Τι θα του έλεγα? Χμμμ.
1ον. Εχω περιορίσει τα off topic και ξεσπάω την παράνοια μου μόνο σε topic που την ανέχονται και την καταλαβαίνουν.
2ον.. Ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο,ο χρόνος ο γιατρός και τα πνευμόνια το ξέρουνε μόνο.
3ον...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ .Την
ΑΛΗΘΕΙΑ ,την αλήθεια που φοβίζει ,την αλήθεια που πονάει,την αλήθεια που δεν θέλουμε να βλέπουμε και να ακούμε ,όταν είναι παρεμβατική των νομίζω μας ,και των θέλω μας.Και ποια είναι αυτή θα ρωτήσει Τρελέ ποιητή?
4ον Κεφάλαιο: Αλήθεια.
Αυτή είναι η δικιά μου αλήθεια αγόρι μου ,η αλήθεια όπως την βιώνω ,η αλήθεια που ίσως την κοιτάω από την μεριά που με συμφέρει ,αλλά δεν παύει να είναι δικιά μου.
Αν θέλεις ακούς,αν θέλεις ξεχνάς,αν θέλεις ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.
Ξεκίνησα το τσιγάρο στα 15 για συντροφιά στο γιαπί που κοιμόμουνα ,πάνω στα φελιζόλ απέναντι απο το ξυλουργείο που πήγαινα το πρωί για δουλειά.Κανείς δεν μου είπε ΓΙΑΤΙ? ΚΑΝΕΙΣ δεν μου είπε θα σε πεθάνει πριν την ώρα σου.Δεν ξέραν δεν νιαζόντουσαν ? Ποιος ενδιαφέρετε άλλωστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!Το συνέχισα για να είμαι IN στις παρέες ,και στο γκομενιλίκι.Οταν άρχισα να μην το θέλω γιατί με ενοχλούσε ,εκείνο σαν γνήσιο παράσιτο δεν έλεγε να ξεκολλήσει από πάνω μου,από το μυαλό, από τα πνευμόνια ,από το είναι μου.Δεν έβλεπα φως στο τούνελ της ζωής ,παρά σκοτάδι και πόνο.Και μια μέρα φαινομενικά ίδια όπως όλες οι άλλες ,άκουσα για ένα πειραματικό φάρμακο,κάτι που ίσως μπορούσε υπό προϋποθέσεις να με σώσει στο παρά 5.Δεν ήξεραν επιπτώσεις( κάποιος περιπτεράς μου είπε πως θα βγάλω λέπια,ένας άλλος πως θα μεταλλαχτώ σε γοργόνο.Ότι μπορείς να φανταστείς έχω ακούσει ). Παρ'ολα αυτά ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ άλλη επιλογή και ευκαιρία είπα θα το δοκιμάσω.Η/Ν τσιγάρο το όνομα αυτού.Και ω του θαύματος!!!
ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!
Αλλά δυστυχώς ΘΕΡΑΠΕΙΑ χωρίς ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Είτε μεγάλες είτε μικρές.Είτε σωματικές ,είτε οικονομικές ,είτε ηθικές.
Αν δεν ήμουν ΑΡΡΩΣΤΟΣ δεν θα έπαιρνα ποτέ ένα φάρμακο που θα μου μείωνε το ευδόκιμο χρόνο της ποιοτικής ζωής μου ,καθότι κάθε λεπτό ΥΓΕΙΑΣ είναι πολυτιμότερο ( κατ εμέ ) και από όλον τον υλικό πλούτο του σύμπαντος. ΜΟΝΟ στην περίπτωση που ήμουν ΑΡΡΩΣΤΟΣ και δεν είχα άλλη επιλογή. ,Δεν θα έπαιρνα υγιής ον ,ένα φάρμακο, που πιθανόν στο μέλλον αποδειχτεί έστω και ελάχιστα βλαβερό.Ίσως ενώ το κανονικό κάνει το μέγιστο κακό σε 20-30 χρόνια ,το ηλεκτρονικό να σε μεταλλάσσει στα 80 σε ΧΑΝΟ.Και ποιος θέλει να πεθάνει χάνος σε ψαρόσουπα? Κανείς εκτός αν είναι να πεθάνεις στα 55-60 και στο κρεβάτι.Οπότε ένα κράτα από ότι σου είπα 1. Είναι φάρμακο ,με συνέπειες ,και κανείς ΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΥΣ δεν παίρνει ένα ΦΑΡΜΑΚΟ όταν είναι ΥΓΙΗΣ.Αλλιώς λέγετε ΗΛΙΘΙΟΣ.Εμείς τότε που ξεκινήσαμε το κανονικό , ήμασταν Απληροφόρητοι.
Εσύ στην εποχή που ζούμε ,και έχοντας εμένα να λιώνω τα τελευταία μου υγιή εγκεφαλικά κύτταρα για να σου πω την ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ,και να σε πληροφορήσω ,θα θεώρησε επιεικώς απαράδεχτος και πραγματικά ΗΛΙΘΙΟΣ.Όχι του Ντοστογιέφσκι .Της Γενιάς σου ολόκληρης.
Και δεν το θέλεις αυτό έτσι? ΕΞΥΠΝΟ παιδί είσαι.!!!
Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΕ ΜΟΥ .