9 μηνες ατμιστής... έχουμε και λεμε:
Ξεκίνησα με Aspire BDC + eGo 900mAh για αρχή μέχρι να έρθει η πίπα Smok Pioneer που ήταν και η αφορμή για να κοψω το κ.τ μιας και μου την πήρε δώρο η κοπελιά μου. Με το που πήρα στα χέρια μου την πίπα ψήθηκα και μετέτρεψα μία παλιά ξύλινη του πατέρα μου σε Mod με 18350 (το πρώτο μου Mod). Άρχισα να διαβάζω για επισκευάσιμους και κατέληξα σε κλώνο Kayfun 2.1 Mini ... αυτά τον πρώτο μήνα - από εκεί και μετά άρχισε η ψώρα.
- Καλή η πίπα και μουράτη αλλά δε χωράει σε τσέπη. Θέλω και μια μικρή μπαταρία ego 600 mAh για stealth με τον mini
- Η πίπα έχει διάμετρο στον ατμοποιητή 19εκ. ο Mini είναι στα 14 και δε φαίνεται ωραίος (παρε κι εναν Dream BT804)
- Ωραίος ο Dream και 20 ευρουλάκια μόνο πάρε και 2ο για άλλη γεύση
- Περνάει κανας μήνας, έχουν λυσσάξει όλοι για τον Fogger. SS και γυαλί - Kayfun killer λενε και dual coil που δεν έχεις επισκευάσιμο ακόμα, πιάσε κι απ' αυτό
Κάπου εδώ βάζω και πλάνο να μηδενίσω τη νικοτίνη σταδιακά μέχρι το τέλος του '14. Ως γνωστόν όσο μειώνεις νικοτίνη για να διατηρήσεις το χτύπημα μειώνεις Ohm και αυξάνεις Watt αντίστοιχα
- A! τι είναι αυτά; VW Κουτάκια με DNA30! Εχει φτηνό Hana κλώνο στο FT. πάρε ένα να έχεις
- Να σου πω δεν έχω δοκιμάσει και κάτι σε σωληνάτο Mod με 18650. 4Nine μικρό και απέριττο. Φέρε ένα
- γμτ αυτό το Hana καλό αλλά λίγο μεγάλο είναι για έξω και κάνουν όλοι κρα για το iStick πόσο τέλειο είναι στο χέρι (εφτασεεε!)
- 6mg νικοτίνη πλέον και τα 20W του iStick με όριο το 1Ω δε φτάνουν πλέον για χτύπημα. Τα χερια μου πιάνουν - δε φτιαχνω ένα δικό μου DNA κλωνο σε μικρό κουτάκι με LiPo? (Mamu Tera). Παραγγελίες κουτί/πλακέτα DNA30/510 Varitube/μπαταριοκονεκτορες/LiPo σε FT/aliexpress/stealthvape/hobbyking + 2/3 μέρες δουλειά και είσαι κομπλέ
- 0 Νικοτίνη πλέον 20-22W άτμισμα σε 0.8Ω και τα 1600MAh με τις LiPo μισή μέρα κι αν και το μηχανικό δε δίνει το χτύπημα που θέλω κι αυτό! Θες κι ενα κουτί dual 18650 αλλά όσο πιο μικρό γίνεται - να κάθεται καλά και στο χέρι - κάτι σαν το Vaporflask π.χ. Το DNA το δοκιμάσαμε ας δούμε και το SX350 τι πουλάκια πιάνει - ξανα μανα παραγγελίες για τα συναφή και 1 μηνα μετά φτιάξαμε και παραλλαγή του Mamu Jax με SX350
- Δεν έχω δοκιμάσει dripping αλλά βαριέμαι κάθε τρεις και λίγο σταξε. Πάρε κι ένα Big Dripper
- Να μην έχω και μερικούς έξτρα επισκευάσιμους στα 22εκ. να κάθονται ωραία στα πλέον 4 μοντάκια μου? Φέρε κι ένα Lemo, ένα Orchid v3 κλώνο, κι ενα KF4 κλώνο να δούμε κι αυτοί τι λένε.
Αυτά τα ολίγα - τώρα μου έχει κολλήσει να δοκιμάσω και τον Aqua v2 και έχω και μια πλακέτα DNA30 κλώνο περίσσευμα που λέω να φτιάξω σε στυλ Zero.
...για να μην βάλω και τη μόντα μαγνητικής ανάδευσης με φανάκι και όλα τα παρελκόμενα για DIY υγρά (αρώματα/βάσεις/δοχεία μίξης/μπουκαλάκια/σύρριγγες)
Η αλήθεια πάντως είναι πλέον τα στανταρ μου είναι το Jax SX350 με τον Orchid στο γραφείο και το σπίτι και το Tera DNA30 με το Fogger έξω και με τα DIY υγρα με φίλο φαρμακοποιό πλέον μου κοστίζουν ελάχιστα γιατί έχω ψιλοσταντάρει γεύσεις.
Γιατρέ μου έχω πρόβλημα?