vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

500 επισκέπτες, 5 χρήστες
lagoudakis, marauder800, manoslykos, Amcm, Buliwyf

Μετα απο ποσο καιρο ασχοληθηκατε με επισκευασιμους ατμοποιητες?

Αποσυνδεδεμένος tfekman

• *
  • 72
  • Φύλο: Άντρας
Αντεξα σχεδον δυομιση χρονια με εργοστασιακους και μπαταριες τυπου ego.Ο μεγαλος μου ερωτας iclear 16 καποια στιγμη εμοιαζε πολυ μικρος για τη δυναμη απ το istick 20 που ειχα αγορασει και με ειχε λιωσει στο καμμενο.Δοκιμασα bvc aspire για λιγο ο οποιος δεν με ευχαριστησε ποτε οποτε καποια στιγμη πριν 7-8 μηνες και αφου στο μεσοδιαστημα ειχα παρει και ενα coupor mini περασα επιτελους στους επισκευασιμους με τον subtank mini ο οποιος με συντροφευει μεχρι και σημερα παρεα μ αλλον ενα ιδιο και εναν goblin mini ενω στο δρομο απο Σιγκαπουρη ειναι ενας velocity και ενας bellus.
Πλεον δεν νομιζω να ξαναγυρισω σε εργοστασιακο.Το κακο ειναι οτι δε μπορω να δοκιμασω πλεον υγρα σε δοκιμαστηρια γιατι ξενερωνω οταν βλεπω τους ατμοποιητες

Αποσυνδεδεμένος Kωστας Τ.

• **
  • 295
σε λιγοτερο απο ενα μηνα αρχισα να ασχολουμε
με επισκευασιμους με ενα subtank mini περισσοτερο
απο περιεργεια πως ειναι να φτιαχνεις μονος σου τις αντιστασεις.
πλεον στηνω τους δυο kayfun αλλα εχω και τους ναυτιλους γεματους
για αλλαγη γευσης.

Αποσυνδεδεμένος Morf

• *
  • 14
Αν εξαιρέσουμε το πρώτο μου EgoT που δεν κράτησε πολύ γιατί νόμιζα τότε οτι "αυτό ήταν όλο κι όλο το η.τ.", σχεδόν αμέσως πριν ένα χρόνο με ένα Subtank mini, μου άρεσε η ιδεολογία και τα μαστορέματα, αλλά παράλληλα με ένα CE5. Τους αγόρασα μαζί με ένα Eleaf 30. To παλικάρι στο μαγαζί τότε με είχε συμβουλέψει "αυτός είναι πιο αεράτος και ίσως να μην σου κάνει". Κι εγω "αεράτος... τι πα να πει αεράτος? σιγά..." Στο 3ημερο έκλαιγα το 45αρι που πήγε χαμένο. ;D
Παρόλα αυτά συνέχισα και σιγά σιγά έγινε ο βασικός μου ατμοποιητης και αρκετό καιρο.
Τώρα πια δεν σκέφτομαι να πάρω εργοστασιακό και οι δυο ναυτίλοι (κανονικός και mini) είναι σε αργία εδώ και μήνες.

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• 1004
  • instagram: @psilosx
    • IG
Λίγο μετά τον πρώτο μήνα στο άτμισμα έκανα την πρώτη μου δοκιμή να στήσω μία clr του tron-s. Μετά από μερικά στησίματα άρχισα να ψήνομαι άσχημα για επισκευάσιμο...
στον ενάμισι μήνα λοιπόν δεν άντεξα και μετά από πολύωρο καθημερινό ψάξιμο και θέλοντας να πάρω κάποιον επισκευάσιμο άμεσα στα χέρια μου πήρα τον Griffin. Δεν υπάρχει επιστροφή! :fight_fryingpan: :fight_hammered2:

Αποσυνδεδεμένος Αsimos

• **
  • 120
μετα απο 2-3 μηνες και αφου βαρεθηκα να επισκευαζω τις κεφαλες του ναυτιλου....ειπα να παω σε ενα κανονικο ντεκ για ευκολια που οντως εχουν.......εργοστασιακες κεφαλες για ναυτιλο ατλαντης και εναν ακομα aspire c8 αν δεν κανω λαθος δεν αγορασα πανω απο 2-3 γα τον καθενα.

Αποσυνδεδεμένος kotsos5

• *
  • 51
Ελεγα οτι δεν θα ασχοληθω ποτε...αλλα βλεποντας και ακουγοντας για πολυ καλυτερη γευση κτλ...στον χρονο κοντα ειπα να δοκιμασω κι εγω! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Mad Robot

• *
  • 84
Περίπου μετά από μισό χρόνο. Πρώτοι μου επισκευάσιμοι: ένας Magma και ένας Kayfun4. Ο λόγος ήταν η αναζήτηση καλύτερης γεύσης. Φυσικά απολαμβάνω όμως και την απαλλαγή από τα συνεχές έξοδα των ανταλλακτικών κεφαλών. Χρησιμοποιώ βέβαια και έναν Tron, αλλά και αυτόν με τις επισκευάσιμες CLR.

Αποσυνδεδεμένος comandante7

• *
  • 81
  • keep faith and vape
Μετα απο 2-3 βδομαδες για λογους οικονομιας και μου ειπαν απο την αρχη οτι εχουν καλυτερη αποδοση οι επισκευασιμοι. ειχα και την ευκολια καθως ο πρωτος μου ατμοποιητης (Subtank mini) παιρνει και εργοστασιακες αντιστασεις και εχει επισκευασιμο μερος.

Αποσυνδεδεμένος alani-jm

• *
  • 55
Αφου ξεκινησα με τον cubis μετα απο 12-15 μερες πηρα εναν subtank min και ειχε την επισκευασιμη κεφαλη μεσα οποτε εβγαλα την στημενη αντισταση αγορασα τα δικα μου συμπραγκαλα και ξεκινησα να στηνω.Πολυ μεγαλη οικονομια και κανεις και οτι αντισταση θες.

Αποσυνδεδεμένος akilleas

• **
  • 166
Ξεκίνησα με τον Ναυτίλο Μίνι και 2 εβδομάδες μετά απέκτησα έναν Τηλέμαχο βαμβάκια, σύρματα και τα συναφή...

sent from my Amstrad CPC6128

Αποσυνδεδεμένος Zizik

• **
  • 143
  • Smurfer
Έναν χρόνο μετά. ViviNova -> Nautilus ( με Russian ενδιάμεσα, φρικτή αποτυχία) -> Kayfun V4.

Αποσυνδεδεμένος fafalos

• *
  • 51
Μετά από 6 μήνες περίπου με τον GS AirM πήρα τον eGo One Mega και μετά από κανα δυο μήνες με τις εργοστασιακές κεφαλές άρχισα να φτιάχνω μόνος μου. Από τότε πήρα τον κατήφορο. :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Tazz

• **
  • 137
Μετά απο περίπου 14 μήνες

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
Μετά από 17 μέρες :tongue_smilie: :work2: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος nais

• *
  • 48
Εμένα μου πήρε καιρό! Νομίζω μια εβδομάδα... :D

On the go now

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359807 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114210 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450030 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374737 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328100 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F