Κριμα που δεν είμαι πλουσιος, να του κανω προσωπική μήνυση για τις απόψεις του, απαιτώντας τη ζωή του ως αντάλλαγμα για τις ζωές που θα χαθουν απο την απίστευτη ηλιθιότητά του.
Η απαγόρευση δεν έχε σκοπο να βγάλουν χρήματα απο το άτμισμα (αυτο το κανουν με το φόρο). Αλλο σκοπό έχει. Να μη μειωθεί το κάπνισμα, γιατι δεν υπάρχει κανείς που απο το τίποτε να περάσει στο άτμισμα και απο αυτό στο κάπνισμα. Εδω εμείς που έχουμε κόψει το τσιγάρο μεσω ατμίσματος αηδιάζουμε πλεον στη μυρωδια και τη γεύση του καπνου, πόσο μάλλον ένας άμαθος στον καπνό.
Πιστεύω πως το μέλλον είναι οι προσωπικές αγωγές (όχι μηνυσεις που γράφω πανω στο θυμό μου για την απίστευτη κοροϊδία που μας ταίζουν) απο τις οποίες δεν εξαιρουνται και δεν προστατεύονται βουλευτες και υπουργοι.
ΥΓ
Για να μην παρεξηγουμαι, δεν έχω κατι ενάντια στη συγκεκριμένη κυβέρνηση για το θεμα αυτό, οποιαδήποτε και να ήταν στη θέση της είμαι σίγουρος πως τα ίδια θα έκανε με τα ίδια ακριβώς κίνητρα, η θέση μου δηλαδή δεν έιναι κομματική.
ΥΓ2
Νομίζω πως ήρθε η ώρα, όσοι ερευνητες ασχολουνται με την εξέλιξη του ατμίσματος και των υγρών, να βγάλουν το πρώτο υγρό που να μη δημιουργεί ορατό ατμό. Ο ορατός ατμός είναι το πρόβλημα, τίποτε άλλο. Δεν μπορεί να απαγορεύσουν την κίνηση αν δεν υπάρχει ορατό αποτέλεσμα (ατμος, οσμή) ειδάλλως να βγουμε όλοι με ένα καλαμάκι να μιμουμαστε το κάπνισμα σε κλειστους δημόσιους χώρους.