Να πω και γω οτι αρχισα το ατμισμα πριν λιγο καιρο και εχω κολλησει, καλυτερα καποιος να μην το αρχισει ποτε προφανως αλλα απτο να παρεις πακετο προφανως ειναι καλυτερη επιλογη. Εγω ειχα μια χαλαρη σχεση με το τσιγαρο αλλα ημουν κοντα στο να το αρχισω κανονικα. Επαιρνα 2-3 πακετα τον μηνα και μπορει και να εκανα σε 2 μερες ενα πακετο, τον υπολοιπο χρονο εκανα τρακες απτην κοπελα μου 2-3 στριφτα, μεχρι και να στριβω εμαθα. Αυτο ηταν το λαθος. Απο κει και περα οταν μου ρθε η ορεξη να παρω πακετο και δεν εβρισκα δικαιολογια να μην το κανω, αρχισα να ψαχνω το ητ απο περιεργια. Τελικα ψηθηκα και με δικαιολογια οτι θα αντικαταστησει τον μικρο εθισμο στο τσιγαρο το αρχισα. Το καλο ειναι οτι πλεον σιχαινομαι το τσιγαρο, δεν μπορω να κανω ουτε τζουρα, το κακο ειναι οτι απο εναν μικρο εθισμο στο κτ πηγα σε εναν μαλλον κανονικο εθισμο στο ητ. Εχω σκοπο να μειωσω σε 3mg αμεσα και να παω φλωρεξ σε καποια φαση. Ειναι παντως πολυ πιο ευχαριστο απο το κτ και χωρις τις τσιγαριλες και τις σταχτες κλπ, οποιος ομως δεν καπνιζει καθολου καλυτερα να μην το αρχισει, ακομα και χωρις νικοτινη, υπαρχει και ο ψυχολογικος εθισμος της κινησης οχι μονο ο σωματικος της νικοτινης