vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

454 επισκέπτες, 1 χρήστης
manoslykos

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος adams_nik

• **
  • 140
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #435 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 13:01 »
Εχω μπερδευτει τρομερα!!! ειλικρινα τρομερα! ειδα το review που εκανες για το ego-w κ ενθουσιαστηκα κ ειπα αυτο να παρω, τωρα διαβαζω για το ICE  κ ειπα...ααααα να το καλο ητ!! αντε να παρω αυτο????? Τελικα με βλεπω ακομα με το ατμοπλοιο μου για πολυ ακομα  ??? ??? ??? ειλικρινα δεν ξερω! Ειναι το παλιο το ego που μου ζηταει το καημενο να του αλλαζω το φιλτρο κ που κ που κανεναν ατμοποιητη μετα απο δυο η τρεις μηνες (ξερουν πολλοι εδω οτι ειχα ατμοποιητη για περισσοτερο απο 5 μηνες!!!) Δεν λεω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενη μα εχω ακομα καλο ατμο κ καλη γευση οταν εχω καλα υγρα φυσικα ναι? ομως θελω να αλλαξω κ να παω σε κατι αλλο κ σιγουρα καλλιτερο αλλα δεν βλεπω φως ........Ειδικα εδω που εγω ζω στο εξωτερικο κ δεν εχω τροπο να τρεχω να βρω ατμοποιητες κ υγρα!!!! Μονο απο Ελλαδα μπορω να παραγγειλω κ οταν ημουν στην Ελλαδα? ειχα κανει ηδη την βλακεια να παραγγειλω απο το ξενο site (e-cig.com) κ τωρα αναρωτιεμαι ποιον τυπο ητ να παραγγειλω που θα ειναι καλλιτερο απο το παλιο ego???  :o

Γενικά ότι και να πάρεις, προτίμησε κάτι στο οποίο θα μπορείς να προμηθέυεσαι ανταλλακτικά ΕΥΚΟΛΑ!!!
Σε όλα τα Η.Τ είτε είναι Mini, είτε Pen-Style, είτε mods θα χρειαστείς αναλώσιμα!!! Το θέμα είναι
ότι στις 2 πρώτες κατηγορίες και στις υποκατηγορίες τους θα τα χρειάζεσαι πιό συχνα...
Τώρα εξαρτάται και το ΤΙ ψάχνεις...
Το Ιce ΟΣΟ δουλέυει τα σπάει ΑΛΛΑ....
Επιπλέον για εσένα που είσαι και εξωτερικό ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ,
μιας και η τιμή του πακέτου καθώς και των ανταλλακτικών του είναι ΗΔΗ υψηλή + τα μεταφορικά σου αρα... :dontknow:

Στον τύπο αυτό παίζει και το ego-w στο οποίο θα βρίσκεις πιό εύκολα ανταλλακτικά απο εξωτερικό και ήδη έχεις και εφεδρικές μπαταρίες,
αλλά είναι φρέσκο και αυτό άρα περίμενε νεώτερα...

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #436 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 13:44 »
Γενικά ότι και να πάρεις, προτίμησε κάτι στο οποίο θα μπορείς να προμηθέυεσαι ανταλλακτικά ΕΥΚΟΛΑ!!!
Σε όλα τα Η.Τ είτε είναι Mini, είτε Pen-Style, είτε mods θα χρειαστείς αναλώσιμα!!! Το θέμα είναι
ότι στις 2 πρώτες κατηγορίες και στις υποκατηγορίες τους θα τα χρειάζεσαι πιό συχνα...
Τώρα εξαρτάται και το ΤΙ ψάχνεις...
Το Ιce ΟΣΟ δουλέυει τα σπάει ΑΛΛΑ....
Επιπλέον για εσένα που είσαι και εξωτερικό ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ,
μιας και η τιμή του πακέτου καθώς και των ανταλλακτικών του είναι ΗΔΗ υψηλή + τα μεταφορικά σου αρα... :dontknow:

Στον τύπο αυτό παίζει και το ego-w στο οποίο θα βρίσκεις πιό εύκολα ανταλλακτικά απο εξωτερικό και ήδη έχεις και εφεδρικές μπαταρίες,
αλλά είναι φρέσκο και αυτό άρα περίμενε νεώτερα...
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση  :) μαλλον για  ego-w με βλεπω .... αλλα οπως ειπες θα περιμενω για λιγο καιρο ακομα.

Αποσυνδεδεμένος nikpar

• **
  • 296
« Απάντηση #437 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:07 »
Ρε παιδιά όλα αυτά τα πακέτα ice-ego-t ego-w, τα αγοράζουν 20 εύρο τα μαγαζιά συν τα μεταφορικά τους και μας τα πουλάνε 80 ευρώ συν μεταφορικά. Μήπως πρέπει να ξυπνήσουμε και να μην παίρνουμε τίποτα μέχρι να κάνουν τις τιμές ποιο προσιτές και ανάλογες του προϊόντος που πουλάνε. Έχω βαρεθεί αυτή την αισχροκέρδεια. Φτάνει ποια πάρτε Α2 Ιαττυ φτιάξτε μόνοι τα υγρά σας ψωνίζετε από εξωτερικό μέσω ιντερνέτ. Τη θα τα κάνουνε αυτά που έχουν στοκάρει η θα τα φάνε η θα βάλουν μυαλό.
Εμείς τους κάνουμε μάγκες και αισχροκερδούν

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #438 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:09 »
Για μένα εξακουλουθώ να λέω ότι το ICE είναι το κορυφαίο έτοιμο(πακέτο) η.τ. που έχω δοκιμάσει.
Πλούσια γεύση, δυνατό χτύπημα, απλό στην χρήση, καμία διαρροή. 

Στην επόμενη συνάντηση , όποτε γίνει στην Αθήνα θα το φέρω (για όσους δεν το έχουν δει από κοντά), και επίσης θα έχουμε την δυνατότητα να το συγκρίνουμε και ατμο-παίξουμε με όσα άλλα ατμιστικά καλούδια(έτοιμο πακέτο) φέρετε.

Τέλος, στην παραλία που πήγα χθές, δύο άτομα την πάτησαν: ο πρώτος μου ζήτησε ευγενικά να του δώσω τον στυλό μου...... και ο δεύτερος (με τα ντουμάνια που έβγαζα) με πλησίασε και μου ζήτησε αναπτήρα :)

[spoiler]Χαιρετισμούς στο ξάδερφο Περικλή,φιλε Φώτη. ;)[/spoiler]

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #439 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:13 »
Ρε παιδιά όλα αυτά τα πακέτα ice-ego-t ego-w, τα αγοράζουν 20 εύρο τα μαγαζιά συν τα μεταφορικά τους και μας τα πουλάνε 80 ευρώ συν μεταφορικά. Μήπως πρέπει να ξυπνήσουμε και να μην παίρνουμε τίποτα μέχρι να κάνουν τις τιμές ποιο προσιτές και ανάλογες του προϊόντος που πουλάνε. Έχω βαρεθεί αυτή την αισχροκέρδεια. Φτάνει ποια πάρτε Α2 Ιαττυ φτιάξτε μόνοι τα υγρά σας ψωνίζετε από εξωτερικό μέσω ιντερνέτ. Τη θα τα κάνουνε αυτά που έχουν στοκάρει η θα τα φάνε η θα βάλουν μυαλό.

Aν σου το δώσουν όμως 30e το πακέτο θα σου φανεί ΄΄φθηνοκινεζιά΄΄ και θα ψάξεις κάτι ακριβότερο - ποιοτικότερο... (όχι εσύ προσωπικά)
Σε αυτό το τριπάκι δεν έχουν βάλει το αγοραστικό κοινο και ειδικά το αδαές;   ;)

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #440 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:19 »
[spoiler]Χαιρετισμούς στο ξάδερφο Περικλή,φιλε Φώτη. ;)[/spoiler]

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε, φίλε Steamboy;  :confused1:

@ fotis67:
Υπάρχει κάποια συγγενική σχέση ανάμεσα σ' εσένα και τον έμπορο που εμπορεύεται το προϊόν;
Γενικά, Φώτη, έχεις κάποια σχέση με το εμπόριο ηλεκτρονικών τσιγάρων;

Περιμένω μια απάντηση πάνω σ' αυτό.

Αποσυνδεδεμένος nikpar

• **
  • 296
« Απάντηση #441 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:20 »
Aν σου το δώσουν όμως 30e το πακέτο θα σου φανεί ΄΄φθηνοκινεζιά΄΄ και θα ψάξεις κάτι ακριβότερο - ποιοτικότερο... (όχι εσύ προσωπικά)
Σε αυτό το τριπάκι δεν έχουν βάλει το αγοραστικό κοινο και ειδικά το αδαές;   ;)
Έχεις δίκιο έτσι πληρώνουμε  ΄΄φθηνοκινεζιά΄΄  για Ferrari

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
« Απάντηση #442 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:21 »

:yes:πάλι καλά που ξυπνήσαμε και λίγο .... ψάχνοντας σε κάποιες σελίδες στο Google βρίσκω τα ίδια ΗΤ 160Ε !!!  :wall: :idiot1: >:(

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900
« Απάντηση #443 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:24 »

:yes:πάλι καλά που ξυπνήσαμε και λίγο .... ψάχνοντας σε κάποιες σελίδες στο Google βρίσκω τα ίδια ΗΤ 160Ε !!!  :wall: :idiot1: >:(

Αποσυνδεδεμένος atloupa

• **
  • 497
« Απάντηση #444 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:26 »

Πριν 2 χρόνια πάλι αυτά κουβεντιάζαμε. Παιδιά οι Έλληνες αντιπρόσωποι έχουν να πληρώσουν και νοίκια, μισθούς, ΦΠΑ, ΙΚΑ κλπ,  κλπ. Επίσης δεν μιλάμε για πολυεθνικές με μεγάλους τζίρους αλλά για απλά μαγαζιά. Πριν 2 χρόνια πληρώναμε έναν ατμ 510 18 ευρώ. Αν δείτε τιμές σε Αγγλικά ή Γαλλικά e-shops θα συμφωνήσετε πως μάλλον είμαστε σε καλή κατάσταση στις τιμές. 

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #445 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:32 »

@ fotis67:
Υπάρχει κάποια συγγενική σχέση ανάμεσα σ' εσένα και τον έμπορο που εμπορεύεται το προϊόν;

Το έχω πει,θα το φωνάζω,θα χτυπιέμαι και θα τσαντίζομαι όσο βλέπω ανθρώπους να παραπλανούν το κόσμο να αγοράσει κάτι "ντε και καλά".Έχουμε ακούσει απ το συγκεκριμένο άτομο 100 φορές την ίδια απάντηση κ άποψη...οκ το εμπεδώσαμε!Αλλά αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος ή έχει προβλήματα με το προϊόν γιατί πρέπει να είναι υπερβολικός,κακός,χαζός,τρελός?!?(Αυτό ισχύει για όλα τα προϊόντα φυσικά καθώς και για όλους όσους προσπαθούν να πράξουν ανάλογα...Απλώς εδώ είναι πιο εμφανές και "χτυπητό".)Γιατί προς τα εκεί πάει 10άτομα λένε βγάζει καμμένο και πως ο "ελενκτής τζούρας" είναι για φιγούρα και ο άλλος το "χαλβά" του...
Να μας απαντήσει,ο Φώτης,καύτερα αλλά με "το χέρι στη καρδιά" αληθινά και αντρίκια και μετά συνεχίζουμε αυτή τη κουβέντα και γενικότερα...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:40 από Steamboy »

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900
« Απάντηση #446 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:35 »
Το έχω πει,θα το φωνάζω,θα χτυπιέμαι και θα τσαντίζομαι όσο βλέπω ανθρώπους να παραπλανούν το κόσμο να αγοράσει κάτι "ντε και καλά".Έχουμε ακούσει απ το συγκεκριμένο άτομο 100 φορές την ίδια απάντηση κ άποψη...οκ το εμπεδώσαμε!Αλλά αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος ή έχει προβλήματα με το προϊόν γιατί πρέπει να είναι υπερβολικός,κακός,χαζός,τρελός?!?(Αυτό ισχύει και για όλα τα προϊόντα φυσικά και για όσους προσπαθούν να πράξουν ανάλογα...Απλώς εδώ είναι πιο εμφανές και "χτυπητό".)Γιατί προς τα εκεί πάει 10άτομα λένε βγάζει καμμένο και πως ο "ελενκτής τζούρας" είναι για φιγούρα και ο άλλος το "χαλβά" του...
Ναί κάτι ξέρω αλλά να μας απαντήσει με "το χέρι στη καρδιά" αληθινά και αντρίκια και μετά συνεχίζουμε αυτή τη κουβέντα και γενικότερα...

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: μαζί σου! Steamboy

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #447 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:36 »

@ fotis67:

Αν και λίγο Χωροφυλακίστικη/Ασφαλίστικη  η ερώτηση....

Εγώ με τον κ. Περικλή δεν έχω καμία συγγένεια, από ότι γνωρίζω δεν είναι Αριστερός.... και από ότι γνωρίζω δεν έχει φάκελο στην ΓΑΔΑ, ούτε αυτός ούτε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς του.
Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν είμαι έμπορας, αλλά απλός χρήστης του η.τ. για πάνω από 2,5 χρόνια.
Σήμερα και εδώ και 25 χρόνια κάνω την ίδια δουλειά.
Τώρα... αν σε 6 μήνες, 1 χρόνο, ή 2 χρόνια από σήμερα ασχοληθώ με το εμπόριο του η.τ. ή ανοίξω κανένα τυροπιτάδικο ή κανένα πατσατζίδικο.... αυτό είναι δικό μου θέμα και της οικογένειάς μου.-
Δεν θα το αφήσω κρυφό.
-Τελείωσε η ανάκριση.... σβήστε την λάμπα.
Ο επόμενος που θα πει καλά λόγια για το ICE......
Ντροπή....
:thumpdown: :thumpdown:

Αλήθεια φίλε Steamboy ξέρεις κάτι που αφορά εμένα και δεν το ξέρω εγώ??????
Ξέρεις τους συγγενείς μου.....?????

Επί 25 συναπτά έτη κάνω την ίδια εργασία..... λές πριν από 25 χρόνια να υπήρχαν η.τ....???? :laugh1: :laugh1:

Γνωστούς & φίλους μπορεί να έχει ο καθένας μας, άσχετα με τι επαγγέλλονται.
Εγώ δεν κατανοώ την τόση σκασίλα που έχουν μερικά μέλη, με την θετική γνώμη άλλων μελών για ένα προιόν. :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Επί του θέματος
Εγώ εξακολουθώ να λέω ότι το ICE είναι ένα καταπληκτικό η.τ. :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 20:21 από fotis67 »

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #448 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:39 »
Το έχω πει,θα το φωνάζω,θα χτυπιέμαι και θα τσαντίζομαι όσο βλέπω ανθρώπους να παραπλανούν το κόσμο να αγοράσει κάτι "ντε και καλά".Έχουμε ακούσει απ το συγκεκριμένο άτομο 100 φορές την ίδια απάντηση κ άποψη...οκ το εμπεδώσαμε!Αλλά αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος ή έχει προβλήματα με το προϊόν γιατί πρέπει να είναι υπερβολικός,κακός,χαζός,τρελός?!?(Αυτό ισχύει και για όλα τα προϊόντα φυσικά και για όσους προσπαθούν να πράξουν ανάλογα...Απλώς εδώ είναι πιο εμφανές και "χτυπητό".)Γιατί προς τα εκεί πάει 10άτομα λένε βγάζει καμμένο και πως ο "ελενκτής τζούρας" είναι για φιγούρα και ο άλλος το "χαλβά" του...
Ναί κάτι ξέρω αλλά να μας απαντήσει με "το χέρι στη καρδιά" αληθινά και αντρίκια και μετά συνεχίζουμε αυτή τη κουβέντα και γενικότερα...

ΑΝ, λέω ΑΝ υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση με τον "μαγαζάτορα",...τότε δυστηχώς , έχει να χάσει ΠΑΡΑ πολλά το εν λόγω κατάστημα......Ασχέτως αν εμένα μου δουλεύει σωστα..προς το παρόν. ΤΕΤΟΙΑ "προμότιον" θα βλάψουν τελικά την όποια προσκερη κερδοφορία....

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #449 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 15:40 »
[spoiler] :sign_psyxraimia:     :angry_tickedoff: :fight_knuppel: [/spoiler]

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360325 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114362 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450714 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110917 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328485 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6460 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15323 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29399 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99984 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F