[justify]Μετά από κάμποσους μήνες σκληρής εργασίας, το καλό μου SnowWolf mini απεβίωσε. Πριν λίγες ημέρες ήθελα να δείξω πως εξωτερικά το ss κουτί του άρχισε σε γωνίες και κυρίως στο σχέδιο του λύκου την αλλαγή χρώματος, μετά όμως το ξέχασα. Τώρα όμως μιλάω για ταξίδι χωρίς επιστροφή. Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι ή οι πονηρές εταιρείες, δική μου αμέλεια και απροσεξία. Έβγαζε τρελά στοιχεία στην μικρή του οθόνη, λάθος και οι όποιες τιμές, μέχρι που σταμάτησε ν' αναγνωρίζει τον ατμοποιητή. [/justify]
Ανοίγω και βλέπω την δύσμοιρη πλακετούλα του μέσα σε υγρό περιβάλλον (Λονδίνο κανονικό). Το μάτι έπεσε αμέσως στην 1η μικρή οξείδωση. Γι' αυτό αγαπητοί φίλοι, ας προσέχουμε τον εξοπλισμό μας πριν τα κάνουμε όλα μούσκεμα, μερικές σταγόνες μπορούν να φέρουν μπόρα. Όπως κι αν έχει, το ευχαριστώ το λυκάκι γιατί ήταν λεβεντιά μέχρι το τέλος. Αν βρω χρόνο θ' ανεβάσω εικόνες.
Ανεβάζω μόνο 1 φωτογραφία, δεν έχει νόημα για τις υπόλοιπες. Θαυμάστε απλώς τα κατορθώματά μου.
Προσωπικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποχωριζόμουν κανένα από τους δύο Χιονόλυκούς μου, ούτε τον μικρό, αλλά ούτε και τον μεγάλο. Όποιος και από τους δύο παραδώσει το πνεύμα του, θα του βάλω άλλη πλακέτα, πολύ απλά.
Στη θέση σου θα σκεφτόμουν να του έβαζα την επερχόμενη πλακέτα DNA75W της Evolv. Εδώ μπορείς να δεις τις διαστάσεις της, και δεν φαίνεται, αρχικά τουλάχιστον, να υπάρχει κάποιος περιορισμός, ως προς τις διαστάσεις τουλάχιστον.
Όπως βλέπεις στο διάγραμμα, η απόσταση από το κέντρο του fire μέχρι τέρμα κάτω είναι
62 χιλιοστά στην DNA75W, ενώ είναι
65 χιλιοστά τουλάχιστον στον μικρό Χιονόλυκο, οπότε ούτε κι από κει έχεις κάποιο θέμα. Για τις θέσεις στα πλήκτρα +/- σίγουρα δεν έχεις θέμα, αφού η DNA75 έχει εσωτερικές επαφές για όλα.
Το μοναδικό σημείο που χρειάζεται "μόντα" είναι η θέση της USB θύρας, αλλά ένας ηλεκτρονικός δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να ξεκολλήσει το βύσμα από την DNA πλακέτα και να στο μεταφέρει στο κάτω μέρος του μοντ, εκεί που την έχει ο μικρός Χιονόλυκος.
Σου προτείνω να σκεφτείς την ιδέα για την DNA75W για έναν και μοναδικό λόγο: λογικά θα έχει και αυτή αδιάβροχη επίστρωση, όπως έχει και η DNA200, οπότε μάλλον δεν θα αντιμετωπίσεις ξανά πρόβλημα με τη διαρροή υγρών στο εσωτερικό του μοντ. Πριν από καμιά βδομάδα περίπου, έριξα κατά λάθος ένα ολόκληρο ποτήρι με νερό πάνω στη βάση, εκεί που έχω το κόκκινο τετράγωνο, όπου ήταν ασφαλισμένα τα δύο μου DNA200!
Για τουλάχιστον 2-3 δευτερόλεπτα και μέχρι να προλάβω να τα βγάλω και τα δύο από τη βάση, τα δύο μοντάκια κολύμπησαν κανονικότατα μέσα στο νερό, σε ύψος που έφτανε πάνω από τη θύρα USB και μόλις κάτω από τα πλήκτρα +/-!
Έβγαλα αμέσως τις LG και από τα δύο, τις σκούπισα καλά, και άφησα τα δύο μοντάκια να στεγνώσουν καλά για μια μέρα. Όπως βλέπεις, και τα δύο χαίρουν άκρας υγείας...