Φίλε Μάκη, παρακάμπτω τα θέματα συμπάθειας ή αντιπάθειας γιατί πραγματικά δεν έχουν λόγο στη δική μου παρέμβαση στην κουβέντα και βεβαίως ούτε εγώ έχω λόγο να αμφισβητήσω και τα δικά σου λεγόμενα ή του οποιουδήποτε άλλου για το εν λόγω κιτ και τις δυνατότητές του, από τη στιγμή μάλιστα που δεν το έχω δοκιμάσει.
Όταν με το καλό μαζευτεί από τις παραλίες ο "ποιητής του διαδικτύου" θα τον στριμώξω πουθενά και θα γίνει κι αυτό
Όμως και πιάνομαι για παράδειγμα από το σχόλιο του φίλου Red Led, που είναι πιο πρόσφατο, μιλάμε για τέτοια ακρίβεια διατομής σύρματος ή θερμοκρασία περιβάλλοντος, δεν γινόμαστε υπερβολικοί?
Δηλαδή αν το σύρμα αντί 0,25
4mm είναι 0,25 και αντί 32 βαθμών κελσίου το δωμάτιο έχει 30, θα καταλάβουμε διαφορές στο άτμισμα?
Βεβαίως και το θέμα είναι να μην ξαναγυρίσουμε ποτέ στο κ@λ@τσίγαρο, αλλά αν είναι να κλειστούμε σ' ένα αποστειρωμένο δωμάτιο και όλη την ώρα να προσπαθούμε να καταλάβουμε τις διαφορές που έχει η γεύση και το ντουμάνι, μεταξύ των 230 και των 220 βαθμών που έχουμε ορίσει στο μοντάκι, στρίβοντας όλη μέρα αντιστάσεις, ε τότε συγγνώμη, αλλά επειδή υπάρχει και ζωή που τρέχει εκτός φόρουμ και εκτός "ηλεκτρονικοτσιγαράδικου" χόμπι, ίσως εγώ προτιμήσω τελικά μια πιο σύντομη ζωή μ' ένα τσιγάρο στο στόμα.
Φυσικά δεν το εννοώ το τελευταίο αλλά είπα να υπερβάλλω λίγο κι εγώ.
Παρακαλώ, ας μην παρεξηγηθούν τα παραπάνω. Γράφτηκαν φιλικά και ως προσωπικοί προβληματισμοί και θα χαιρόμουν αν αποτελούσαν απλώς τροφή για σκέψη.
Κι επειδή εν πολλοίς, είμαι και off topic, σας ζητώ συγγνώμη.
ΥΓ @eckotek
έχεις παρακολουθήσει τα σχόλιά μου στο φόρουμ ώστε να με χαρακτηρίσεις "ξερόλα" ή από το προηγούμενο σχόλιο και μόνο σου έδωσα αυτή την εντύπωση?
Συστήνω αυτοσυγκράτηση στους χαρακτηρισμούς αδερφέ και στο λέω φιλικά, με κάθε ειλικρίνεια.