Μια ενδιαφέρουσα
επιστολή από Αμερική που δείχνει ότι το κτήνος αρχίζει και καταβροχθίζει πλέον:
"Για περισσότερα από 6 χρόνια, η Azure Vaping (πρώην BlueMist) προσπαθεί να έχει την καλύτερη ποιότητα σε DIY υλικά και οικονομικά υγρά αναπλήρωσης.
Ήμασταν εδώ όταν το άτμισμα ήταν ακόμα νέο, και οι θεάσεις ατμιστών σε δημόσιους χώρους ήταν σημαντικό θέμα συζήτησης στα ατμιστικά φόρουμ.
Ήμασταν εδώ, όταν τα υγρά με γλυκερίνη ήταν σπάνια.
Ήμασταν εδώ όταν το dripping σε 510 ατμοποιητές (cisco) είχε γίνει της μόδας, όταν οι clearomizers έκαναν το dripping να εξαφανιστεί, και όταν οι επισκευάσιμοι το ξαναέφεραν στη μόδα και πάλι.
Αυτή η βιομηχανία σημαίνει πολλά για μένα προσωπικά. Έφερε την οικογένειά μου πιο κοντά, και με σύστησε σε αγαπητούς φίλους και πολύτιμους συναδέλφους.
Το άτμισμα υπήρξε ένας τρόπος ζωής για μένα, και ήλπιζα ότι η συνεισφορά μου στη βιομηχανία και στην ατμιστική κοινότητα θα ήταν το έργο της ζωής μου και η κληρονομιά που θα άφηνα πίσω μου. Το ότι ήμουν σε θέση να αφήσω το αποτύπωμά μου και να έχω μια καριέρα τόσο νωρίς, αποτέλεσε ένα σημείο υπερηφάνειας και ικανοποίησης για μένα.
Παρ' όλα αυτά, το άτμισμα βλέπει τους εχθρούς του να ξεπροβάλλουν από την τρύπα τους. Αυτοί που μισούν το παρουσιαστικό του, που δημιουργούν σκουπιδο - "επιστήμη" για να υποστηρίξει τις προκαταλήψεις τους, και ακόμη χειρότερα.
Κατά τους τελευταίους μήνες, έχουμε δει τους κανονισμούς που ανακοίνωσε ο FDA, και ήμασταν διατεθειμένοι να τους χειριστούμε. Θα ήταν δύσκολο.
Στην πολιτεία μας, την Πενσυλβάνια επιβάλλεται ένας φόρος χονδρικής 40% για τη βιομηχανία μας, και περιελάμβανε ένα κατώτατο όριο φορολογίας 40% στο υπάρχον στοκ, με πρόσθετες διατάξεις για τους κατασκευαστές ώστε να μας αναγκάσουν να εξισωθούμε με τις μεγάλο - καπνοβιομηχανίες. Αυτό θα απαιτούσε σημαντική αναδιάρθρωση.
Τέλος, είδαμε νέες ερμηνείες και των δύο παραπάνω φόρων, διευκρινίσεις που σήμαιναν περισσότερα έξοδα, μείωση των κερδών, και θα ενθάρρυναν όλο και περισσότερους πελάτες να ψωνίζουν από το εξωτερικό ή εκτός πολιτείας.
Όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει, εμείς απλά δεν μπορούμε πλέον να επιβιώσουμε.
Η Azure Vaping κλείνει τις πόρτες της. Η νέα τοποθεσία μας έχει ήδη ξεστηθεί, το ίδιο και η κύρια αποθήκη μας μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, έχουμε αλλάξει πολλά από αυτά που προσφέρονται στο site, και έχουμε προσαρμόσει τις τιμές λόγω ξεπουλήματος.
............................
Αυτό είναι ένα από τα δυσκολότερα μηνύματα που έπρεπε ποτέ να γράψω, και θα μου λείψει η ευκαιρία να εξυπηρετώ τους πελάτες μου.
Θα μου λείψετε όλοι,
~ Rob"
Η παραπάνω επιστολή δεν είναι κάποια νέα σημαντική πληροφορία ή είδηση. Καμία νέα έρευνα για την υγεία, καμία δικαστική εξελιξη γι΄αυτό που μας καίει.
Είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση εκεί μακριά στην Πενσυλβάνια που χάνεται.
Είναι μια φωνή που σβήνει.
Είναι το καναρίνι στο ορυχείο που αφήνει την τελευταία του πνοή.
Δε θα σχολιάσω εμάς εδώ, όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.