πρώτη φορά που γράφω μιας και δε τα Πάο κάλα με τα ποσταρίσματα !! κάτοχος και εγώ απο χτες του vt.οθονη,μεγεθος,εμφανηση,ποιοτητα,ολα καλα.ειναι λιγο βαρυ λογο μπαταριάς αλλα προσωπικά δεν με ενοχλη.προτεσ εντυπώσεις με τον ελενχο θερμοκρασιας με το δικο του ατμο και αντισταση,σε ni mod,ειναι θετικες.θα το δουμε και στη πορεια.δοκειμαζοντασ.σε λειτουργεια vw τα πραματα ειναι κάπως....με κανθαλ απο 1,16 εως 1.8 ωμ που δοκειμασα,περνω καμένο στη προτη- δεύτερη "τζούρα" και μετα στρώνει(ισως θελει αντίσταση κάτω από 1 ωμ για να δούλεψη σωστά οπως λεει και το μανιουαλ )πιστεύω οτι το κάνει και με τον ελενχο θερμοκρασιασ αυτο το προτο "χτύπημα".αν αφήσουμε το μοντακι για κανα 10λεπτο και παμε να πατήσουμε το κουμπί ατμησματοσ,τσουυυυπ να το κάψιμο παλι ,μετα με τα απανωτά πατήματα ειναι ενταξη.το τεσταρα με αντίσταση εκτος ατμο για να τι βλεπω και ενω σε αλλο μοντακι πύρωνε αργα και σωστα,με το vt πύρωνε ακαριαια.μετα απο δυο τρια πατηματα ειναι ενταξη.κανοντας 2-3 πατηματα του μισου δευτερολεπτου,πριν πατησουμε να ατμησουμε,δουλευει κανονηκα.εχω και εγω ενα συνεχόμενο θορυβώ και ενα "τικ τακ" οπως και αλλα παιδια-ειναι ανεπεσθητο-που ομως σταματα μετα απο 3-4 λεπτα αν μείνει το μοντακι σε αδρανεια.οτι και να πατησουμε μετα στο μοντακι,ο θορυβος επανερχετε.τεσταρα με πολυμετρο και ειδα οτι οσο διαρκεί ο θορυβος,αυτα τα 3-4 λεπτα,εχω μια ταση στο κονεκτορα 1,1 βολτ.σταματα ο θορυβος σταματα να περνω τη ταση.και ενω ξερουμε οτι το + ειναι στο κεντρο του κονεκτορα το πολυμετρο μου εδειχνε αναποδα.δεν ξερω γιατι και πως απλα το ειδα και το αναφερω.ασ το τσεκαρουν και αλλα παιδια μπας και βγαλουμε ακρη.συνχωρηστε με για τα λαθακια μου,αλλα ειπαμε,νεος στο ποσταρισμα
Διορθωση μεγεθους γραμματοσειρας
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
μέτρησα το χρόνο που έχουμε το θόρυβο(σφυριγμα+τικ τακ)είναι 3 λεπτα.αν μέσα στα 3 αυτά λεπτά ατμησουμε,ειμαστε μια χαρα.αν περάσουν τα 3 λεπτα,το πρώτο πάτημα ειναι πιο πάνω απο αυτο που έχουμε ρυθμηση,για αυτο και το καμμενο σε αναφορες απο συνατμηστες.δοκημες με κανθαλ και κάτω από το 1ωμ(για να μου φύγει η περιέργεια )
Χωρίς να σε ρωτήσω, σε διορθώνω απευθείας γιατί το ίδιο λάθος έκανα κι εγώ στην αρχή.....
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ "ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ" τα Ωμ της αντίστασης...
Σβήσε και άναψε τη μπαταρία χωρίς ατμοποιητή επάνω,
Βάλε ατμοποιητή (όχι ζεστό όμως, σε θερμοκρασία δωματίου πρέπει να ειναι), μόλις δει την αντίσταση του, πάτησε 3 κλικ το κουμπί, αναβοσβήνει η ένδειξη θερμοκρασίας στην οθόνη, στριψε αριστερά το πλήκτρο ρύθμισης να κατέβεις να αναβοσβήνει η αντίσταση, μόλις αναβοσβήνει, στριψε δεξιά το πλήκτρο ρύθμισης και θα εμφανιστεί το λουκετάκι,
Πάτα ένα κλικ, και ρύθμισε θερμοκρασία.....
Είσαι έτοιμος χωρίς καψίματα, χωρίς κλικ κλικ χωρίς τίποτα και jet
Sent from my iPad using Tapatalk