περιμένω απάντηση από την εταιρία να δω τη θα μου πούνε και θα ενημερώσω
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
τελικά το μοντακι φορά 3 μπαταριές 3.7 βολτ, 1500 mah συνδεδεμένες παραλληλα,αρα είναι 4500 mah και οχι 5000 όπως το αναφέρουνε.οι καινούργιες έκδοσης έχουν ανάμεσα στον κονεκτορα και στη ροδέλα ρυθμησης,χαραγμενο ενα κωδικο.η τελευταία έκδοση ειναι η 1.18 και μπορούμε να το δουμε στην οθόνη αφου κλεισουμε το μοντακι και χωρεις ατμο,κανουμε 20-25 πατηματα σαν να ανοιγουμε το μοντ.στα 5 πρωτα ανοιγει κανονικα αλλα εξακολουθούμε να παταμε.καπια στιγμη θα μας δειξη την εκδοση (1.18).ασ το εχουν υπόψιν οποια παιδια εχουν σκοπο για παραγγελία απο εξωτερικο !!!
αμάν έχει δίκιο ο μανος αλλα πρέπει να το βάλω κοντά στο αυτή μου για να το ακούσω μια εβδομάδα τώρα δεν το πήρα χαμπάρι γιατί δεν ακούγεται με normal χρήση
δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα πάντως την αντίσταση την έχω κλειδώσει και γενικότερα λειτουργεί καλά δεν περνώ καμένο και το dry burn test είχε επιτυχία σε πολλές αντίστασης με nikel
Thanks for your feedback!
The tiny ticking (beeping) is the result of software detecting coil resistance as temperature control, which is issued by the switches of output inductor. And the continuous beeping is the result of boost inductor providing electricity to IC. After three minutes without live mode(no fire, no adjust), both ticking of device will switch into suspending(power save mode) and the ticking stop also.
This is like the most of the power supply. If you close to your power adaptor of laptop computer, Apple IPAD adaptor charger, you will find they are same ticking.Η απαντηση της εταιριας για το τικ -τακ