για να φτιάχνω με ελάχιστο κόστος τα υγρά μου και τελείωσα...
Συμπέρασμα..ναι το κάπνισμα δεν κόβεται μόνο με mod αλλά ο συνδυασμός ποιότητα - οικονομία κατ εμέ τουλάχιστον οδηγεί - προς το παρόν τουλάχιστον- προς τα εκεί...
Η κατηγορία ΗΤ= προέκταση του πέους μου εν είδει αυτοκινήτου, είναι μία άλλη ιστορία...
Είμαι σίγουρος οτι αν δεν υπήρχε το φόρουμ να ποστάρουμε κάθε φορά το καινουργιο μας απόκτημα προκαλώντας τον θαυμασμό των υπολοίπων, πολλοί θα ήμασταν ακόμη με πολύ πιο φθηνές επιλογές...
Είχα σχεδόν αποφασίσει - και μπορεί να μου ξανασυμβεί κάλλιστα- να αγοράσω το Provari...αλλά σε μία στιγμή περισυλλογής αντελήφθην το φαιδρό της υποθέσεως, αφού προσωπικά δεν μου αρέσει να κυκλοφορώ με τόσο μεγάλο κατασκεύασμα και δεύτερον δεν θα μου προσέφερε τίποτα παραπάνω από οτι έχω ήδη...
Ούτε έχω καμία πρόθεση να ανεβοκατεβαίνω τα βολτ μιας που στα 5 είναι το ανώτατο για μένα που προσφέρει την μέγιστη ατμιστική απόλαυστη...
Προς Θεού δεν κατακρίνω τα παιδιά που έχουν Provari ή ο,τιδήποτε άλλο...
Απλά εμένα θα μου ήταν περιττό...