Εχω μπερδευτει τρομερα!!! ειλικρινα τρομερα! ειδα το review που εκανες για το ego-w κ ενθουσιαστηκα κ ειπα αυτο να παρω, τωρα διαβαζω για το ICE κ ειπα...ααααα να το καλο ητ!! αντε να παρω αυτο?
? Τελικα με βλεπω ακομα με το ατμοπλοιο μου για πολυ ακομα
ειλικρινα δεν ξερω! Ειναι το παλιο το ego που μου ζηταει το καημενο να του αλλαζω το φιλτρο κ που κ που κανεναν ατμοποιητη μετα απο δυο η τρεις μηνες (ξερουν πολλοι εδω οτι ειχα ατμοποιητη για περισσοτερο απο 5 μηνες!!!) Δεν λεω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενη μα εχω ακομα καλο ατμο κ καλη γευση οταν εχω καλα υγρα φυσικα ναι? ομως θελω να αλλαξω κ να παω σε κατι αλλο κ σιγουρα καλλιτερο αλλα δεν βλεπω φως ........Ειδικα εδω που εγω ζω στο εξωτερικο κ δεν εχω τροπο να τρεχω να βρω ατμοποιητες κ υγρα!!!! Μονο απο Ελλαδα μπορω να παραγγειλω κ οταν ημουν στην Ελλαδα? ειχα κανει ηδη την βλακεια να παραγγειλω απο το ξενο site (e-cig.com) κ τωρα αναρωτιεμαι ποιον τυπο ητ να παραγγειλω που θα ειναι καλλιτερο απο το παλιο ego??? 
Γενικά ότι και να πάρεις,
προτίμησε κάτι στο οποίο θα μπορείς να προμηθέυεσαι ανταλλακτικά ΕΥΚΟΛΑ!!!
Σε όλα τα Η.Τ είτε είναι Mini, είτε Pen-Style, είτε mods θα χρειαστείς αναλώσιμα!!! Το θέμα είναι
ότι στις 2 πρώτες κατηγορίες και στις υποκατηγορίες τους θα τα χρειάζεσαι πιό συχνα...
Τώρα εξαρτάται και το ΤΙ ψάχνεις...
Το Ιce
ΟΣΟ δουλέυει τα σπάει ΑΛΛΑ....
Επιπλέον για εσένα που είσαι και εξωτερικό ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ,
μιας και η τιμή του πακέτου καθώς και των ανταλλακτικών του είναι ΗΔΗ υψηλή + τα μεταφορικά σου αρα...

Στον τύπο αυτό παίζει και το ego-w στο οποίο θα βρίσκεις πιό εύκολα ανταλλακτικά απο εξωτερικό και ήδη έχεις και εφεδρικές μπαταρίες,
αλλά είναι φρέσκο και αυτό άρα περίμενε νεώτερα...