μετα απο 3,5+ χρονια ατμισματος!ο ανθρωπος που με εβαλε στο ατμισμα (να'ναι καλα) δεν μου εκανε κουβεντα για επισκευασιμους τοτε.το/τα καταστηματα της περιοχης επισης τσιμουδια,οποτε μιας και δεν το ειδα ποτε ως χομπι συνεχιζα να αγοραζω υγρα και αντιστασεις για τον/τους εργοστασιακον μου με την ιδια λογικη που αγοραζα καπνο απο το περιπτερο οταν καπνιζα. καααποια στιγμη αποφασισα να χαζεψω λιγακι στο youtube, πιο πολυ για να δω αν υπαρχει πιο οικονομικη οδος απο αυτη που μου πασαρεται και ακολουθω και κυριως για να αρχισω να φτιαχνω τα δικα μου υγρα. ωστοσο κοιτα-κοιτα και παραλληλα δυο-τρεις σκορπιες κουβεντες απο γνωστους και αρχισα να το σκεφτομαι σοβαρα. παλι ομως δεν υπηρχε περιπτωση να προβω σε αγορα αν δεν το χιλιοκοσκινιζα πρωτα,εξου και γραφτηκα στο φορουμ. λιγο μετα και πριν προλαβω να προβω σε αγορα,μου εκατσε μια ωραια δωρεα πριν λιγο καιρο και εκτοτε ο εργοστασιακος πιανει σκονη και οι δυο αντιστασουλες του που ειχα καβαντζα μαλλον θα παραμεινουν στη συσκευασια τους ως αναμνηστικα...
δεν υπαρχει επιστροφη πιστευω. και συμφερει και η γευση εχει ανεβει,η δε καταναλωση μιας και ειμαι του rdl-dl, θα ελεγα οτι στα ιδια σχεδον επιπεδα ειναι σε σχεση με τον εργοστασιακο (''μου''!).