Φίλε μου
Chris66 αμέτ μοχαμέτ με έπιασε να βρώ κάποιο Post μου ,έψαξα καμιά 50αρια σελίδες ,αλλά τό βρήκα.
Χαλάλι που πήγε 4 τα ξημερώματα ,ήθελα να θυμηθώ και εγώ μερικά πράγματα.
Τό πρότυπο στα αγγλικά δέν μπόρεσα να τό βρώ ,αλλά που θά πάει.
Τό post einai
AYTO (ένα πολύ μικρό μέρος,τό ρεζουμέ από τίς σελίδες πού διάβασα , και δέν είμαι και καλός στα αγγλικά..δηλ χάλια ειμαι.απλά τό παλεύω..)),και εκεί θά δεις ότι η Μοριακή δομή ενός μετάλλου ΔΕΝ αλλάζει μέ τό πύρωμα ,καθώς τά μέταλλα συγκροτούνται από Ατομα και ΟΧΙ από μόρια.( οπότε μπορεί να γίνει ποιό σκληρό η' μαλακό ένα μέτταλο ,καθώς η κρυσταλλική δομή αυτών τών ατόμων αναδιαμορφώνεται κοινώς αλλάζει η θέση τους).
Η Θέρμανση μπορεί να προκαλέσει πολλές αλλαγές στη μικροδομή ενός κράματος, αλλά δεν προκαλεί την καταστροφή των δεσμών μεταξύ των μεταλλικών μορίων", επειδή δεν υπάρχουν.Και αναφερόντουσαν στο Kanthal.
Τώρα τό τί ειναι και τό πώς ο θεός και η ψυχή τους που λένε...
Αυτό και πολλά άλλα έγραφαν άτομα τά οποία έχουν Σπουδάσει Μεταλλουργία , κλπ και ενώ έχουν σέ περίοπτη θέση τόν Dr Farsalino ( ναι τόν γνωρίζουν και τόν σέβονται στήν Αμερική περισσότερο από εδώ ) σέ κάποια θέματα μετάλλων λόγο τού ότι το εχουν σπουδάσει τό θέμα ( κατά τα λεγόμενα τους ) ,μόνο αν διαβάσεις όλες τίς αναφορές θά καταλάβεις.
Ρίξε λοιπόν μια ματιά στο post moy ,και ειλικρινά και εγώ είμαι ΟΛΟ αυτιά μόνο για τό σωστό.
Μακάρι να μπορέσω να βρώ τό Site αλλά έχουν περάσει χρόνια.
Τό είχαμε τερματίσει τότε τό θέμα...

ΔΕΝ είμαι ούτε φυσικός ούτε μεταλλουργία έχω σπουδάσει ,και ΕΝ Ξέρω ότι ΟΥΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Μεταφορά αναγνωσμάτων ,με όσο μού επιτρέπει η λιγοστή μου Νόηση πέρασμα από φιλτραρίσματα.
Από εκεί και πέρα ο φίλτατος
Π.Γιούρσης τα λέει μιά χαρά σέ κάποιο σημείο ,εγώ απλώς τό λέω αλλιώς ,,
Ίσως διυλίζουμε τόν κώνωπα , και καταπίνουμε τήν κάμηλον...
Εύχομαι οι μελλοντικοί ατμιστές να βρούν έτοιμα όλα εκείνα τα στοιχεία και μελέτες, πού εμείς παιδευόμαστε για μία λεπτομέρεια μέρες μήνες ,και συνεχίζεται έως και χρόνια ,και φυσικά να είναι ακόμα ποιό ασφαλές τό άτμισμα.
Ωρα για κανα υπνάκο και συγνώμη και εγώ για τό σεντόνι ,αλλά μόνο από αγάπη γίνετε για αυτό πού μάς έσωσε κάποιους τήν ζωή ( κυριολεκτικά ) χωρίς όμως απολύτως κανένα δογματισμό σέ οτιδήποτε νέο και σωστό.
ΩΧΧΧ 5 πήγε......

Καλή ημέρα σέ όλους.

Υ/Γ ΧΡΗΣΤΟοοοοοοοο ΌΛΟΙ για σένα ξενυχτάμε ...( πλάκα κάνω φίλος έτσι ?)

Τώρα είδα ότι και ό φίλος treloneritis βάρδια κάνει παρέα.