Και μένα μου έστειλε φίλος μου που δεν καπνίζει το άρθρο
αυτό όπου απλά αναφέρει ότι θα απαγορευτεί το ατμισμα σαν το κάπνισμα και μου έλεγε οτι
όλο αυτό που γίνεται βγάζει μίσος και εκδίκηση προς τους καπνιστές που κατάφεραν να κοψουν το τσιγάρο. Γιατί και λεφτά μπορούν να βγάλουν και χιλια καλά αλλά... γιατί τέτοιο μίσος;;;Δεν είμαι από τους φανατικούς του ατμίσματος. Θα θελα μια μερα να το κοψω κι αυτό. Αλλά χωρίς αυτή τη θαυματουργή συσκευή θα μπορούσα μετά από 4 μολις μηνες ατμισμα( η νικορετ μιλαει για 6 και τα ποσοστα επιστροφης ειναι τεραστια) να αφησω τη συσκευη σπιτι να παω σε μια δουλεια που χρειαζόταν πολυ "περιμενε" και υπομονη και να μη μου λειψει ουτε ο ατμος πόσο δε μαλλον ο καπνος που πλεον λυπαμαι τον εαυτο μου που καπνιζα; Και μπορουσα να κανω χιλιες τρακες! Αηδία!
Που σκεφτομαι τελειως στην ψυχρα οτι εαν ξαναγυρισω στο τσιγαρο θα ειμαι σιγουρη οτι θελω να αυτοκτονησω; Ετσι αισθανομαι!
Θελουν απλα να ξαναγυρισουμε στο κ.τ. οχι για τα λεφτα παιδια...Για κατι τελειως μακαβριο αλλα πολυ φυσικό για το συστημά τους. Να πεθαινουμε οσο πιο νεοι γινεται...Ουτε ασφαλιστικα ουτε συνταξεις ουτε τιποτα. Παρε μαγκα την ευθυνη των πραξεων σου και ζησε μεσα στη ζουγκλα της αγορας κσι δουλευε απτο πρωι μεχρι το βραδυ και πληρωνε εσυ παλι τα σπασμενα. Εγω θα καθομαι και θα σε κοιταω που θα ΜΟΥ βγαζεις το παραδακι ζεστο και μετα θα σου κραταω το χερακι στην εντατικη καθώς θα φευγεις πανω στην ωρα να μας αφησεις στην ησυχια μας και στα κερδη μας....
ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τον ολιγον παραλληρηματικο λογο μου αλλά είμαι πολύ θυμωμένη

Μας σφαζουνε απο παντου.. Θα ρθει η ωρα τους και θα ναι μια καλη....
Ό,τι μπορουμε κανουμε. Αν και η επιστολη που θα στελνα θα χε πολυ βρισιδι θα στειλω την παρουσα μπας και συγκινηθουν οι ψηφοθηρες και σκεφτουν κατι. Μπας και πιεστουν....
Edit: μηπως να το εβαζα τελικα στο νημα για την επιστολη αυτο; ε κυριοι συντονισται;