vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

607 επισκέπτες, 7 χρήστες
makis1975, Nicolas66, PsykieG, paulxan, manoslykos, camber, kon95

Snow Wolf Mini 75-Watt

Αποσυνδεδεμένος FML

• 700
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Snow Wolf Mini 75-Watt
« Απάντηση #60 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 23:04 »
Το ό,τι είναι κουκλί το έχω γράψει είδη.

Το logo-λύκος θα το ήθελα με πιο minimal design και
τα πλαϊνά από άλλο υλικό. (λιγότερο δαχτυλιές-magnet)

Ουσιαστικά αυτό που με χαλάει είναι πως παίζει να μου
τύχει modάκι που να κουδουνίζει και δεν ψήνομαι ούτε
να το φτιάξω εγώ, ούτε να το στείλω πίσω.

alexS3 ψάχνω απεγνωσμένα για καλύτερο modάκι από
το VTC Mini (σε λογική τιμή) και το Snow Wolf Mini ήταν
ο καλύτερος υποψήφιος, αλλά...

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #61 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 23:21 »
Το όλο σύνολο είναι μίνιμαλ, (το έχω πει κι εγώ ήδη). 
Τα πλαϊνά είναι θέμα, είναι αλήθεια. 
Πολλές δαχτυλιές με το καλημέρα. 

Το πιθανότερο είναι να σου τύχει με κουμπιά κουδουνίστρα,
κι αυτό αλήθεια είναι. Όμως, τέτοιο πάτημα δύσκολα θα δεις.

Όπως κι αν έχει. Εγώ από κοντά έφαγα τη γραβάτα μου
(δεν είμαι μόνο κάγκουρας...)

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #62 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 23:50 »
Παιδιά, ο καθένας αποφασίζει με τα δικά του κριτήρια, και δεν είναι ανάγκη κανένας να πείσει κανέναν. Όπως είπε και ο φίλος alexs3, υπάρχουν εκεί έξω άπειρα μοντάκια για να διαλέξουμε...  :)

Και μην ξεχνάτε, ότι όλοι εμείς εδώ έχουμε αγοράσει μόνο την κλασική έκδοση, ενώ υπάρχουν ήδη ή ετοιμάζονται για προπαραγγελία, δεκατρείς διαφορετικοί χρωματισμοί και φινιρίσματα για τον μικρό Χιονόλυκο!

Εδώ σας έχω κάνει ένα παζλ με όλους τους διαφορετικούς χρωματισμούς και φινιρίσματα, και πόσο στοιχίζει ο καθένας. Το KILO EDITION στα 1000 δολάρια!!! Δεν πάνε καλά, κάποιος θα πρέπει να τους μιλήσει για το Ρεξόνα...  :))

Από εδώ.

Αποσυνδεδεμένος alexS3

• **
  • 397
« Απάντηση #63 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 23:57 »
Πω πω βραδυατικο τι κανεις τωρα,τις προαλλες ειχα μπει στο site και χαζεψα!

Εχω βαλει στο ματι το Gunmetal edition  ::)

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #64 στις: Ιανουαρίου 23, 2016, 00:07 »
Ναι, εντάξει στα 80 δολάρια το Gunmetal edition, αλλά στα 300 δολάρια η έκδοση Titanium;  :o

Και στα 1000 δολάρια η kilo edition;  :o :o :o

Τι διάβολο έχει και δικαιολογείται τέτοιο κόστος; Και φαντάζεσαι να τα σκάσει κάποιος τα 1.000 δολάρια και να του έρθει το μοντάκι και να κουδουνίζουν τα πλήκτρα;  :))

Ή μήπως φαντάζεσαι ότι θα ελέγχει κανένας Κινέζος τα μοντάκια των 1000 δολαρίων στη γραμμή παραγωγής...  ;D

Αποσυνδεδεμένος alexS3

• **
  • 397
« Απάντηση #65 στις: Ιανουαρίου 23, 2016, 00:13 »
Ανωμαλες τιμες οντως!
Θα εχει ενδιαφερον στην πορεια να μαθουε πως δικαιολογειται αυτη η αποκλιση!

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #66 στις: Ιανουαρίου 23, 2016, 00:22 »
...ψάχνω απεγνωσμένα για καλύτερο modάκι από
το VTC Mini (σε λογική τιμή) και το Snow Wolf Mini ήταν
ο καλύτερος υποψήφιος, αλλά...

Υπάρχει καλύτερο μοντάκι μονής μπαταρίας από το vtc? :o
Παρακολουθώντας το φόρουμ πίστευα ότι το vtc παίζει χωρίς αντίπαλο, κορόιδο πιάστηκα?
Πάντως ένα χιονολυκάκι έπιασα στο χέρι και το άτμισα λίγη ώρα στη vapeland που βρέθηκα μια μέρα και μου φάνηκε μεγάλο και βαρύ για τα δικά μου γούστα. Eκείνο δεν πρόσεξα να κουδουνίζει και το logo δεν με χάλασε, με την έννοια ότι δεν μου χτύπησε άσχημα στο μάτι. Όμορφο είναι εμφανισιακά και από τη μικρή δοκιμή με kanthal, σχημάτισα θετική εντύπωση από τον τρόπο που ατμίζει.
Tον TFV4 όμως, δεν έχει τύχει να τον δω από κοντά, μόνο σε φωτογραφία και τώρα που τον βλέπω πάλι στη φωτο που έβαλε ο Zarko, αλλά έχω ως μέτρο σύγκρισης το χιονόλυκο, συνειδητοποιώ πόσο μεγάλος είναι! :o Αυτός είναι γίγαντας ρε παιδιά! :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #67 στις: Ιανουαρίου 23, 2016, 00:51 »
Ο μεγάλος TFV4 είναι όντως μεγάλος ατμοποιητής φίλε Ribot, και δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με 22άρηδες ατμοποιητές, είναι σε άλλη κατηγορία. Πάντως δεν είναι τεράστιος, δες εδώ σε σύγκριση με τον πρώτο μεγάλο Subtank, ο μεγάλος TFV4 είναι παντού λίγο μικρότερος. Με τον Subtank plus θα έχει επίσης τις ίδιες διαφορές...  :)

Αποσυνδεδεμένος Mixalis6R

• **
  • 187
  • V for Vaping
« Απάντηση #68 στις: Ιανουαρίου 23, 2016, 18:12 »
Παρελαβα σημερα και γω τον δικο μου λυκακι! Εχω ενθουσιαστει πολυ με το μικρο αλλα ρε παιδια αυτα τα σημαδια...Ειμαι ο μονος που βρηκα κατι μικρες γρατζουνιες στην πλευρα που ειναι ο λυκος??   :-\ Εννοειτε καινουργιο και κατευθειαν με το που εβγαλα ζελατινες, συσκευασια κλπ επεσε κατευεθειαν το ματι μου πανω τους...  :wall:

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #69 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 01:26 »
Και μένα είχε κάποια πολύ μικρά σημαδάκια και στις δύο πλαινές πλευρές, ήταν το πρώτο πράγμα που πρόσεξα μόλις άνοιξα το κουτί.

Ας μην χολοσκάμε κιόλας τόσο πολύ βρε παιδιά, μοντάκια είναι, δεν θα γλυτώσουν τις γρατζουνιές με το πέρασμα του χρόνου και τη χρήση. Ειδικά για τους Χιονόλυκους, ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τις γρατζουνιές, είναι να τους έχουμε συνέχεια σε πολυεστερική θήκη, αλλά τότε μπάι μπάι το υπέροχο φινίρισμά τους.  >:(

Στο μεγάλο Χιονόλυκο την έβαλα μια φορά την πολυεστερική θήκη, και από τότε αραχνιάζει στο συρτάρι.  ;D

Αν δεν νιώθεις το μέταλλο και το γυαλί του Χιονόλυκου, δεν υπάρχει μαγεία...  :)

Αποσυνδεδεμένος niknith

• **
  • 184
« Απάντηση #70 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 01:41 »
και σε μενα ακριβως κατω απο το λυκο εχει 2-3 γρατζουνιες.

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #71 στις: Ιανουαρίου 26, 2016, 12:45 »
Εξαιρετικά τα πηγαίνει το μοντάκι και στο cut off. Με τον TFV4 mini και TC στους 250 βαθμούς, όταν ο μετρητής κάτω και από το 10% φόρτιση, και όταν πλέον η τζούρα δεν μπορούσε να βγει σταθερή, έβγαλα την LG HG2 και τη μέτρησα στο πολύμετρο. Πήρα 3,25V πράγμα που σημαίνει ότι ο μικρός Χιονόλυκος πρέπει να έχει το cutoff στα 3.2V

Τελικά, ούτε στα 3.2V φαίνεται να είναι το cut off στον μικρό Χιονόλυκο. Χτες με τον μεγάλο TFV4 και τη διπλή επισκευάσιμη κεφαλή στα 45W, ο δείκτης της μπαταρίας είχε πέσει ακόμα και κάτω από το 10%, αλλά το μοντάκι δεν έλεγε να κόψει, συνέχιζε να δίνει κανονικά, αλλά με εμφανώς πλέον υποτονική τζούρα. Μετά από μερικές ακόμα τζούρες, όταν η τζούρα δεν ήταν πλέον καν σταθερή, έβγαλα την LG HG2 και τη μέτρησα στο πολύμετρο.

3.18V:thumpup:

Φαινεται ότι γι' αυτό αναφέρετε πολύ καλή αυτονομία όσοι το ατμίζετε σε λίγα βατάκια, στα 10-15W. Λογικά εκεί το μοντάκι ίσως και να κατεβαίνει ακόμα και στα 3.1V με σταθερή τζούρα.  :)

Εγώ δεν μπορώ να το διαπιστώσω αυτό παιδιά, σε μένα το μοντάκι παίζει από τα 40W και πάνω... 

Αποσυνδεδεμένος kk

• **
  • 240
« Απάντηση #72 στις: Ιανουαρίου 26, 2016, 19:05 »
βάλε τον kayfun zarko αγόρι μου να δεις..

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
« Απάντηση #73 στις: Ιανουαρίου 28, 2016, 04:10 »
Σιγά μην χαραμίζω τον μικρό Χιονόλυκο, για να ατμίζω τους δύο KFL+ στα 10-15 βατάκια, φίλε kk.  ;D

Και τα δύο Nemesis γιατί τα έχω, για να βαράνε μύγες;!  :))

Οι δύο KFL+ είναι μονίμως καρφωμένοι στα δύο Nemesis, όταν μία στο τόσο μου έρχεται η όρεξη για τσιγαρίσιες τζούρες. Όλη μέρα και όλη νύχτα, είμαι με τους τέσσερις TFV4 πιπίλα, με καμία Ατλαντίδα που και που, να μου θυμίζει πώς ήταν κάποτε οι πνευμονικές...  ;D

Αποσυνδεδεμένος kk

• **
  • 240
« Απάντηση #74 στις: Ιανουαρίου 28, 2016, 11:48 »
για να τσεκαρεις τον χιονολυκο σου στο ειπα καμαρι μου.

οσο για τις πνευμονικες του tfv4 θα ελεγα οτι ειναι μετριες.....παρε αλλο ατμοποιητη γισ καλυτερες πνέυμονικες  ...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359874 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110712 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374776 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328159 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F