Με αφορμή το βίντεο του Γιατρού μας Κ Φαρσαλινου
αυτο που βέβαια είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε σε αυτό πολλά γενικά με τις έρευνες που εχει αρχίσει να κάνει γύρω από το ΗΤ εκτός των άλλων ακούσαμε και τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε ...
Εδω σε αυτο το σημειο θελω να σταθω γιατι μου έκανε εντύπωση που δεν εχει σχολιαστει στο φορουμ μας κατι τετοιο μιας και εχουν σχολιαστει αναξια σχολιασμου και αυτο ειναι γνωστό ..
Μπορεί να σας ειναι γνωστό αυτο που λέει ο γιατρος απο το 44.50 στο βίντεο αλλα εγω δεν το ήξερα ούτε ποτέ δεν θα περίμενα να είναι τόσο σοβαρό ...
η φράση του γιατρού που λέει οτι : ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν πρέπει ουτε για μια φορά να πυρώνουμε το σύρμα μας στο coil που έχουμε κατασκευάσει .. γιατί χαλάει η δομή του μετάλλου με όχι καλα αποτελέσματα για εμάς σας παρακαλώ διορθώστε με αν κατάλαβα λάθος οτι ο γιατρός εννοούσε στην υγεία μας ...
Αλλά θα ήθελα πολύ να το συζητήσουμε αυτό το σημείο και αν μπορεί και ο γιατρός να επέμβει να μας το αναλύσει περισσότερο ...
Δεν κινδυνολογω απλα θελω να μαθω , γιατι οταν ακουσα την συζητηση που ειχε ο Γιατρος μας με τους υπευθυνους του Ry4 Radio που και αυτοι δεν το ηξεραν δεν σας κρυβω οτι επηρεάστηκα και έστριψα το νέο μου κοιλ όπως συμβουλεύει ο γιατρός ...
περιμένω σχόλια και γνώμες και γνώσεις πιο ψαγμένων με το θεμα