Συντροφε @Kostas44,
Δεν θεωρω οτι ειναι 'λαθος' η σκεψη μου, απλως διαφορετικη απο την δικη σου η του Σπυρου η καποιου αλλου συνατμιστη...
Δεν μου αρεσει να απλωνω σεντονια στις αναρτησεις μου γιατι κουραζουν & με κουραζουν, απλως νομιζω οτι εχεις την λανθασμενη εντυπωση οτι θα γινουμε μια αλλη Β.Κορεα...
Το καθε forum παραμενει ως εχει με τα μελη του να συμμετεχουν εφοσον εχουν κανει πρωτα την απαραιτητη εγγραφη... δεν ειπε κανεις οτι σε forum (κλειστου τυπου) θα απαγορευονται οι συζητησεις για καθε νεο η παλιο προιον...
Στο δικο μας το forum, ναι ισως χρειαστει να αφαιρεθουν οι διαφημισεις των εμπορων η καταστηματων (δεν ξερω τι παιζει) αλλα ακομα & να συμβει αυτο, παλι εδω θα ειμαστε να συζηταμε & πιστευω οτι θα ειναι ακομα πιο αμεσο & πιο ενεργο με περισσοτερα μελη...
Δεν διαφωνω οτι ειναι ασχημο να εξομειωνεται το κ.τ. με το ατμισμα, αλλα ακομα & να γινει δεν χαλασε ο κοσμος...
Τι αλλαζει δηλαδη, οτι σε δημοσιους χωρους (εκει που απαγορευεται το κ.τ.) πρεπει να μην επιτρεπεται ουτε το η.τ. διοτι κανενας δεν εχει την ορεξη μας να μυριζει γευσεις απο πουρα μεχρι φραουλες & να αναπνεει κατι το οποιο τον κατατασει αυτοματα ως παθητικο ατμιστμη... χωρις να ξερουμε 100% τις οποιες παρενεργειες μπορει να υπαρχουν στην υγεια του...
Εμεις ζηταμε δηλαδη να επιτρεπεται παντου για ετσι γουσταρουμε χωρις να υπολογιζουμε τυχον παρενεργειες που μπορει να υπαρχουν στους γυρω μας... δεν ξερω μπορει στο αμεσο μελλον να γινει, αλλα μπορει & οχι...
Το μελλον θα δειξει ποσο καλο ειναι το η.τ. η οχι, εμεις ειμαστε νομιζω 'πειραματοζωα' & η απαρχη για να δουμε τις οποιες εξελιξεις της υγειας που θα προκυψουν...
Οσο για τις οποιες Ελληνικες παρουσιασεις σε youtube η fb το ανεφερα οτι θα ηθελα να συνεχιστουν, αλλα & να σταματησουν αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα γνωριζουμε τι μας γινεται. Υπαρχουν εκατονταδες ξενες παρουσιασεις που μπορουμε να μαθαινουμε πραγματα για καθε νεο προιον & θα μπορουμε να τα μεταφραζουμε για να γνωριζουν ολοι... (αρα κανενα θεμα με την κατσικα).
Οι αγορες ομως Κωστα απο το εξωτερικο αφορουν σχεδον τους μισους μπορει & περισσοτερους ενεργους ατμιστες...
Αυτο θα επρεπε να μας ενδιαφερει & να ειναι στην κορυφη της λιστας των 'αιτηματων' μας & οχι να το προσπερναμε οπως θελει & βολευει τον ΣΕΕΗΤ. Οι τιμες των προιοντων που ερχονται στην Ελλαδα ειναι για ατμιστες πολυτελειας στα περισσοτερα ηδη... το ατμισμα το ξεκινησαμε ελπιζοντας οτι ειναι καλυτερο απο το κ.τ. αλλα ταυτοχρονα & κατι πολυ φθηνοτερο του...
Κοντος ψαλμος αλληλουια... να δουμε τι θα ερθει - πως θα ερθει & εδω ειμαστε να τα συζηταμε...
Σεβομαι τις αποψεις σου ομως οπως & των υπολοιπων, απλα επιτρεψε μου να εχω διαφορετικη γνωμη σε καποια πραγματα...
Και αν ολο αυτο με τον νομο/αρθρο/νομοσχεδιο φτασει σε αβασταχτα οικονομικα επιπεδα, τοτε θα προσπαθησω να το κοψω & να συνεχισω τη ζωη μου φιλε... δυναμη εχουμε ολοι μας, στην αποφαση δυσκολευομαστε
* Sorry για το 'σεντονι'