Φόρτωνα DATA .............
..................OKKKK Έφτασα τό 100 τίς %.......
Εγώ λοιπόν πού ειμαι ΒΛΑΚΑΣ καταλαβαίνω τά εξής:
1..Οτι ΔΕΝ συμφέρει Λοιδορείται -Πολεμάτε .
2...Όποιος λέει αλήθειες ,σέ τούτη εδώ τήν κουκκίδα πού λέγεται ΓΗ ,και ΙΔΙΚΑ στό ΕΛΛΑΔΑ ,τείνει πρός εξαφάνιση.
3...Όποιος εχει αντίθετη άποψη από τήν δικιά μας είναι απευθείας για τήν λαιμητόμο.
Σιγά μήν ακούσω και από τόν ιδιο τόν όποιο ΘΕΟ ,πώς μπορεί να παίζει καί κάτι άλλο ,από τήν ΔΙΚΙΑ μου ΑΓΝΩΜΗ .
ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΞΕΡΩ!
4...Τί να μού πούν ΕΜΕΝΑ οι στατιστικές ,οι επιστημονικές μελέτες ,και τα όργανα μέτρησης.
ΕΓΩ ξέρω ότι χάσαμε τόν Μπάμπη τον Σουγιά σέ αυτοκινητιστικό ατύχημα ,ενώ ειχε πιει ΜΟΛΙΣ 1 Τσίβας και κάτι κερασμένες Ασαμπάνιες νερουλές ,αυτές πού ανοίγουν σε κάποιες Αοιδούς ,ΕΠΕΙΔΉ ΦΟΡΟΥΣΕ ΖΩΝΗ ,τήν ώρα πού πήρε 10 τούμπες ,έπεσε στό αρδευτικό κανάλι ανάποδα ,και δέν μπορούσε να τήν βγάλει.
ΑΝ ΔΕΝ τήν φορούσε θά ζούσε.........................................._____
Τί και αν έχουν σωθεί εκατομμύρια.
Ο ΜΠΑΜΠΗΣ μέ νοιάζει καί μόνο ...............
5...ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΞΕΡΩ..........
Τί και αν μόλις χθες ( μονάδα μέτρησης χρόνου Ανταριανών ,από τό Δέλτα του Κενταύρου ,33 μοίρες αριστερά και τό βρήκες ) ,φρίκαρα μέ οσα ΤΡΕΛΆ άκουγα για τό άτμισμα.
ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΤΜΙΣΤΗΣ και δέν δέχομαι ότι μπορεί να προκαλεί βλάβη ,ούτε σέ ΕΝΑ εγκεφαλικό κύτταρο .
Τό αν τα έχω καμμένα ΟΛΑ τά Εγκεφαλουά εδώ και Αιώνες αυτό ειναι αλλουνού Πάπα Άπαπα ευαγγέλιο..........
ΕΓΩ ξέρω πολλή καλά τήν ΤΕΧΝΗ τού ΞΕΧΝΑΩ ...
Εγώ είμαι η μοναδική "Αλήθεια"
ΕΓΩ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 0
Υ/Γ Συνέχισε αγαπητέ Γιατρέ ΜΑΣ ,μέ τίς όποιες αντιξοότητες ,ή ακόμα και αθέλητα λάθη κάνεις ( ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ) να ΥΠΑΡΧΕΙΣ για εμάς ,γιατί αλλιώς ΤΗΝ κάτσαμε τήν βάρκα στα βράχια ,από τούς Πανταχόθεν "Γνώστες".
Συνέχισε Άγνωστε φίλε να θέτεις τούς προβληματισμούς σου ,εφ όσον
δέν εμπεριέχουν δόλο , ΟΣΟ και αντίθετοι να "ακούγονται ",γιατί έτσι μάς κάνεις καλύτερους,και ποιο "Ψαγμένους " Ανθρώπους.
Υγεία ,αγάπη ,χαμόγελο ,και πραγματική γνώση.
ΠΑΙΔΕΪΑ .
Μόνο με πραγματική παιδεία μπορείς να πολεμήσεις τό ΤΕΡΑΣ ,και όχι μέ δήθεν σοφούς και "Μορφωμένους".
Μόνο αν μπορέσεις να αποβάλλεις τό ΕΓΩ ,και αγκαλιάσεις τό ΕΜΕΊΣ!
Καλό σας βράδυ ...
ΣΑΣ Ευχαριστώ.......
ΟΛΟΥΣ!