vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

497 επισκέπτες, 3 χρήστες
Milarepa, manoslykos, anetost

Snow Wolf Mini 75-Watt

Αποσυνδεδεμένος George_Skoyteris

• *
  • 28
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Snow Wolf Mini 75-Watt
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουαρίου 05, 2016, 10:18 »
Για την τιμή του και τα χαρακτηριστικά του είναι δύναμη το άτιμο .

Αποσυνδεδεμένος nas1

• **
  • 391
  • Vaping.gr Blacksheep
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουαρίου 06, 2016, 13:16 »
το SnowWolf mini και το ELE P70 φοράνε την ίδια ακριβώς πλακέτα.

εισαι σιγουρος για αυτο ,αρα και τα ρευματα τους θα ειναι τα ιδια,μιας και απο τοι ειδα σε ρεβιου τα ρευματα του λυκου ειναι αψογα ,οπως και η διαχειρηση ,,,

Αποσυνδεδεμένος alexS3

• **
  • 397
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουαρίου 06, 2016, 14:32 »
για να τσεκαρεις τον χιονολυκο σου στο ειπα καμαρι μου.

οσο για τις πνευμονικες του tfv4 θα ελεγα οτι ειναι μετριες.....παρε αλλο ατμοποιητη γισ καλυτερες πνέυμονικες  ...

Σαν λες σε τζιχαντιστη....γινε Χριστιανος  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος kk

• **
  • 240
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουαρίου 06, 2016, 16:27 »
αν κάνεις από κάτι τέτοια πνευμονικές ο smok tfv4 είναι παιχνιδάκι.. :))

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουαρίου 06, 2016, 17:09 »

εισαι σιγουρος για αυτο ,αρα και τα ρευματα τους θα ειναι τα ιδια,μιας και απο τοι ειδα σε ρεβιου τα ρευματα του λυκου ειναι αψογα ,οπως και η διαχειρηση ,,,

Είμαι σίγουρος κατά 99,9% φίλε nasios, μια και τα δύο μοντάκια, ο δικός μου μικρός Χιονόλυκος και το ELE P70 του φίλου μου συμπεριφέρθηκαν ακριβώς το ίδιο, δηλαδή το βολτομετράκι μου αδυνατούσε να τα μετρήσει και τα δύο, μένοντας εντελώς σβηστό. Αν συνυπολογίσεις το γεγονός ότι η Asmodus κατασκευάζει το ELE P70, ε, νομίζω, ότι μιλάμε για το τι "κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια";D

Βέβαια, δεν μπορώ να αποκλείσω το να υπάρχουν μικροδιαφορές στο firmware που φοράνε τα δύο μοντάκια, αλλά η πλακέτα και το τσιπάκι πρέπει να είναι τα ίδια και στα δύο.

Για να μετρήσουμε το ρεύμα του μικρού Χιονόλυκου, θα χρησιμοποιήσουμε ένα πολύμετρο με καλώδια μπανάνες από τη μία μεριά, και κροκοδειλάκια από την άλλη. Εννοείται απευθείας από τους πόλους του ατμοποιητή.

Έχεις βρει review που έχουν μετρήσει τα ρεύματα του μικρού Χιονόλυκου; Για δώσε κανένα link, επειδή έχω χάσει επεισόδια...  :))

αν κάνεις από κάτι τέτοια πνευμονικές ο smok tfv4 είναι παιχνιδάκι.. :))

Και τι σχέση έχουν κάποιοι ακραίοι ντρίπερς φίλε kk, με τον TFV4 που είναι εργοστασιακός ατμοποιητής; Ο ντρίπερ που δείχνεις στη φωτό μπορεί να πάρει εργοστασιακή κεφαλή που να παίζει στα 180W;!...  :))

Μου φαίνεται ότι ξεχνάς πως πολύς κόσμος δεν έχει ταλέντο στο στήσιμο ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν γουστάρει να ασχοληθεί με επισκευάσιμους, θέλει απλά να φοράει μια έτοιμη κεφαλή και να ατμίζει.  ;)

Επίσης πολλοί που στήνουμε μερικές φορές, δεν είμαστε και περίπου... μαζοχιστές ή Ελβετοί ωρολογοποιοί. Σιγά μην κάτσω να στήσω εγώ τώρα από το μηδέν, με δικά μου σύρματα την R3, τη τριπλή επισκευάσιμη Clapton του TFV4. Εννοείται ότι θα χρησιμοποιήσω αποκλειστικά το εργοστασιακό στήσιμο και απλά θα περνάω βαμβάκια. Μόνο που τον έβλεπα στο βίντεο τον τύπο να τη στήνει, σκεφτόμουν ότι είναι τρελάρας...  ;D 

Αποσυνδεδεμένος kk

• **
  • 240
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουαρίου 06, 2016, 17:25 »
Όλη μέρα και όλη νύχτα, είμαι με τους τέσσερις TFV4 πιπίλα, με καμία Ατλαντίδα που και που, να μου θυμίζει πώς ήταν κάποτε οι πνευμονικές...  ;D

..σχολίασα αυτό καμάρι μου..

δλδ κανε και καμιά πνευμονική με κάτι που είναι πιο κοντά στην σωστή πνευμονική  :)

ο velocity με 4πλη clapton θα σε αφήσει στον τόπο.....θα τους πετάξεις όλους. :laugh1: 

....θα έχεις τον tvf4 για νορμάλ και μαζί σου το βαρύ πυροβολικό για τρέλες  :)

και μην δίνεις βάση στα watt που λένε πως παίζουν οι κεφαλές της smok ...είναι ένα εύρος που αντέχει το σύρμα....δεν σημαίνει ότι μπορείς να ατμιζεις καλά σε αυτό το εύρος.

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 06, 2016, 17:39 από kk »

Αποσυνδεδεμένος nas1

• **
  • 391
  • Vaping.gr Blacksheep
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουαρίου 06, 2016, 18:01 »

Έχεις βρει review που έχουν μετρήσει τα ρεύματα του μικρού Χιονόλυκου; Για δώσε κανένα link, επειδή έχω χάσει επεισόδια...  :))

δεν ξερω αν μπορει να σε βοηθησει αυτο ...

απλα σκεφτομαι γιατι να δωσω 60 και να μην δωσω 30 ....αλλα αλλη η χαρη του λυκου ,,απλα το φοβαμαι σε γρατσουνιες

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουαρίου 06, 2016, 22:07 »
Πολύ ωραίο review φίλε nasios, θα έλεγα ότι μας λύνει όλες μας τις απορίες.  :)

Πρώτον, ο Χιονόλυκος δίνει όντως μέχρι 7.5V στην έξοδό του, φαίνεται καθαρά στα διαγράμματα.

Δεύτερον, λέει ότι το μοντάκι δίνει ανεστραμμένο σήμα (inverted signal), δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό,  :)) αλλά πρέπει να είναι ο λόγος που δεν δίνει ενδείξεις στο βολτομετράκι μου.

Τρίτον, το μοντάκι είναι πολύ καλό στα ρεύματά του, με μοναδική εξαίρεση τους 30 βαθμούς παραπάνω που χτυπάει στα σύρματα τιτανίου. Πολύ μικρό το κακό, αφού οι περισσότεροι ατμίζουμε με την αίσθηση στο TC και όχι τόσο με την ρύθμιση των βαθμών.

Το αν θα προτιμήσεις τον μικρό Χιονόλυκο ή το ELE P70 πρέπει να είναι δική σου απόφαση, αφού ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά. Εγώ που τα έχω πιάσει και τα δύο στα χέρια μου, θα σου έλεγα ότι ο μικρός Χιονόλυκος υπερτερεί σαφέστατα σε ποιότητα κατασκευής και φινίρισμα. Από την άλλη μεριά πάλι, αν σου πέσει από τα χέρια το P70, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα πάθει τίποτα, ενώ αν σου πέσει ο μικρός Χιονόλυκος το πιθανότερο είναι ότι θα κλαις κάποια σπασμένη πρόσοψη...  :'(

Αποσυνδεδεμένος nas1

• **
  • 391
  • Vaping.gr Blacksheep
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουαρίου 06, 2016, 23:13 »
το ανεστραμενο ρευμα το σκεφτηκα και εγω στην περιπτωση σου με τα ρευματα ,αλλα ουτε και εγω δεν ξερω τι σημαινει χαχαχαχα
αυτο σημαινει οτι ολα με αυτην την πλακετα κανουνε τα ιδια,ο λυκος αμα τελικα τον παρω δεν υπαρχει περιπτωση θα μεινει σε θηκη ,αν και σκεφτηκα την λυση του αυτοκολητου για τα βιβλια που ειδα εδω αλλα δεν ξερω πως θα φαινεται αν το ντυσεις ολο ...

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουαρίου 07, 2016, 12:41 »
Εάν έχεις τον μικρό Χιονόλυκο σε πολυεστερική θήκη συνέχεια, τότε μπορείς να τον προτιμήσεις άφοβα, φαντάζομαι ότι είναι πολύ δύσκολο έως άδύνατον να σου σπάσει μια πρόσοψη, ακόμα και σε πτώση.

Το θέμα του τζόγου του πίσω καλύμματος θα το διορθώσεις πανεύκολα με τους τρόπους που έχουμε γράψει ήδη, είτε με μαύρη μονωτική ταινία είτε με μικρά o-rings.

Στο θέμα του κουδουνίσματος στα πλήκτρα τώρα, αν σου τύχει πολύ κακό κομμάτι όπως το δικό μου, αν τον έχεις σε πολυεστερική θήκη το κουδούνισμα θα μειώνεται σίγουρα πολύ. Αν σου τύχει πάλι καλό κομμάτι χωρίς κουδούνισμα, τότε όλα καλά...  :)

Αποσυνδεδεμένος nas1

• **
  • 391
  • Vaping.gr Blacksheep
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουαρίου 07, 2016, 14:01 »
 :hmmm: να εχεις τοσο ομορφο κομματι και να το εχεις σε θηκη ,ειναι σαν να παρεις μια φερραρι για να την εχεις στο παρκιν ...

Αποσυνδεδεμένος SilverA

• **
  • 122
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουαρίου 16, 2016, 19:21 »
Συνύπαρξη με το snow wolf mini 75W μιας εβδομάδας και έχω να πω τα εξής.

Στα θετικά
Είναι ένα πολύ καλοφτιαγμένο mod!
Τολμώ να πω μια από τα πιο stiff mods που έχω πιάσει στα χέρια μου
με ποιότητα κατασκευής που θυμίζει πολύ ακριβότερα.
Το χειρίζεται κάποιος άνετα χωρίς να προβληματίσει ούτε στο πιάσιμο ούτε στο που βρίσκονται τα πλήκτρα.
Σχεδιαστικά αλλά και λειτουργικά ισχύει το less is more.
Για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί βαρύ για τα δικά μου δεδομένα το βάρος του είναι ιδανικό.
(Για την ακρίβεια μου φαίνονται ελαφριά τα περισσότερα της ίδιας κατηγορίας)

Τα πλήκτρα δεν παίζουν καθόλου, έχουν ένα χαρακτηριστικό click που ίσως να ενοχλήσει κάποιους.
Σαν αίσθηση θα έλεγα ότι είναι λίγο σκληρά, στοιχείο που επίσης είναι πολύ του γούστου μου.
Η οθόνη είναι απλά άψογη. Ευανάγνωστη και φωτεινή με πολύ καλοσχεδιασμένο
(εκ γραφιστικής άποψης) καταμερισμό των ενδείξεων.
Το καπάκι της μπαταρίας έχει απειροελάχιστο παίξιμο τόσο που να μην με απασχολεί καθόλου.
Δεν ακούγεται ακόμα και αν το κάνω φραποσέικερ!
Η διάρκεια της μπαταρίας για τα μέτρα μου είναι άκρως ικανοποιητική.
Mε Aspire Triton 2 και 1,8Ω αντίσταση, διαρκεί 2 μέρες περίπου.

Στα αρνητικά
To καλώδιο USB που παρέχεται είναι απλά διακοσμητικό.
Το μικρό μήκος ακυρώνει παντελώς την όποια pass-through ενέργεια.
Παντελώς αδιάφορο κατ’ με καθώς τις μπαταρίες τις φορτίζω σε εξωτερικό
φορτιστή και διαθέτω μακρύτερα USΒ καλώδια.

Τώρα όντως οι πλαϊνές επιφάνειες λεκιάζονται εύκολα
και το λογότυπο είναι ολίγον red neck σχολής, σφραγίζοντας την αμερικάνικη καταγωγή του.

Για όποιον το σκέφτεται ας λάβει σοβαρά και τα εξής
(αν είναι μέσα στο πλαίσιο των ζητούμενων του):
Δεν προβλέπεται firmware update.
Δεν υποστηρίζει SS αντιστάσεις και δεν μπορείς να ρυθμίσεις W ταυτόχρονα με έλεγχο θερμοκρασίας.

Συμπερασματικά (και άκρως υποκειμενικά)
Απολύτως λακωνικά Θα πω ότι θα του έβαζα άριστα στο σύνολο σε σημείο που στην πρώτη ευκαιρία σκέφτομαι να καβατζάρω και ένα δεύτερο!
Αν κάποιες ελλείψεις του δεν είναι “αναγκαία προαπαιτούμενα“ για κάποιον το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αποσυνδεδεμένος reservoir_dog

• *
  • 25
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουαρίου 17, 2016, 15:06 »
Ρε παιδια επειδη ψηνομαι για το συγκεκριμενο μοντ αλλα ειμαι αρχαριος να ρωτησω για να καταλάβω κάτι.

Αν συνήθως ατμίζεις για παραδειγμα στα 10 watt, εχει νόημα να παρεις ενα τετοιο μοντ που εχει ισχυ ως 75 W
ή ειναι υπερβολη. ο ατμοποιητης μου ειναι nautilus (αν εχει καποια σημασια).

Επισης η μπαταρια του αν ατμιζω 5 με  6 μλ την μερα στα 10 watt αρκει ή θα χρειαστεί φόρτιση?
ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουαρίου 17, 2016, 18:53 »
Αν ατμιζεις με ναυτιλο οχι δεν εχει σημασία ως προς την ισχυ αλλα η πλακετα ισως να σου δινει καλυτερο αποτελεσμα απο καποια αλλη

Αποσυνδεδεμένος rempelosx

• *
  • 60
« Απάντηση #89 στις: Μαρτίου 01, 2016, 03:38 »
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που το δουλεύει με νικέλιο αν είναι ευχαριστημένος. Ευχαριστώ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359936 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450242 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374849 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328203 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6437 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F