vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

401 επισκέπτες, 3 χρήστες
kyrgiannis, zalaros, Milarepa

Kayfun V3 Mini by Svoemesto

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 638
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kayfun V3 Mini by Svoemesto
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουαρίου 01, 2016, 23:31 »

Πάντως δεν είναι απόλυτα συγκρίσιμα τα μεγέθη, δεδομένου του κεραμικού, παρ'ότι φαίνεται οτι ο KM3 είναι σχεδιασμένος και αυτός για τσιγαρίσιο άτμισμα και παίζει καλά χαμηλά.

Γενικά μιλώντας, ο Εβίβα ξεκινάει να αποδίδει τα μέγιστα απο πιο χαμηλά απο οτι οι Kayfunoids, πχ απο τα 7W. Επίσης, τη σπιρτάδα του κεραμικού μπορούμε να την έχουμε μόνο απο κεραμικό, νομίζω, άσχετα με το peak της απόδοσης και την ποσότητα γεύσης που φτάνει στους κάλυκες, που και αυτό διαφέρει στους δυο αυτούς άτμο, όπως και η αντίληψη της γεύσης μεταξύ συνατμιστών.
Επίσης, δεν έχω ατμίσει κεραμικό ποτέ με παραπάνω απο, λέμε τώρα, 15W και δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει. Έχω δει όμως συνατμιστές να του χώνουν πολλά περισσότερα γκάζια απο οτι εγώ ..  :dontknow:

Ο KM3 νομίζω μπορεί να δουλέψει σε υψηλότερο εύρος Watts, απο πολύ χαμηλά έως και σε δεκαδες Watts, όπως ειπώνεται.
Του αποδίδω πολύ καλή γεύση συγκρίνοντας τον με τους άλλους Kayfunοειδείς που έτυχε να δοκιμάσω (Erlkonigin,Cloud One, Phenomenon). ¨Οπως έγραψα και πριν δεν έχω δυνατότητα για άμεση σύγκριση με αυτούς, ούτε για ακρίβεια σε αυτά που λέω, απλά ατμίζοντας τον KM3 τον απόλαυσα σε γεύση και σε χτύπημα και σε ατμό, σε σημείο να είμαι κάπως ενθουσιασμένος, συναρτήσει και άλλων παραγόντων φυσικά ..

Μεταξύ των δύο, ο ΚΜ3 έχει καλύτερη διέλευση του αέρα, + μεγαλυτερο εύρος τροφοδοσίας αέρα, απο σφιχτή μέχρι αρκετά χαλαρη τζούρα. Με τον E-D έχουν το ίδιο πανεύκολο στήσιμο, ενώ ο E-T έχει μια καμπύλη εκμάθησης. Επίσης, ο KM3 έχει ρύθμιση τροφοδοσίας υγρού ενώ ο Eviva-Τ όχι.

Όλοι οι Kayfunοειδείς είναι πιο άτονοι στα 7-8-9W, συγκριτικά με το κεραμικό και τον Eviva, αν και ο KM3 είναι πολύ αποδοτικός και στα χαμηλά, απο όσο λίγο τον δοκίμασα. Τώρα, γενικότερα μιλώντας, απο τα 9-10 αρχίζει και γίνεται μάχη μεταξύ των Kayfunoids και του Eviva για το ποιός θα επικρατήσει σε απόδωση. Και όπως είναι αναμενόμενο, όσο ανεβαίνουν τα γκάζια τόσο κερδίζουν την αντιπαράθεση οι Kayfunοειδείς, διότι είναι σχεδιασμένοι για πιο πολλά γκάζια + επιδέχονται πιο πολλών πειραματισμών στα coils λόγω χωροταξικού.

Και απο ένα σημείο και κάτω όσο πέφτουν τα γκάζια μάλλον κερδίζει ο Eviva, νομίζω.

Έχω δηλαδή την, ίσως λανθασμένη, δεν ξέρω, πεποίθηση οτι το κεραμικό δεν είναι κ για παρα πολλά W, όπως πχ οι Kayfunoids. Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει κιόλας να του τα χώσω, ούτε ξέρω, διότι το πιο πολύ που έχω ατμίσει είναι 13W, τωρα τελευταία που με συνεπήρε και μένα η μόδα του .. chasing ..  :laugh1:

Συνεχίζω και δεν μπορώ να τους συγκρίνω τους 2 ατμο, και γενικότερα δεν συγκρίνω ατμοποιητές (καθένας τους έχει τα δικα του), απλά παράθεσα όσες παραμέτρους μου ήρθαν στο μυαλό που πιθανολογώ οτι θα μπορούσαν να βοηθήσουν ..

E, αυτά ..

Αποσυνδεδεμένος athkatla

• **
  • 476
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 04:53 »

Sent from my xperia Z2 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 09:24 »
Η στιγμή που μπήκε στο σπίτι μου πρέπει να μείνει χαραγμένη κι εδώ! :laugh1:

Απίθανα μικρούλης δείχνει για αρχή, όσοι έχουμε συνηθίσει στους 22άρηδες την παθαίνουμε την πλακίτσα μας όταν τον πιάσουμε πρώτη φορά στα χέρια, καμία σχέση όμως με το πως αποτυπώνεται το μέγεθός του στα βίντεο και τις εικόνες.!

Αυτά για αρχή, καθαρίζουμε αν και ήδη δείχνει πεντακάθαρος, στήνουμε και συνεχίζουμε.. :)

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 11:55 »
Και ενα με ni200. Στους 220 βαθμους πυροβολαει ο μικρος  :thumpup:

Μεχρι τωρα κανενα προβλημα με διαρροες, σφυξιμο/λυσιμο. Λειτουργει υποδειγματικα με οτι κ αν δοκιμασα. Ο ατμος λογω μικρου χωρου ατμοποιησης ειναι πιο ζεστος αλλά να ξαναπω οτι η γευση του ειναι αλλου  :yes:

(Σε οτι εχει να κανει με το μονωτικο του deck που "δανειστηκα" απο kl+, λειτουργει μια χαρα)

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 11:57 »
Μάκη θα καταλάβεις σύντομα ότι "Μικρός στο μάτι αλλά μεγάλος στο κρ......."
Και μια φωτό από εμένα

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 12:01 »
βάλτε βρε μια φωτό συγκριτική με τον ΚΛ+ με bell cap, tiny, ή έστω ένα από νάνο κιτ. πλιιιζζζζ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Brian Clough

• *
  • 62
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 12:06 »
Εξαιρετικος. πρωτο στησιμο με 28αρι Κανθαλ, στα 1,4 Ω. Στα 11,5 εως 12 Watt πυροβολαει.
-Πολυ καλη τροφοδοσια σε απανωτες αφου το ξεσφυξα 2 πληρεις στροφες μετα το γεμισμα.
-Μεγαλο ευρος αερατης και μη αερατης τζουρας, και νομιζω λιγο πιο αερατη απο την αντιστοιχη του KL+.
-Πολυ πιο γρηγορο στησιμο της αντιστασης σε σχεση με τον KL+, λογω των αυλακιων για το βαμβακι.
-Το ντουμανι παρα πολυ καλο (στα συγκεκριμενα βατ, δεν τα ανεβασα πανω απο 12 γιατι εκει κυμαινομαι).
-Μεγαλο μειον η μικρη χωρητικοτητα, το οποιο βεβαια ειναι σχετικοτατο αναλογα με τα χουγια του καθενος.

Ερωτηση: Το βαμβακι πρεπει να εφαπτεται στις εγκοπες, να ειναι λιγο μεσα ή να ειναι λιγο εξω για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα? Στο δικο μου στησιμο τα εχω βαλει εφαπτομενικα.

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 12:09 »

καλοατμιστο παιδιά
εντάξει ψήθηκα είναι πολύ ωραίος και αρκετά βελτιωμένος από τους προηγούμενους
τώρα το μονο πρόβλημα είναι τα 100 που σίγουρα τα αξίζει αλλα είναι δύσκολοι καιροί και δεν με βλέπω να τα δίνω
θα περιμένω τον κλώνο αναγκαστικά

μια ερώτηση
όταν ανοίγετε τα υγρά δεν είναι χαλαρό το tank?
δηλαδή δεν κινείται καθόλου την ώρα που ατμιζετε?

• 2386
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 12:16 »
Πέτρα αυτή για εσένα.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
μια ερώτηση
όταν ανοίγετε τα υγρά δεν είναι χαλαρό το tank?
δηλαδή δεν κινείται καθόλου την ώρα που ατμιζετε?
Καμμία χαλαρότητα όλα τέλεια.

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 12:21 »
Εγώ αρχίζω ήδη να διαπιστώνω ότι το διαολάκι ήρθε για να μείνει καιρό, από τις πρώτες κιόλας στιγμές μαζί του απολαμβάνω ένα "μηχανάκι" που δείχνει ότι θα χαρίσει απίστευτες στιγμές ατμίσματος!

Έχω αρχίσει και γυρνάω σε φίλους συναδέλφους συνατμιστές για επίδειξη, όλοι έχουν πάθει πλάκα μαζί του μιλάμε. Εγώ που τον έχω στα χέρια μου σίγουρα τη μεγαλύτερη!

Οι μικρές απογοητεύσεις που είχα μαζί του αρχικά εξαφανίστηκαν στο λεπτό, ναι θέλει γέμισμα συχνά πυκνά μέσα στη μέρα όπως φαίνεται. Η διαδικασία όμως είναι τόσο απλή που για εμένα (που έτσι κι αλλιώς κουβαλάω πάντα μαζί μου ένα μπουκαλάκι υγρού ) δεν είναι τίποτα στην τελική. Όλα μα όλα δουλεύουν τόσο "βουτυρένια" πάνω του που τελικά η αναπλήρωση γίνεται κι απόλαυση τολμώ να πω!

Από τα βίντεο που έβλεπα τον περίμενα λίγο πιο αεράτο απ'ότι είναι κι ας μην τον δουλεύω τέρμα αέρα εγώ, εμένα σίγουρα με υπερκαλύπτει και σ'αυτό του το κομμάτι όπως και πολλούς πιστεύω, δεν γίνεται subtank φυσικά (ποιος θα το ήθελε άλλωστε ) αλλά μπορεί κάλλιστα να κάνει λίγο σφιχτές πνευμονικές για όσους προτιμούν.

Γεύση πολύ πολύ πολύ καλή, τροφοδοσία υπέροχη, εννοείται διαρροή ούτε για δείγμα (προς το παρόν τουλάχιστον - κρατάω κάποιες μικρές επιφυλάξεις για το σημείο της βιδας του αέρα ), ούτε ένα ψεγάδι δεν του βρίσκω εγώ αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Υποθέτω ότι σε λίγο που θα "στρώσει" κιόλας θα αγαπηθεί τα μέγιστα..! :D

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 12:40 »
.......Ερωτηση: Το βαμβακι πρεπει να εφαπτεται στις εγκοπες, να ειναι λιγο μεσα ή να ειναι λιγο εξω για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα? Στο δικο μου στησιμο τα εχω βαλει εφαπτομενικα.

Δεν παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο. Οι δύο εγκοπές υπάρχουν για να ξεχωρίζει ο αρνητικός από τον θετικό πόλο.

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 14:02 »
Και μια γρήγορη σύγκριση "μεγεθών", όπως μπορεί να αποτυπωθεί δηλαδή στον φακό του παλιοτάμπλετ μου..  αυτό που παρατηρώ έντονα πάντως είναι ότι λόγω του ύψους του δείχνει πάντα μα πάντα μεγαλύτερος στις εικόνες απ'όσο τον αισθάνεσαι όταν τον βάλεις στην παλάμη σου, σίγουρα όταν τον κοιτάς "χειροπιαστά" όλα πάνω του (εκτός απ'το ύψος φυσικά ) δείχνουν κάπως μικροσκοπικά, ειδικά τα "μέσα του" με εντυπωσίασαν έντονα αφού είχα εντελώς άλλη εικόνα απ'τα βίντεο που έχω δει μέχρι σήμερα γι'αυτόν.
Κοσμηματάκι είναι ο άτιμος και μάλιστα πολύ προσεγμένο.. :)

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 14:06 »
Με διαφορά πιο κομψός ο V3. Οι υπόλοιποι φαίνονται χοντροί και κοντόχοντροι.

• 2386
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 14:06 »
Μάκη κάνε μας και μία σύγκριση κάποια στιγμή (για την γεύση) σε σχέση με τα υπέροχα καλούδια που κουβαλάς.

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 14:15 »
Όσον αφορά τη γεύση (κι επειδή το περίμενα αυτό ) πραγματικά δυσκολεύομαι αυτή τη στιγμή να καταλάβω ποιος αποδίδει καλύτερα ανάμεσα στον kfm3 και τον cloud που έχουν το ίδιο υγρό (boss reserve της cutwood ). Δεν ήθελα να αναφερθώ ακόμα γιατί πραγματικά δεν έχω βγάλει τα δικά μου συμπεράσματα προς το παρόν, σίγουρα βρίσκονται πολύ κοντά και επίσης σίγουρα, ο kayfun είναι ολοκαίνουργιος και βρίσκεται μόλις στο δεύτερο τανκ του ενώ αντίθετα ο cloud "κυκλοφορεί" με αυτό το υγρό για πάνω από δύο εβδομάδες μέχρι σήμερα.. δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι βέβαια, νομίζω όμως ότι μόλις "ποτιστεί" καλά ο mini θα έχει να μας πει πράγματα, θα δούμε.

Αρκετά "υγρές" τζούρες και οι δύο πάντως, σίγουρα κανείς τους δεν φτάνει την "υγρασία" του φαινόμενου όμως. Ούτε στο βαμβάκι αλλά ούτε και στις τρύπες του αέρα φυσικά.. :))  (αστειάκι )

Ο "μικρός" είναι καλός παιδιά, σε αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Τις διαφορές ίσως εγώ να μην καταφέρω και να τις εντοπίσω στο τέλος, μόλις διαπιστώσω κάτι όμως εδώ θα είμαστε.  :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359939 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450242 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374854 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328206 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6438 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15299 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99935 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F