vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

536 επισκέπτες, 2 χρήστες
camber, manoslykos

Αγοραμανία

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αγοραμανία
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 16:33 »
Ακριβή  φαση περνας Γιαννη!!! χαχα

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 17:15 »
εγώ με τα υγρά έχω θέμα..

Κάθε μήνα αγοράζω από 5-6 νέα του τελευταίους 10 μήνες. Έχω λίτρο υγρών στο σπίτι και ακόμα αγοράζω...  :wall:

Την έχω πατήσει για τα καλά με το  μάρκετινγκ που έχουν αλλά πάλι καλά για τα πολύ ακριβά δε έχω χρόνο ούτε και χρήμα.

.Νιώθω εντελώς κορόιδο να πληρώνω ευρώ και ml όπως ακριβώς ένιωθα όταν έσκαγα τα 7ευρα για τα πακέτα. ( δεν είναι κάποιος υπαινιγμός για αυτούς που τα αγοράζουν προς θεού. )

Αποσυνδεδεμένος chief79

• 517
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 17:34 »
Με τα υγρα ειχα και εγω θεμα... Λυθηκε ομως με τη βαση, σε καθημερινη χρηση...
Οσα και να δοκιμασεις τελειωμος δεν υπαρχει...

Αφου λυσαμε το θεμα με τα υγρα ξεκινησε το <προβλημα> με τον εξοπλισμο...
Απο τις vv μπαταριες , σε μοντακι και ναυτιλο...
Προς το παρον καλα... αλλα ολο και κοιταμε για κανα απλο επισκευασιμο ...(βλεπε ΣΟΦΙΑ) ;)

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 18:02 »
@globalzero

συμφωνώ για το θέμα κόστους, αλλά τι μπορείς να κάνεις όταν περνάς μια φάση (ελπίζω προσωρινή) που σου αρέσουν μόνο κάποια συγκεκριμένα υγρά που τυχαίνει να είναι και ακριβά? Ευτυχώς που συνεχίζει να μου αρέσει το cuban cigar της liqua που είναι φθηνό :)
Δεν έχω απόθεμα, παίρνω ότι ατμιζω μόνο.
Το έχω ρίξει και στη σκέτη βάση, μάλιστα κάποια από τα ακριβά έτοιμα τα αραιώνω κιόλας για να μη με τσακίζουν οικονομικά.Τελευταίο παράδειγμα το black flag fallen που μου πάει άνετα 1:1 αραίωση.

Αποσυνδεδεμένος atsakir

• 1
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 18:54 »
9 μηνες ατμιστής... έχουμε και λεμε:

Ξεκίνησα με Aspire BDC + eGo 900mAh για αρχή μέχρι να έρθει η πίπα Smok Pioneer που ήταν και η αφορμή για να κοψω το κ.τ μιας και μου την πήρε δώρο η κοπελιά μου. Με το που πήρα στα χέρια μου την πίπα ψήθηκα και μετέτρεψα μία παλιά ξύλινη του πατέρα μου σε Mod με 18350 (το πρώτο μου Mod). Άρχισα να διαβάζω για επισκευάσιμους και κατέληξα σε κλώνο Kayfun 2.1 Mini ... αυτά τον πρώτο μήνα - από εκεί και μετά άρχισε η ψώρα.  :laugh1:

- Καλή η πίπα και μουράτη αλλά δε χωράει σε τσέπη. Θέλω και μια μικρή μπαταρία ego 600 mAh για stealth με τον mini  :thumpup:
- Η πίπα έχει διάμετρο στον ατμοποιητή 19εκ. ο Mini είναι στα 14 και δε φαίνεται ωραίος (παρε κι εναν Dream BT804)  :thumpup:
- Ωραίος ο Dream και 20 ευρουλάκια μόνο πάρε και 2ο για άλλη γεύση :thumpup:
- Περνάει κανας μήνας, έχουν λυσσάξει όλοι για τον Fogger. SS και γυαλί - Kayfun killer λενε και dual coil που δεν έχεις επισκευάσιμο ακόμα, πιάσε κι απ' αυτό :thumpup:

Κάπου εδώ βάζω και πλάνο να μηδενίσω τη νικοτίνη σταδιακά μέχρι το τέλος του '14. Ως γνωστόν όσο μειώνεις νικοτίνη για να διατηρήσεις το χτύπημα μειώνεις Ohm και αυξάνεις Watt αντίστοιχα
- A! τι είναι αυτά; VW Κουτάκια με DNA30! Εχει φτηνό Hana κλώνο στο FT. πάρε ένα να έχεις  :thumpup:
- Να σου πω δεν έχω δοκιμάσει και κάτι σε σωληνάτο Mod με 18650. 4Nine μικρό και απέριττο. Φέρε ένα  :thumpup:
- γμτ αυτό το Hana καλό αλλά λίγο μεγάλο είναι για έξω και κάνουν όλοι κρα για το iStick πόσο τέλειο είναι στο χέρι (εφτασεεε!)  :thumpup:
- 6mg νικοτίνη πλέον και τα 20W του iStick με όριο το 1Ω δε φτάνουν πλέον για χτύπημα. Τα χερια μου πιάνουν - δε φτιαχνω ένα δικό μου DNA κλωνο σε μικρό κουτάκι με LiPo? (Mamu Tera). Παραγγελίες κουτί/πλακέτα DNA30/510 Varitube/μπαταριοκονεκτορες/LiPo σε FT/aliexpress/stealthvape/hobbyking + 2/3 μέρες δουλειά και είσαι κομπλέ  :thumpup:
- 0 Νικοτίνη πλέον 20-22W άτμισμα σε 0.8Ω και τα 1600MAh με τις LiPo μισή μέρα κι αν και το μηχανικό δε δίνει το χτύπημα που θέλω κι αυτό! Θες κι ενα κουτί dual 18650 αλλά όσο πιο μικρό γίνεται - να κάθεται καλά και στο χέρι - κάτι σαν το Vaporflask π.χ. Το DNA το δοκιμάσαμε ας δούμε και το SX350 τι πουλάκια πιάνει - ξανα μανα παραγγελίες για τα συναφή και 1 μηνα μετά φτιάξαμε και παραλλαγή του Mamu Jax με SX350  :thumpup:
- Δεν έχω δοκιμάσει dripping αλλά βαριέμαι κάθε τρεις και λίγο σταξε. Πάρε κι ένα Big Dripper :thumpup:
- Να μην έχω και μερικούς έξτρα επισκευάσιμους στα 22εκ. να κάθονται ωραία στα πλέον 4 μοντάκια μου? Φέρε κι ένα Lemo, ένα Orchid v3 κλώνο,  κι ενα KF4 κλώνο να δούμε κι αυτοί τι λένε.

Αυτά τα ολίγα - τώρα μου έχει κολλήσει να δοκιμάσω και τον Aqua v2 και έχω και μια πλακέτα DNA30 κλώνο περίσσευμα που λέω να φτιάξω σε στυλ Zero.

...για να μην βάλω και τη μόντα μαγνητικής ανάδευσης με φανάκι και όλα τα παρελκόμενα για DIY υγρά (αρώματα/βάσεις/δοχεία μίξης/μπουκαλάκια/σύρριγγες)

Η αλήθεια πάντως είναι πλέον τα στανταρ μου είναι το Jax SX350 με τον Orchid στο γραφείο και το σπίτι και το Tera DNA30 με το Fogger έξω και με τα DIY υγρα με φίλο φαρμακοποιό πλέον μου κοστίζουν ελάχιστα γιατί έχω ψιλοσταντάρει γεύσεις.

Γιατρέ μου έχω πρόβλημα? ::)

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουαρίου 25, 2015, 19:04 »
πέθανα να γελάω  :laugh1:
ότι έχουμε ένα προβληματάκι το έχουμε, αλλά τουλάχιστον εσύ έχεις σταντάρει σε γεύσεις κάτι είναι κι αυτό!Τέλος, άπαξ και το δει κανείς σα χόμπυ ή είναι γκατζετάκιας ή μεταφέρει εκεί τον ψυχαναγκασμό του (για μένα λέω) δε γλιτώνει ποτέ από αυτό το τριπάκι.Και μετά ξυπνάς μια μέρα,τα πετάς όλα από το παράθυρο παίρνεις μια e-go  και τελείωσες έτσι την κόβω τη δουλειά...Βέβαια, ότι μας κρατάει μακρυά από το τσιγάρο καλό είναι και στην τελική σταμάτησα το κομμωτήριο, το πεντικιούρ, την αγορά ρούχων παπουτσιών κλπ ε άι σιχτίρ ας ξοδέψω κι εγώ κάτι για μένα, μόνο κρίση κρίση και δουλειά...ουφ φούντωσα  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος johnaros

• *
  • 98
« Απάντηση #81 στις: Δεκεμβρίου 25, 2015, 16:16 »
Εγω εχω πορωθει και αγοραζω συνεχεια υγρα! Ειμαι 3 μηνες ατμιστής και τους τελευταίους 2 κάνω νομίζω συλλογή υγρών χεχεχ .Τα  κοιτούσα τώρα και πιστεύω φτάνουν για κανα εξάμηνο τουλάχιστον .Είναι 1λίτρο και 150μλ .
Ολο λέω οκ έχω κατασταλλάξει κ στον εναν ατμοποιητή θα έχω κάποιο τριμπεκοιειδές , (soho,μπεμπέκα,smoke after 8 κλπ) ή κάποιο καπνικό και στον άλλο κάποιο που να γλυκίζει , παρ όλα αυτά κάθε τόσο πάω στα καταστήματα δοκιμάζω όλο και κάποιο καινούργιο μου γυαλίσει και το παίρνω. Συν το γεγονός ότι πορώθηκα κάποια στιγμή και έκανα και μερικά δικά μου . Και επίσης κοιτάω και σε κανά eshop και παραγγέλνω από κει ! Πάντως έχει κάποιες λίγες μέρες που νιώθω ότι καταστάλλαξα στον ναυτίλο να έχω το κλαμπ - παρίς που μοιάζει με το καστλ λονγκ και στον άλλο μου ατμοποιητή έχω το σόχο . Το μόνο καλό είναι ότι
1)Παρ όλα τα έξοδα για τα υγρά και πάλι είναι λιγότερα απ όσα θα ξοδευα για τσιγάρα
2)Οπως ανέφερα και παραπάνω  οι προμήθειες φτάνουν για τουλάχιστον τους επόμενους έξι μήνες  :))
3) Δεν νομίζω να κολλήσω με την αγορά συνεχώς εξελισόμενου εξοπλισμού ΗΤ μοντάκια , ατμοποιητές και τα συναφή γιατί ως παλιός συλλέκτης videogames και κονσολών,την οποία συνήθεια σταμάτησα, ξέρω ότι θα κολλήσω και ξέρω ότι άμα μπω και σ αυτή την διαδικάσία δεν υπάρχει γυρισμός χαχαχαχ

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #82 στις: Δεκεμβρίου 25, 2015, 18:21 »
 :))
Το 3) το λες σε εμάς για να το πιστέψεις εσυ ... Αμα το χει η κουτρα σου να κατεβάζεις ψείρες ..... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• 1546
« Απάντηση #83 στις: Δεκεμβρίου 25, 2015, 20:17 »
Εγώ πάλι είμαι τυχερός που έχω περίεργα γούστα και δύσκολα ικανοποιούνται...  :tongue_smilie:
Έχω γυρίσει σχεδόν όλα τα καταστήματα της αττικής και αν δεν το είχα αυτό θα γυρνούσα με "προίκα" απο το καθένα ξεχωριστά. Εδώ φανταστείτε  ένα dripper θέλω και για τα δικά μου γούστα δε με έχει ενθουσιάσει κάποιος ώστε να τον τσιμπήσω...εξαιρώ βέβαια τους πολύ ακριβούς γιατί είναι και αυτό ένα απο τα κριτήρια και έχω και εγώ το κολληματάκι να είναι αυθεντικό κομμάτι παρόλο που η αντιγραφή μπορεί να είναι εξίσου καλή ποιοτικά. Αν και βλέπω να μου περνάει σιγά σιγά και αυτό  :))
Έδωσα και εγώ κάποια λεφτά στην αρχή σε υγρά κυρίως και εκεί έπεσα έξω σε σχέση με το κ.τ., αλλά μετά το γέμισμα της "κάβας" δεν χρειάζομαι άλλα...σε κανά μήνα πάλι και αν...εκτός αν πέσει κάτι πολύ ενδιαφέρον στην αντίληψή μου πιο σύντομα. Με αυτή τη λογική δε θα λυπηθώ το κόστος για ένα ακριβό υγρό αν με ικανοποιεί, παρόλο που όπως είπα πριν θα το λυπηθώ στον εξοπλισμό. Επίσης έχω και μεγάλη υπομονή...αν δε με ικανοποιεί κάτι τώρα απόλυτα, μπορώ να περιμένω για την επόμενη (βελτιωμένη συνήθως) έκδοση ή έστω να βγει κάτι άλλο.
Όλα αυτά βέβαια εκ του ασφαλούς, μιας που πιστεύω οτι αν είχα λίγο μεγαλύτερη οικονομική άνεση δε θα το ψείριζα τόσο το θέμα...αλλά και πάλι θα έπαιρνα κάποια ακριβά κομμάτια που θα μου άρεσαν και όχι ότι νέο μου γυάλιζε...
Ίσως η δική μου υπερβολή να είναι στο οτι αν αγοράσω κάτι απο εξωτερικό ας πούμε, θα εξισώσω το κόστος με πράγματα που μάλλον τελικά δεν χρειάζομαι αντι να εκμεταλλευτώ την χαμηλότερη τιμή...
Ευτυχώς που το ξεκίνησα σε αυτή την ηλικία και όχι μικρότερος που ήμουν και λίγο πιο παρορμητικός...   ;)

Αποσυνδεδεμένος mel9887

• 731
« Απάντηση #84 στις: Δεκεμβρίου 27, 2015, 14:00 »
Aτμιζω ενα 3μηνο ξεκινωντας με απλη eGo ματαρια...Τωρα εχω αλλα δυο μοντ, 2 εργοστασιακους ατμοποιητες, 2 επισκευασιμους και ψαχνομαι για τριτο!
Σαν τις γυναικες οπως κανουν με τα ρουχα καταντησα :wall: :wall:
Αγαπησα το ατμισμα απο την αρχη και εχω ψιλοπορωθει, ελπιζω στη συνεχεια να χαλαρωσω :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος sergor

• 1049
  • Τώρα σε ρώτανε πότε θα κόψεις το άτμισμα.
    • http://e-kapnisma.gr/userbanners/banner_details_form.php
« Απάντηση #85 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 00:32 »
νιωθω σαν  ενα κενο μεσα μου ,οταν εχουν φτασει ολα τα δεματα απο την κινα και δε περιμενω τιποτα αλλο ,και νοσταλγω την ασθηση της αναμονης που ειχα. :idiot1: εχω χαζεψει?

Αποσυνδεδεμένος vaporaki

• 526
« Απάντηση #86 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 00:48 »
νοσος του φαστεκ λεγετε  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• 717
« Απάντηση #87 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 01:18 »
Eγώ πάλι απ΄οτην άλλη μπορει να κάνω και 3 και 4 μήνες να μπώ στο φόρουμ.
Αλλά οταν μπαίνω και βλέπω καινουργια καλουδια να εχουν βγει κάτι με πιάνει.Και παράλληλα με το φόρουμ τσεκάρω και το site της fasttech να δω μήπως βγηκε τίποτα ενδιαφερων και φυσικά όλο και κάτι θα παραγγείλω.
Αυτο που μου κάνει όμως εντυπωση σε εμενα ειναι το γεγονός πώς παρόλο που τα υγρά μου από την αρχή σχεδόν της ατμιστικής μου πορείας ήταν diy, τον τελευταιο καιρό με έχει πιάσει μια μανία να θελω να δοκιμάζω και να αγοράζω έτοιμα υγρά.
Ο εξολισμός όπως και να το κάνεις είναι ενα έξοδο που θα το κάνεις μία(?) φορά και ξεμπερδευεις.Άντε να πάρεις εναν ατμό ή ένα μοντάκι ετσι για αλλαγή αλλά σε πολύ αραιά διαστήματα πχ μια φορά τον χρόνο.Αυτό που σε κάνει κυριολεκτικά να εισαι με το χέρι στην τσέπη και σε ξεφλουδίζει ειναι τα υγρά.
Και τον τελευταιο καιρό τα άτιμα ειναι τόσο γευστικά λές και οι παραγωγοί υγρών το κάνουν επίτηδες.
Πάντως μανία για αγορά πολλών προιόντων η.τ ναι με εχει πιάσει κατα καιρους.Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χιλιόμετρα σύρματος και φυτιλιού που μαζευαμε με την πρώτη ομαδική λές και ξαφνικά θα σταματουσαν τα εργοστάσια να παράγουν.
Παντως θελει ρέγουλα το πράγμα ειδικά αν δεν εχεις την οικονομική δυνατότητα.Αν την εχεις δεν το συζητάμε.Εδώ άλλοι κάνουν συλλογή...

Αποσυνδεδεμένος Αποστολης

• **
  • 399
« Απάντηση #88 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 08:13 »
Παροδικά είναι όλα παιδιά

Αυτό δημιουργείται από το πάθος μας

για το άτμισμα.

Πριν 2 χρόνια είχα μία δουλειά που μου

άφηνε καλά λεφτά και έδινα μια φορά το μήνα

300 για εξοπλισμό για ένα χρόνο,μέχρι που μου

έφυγε και εδώ και πολύ καιρό είμαι στάσιμος

και ευχαριστημένος γιατί χρησιμοποιούνται όλα.

Αυτό που πραγματικά με έσωσε είναι η βάση

την οποία δε την κάνω από ανάγκη αλλά την απολαμβάνω

περισσότερο από κάθε άλλο.

Πάντως θέλει προσοχή και όσο ωριμάζεις περνάει

αυτη η αγοραμανία.. :)

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #89 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 10:04 »
Οταν ξεκνησα το Ηλεκτρονικο μπορω να πω πως ειχα μια εγκρατια σχετικα με τα εξοδα, ολα αλλαξαν ομως οταν μετα απο μερικους μηνες αρχισα να το συμπαθω (μεχρι τοτε ηταν ενα αναγκαιο κακο), πλεον (και αυτο εγινε σταδιακα) εχω γινει shopaholic, δεν υπαρχει (σε ενα μεγαλο βαθμο) κατι που να εχει βγει και να μην το εχω δοκιμασει, και αν δεν υπηρχε αυτο το Site να διώχνω μερικα απο αυτα τωρα δεν θα χωρουσα να μπω μεσα στο δωματιο.

Ποια λοιπον η ουσια του να αγοραζεις συνεχεια πραγματα; Νομιζω πως το δικαιολογώ ως μία αεναη αναζητηση της τελειας απολαυσης και φυσικα του πιο καλου αισθητικου αποτελεσματος.

Εδωσα μία υποσχεση στην συζυγο να σταματησω να το κανω το 2016, αρχιζει ομως να μου θυμιζει τις υποσχεσεις που διναμε για το κοψιμο του τσιγαρου :idiot1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359756 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114178 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449996 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110646 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374704 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F