Παραθέτω εντυπώσεις λοιπόν :Ρ
Σήμερα το πρωί ανέλπιστα για να πω την αλήθεια μιας και έδωσα την παραγγελία χθες το απόγευμα ήρθα στα χέρια μου το πακέτο Giand, με 2 υγρά. Το RY3 και ένα απο την σειρά Mystique αρωματικό για να μπορώ να κάνω εναλαγές.
Ήμουν αρκετά επιφυλακτικός ως την απόδωση γεύσης που θα είχα αλλά οι προσδοκίες μου πραγματικά καλύφθηκαν και με το παραπάνω. Ομολογουμένως δεν το περίμενα!!!
Πολύ ωραία γεύση και κορεσμός και απο τα δύο υγρά, ειδικά το καπνικό. Εύκολη πλήρωση του ατμοποιητή με υγρό, εύκολη συναρμολόγιση (μιας και δεν είχα έρθει σε επαφή με η/τ ξανα στην ζωη μου, πέρα απο δοκιμες που είχα κάνει) και πολύ πρακτικό στην χρήση του.
Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι το μέγεθος του! Είναι απλά τεράστιο και με κομπλεξάρει λίγο η αλήθεια, αν και πιστεύω πως είναι θέμα συνήθειας το να κυκλοφορίσεις έξω με αυτό. Στην τελική η ζυγαριά έχει κλίση σαφώς στα θετικά του αν αναλογιστούμε την διαφορά στην ποιότητα ζωής που μας προσφέρει.
Άλλη παρατήρηση είναι η εύκολη τζούρα του, σε σχέση τουλάχιστον με το Ego-T και κάποια απλά η/τ που είχα δοκιμάσει παλιότερα απο γνωστούς μου.
Το μοναδικό σημείο που με μπερδεύει είναι το κομμάτι του κλειδώματος της μπαταρίας. Ασφάλεια 5 κλικ για την μπαταρία, αλλά δεν μπορώ να την κλειδώσω με τίποτα. Κάνω κάτι λάθος με την συγκεκριμένη λειτουργία;
Κατάφερα να το κλειδώσω μερικές φορες αλλά οχι με 5 κλικ, πιο πολύ στην τύχη παρά ηθελημένα!