vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

164 επισκέπτες, 6 χρήστες
Buliwyf, lounik, haris231, thanos1071, sv8swi, trabaman

Joyetech eGo ONE

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Joyetech eGo ONE
« Απάντηση #210 στις: Μαΐου 09, 2015, 20:00 »
Εδω στηνει με NI200

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9652
« Απάντηση #211 στις: Μαΐου 11, 2015, 12:19 »
Joyetech eGo One Mega and eGo One Mini

Αποσυνδεδεμένος panos panos

• *
  • 20
« Απάντηση #212 στις: Μαΐου 25, 2015, 22:19 »
υπαρχουν νεοτερες εντυπωσεις για την επισκευασιμη κεφαλη..?
δουλευει καλα..? απο γευση πως ειναι?
σκεφτομαι να τον εχω ως δευτερο ... δουλευει και με ΝΙ200  ?
ευχαριστω..!

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9652
« Απάντηση #213 στις: Μαΐου 26, 2015, 08:39 »
Δίνουν αρκετά καλή γεύση και είναι πολύ απλές στο στήσιμο. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική των CL κεφαλών.

Αποσυνδεδεμένος Demuder

• *
  • 32
« Απάντηση #214 στις: Μαΐου 26, 2015, 13:02 »
Εγώ χρησιμοποιώ τις CLR εδώ και 2-3 εβδομάδες αποκλειστικά. Πολύ εύκολες στο να αλλάζεις το βαμβάκι όποτε θέλεις (προσωπικά χρησιμοποιώ FFno1, αλλά και με το Koh Gen Do ήταν το ίδιο). Η διαφορά είναι ότι το φυτίλι τους θέλει αλλαγή λίγο συχνότερα από τις εργοστασιακές, το αλλάζω κάθε 4-5 μέρες ενώ οι εργοστασιακές με FF μου κρατούσαν τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν χρειαστεί να τις ξανατυλίξω. Βέβαια, στις CLR η αλλαγή παίρνει 30 δευτερόλεπτα, ενώ οι εργοστασικές θέλουν το 5λεπτάκι τους.

Αν μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις και το σπείραμα, είναι αρκετά εύκολο (με 28 gauge kanthal, 2,5mm διάμετρο και 6 σπείρες παίρνεις ακριβώς τα ίδια ohm με την μανίσια, δεν χρειάζεται NR-R-NR). Δεδομένου όμως ότι μπορείς να κάνεις dry burn το αυθεντικό σπείραμα (με μέτρο, δεν έχω κάψει την μόνωση σε καμία ακόμα, αλλά δεν το πυρώνω για πάνω από 1-2 δευτερόλεπτα) δεν βλέπω το λόγο για κάτι τέτοιο - εκτός και αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό σε αντίσταση, κλπ.

Η γεύση είναι σχεδόν η ίδια με τις κλασσικές εργοστασιακές. Ίσως αν τις δοκιμάζεις δίπλα δίπλα η CLR να έχει λίγο λιγότερο πλούσια αλλά πιο "καθαρή" γεύση. Προσωπικά διαφορά είχα καταλάβει μόνο όταν τις είχα δίπλα δίπλα, διαφορετικά θα έλεγα ότι είναι ακριβώς το ίδιο, είναι πολύ μικρή.

Από άποψη ατμού, είναι ο ίδιος πρακτικά με την εργοστασιακή του 1ohm.

Δεν μου πλημμυρίζουν καθόλου (με 50VG/50PG), ίσως μετά 4-5 μέρες όταν αρχίσει να "γαριάζει" το βαμβάκι. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που χρησιμοποιώ FF, μου φαίνεται πιο ανθεκτικό από αυτή την άποψη.

Το μόνο τους ας πούμε, πρόβλημα, είναι ότι ξεβιδώνουν δύσκολα από την βάση γιατί πρακτικά μπορείς να τις πιάσεις μόνο από το επάνω καπάκι, οπότε τις περισσότερες φορές ξεβιδώνει αυτό αντί για την κεφαλή. Εκεί χρειάζεται λαβίδα (ή απλά να μην έχεις δάκτυλα-κουπιά όπως εγώ) για να ξεβιδώσεις την υπόλοιπη κεφαλή χωρίς να πειράξεις το φυτίλι. Και πάλι, δεν είναι τίποτε το τρομερό, αφού γενικά τις ξεβιδώνω μόνο όταν είναι να αλλάξω το φυτίλι ούτως ή άλλως.

Επίσης θέλει προσοχή όταν ανοίγεις το tank να το ξαναγεμίσεις γιατί μερικές φορές το καπάκι της κεφαλής σφινώνει στην καμινάδα - όπως και οι εργοστασιακές δλδ - και ξεβιδώνει και αυτό ή και όλη η κεφαλή από τη βάση. Απλά πριν το ξανακλείσεις βεβαιώσου ότι όλα είναι σφιχτά στη θέση τους.

Εν πάσει περιπτώση, δεν μπορώ να πώ ότι είναι καλύτερες από τις εργοστασιακές σε απόδοση (μιλάω πάντα για εργοστασιακές που τις έχω ξανατυλίξει με κανονικό βαμβάκι), είναι το ίδιο. Αλλά είναι τόσο πιο εύκολες στην συντήρηση ώστε απλά χρησιμοποιώ μόνο αυτές πλέον.

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9652
« Απάντηση #215 στις: Μαΐου 26, 2015, 13:23 »
Κάτι που τις διαφοροποιεί αρκετά από άλλες επισκευάσιμες κεφαλές είναι το γεγονός ότι διατίθενται και σε συσκευασία των πέντε κεφαλών. Πρόκειται για τις γνωστές συσκευασίες της Joyetech. θυμίζουν περισσότερο ανταλλακτικές μη επισκευάσιμες κεφαλές.

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #216 στις: Μαΐου 27, 2015, 17:24 »
Εγώ πήρα μια να δοκιμάσω αλλά ήταν του 1Ω. Αν πάρω επισκευάσιμη του 0.5Ω έχει μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα κάτω; Βλακεία αν ισχύει αυτό ,επισκευάσιμη είναι και θα έπρεπε να υποστηρίζει διαφορετικά στησίματα.

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #217 στις: Μαΐου 27, 2015, 19:14 »
Ναί έχουν διαφορετική διάμετρο εισόδου αέρα απο κάτω όπως και οι ανταλλάξιμες:

1ohm

0.5ohm

Έχω διαβάσει για κάποιους που έβαλαν την εισαγωγή της 0.5ohm στην 1ohm και τούμπαλιν. Όρεξη να έχεις να πειραματίζεσαι.

Αποσυνδεδεμένος panos panos

• *
  • 20
« Απάντηση #218 στις: Μαΐου 27, 2015, 21:38 »
εχει στησει κανεις με ΝΙ200 , να μας πει εντυπωσεις....!
οι CL κεφαλες τιττανιου και νικελιου που βγηκαν για το MEGA ταιριαζουν και στον ONE ?
παρακαλω φωτιστε μας...!! :angel:

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #219 στις: Μαΐου 28, 2015, 01:14 »
Παράθεση
οι CL κεφαλες τιττανιου και νικελιου που βγηκαν για το MEGA ταιριαζουν και στον ONE ?

Φαίνεται να είναι ίδιες σε κατασκευή εξωτερικά με τις CL, αν και δεν δίνει διαστάσεις για τις Ni και Ti η joyetech στο site της. Δεν νομίζω πως έχουν κυκλοφορήσει ακόμα για να ξέρουμε σίγουρα.
Παρόλα αυτά δεν πιστέυω πώς η μπαταρία του ONE τις σηκώνει. Την Ni στα 0.2 σίγουρα δεν την σηκώνει, για την Ti στα 0.4 επιφυλάσσομαι.

Τώρα με τον ΟΝΕ πάνω σε άλλο MOD που τις σηκώνει, μένει να δούμε...

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #220 στις: Μαΐου 28, 2015, 03:24 »
Ναί έχουν διαφορετική διάμετρο εισόδου αέρα απο κάτω όπως και οι ανταλλάξιμες:

1ohm

0.5ohm

Έχω διαβάσει για κάποιους που έβαλαν την εισαγωγή της 0.5ohm στην 1ohm και τούμπαλιν. Όρεξη να έχεις να πειραματίζεσαι.

Είναι πολύ σφιχτή η 1Ω, δεν ήξερα ότι έχουν και αυτές άλλη εισαγωγή και πήρα ότι μου έδωσαν... Ωραία, δηλαδή αν την στήσω εγώ τώρα 0.5Ω τι θα γίνει δηλαδή, θα δουλεύει σωστά με τον αέρα πυ θα παίρνει; Δύσκολα. Ότι να ναι η Joyetech.

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #221 στις: Ιουνίου 08, 2015, 10:49 »

μόλις παρέλαβα για το αφεντικό μου το ego one 1100 και έπαθα πλακα με το μέγεθος είναι πολύ μικρό δεν το περίμενα τόσο αν το ήξερα θα έπαιρνα το 2200
τώρα το θέμα είναι ότι κάτι δεν μου κάθεται καλά
το έβαλα για φόρτιση και το κόκκινο led αναβοσβήνει συνεχώς μαζί με το led του κουμπιού ενώ στο site διάβασα ότι όσο φορτίζει το led μένει αναμμένο και σβήνει όταν τελειώσει η φόρτιση
έπεσα σε προβληματικό?

edit

πρώτα γράφω και μετά κάνω τις δοκιμες μου :idiot1:
μόλις το δοκίμασα σε άλλον φορτιστή και το led μένει αναμμένο τελικά το πρόβλημα είναι στον φορτιστή που είχε στο πακέτο

Αποσυνδεδεμένος konmac

• **
  • 405
« Απάντηση #222 στις: Ιουνίου 08, 2015, 16:08 »
Εχω 2 ego one 2200. Το φωτακι ειναι κοκκινο οταν φορτιζει και σβηνει οταν φορτιστει και στα δυο..

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #223 στις: Ιουνίου 08, 2015, 16:13 »
ναι το διόρθωσα δεν φταίει το mod αλλα ο φορτιστής που ήταν μέσα στο πακέτο με τον φορτιστεί του κινητού δουλεύει κανονικά έτσι όπως και στα δικά σου

Αποσυνδεδεμένος dikos

• 690
  • Δεν έχω χόμπι το Η.Τ.
« Απάντηση #224 στις: Ιουνίου 10, 2015, 12:57 »
Παιδιά καλημέρα, η μπαταρία του έχει ρυθμιζόμενο πόλο;
Υπάρχει σε Ελληνικό κατάστημα για αγορά σκέτη μπαταρία; Δεν με ενδιαφέρει ο ατμοποιητής του.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351472 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104384 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96391 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321593 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602371 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11643 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3134 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609913 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155030 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162061 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4407 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17772 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias