Βλέπω ότι πολλοί συμφωνούν στο ότι το τιτάνιο είναι συνολικά πολύ καλύτερο απ'το νικέλιο τελικά, χαμηλότερες θερμοκρασίες, αρκετά περισσότερο ντουμάνι, φοβερά ανώτερη γεύση. Προσωπικά αν και η μέχρι στιγμής εμπειρία μου με τον ego one mega περιορίζεται σε μια μόνο κεφαλή νικελίου κι άλλη μία τιτανίου, καταλήγω στο ότι είναι ένας πολύ καλός ατμοποιητής όταν "φοράει" τη δεύτερη εξ αυτών των δυο.
Όσοι το σκέφτεστε για το αν θα επιλέξετε όλο το κιτ η μόνο το vt για αγορά, προσωπικά προτείνω ανεπιφύλακτα να πάρετε όλο το σετ έχοντας στο μυαλό πως μάλλον στο τιτάνιο θα καταλήξετε κι εσείς στο τέλος. Απίθανο πακέτο, το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια κι αν βοηθάει, έχω και kfl+ στην κατοχή μου για τη γεύση, έναν subtank mini για το ντουμάνι μου αλλά κι έναν μίνι ναυτίλο για τη δουλειά. Αυτά θα σας δώσουν την "εικόνα" ώστε να καταλάβετε πόσα λίγα περίμενα απ'τον ego one και πόσα πήρα από αυτόν τελικά!
Κι οι Νi μια χαρούλα λειτουργούν με αυτόν, οι Ti όμως τον ανεβάζουν σε "άλλη πίστα" κατ'εμέ! Δεν του τό'χα με τίποτα λέμε..