Αρχικά να πω, πως το έχω στα χέρια μου 10 μέρες.
Το κέρδισα από την κλήρωση εδώ στο φόρουμ τις heveangifts.com
Είναι η έκδοση 1.10 και με βάση το scratch and check είναι γνήσιο τις Joyetech.
Στο πάνω καπάκι έχει χαραγμένο με lazer ( Sample not for sale) και το ίδιο γράφει με μεγάλα κόκκινα γράμματα στο κουτί του.
Πότε δεν έφαγα καμένο με τον δικό του ατμοποιητή και με κανέναν άλλο σε λειτουργία Tc.( γκαζώνει λίγο απότομα αλλά όλα καλα)
Σε λειτουργία vw λειτουργεί κανονικότατα και δίνει αυτά που λέει χωρίς να ανεβάζει απότομα watt κτλ. που διάβασα.
Ποτέ δεν έφυγε από λειτουργία Tc να πάει σε vw με κανέναν ατμοποιητή, είτε ήταν κλειδωμένη η αντίσταση είτε όχι.
Ποτέ δεν κόλλησε το κουμπί.
Κάνει το γνωστό "τικ τακ" αλλά αν δεν κολλήσω το αυτί μου επάνω στην συσκευή δεν υπάρχει περίπτωση να το ακούσω πότε.
Δεν ξέρω αν είναι 4500 ή 5000mhA.
Ξέρω όμως με σιγουριά ότι με το ίδιο στήσιμο και την ίδια κατανάλωση στο μηχανικό ήθελα ακριβώς 2000mhA για να βγάλω την ημέρα και αυτό μου αντέχει στο vw ακριβώς 2.5 ημέρες. Στο Tc Σχεδόν 3 μέρες.
Δεν με πειράζει που η οθόνη δεν έχει πολύ φωτινοτητα γιατί από την πρώτη μέρα μπήκε στο stealth Mode.
Κατά τα άλλα, με προβλημάτισε το ότι ζεσταίνεται λιγακι κατά την φορτιση.
Το θεωρώ πάρα μα πάρα πολύ καλή συσκευή για αυτό που προσφέρει και το πόσο κοστίζει.
Ο ατμοποιητής είναι μία χαρά και δουλεύει άψογα.
Το δοκίμασα με πάρα πολλούς ατμοποιητες σε διάφορα είδη στησίματος με kanthal, νίκελ και τιτάνιο και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα πουθενά.
Δεν τα λέω όλα αυτά επειδή το Κέρδισα.
Ουτος ή άλλος είχα σκοπό να το πάρω από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας, χωρίς να έχω δει κανένα review και χωρίς να διαβάσω καμιά κριτική.
Θα το αγοραζα για αυτά που λέει πως προσφέρει, γιατί είναι Joyetech και επειδή έχει αρκετά καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.