vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

627 επισκέπτες, 7 χρήστες
Doubt, PsykieG, lounik, Mulder, manoslykos, camber, Blackwolf

Snow Wolf Mini 75-Watt

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
Απ: Snow Wolf Mini 75-Watt
« Απάντηση #45 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 16:06 »
Δες κι εδώ. (δεν είμαι ο πρώτος που σκέφτηκε κάτι τέτοιο, όμως πραγματικά αξίζει, εμένα με έσωσε και είναι τόσο απλό).

Αποσυνδεδεμένος kk

• **
  • 240
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 16:11 »

Kανα νεο? ::)

όχι μιας και δεν πρόκανα ..

.....πρέπει να είναι όπως τα λέει ο JoeBarTeam

σε TC επειδή δεν κάνεις ρύθμιση watt το preheat παίζει ψηλά, οπότε χαλάει μπαταρία πιο γρήγορα.

Είναι ωραίο μοντάκι  και θα παίζει με τον eviva αποκλειστικά και πιο πολύ σε VW κοντά στα 10 watt.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 22, 2016, 17:17 από kk »

Αποσυνδεδεμένος alexS3

• **
  • 397
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 17:24 »
Σουταρα το rdna με βαρια καρδια αλλα με αποζημιωσε το λυκακι!
Πραγματικα ειναι πανεμορφο και πολυ γεροδεμενο!
Ειμαι ενθουσιασμενος!

Το μονο αρνητικο ειναι τα σημαδια που θα γινουν απο τον ατμοποιητη.
Και γενικα θελει προσοχη η αλλιως με ενα πανακι στα χερια  :))

Διόρθωση γραμματοσειράς

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 22, 2016, 18:40 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 19:29 »
Λοιπόν, ας σας γράψω κι εγώ ένα μικρό σεντονάκι! Το SnowWolf mini μου έχει έρθει εδώ και 4-5 μέρες από το fasttech. Με το που άνοιξα το κουτί, μαύρη απελπισία! Πρώτο ξενέρωμα: το μοντάκι είχε κάποια, πολύ μικρά μεν, σημαδάκια και στις δύο πλαινές πλευρές. Δεύτερο ξενέρωμα: τα πλήκτρα έχουν πολύ έντονο κουδούνισμα, με το χειρότερο να είναι αυτό του fire, που είναι πραγματική κουδουνίστρα! Τρίτο ξενέρωμα, και το χειρότερο: όταν άνοιξα το πίσω κάλυμμα, ο ένας μαγνήτης είχε βγει από τη θέση του, δεν είχε κολληθεί καν, και ήταν κολλημένος πάνω στον αντίστοιχο μαγνήτη στο σώμα του μοντ.

Πάνω στην ταραχή μου, ξεχνάω το θέμα της πολικότητας, παίρνω ο βλαμμένος μία πανίσχυρη κόλλα, και κολλάω τον μαγνήτη στη θέση του στο κάλυμμα. Μόνο που τον κόλλησα ανάποδα, με αποτέλεσμα οι δύο μαγνήτες να απωθούνται πλέον, αντί να έλκονται!  :idiot1: :))

Εννοείται ότι το πίσω κάλυμμα δεν έκλεινε πλέον και ήταν στον αέρα. Την κατάσταση έσωσε ένας φίλος ηλεκτρονικός. Την άλλη μέρα πρωί πρωί πάω με τον Χιονόλυκο. Στην αρχή προσπαθεί με θέρμανση, μπας και καταφέρει να λιώσει την κόλλα για να βγάλει τον μαγνήτη και να τον τοποθετήσει με τη σωστή πλευρά. Τζίφος, η κόλλα που είχα βάλει ήταν πανίσχυρη!  :)) Τελικά, λύνει το housing των μπαταριών που βιδώνει με τέσσερις βίδες, τρεις μεγάλες και μία μικρότερη. Μετά με το κολλητήρι, ανοίγει μία μικρή τρύπα στο housing των μπαταριών από την πίσω πλευρά, μέχρι τον μαγνήτη. Μετά σπρώχνει τον μαγνήτη, που βγήκε ευτυχώς εύκολα, τον ξανάβαλε στη θέση του από την ανάποδη πλευρά, και όλα καλά, επιτέλους το πίσω κάλυμμα έμπαινε κανονικά στη θέση του.  ;)

Στη φωτό βλέπετε σε κόκκινο κύκλο τον μαγνήτη στο σώμα του μοντ που αναποδογυρίσαμε, για να κλείνει το πίσω κάλυμμα. Κάτω δεξιά, βλέπετε την βίδα που είναι κάτω ακριβώς από το στρογγυλό χαρτάκι με τον υποτιθέμενο έλεγχο ποιότητας! Θα έλεγα τώρα καμιά βαριά κουβέντα για τον έλεγχο ποιότητας στα κινέζικα μοντάκια, αλλά θα με μπανάρει η Petra με τη μία!  :))

Κρίμα που δεν σκέφτηκα να σας βγάλω μία φωτό με λυμένο το μοντάκι. Η κατασκευή του εσωτερικά είναι απίστευτη, κυριολεκτικά θηριώδης! Τα καλώδια από την πλακέτα στον πόλο 510 και στο housing των μπαταριών είναι κτηνώδη σε μέγεθος, τουλάχιστον δύο φορές πιο χοντρά από αυτά που έχει εσωτερικά το Reuleaux DNA200!  :o

Αφού λύθηκε το πρόβλημα με τους μαγνήτες με το πίσω κάλυμμα, το επόμενο πράγμα που διόρθωσα ήταν το παίξιμο (τζόγος) του καλύμματος, που στο δικό μου κομμάτι ήταν αρκετά έντονο, με μεγάλο τζόγο όχι μόνο πάνω-κάτω, αλλά και δεξιά-αριστερά. Πέρασμα λοιπόν μαύρης μονωτικής ταινίας, για περίπου δύο τυλίγματα. Το πρόβλημα περιορίστηκε πολύ, αλλά και πάλι το πίσω κάλυμμα είχε λίγο τζόγο. Πέρασμα λοιπόν για δεύτερη φορά, και πάνω από το πρώτο τύλιγμα, μαύρης μονωτικής ταινίας για περίπου ένα-ενάμισι τύλιγμα. Αυτό ήταν! Το πίσω μου κάλυμμα είναι πλέον άψογο, με μηδενικό τζόγο!  ;)

Το μόνο πρόβλημα πλέον που απομένει, είναι το έντονο κουδούνισμα στα πλήκτρα, που εννοείται ότι θα το φτιάξω κι αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω έτσι, μια και το μοντάκι το έχω λατρέψει κυριολεκτικά!  :_love_heart:

Πάμε να δούμε τι του έχω βάλει μέχρι στιγμής. Καταρχήν την Ατλαντίδα 1, με κεφαλή με Ni200 και έλεγχο θερμοκρασίας της vapeonly στα 0.25Ω και ρύθμιση στους 250 βαθμούς. Υγρό το Suzy 6 στα 6mg νικοτίνη. Πολύ καλό άτμισμα, με εξαιρετική γεύση, σταθερότατο σαν βράχος. Το μοντάκι το έκανα πιπίλα έτσι για ένα διήμερο, μέχρι που μου τελείωσε το υγρό.

Πάμε για λίγο στην οθόνη του μοντ. Πολύ ωραία, με μεγάλες ενδείξεις. Δεν έχω βγάλει ακόμα τη ζελατίνα, και η φωτεινότητά της είναι οριακή για ημερήσιο φωτισμό. Σε εσωτερικούς χώρους πάντως, ακόμα και με την ζελατίνα η φωτεινότητα της οθόνης είναι μια χαρά.

Ακόμα μία φωτό με την Ατλαντίδα 1.

Το μοντάκι σαν φινίρισμα και ποιότητα κατασκευής είναι σκέτο κουκλί, αλλά είπαμε, είμαι ερωτευμένος με τους Χιονόλυκους και τους συγχωρώ σχεδόν όλα τους τα κουσούρια!  :))

Ότι ατμοποιητή και να του βάλετε πάνω, είτε στο χρώμα του ατσαλιού, είτε μαύρο, είναι χάρμα οφθαλμών. Εδώ με τον μεγάλο μαύρο TFV4. Με τη διπλή επισκευάσιμη κεφαλή στα 0.3Ω, και υγρό ένα φτιαχτό ενός φίλου, στα 45W. Σκέτη απόλαυση.

Κι εδώ με τον μεγάλο ατσάλινο TFV4. Το δέσιμό τους φοβερό, και ο μεγάλος TFV4 στα 24,5 χιλιοστά διάμετρο κάθεται οριακά πάνω στον μικρό Χιονόλυκο, χωρίς να εξέχει πουθενά. Με την μονή επισκευάσιμη κφαλή, στα 0,8Ω και στα 35W, με υγρό το Creme Royale του Danlucas στα 6mg νικοτίνη. Πολύ καλό άτμισμα, εξαιρετικά σταθερό.  :)

Και εδώ μία φωτό από το πλάι. Ο μεγάλος TFV4 δεν εξέχει πουθενά, αλλά εάν βάλετε τον μεγάλο Subtank που είναι στα 25 χιλιοστά διάμετρο, θα εξέχει οριακά.

Πάμε στο επόμενο μοντελάκι μας, τον μαύρο TFV4 mini. Κεφαλή η εργοστασιακή με Ni200 και έλεγχο θερμοκρασίας στα 0.12Ω, και ρύθμιση στους 250 βαθμούς. Υγρό το HoneyBrew του Danlucas στα 6 mg νικοτίνη. Ο μικρός Χιονόλυκος έδινε τα ρέστα του, με εξαιρετική γεύση στο υγρό, και έδινε το αχλάδι ελαφρά προβολικό. Κλείδωνε την αντίσταση στα 0.13Ω. Καρφί δεν μου καίγεται που δεν μπορώ να ρυθμίσω τα βατ στο TC, η εργοστασιακή ρύθμιση μου κάθεται πολύ καλά.

Κι εδώ άλλη μία φωτό με τον μαύρο TFV4 mini.

Πάμε και στους KFL+, πολύς κόσμος ατμίζει με δαύτους. Εδώ με τον έναν μου KFL+ με αντίσταση στα 1.1Ω και 13W με υγρό ένα φτιαχτό δικό μου. Άψογο βίδωμα και οπτικό δέσιμο. Είπαμε, ότι ατμοποιητή και να βάλετε στο SnowWolf mini, θα ταιριάζει μια χαρά οπτικά.  :)

Και εδώ άλλη μία φωτό.

Αυτονομία, διαχείριση μπαταρίας, cut off
Δεν έχω κάνει ακόμα ακριβείς μετρήσεις, αλλά το μοντάκι φαινεται να κάνει αρκετά καλή διαχείριση της μπαταρίας του, ιδιαίτερα στο variable wattage mode. Με έλεγχο θερμοκρασίας τρώει τη μπαταρία με πιο γρήγορο ρυθμό, νομίζω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Χωρίς TC, ακόμα και στα 40-50W να ατμίζετε, νομίζω ότι με δύο καλές και δυνατές μπαταρίες θα βγάλετε όλη τη μέρα, ακόμα και αν το κάνετε πιπίλα. Εγώ ούτε καν το συζητάω για άλλη μπαταρία, του έχω αγοράσει δύο LG HG2 αποκλειστικά για πάρτι του, μια και το θέλω το μοντάκι συνεχώς ετοιμοπόλεμο.  ;)

Παρόλα αυτά, το μοντάκι μου επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη στη θύρα USB, μια και φορτίζει στα 0.73Α όπως βλέπετε στη φωτό, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και η LG HG2 θα είναι πλήρως φορτισμένη μέσα σε τέσσερις ώρες, ακόμα και από εντελώς άδεια. Πολύ καλά θα έλεγα.

Εξαιρετικά τα πηγαίνει το μοντάκι και στο cut off. Με τον TFV4 mini και TC στους 250 βαθμούς, όταν ο μετρητής κάτω και από το 10% φόρτιση, και όταν πλέον η τζούρα δεν μπορούσε να βγει σταθερή, έβγαλα την LG HG2 και τη μέτρησα στο πολύμετρο. Πήρα 3,25V πράγμα που σημαίνει ότι ο μικρός Χιονόλυκος πρέπει να έχει το cutoff στα 3.2V. Εξαιρετικά.  :thumpup:

Ρεύματα
Δυστυχώς, όπως το είχα υποψιαστεί, το SnowWolf mini και το ELE P70 φοράνε την ίδια ακριβώς πλακέτα. Το κουφό λοιπόν επαναλήφθηκε, όπως ακριβώς είχε γίνει και με το P70. Βάζω το βολτόμετρό μου και ενώ ο ατμοποιητής δουλεύει κανονικά, δεν παίρνω απολύτως καμία ένδειξη στο βολτόμετρο, που μένει εντελώς σβηστό.  :o

Αφού δεν πηγαίνει λοιπόν ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στον Μωάμεθ,  :)) έχω δοκιμάσει ήδη με το πολύμετρο απευθείας στους πόλους του ατμοποιητή και μπορώ να μετρήσω τα βολτ, οπότε μόλις κάνω τις μετρήσεις θα σας ανεβάσω τα αποτελέσματα.  ;)

Να μην ξεχάσω να αναφερθώ στον απλά καταπληκτικό πόλο 510 του μικρού Χιονόλυκου, που είναι ακριβώς ίδιος με αυτόν του μεγάλου Χιονόλυκου. Πολύ βαθύς, με ατέλειωτο βίδωμα, πράγμα που σε κάνει να νιώθεις σιγουριά ότι όλοι οι ατμοποιητές θα βιδώσουν άψογα και με μηδενικό κενό.  :thumpup:

Αυτά τα λίγα από μένα, εύχομαι να μη σας πήρε ο ύπνος, διαβάζοντας το σεντόνι...  :))

Αποσυνδεδεμένος alexS3

• **
  • 397
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 19:45 »
Ωραια παρουσιαση  :thumpup:

Παντως οταν το επιασα στα χερια μου σε θυμηθηκα...λεω ειχε δικιο για τους χιονολυκους!

Τα κουμπια στο δικο μου που παρατηρω τωρα δεν κουδουνιζουν!

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 19:53 »
Άστα, τα πλήκτρα στο δικό μου είναι σκέτη πίκρα.  :(

Θα τα φτιάξω όμως, δεν υπάρχει περίπτωση να μου ξεφύγουν...  :)

• 2478
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 19:55 »
@Zarko27, καλησπέρα.
Να πω πως ζηλεύω θα είναι το ελάχιστο. Κάποια μέλη έχετε τόσο αγάπη με αυτό που ασχολείστε που ξεπερνάει τον ορισμό “χόμπι”. Μία όαση η κάθε σας ανάρτηση. (κάνω και τα σκονάκια μου αβίαστα κι αβάδιστα).

(κι εμένα τα πλήκτρα κουδουνίστρα)

Αποσυνδεδεμένος blackdrone

• **
  • 147
  • Tα τυφλα πουλια ο Θεος τα χτιζει φωλια....
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 21:23 »
Ακομα δεν ηρθε το cuboid και ψηθηκα ασχημα για το snow wolf.
Λοιπον παραλαμβανω cuboid -την κανει με ελαφρα το istick40 και παμε για χιονολυκο...λατρεια  :-*

Αποσυνδεδεμένος FML

• 700
« Απάντηση #53 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 21:34 »
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ όλα αυτά που αναφαίρετε πως
σε πολλά modάκια χρειάζονται φτιάξιμο.
(κουδούνισμα από κουμπιά/πορτάκι κτλ)

Ούτε € από μένα.

Αν δεν υπήρχαν αυτά τα θέματα το έψηνα
παρόλο που με χαλάν τα glossy πλαϊνά, γιατί
είναι κουκλί και πιθανώς να παίζει και καλά.

Τέλος, μεγάλη καγκουριά το logo. Stock image
από tribal λύκο. Ας τους πει κάποιος πως τα
tribal έχουν βγει εδώ και χρόνια από τη μόδα,
ούτε σε τατουάζ δε παίζουν πλέον. Για 24χρονο
φοιτητή max που του πήρε καγκουρέ αμάξι ο
μπαμπάς και το έχει γεμίσει ηχεία και subwoofers.
(και κάνει μόνο αντιστάσεις <0,5 γιατί τίποτα άλλο
δεν τον γεμίζει...)

Απόγνωση.

• **
  • 147
« Απάντηση #54 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 22:11 »
Για το λυκο εχεις δικιο ουτε εμενα μου αρεσει.Αλλα ,ενα ο λυκος που σου κανει για καγκουροαμαξο(νταξει ειπα δε μου αρεσει αλλα υπερβαλεις θα ελεγα με τη συγκριση),δυο τα πλαινα που σε χαλανε γιατι ειναι glossy,τρια οτι κανει για <ο,5....ε τι κουκλι ειναι τοτε?  ;D ...ειναι και απαραδεκτα τα κουδουνισματα...ρε συ FML.... ;D ........Σιγουρα περι ορεξεως ...ουτε λογος.

Αποσυνδεδεμένος alexS3

• **
  • 397
« Απάντηση #55 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 22:12 »
Στο δικο μου δεν κουδουνιζει κατι,αλλα και να κουδουνιζε θα το γυρναγα πισω οπως θα εκανα και με την οθονη αν οντως ειχε προβλημα.

Το λογοτυπο που αναφερεις,οντως το εβλεπα και εγω περιεργα,αλλα αν πεσει στα χερια σου και δεις το γενικο συνολο μπες να μας πεις ξανα την γνωμη σου,οπως εκανες τωρα ;)

Απογνωση....Γιατι?Εκει εξω υπαρχουν ενα σωρο μουντακια  :bye:

• **
  • 147
« Απάντηση #56 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 22:14 »
Παράθεση
Εκει εξω υπαρχουν ενα σωρο μουντακια 

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1067
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
« Απάντηση #57 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 22:16 »
Εκτος ότι είναι ωραιο και στιβαρο μοντακι ο ΛΥΚΟΣ ...ΠΟΥΛΑΕΙ....
Αν αντι λυκο ειχε π.χ. ΧΕΛΩΝΑ δεν νομιζω.......
Προσωπικα τα σχεδια πανω σε μοντ και ατμο μου αρεσουν....
Μερικα είναι εργα τεχνης επισης και σε ξυλο.
ΔΕΝ ατμιζουμε απλα αλλα μας ευχαριστει ολο το "πακετο"
Πετρος  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος alexS3

• **
  • 397
« Απάντηση #58 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 22:18 »

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
συγκεντρωσου αλλου ειναι το μυαλο σου  :laugh1:

• 2478
« Απάντηση #59 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 22:55 »
@FML, καλησπέρα.
Πρέπει να το δεις από κοντά, πίστεψέ με. Τίποτα επάνω του δεν είναι “φτηνό” ή παρδαλό ή καρναβαλικό. Δένει υπέροχα με πλήθος ατμοποιητών και το σύνολο που δημιουργείται είναι έρωτας. Ασφαλώς και είναι γούστα, όμως πιστεύω κι εγώ πως θ' αναθεωρήσεις. 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359872 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374775 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328157 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F