vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

587 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, Paso, pngtszs1976, jim356, Mensanos, Milarepa, manoslykos

Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • Φύλο: Άντρας
  • ..έχει ο θεός...
Απ: Η ελληνική νομοθεσία για το άτμισμα (2016)
« Απάντηση #3015 στις: Οκτωβρίου 15, 2018, 22:40 »
έλεγχος της αγοράς, το αυτονόητο που συζητάμε εδώ...

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #3016 στις: Οκτωβρίου 15, 2018, 22:44 »
Βάλε όπου τυρόπιτα υγρό, όπου τυρί CAPELLA και όπου αλέυρι TPA. Ποιο καλά ελέγχεται η TPA παρά το αλεύρι πάντως.
Ωραίο και εύστοχο το παράδειγμα με την τυρόπιτα και συμφωνώ, αλλά τα liqua για παράδειγμα παρασκευάζονται με tpa και capella? Για όλα αυτά που έρχονται από το εξωτερικό γνωρίζουμε από πού προέρχονται οι πρώτες ύλες και είμαστε βέβαιοι ότι δεν κρύβουν κινδύνους? Για να ενημερωθώ ρωτάω, όχι για να έρθω σε αντιπαράθεση.

Αποσυνδεδεμένος Π. Γιούρσης

• **
  • 492
  • Το μή χείρον εστί βέλτιστον
« Απάντηση #3017 στις: Οκτωβρίου 15, 2018, 22:46 »
δεν λαμβάνεις υπ όψιν όλους τους συντελεστές της εξίσωσης... + ότι όλα αυτά που αναφέρεις έχουν μια άδεια με κάποιες έστω στοιχειώδεις προδιαγραφές και υπεύθυνο έναντι του νόμου.
Από όσο γνωρίζω, τα καταστήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία μας γενικά, από γυράδικα μέχρι καφετέριες. αρτοποιεία μέχρι οινοποιεία κλπ  χαρακτηρίζονται καταστήματα & εργαστήρια Υγειονομικού ενδιαφέροντος, υπάρχει φυσικό πρόσωπο υπεύθυνος αλλά και οι εργαζόμενοι σε αυτά, πρέπει να έχουν βιβλιάρια υγείας κλπ, και υπάρχει και ελέγχουσα αρχή-η Υγειονομική υπηρεσία.
Για τα συσκευαστήρια υγρών S&V, γνωρίζει κανείς τι από τα παραπάνω υσχύει ? Αν ισχύει ?
Ετσι για να ξέρουμε γιατί είδους επικινδυνότητα ή ασφάλεια μιλάμε.   

Αποσυνδεδεμένος trandism

• **
  • 194
« Απάντηση #3018 στις: Οκτωβρίου 15, 2018, 22:53 »
Για τα εμφιαλωτήρια υγρών S&V ισχύουν πολύ αυστηρότερες προδιαγραφές αυτή τη στιγμή σε σχέση με τα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Ωραίο και εύστοχο το παράδειγμα με την τυρόπιτα και συμφωνώ, αλλά τα liqua για παράδειγμα παρασκευάζονται με tpa και capella? Για όλα αυτά που έρχονται από το εξωτερικό γνωρίζουμε από πού προέρχονται οι πρώτες ύλες και είμαστε βέβαιοι ότι δεν κρύβουν κινδύνους? Για να ενημερωθώ ρωτάω, όχι για να έρθω σε αντιπαράθεση.
Με Inawera κατασκευάζονται τα Liqua και είναι ποιοτικότατα ως προς τα υλικά, απλώς οι συνταγές είναι πολύ απλές, π.χ. σολο αρώματα με λίγο γλυκαντικό. Για αυτά που έρχονται από το εξωτερικό μέσω κανονικών χονδρέμπορων, ναι είμαστε βέβαιοι. Και σίγουρα πολύ πιο βέβαιοι απ ότι το 2016.
Προσωπικά έχω δοκιμάσει σχεδόν το σύνολο των εισαγώμενων SNV τον τελευταίο χρόνο και έχω βρει 1 περίπτωση ύποπτη μόνο που μάλλον είχε να κάνει με κάποιο πρόβλημα στη μεταφορά.
Δε θα ήμουν αντίθετος σε ένα φορέα στον οποίον να είσαι υποχρεωμένος να καταθέσεις τη συνταγή σου πάντως και να ελέγχει αν τα υλικά έχουν πιστοποιητικά. Εμείς το κάνουμε ας πούμε και το κόστος είναι πολύ ανεκτό για μας. Άλλο αυτό όμως και άλλο να κυνηγάμε διακετύλια και μάγισσες με σκούπες

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων <--Click
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 25, 2018, 12:50 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #3019 στις: Οκτωβρίου 15, 2018, 22:58 »
Μακάρι να είναι όπως τα λες, εμένα αυτό με καλύπτει. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #3020 στις: Οκτωβρίου 15, 2018, 23:31 »
ωραία όλα αυτά αλλά ξεχνάμε οτι δεν μιλάμε για προιόντα ζαχαροπλαστικής αλλά για προιόν που ήδη έχει υπαχθεί στον αντικαπνιστικό νόμο (εννοώ το ατμισμα γενικώς)
και απλά κλείνουν την τρύπα που ανοίχτηκε με τα snv...
Οτι μπορέσει και σωθεί λοιπόν στην επερχόμενη τροπόλογία καλό θα είναι...
αλλιώς ....

Αποσυνδεδεμένος ZiovanioS

• 674
« Απάντηση #3021 στις: Οκτωβρίου 15, 2018, 23:34 »
Για τα εμφιαλωτήρια υγρών S&V ισχύουν πολύ αυστηρότερες προδιαγραφές αυτή τη στιγμή σε σχέση με τα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.
Με καλύπτει και μένα αυτό που λες,και επιλέγω να εμπιστευτώ την θέση κάποιου, που έχει μεγάλη εμπειρία και σοβαρότητα στο θέμα που συζητάμε.Εύχομαι μόνο αυτό που λες να αφορά την πλειοψηφία των κατασκευαστών γιατί όντως είναι πολύ θετικό.
Θα πω από προσωπική εμπειρία,ένα παράδειγμα για τον κλάδο του πισιτισμού που γνωρίζω αρκετά τα τελευταία χρόνια.Λειτουργεί ακόμα μαγαζι  στο κέντρο της Αθήνας (και δεν νομίζω ότι είναι και το μοναδικό) στο οποίο έπειτα από καταγγελίες έγιναν 3 υγειονομικοί έλεγχοι όπου βρέθηκαν συνολικά περίπου 200kg σάπια κρέατα.Η θρασύτατη δικαιολογία του ιδιοκτήτη ήταν ότι προορίζονται για το προσωπικό και για δωρεές σε αναξιοπαθούντες.Θέλω να πω λοιπόν ότι σε ένα κράτος,που κάποιοι λαδώνουν και κάποιοι λαδώνονται συστηματικά,οι "υπερέλεγχοι" δεν εξασφαλίζουν και πολλά πράγματα.
Αντιθέτως πιστεύω,αυτό που διασφαλίζει το καλύτερο μέλλον είναι η γνώση,η παιδεία και η εναντίωση στη σαπίλα!Σαφώς όχι από το πληκτρολόγιο!
Ξέρω,θα μου πείτε....τι λέω τώρα..

Αποσυνδεδεμένος Π. Γιούρσης

• **
  • 492
  • Το μή χείρον εστί βέλτιστον
« Απάντηση #3022 στις: Οκτωβρίου 15, 2018, 23:42 »
Θα πρότεινα να κάνουμε ένα διάλειμμα για να ακούσουμε τον πρόεδρο της ΚΕΑ , ζωντανά . Αξίζει τον κόπο.  

« Απάντηση #3023 στις: Οκτωβρίου 16, 2018, 21:47 »
Ενταξει ... καταλαβαμε .....

Αυτος ειναι ο λογος για ολη αυτη τη φασαρια

Ελεγα και εγω

Αυτο εξηγει πολλα ...... μαλλον ολα ....
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 16, 2018, 21:56 από de_paizei »

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #3024 στις: Οκτωβρίου 16, 2018, 22:05 »
Τα χέρια μου να κόψω παρά να δώσω λεφτά γι' αυτό το πράγμα κι ότι άλλο χρησιμοποιεί τσιγάρο για να βγάλει καπνό. Χίλιες φορές το οριστικό κόψιμο απ' όλα, πολύ πιο εύκολο θα μου έρθει.
Υπάρχουν όμως και οι καπνιστές που μάλλον δεν θα πουν όχι, ίσως ήταν και η ευκαιρία λοιπόν για την yesbacco να ξαναβγεί στην επιφάνεια. Να κρατηθεί ζωντανή έστω. Φαίνεται τραγικό αρχικά αλλά εδώ μιλάμε για εταιρία με επενδύσεις, καταστήματα, υπαλλήλους.. απ' όπου μπορεί να βγάλει θα το κάνει. Ποσώς την ενδιαφέρει η υγεία κι αυτό που εκπροσωπούσε αποκλειστικά μέχρι χτες.. ;)

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #3025 στις: Οκτωβρίου 16, 2018, 22:17 »
Εγώ αναρωτιέμαι αν πάω στην nobacco και ρωτήσω τι είναι ασφαλέστερο, το θερμαινόμενο τσιγάρο ή το άτμισμα, τι σκατά θα μου απαντήσουν?

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #3026 στις: Οκτωβρίου 16, 2018, 22:22 »
Σε λίγο καιρό που θα είναι στα ράφια κ των άλλων ατμομαγαζων, θα το ρωτήσω εγώ κ θα σου πω  ;)

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3866
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
« Απάντηση #3027 στις: Οκτωβρίου 16, 2018, 22:25 »
Εγώ αναρωτιέμαι αν πάω στην nobacco και ρωτήσω τι είναι ασφαλέστερο, το θερμαινόμενο τσιγάρο ή το άτμισμα, τι σκατά θα μου απαντήσουν?
Δώσε 20 ευρώ και θα σου πούμε ό,τι θες. Αυτή θα είναι η απάντησή πιθανόν..

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #3028 στις: Οκτωβρίου 16, 2018, 22:47 »
Και δίνει και φόρους στο κράτος...

Αποσυνδεδεμένος haros

• 521
  • Κατα τον Δαιμονα εαυτου.
« Απάντηση #3029 στις: Οκτωβρίου 16, 2018, 22:51 »
Δεν το βρισκω και τοσο τρομερο.(καπως ενοχλητικο ισως)
Επιχειρησεις ειναι, δεν ειναι ουτε φυλακες αγγελοι του ατμισματος, ουτε σταυροφοροι.
Αν εκριναν οτι τους συμφερει να διαθετουν αυτου του ειδους τα προιοντα, μαζι με τα ατμιστικα, ο.κ.
Εγω αντιστασεις για τον εφεδρικο ναυτιλακο αγοραζω απο ενα ηλεκτρονικο μαγαζι ειδων καπνιστου στην Β Ελλαδα επειδη τις εχει φτηνα.
Οπως λεει και ο ντραμ, κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ειναι οι μονοι που θα βαλουν αυτα τα πριπρικια στα "ραφια" τους..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359922 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450233 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374820 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15295 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F