Για τα εμφιαλωτήρια υγρών S&V ισχύουν πολύ αυστηρότερες προδιαγραφές αυτή τη στιγμή σε σχέση με τα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.
Με καλύπτει και μένα αυτό που λες,και επιλέγω να εμπιστευτώ την θέση κάποιου, που έχει μεγάλη εμπειρία και σοβαρότητα στο θέμα που συζητάμε.Εύχομαι μόνο αυτό που λες να αφορά την πλειοψηφία των κατασκευαστών γιατί όντως είναι πολύ θετικό.
Θα πω από προσωπική εμπειρία,ένα παράδειγμα για τον κλάδο του πισιτισμού που γνωρίζω αρκετά τα τελευταία χρόνια.Λειτουργεί ακόμα μαγαζι στο κέντρο της Αθήνας (και δεν νομίζω ότι είναι και το μοναδικό) στο οποίο έπειτα από καταγγελίες έγιναν 3 υγειονομικοί έλεγχοι όπου βρέθηκαν συνολικά περίπου 200kg σάπια κρέατα.Η θρασύτατη δικαιολογία του ιδιοκτήτη ήταν ότι προορίζονται για το προσωπικό και για δωρεές σε αναξιοπαθούντες.Θέλω να πω λοιπόν ότι σε ένα κράτος,που κάποιοι λαδώνουν και κάποιοι λαδώνονται συστηματικά,οι "υπερέλεγχοι" δεν εξασφαλίζουν και πολλά πράγματα.
Αντιθέτως πιστεύω,αυτό που διασφαλίζει το καλύτερο μέλλον είναι η γνώση,η παιδεία και η εναντίωση στη σαπίλα!Σαφώς όχι από το πληκτρολόγιο!
Ξέρω,θα μου πείτε....τι λέω τώρα..