vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

143 επισκέπτες, 3 χρήστες
chkontog, johnath, bloodlessz

Joyetech eGo ONE

Απ: Joyetech eGo ONE
« Απάντηση #195 στις: Μαΐου 05, 2015, 23:50 »
Το αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα. Ωραίο σχεδιαστικά αλλά άλλαξα γνώμη και το πούλησα σε ένα φίλο και αγόρασα το joyetech ego supreme

Αποσυνδεδεμένος AK47

• *
  • 97
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #196 στις: Μαΐου 06, 2015, 01:27 »

Μετά από δύο μήνες παράλληλης "εξάτμισης" με αυτό το μαραφέτι ένα πράγμα έχω να πω...
Κάθε φορά που πάω να κάνω τζούρα αγχώνομαι, με πιάνει απροετοίμαστο...on your marks...get set...ready....GOOO....
Mε το που πατάω το κουμπί ξεκινάνε τα τσαφ τσουφ...είναι λες και έχω αργήσει να τραβήξω.
One ring to rule them all?...not...

Αποσυνδεδεμένος konmac

• **
  • 405
« Απάντηση #197 στις: Μαΐου 06, 2015, 17:37 »
Με μερικα υγρα το κανει και εμενα, ισως να φταιει και η πολυκαιρινη αντισταση. Τωρα χρησιμοποιω χωρις αρωμα βαση και ειμαι ευχαριστημενος. Θιμιζει και πιο πλυ τσιγαρο. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος AK47

• *
  • 97
« Απάντηση #198 στις: Μαΐου 06, 2015, 20:08 »

Ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλά δεν φταίει η αντίσταση, το κάνει με όλες...τα υγρά ίσως....
Για να δούμε όμως τι θα λέει τώρα που κυκλοφόρησε η CLR αντίσταση.... :tongue_smilie: :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2015, 20:16 από AK47 »

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9652
« Απάντηση #199 στις: Μαΐου 07, 2015, 11:27 »

Αποσυνδεδεμένος konmac

• **
  • 405
« Απάντηση #200 στις: Μαΐου 07, 2015, 14:11 »
Σας φαινεται ευκολο???

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9652
« Απάντηση #201 στις: Μαΐου 07, 2015, 14:32 »
Είναι αρκετά απλό. Δεν νομίζω ότι θα προβληματίσει κάποιον που θα ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες επισκευάσιμες κεφαλές.

Αποσυνδεδεμένος Demuder

• *
  • 32
« Απάντηση #202 στις: Μαΐου 08, 2015, 02:31 »
Μετά από δύο μήνες παράλληλης "εξάτμισης" με αυτό το μαραφέτι ένα πράγμα έχω να πω...
Κάθε φορά που πάω να κάνω τζούρα αγχώνομαι, με πιάνει απροετοίμαστο...on your marks...get set...ready....GOOO....
Mε το που πατάω το κουμπί ξεκινάνε τα τσαφ τσουφ...είναι λες και έχω αργήσει να τραβήξω.
One ring to rule them all?...not...

Πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα η κεφαλή, ίσως το σπείραμα δεν είναι τυλιγμένο καλά και έχει hotspots. Αν τώρα σου το κάνει και με άλλες κεφαλές... δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ότι έχει πρόβλημα η βάση ή η μπαταρία σου. Προσωπικά, μία από τις εργοστασιακές και εμένα μου έκανε τέτοια στην αρχή όταν την δοκίμασα και μάλιστα "τίναζε¨και υγρό - όταν την άνοιξα και την έσιαξα λίγο ποτέ δεν μου ξαναέκανε κάτι τέτοιο - ούτε καμία από τις άλλες 4 που πήρα ούτε και σε δύο φίλους που το χρησιμοποιούν (αν και αυτοί δεν τις ξανατυλίγουν με βαμβάκι, χρησιμοποιούν τις μανίσιες).

Σας φαινεται ευκολο???

Προσωπικά μου φαίνεται όντως πολύ εύκολο - ίσως χρειαστούν μερικά πειράματα με την διάμετρο του σπειράματος, 2mm που λέει μου φαίνονται λίγα. Πάντως μοιάζει πολύ με τις OCC τις Kanger οπότε νομίζω ότι θα δουλεύει αρκετά καλά. Όπως και να έχει θα την έχω στα χέρια μου το Σάββατο και θα ενημερώσω :-)

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #203 στις: Μαΐου 08, 2015, 03:55 »
Κανένα tube extra έχει κανείς ή ξέρει που μπορώ να βρω σε στοκ από Ελλάδα μπας και τον ξαναβάλω σε λειτουργία για να δοκιμάσω την καινούργια κεφαλή;

Αποσυνδεδεμένος konmac

• **
  • 405
« Απάντηση #204 στις: Μαΐου 08, 2015, 08:57 »

Αποσυνδεδεμένος AK47

• *
  • 97
« Απάντηση #205 στις: Μαΐου 08, 2015, 09:39 »
Πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα η κεφαλή, ίσως το σπείραμα δεν είναι τυλιγμένο καλά και έχει hotspots. Αν τώρα σου το κάνει και με άλλες κεφαλές... δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ότι έχει πρόβλημα η βάση ή η μπαταρία σου. Προσωπικά, μία από τις εργοστασιακές και εμένα μου έκανε τέτοια στην αρχή όταν την δοκίμασα και μάλιστα "τίναζε¨και υγρό - όταν την άνοιξα και την έσιαξα λίγο ποτέ δεν μου ξαναέκανε κάτι τέτοιο - ούτε καμία από τις άλλες 4 που πήρα ούτε και σε δύο φίλους που το χρησιμοποιούν (αν και αυτοί δεν τις ξανατυλίγουν με βαμβάκι, χρησιμοποιούν τις μανίσιες).

Καλημέρα Demuder, ευχαριστώ για τη συμβουλή!
Εμένα το κάνει με όλες τις κεφαλές που έχω βάλει...5 στο σύνολο (1 Ohm). Δεν έχω ασχοληθεί με το πειράξω κάποια από τις εργοστασιακές.
Τα υγρά που έχω βάλει κυμαίνονται από 70/30 έως 40/60 VG/PG, και συχνά πυκνά κάνει σκασίματα στέλνοντας σταγόνες στη γλώσσα.
Η αίσθηση που έχω είναι λες και η μπαταρία δίνει παραπάνω ρεύμα από αυτό που χρειάζεται η αντίσταση για να δουλέψει "νορμάλ". Λογικά δεν μου ταιριάζει ο τρόπος λειτουργίας του συγκεκριμένου σετ μιας και έχω συνηθίσει σε πιο ήρεμες/φλόρικες καταστάσεις. :tongue_smilie:
Ούτε εμένα μου φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο το στήσιμο στο επισκευάσιμο κομμάτι, αναμένω τη κεφαλή τη δευτέρα οπότε και θα τη δοκιμάσω...για να δούμε...
Το καλό είναι ότι θα την έχεις πάρει πρώτος οπότε θα μπω λίγο στα σίγουρα μιας και θα μας έχεις δώσει κανένα tip μέχρι τότε!!  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Demuder

• *
  • 32
« Απάντηση #206 στις: Μαΐου 08, 2015, 13:59 »
Πραγματικά δεν ξέρω τί μπορει να σου φταίει. Μου φαίνεται πολύ απίθανο να έχεις 5 "χαλασμένες" κεφαλές - εκτός πια και αν όλες είναι από την ίδια σκάρτη παρτίδα.

Το ίδιο απίθανο να φταίνε όλα τα υγρά σου - εκτός αυτού, θα σου έκαναν το ίδιο πρόβλημα και σε άλλους ατμοποιητές, όχι μόνο στον eGo One.

Επομένως οι μόνοι ύποπτοι είναι η μπαταρία ή η βάση - ή και τα δύο. Αλλά και πάλι, δεν μπορώ να καταλάβω πώς στο καλό θα σου έκαναν τέτοια "συμπτώματα" - μου φαίνεται λίγο απίθανο η μπαταρία να εκφορτίζει "τρελά" και αν η βάση βραχυκύκλωνε, απλά θα έσβηνε η μπαταρία αφού το short protection όντως δουλεύει (το έχω δοκιμάσει).

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αν είσαι στη Θεσ/νίκη πάντως, ευχαρίστως να του έριχνα μια ματία. Είμαι... περίεργος :-)

Παρεμπιπτόντως, το να θέλεις λιγότερα watt σε καμία περίπτωση δεν είναι "φλόρικο". Στον καθένα αρέσει διαφορετική δόση γεύσης/ατμού, ακριβώς όπως κάποιοι θέλουν βαρύ καφέ και άλλοι ελαφρή. Ο eGo One, είναι μάλλον ελαφρύς, όχι σαν ένα απλό ego clearo βέβαια, αλλά με την 1ohm (που στην ουσία είναι 1,2 εδώ που τα λέμε) είναι αρκετά "απαλός". Βέβαια, με το πρόβλημα που έχεις εσύ, αν σου έρχεται το μισό υγρό στο στόμα με πιτσιλιές ή στο λαιμό σε σταγονίδια που δεν έχουν εξατμιστεί καλά, φυσικό είναι να σου φαίνεται δυνατό. Βέβαια, θέλει και προσοχή και η νικοτίνη, από τα 18mg με τον One το έριξα στα 9 (και τώρα δοκιμάζω και τα 6). Κουτί μου ήρθε, μου βγαίνουν και πιο φθηνά τα υγρά :-)

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 08, 2015, 14:07 από Demuder »

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #207 στις: Μαΐου 08, 2015, 21:31 »
http://gr.joyetech.com/index.php?route=product/product&path=149&product_id=200
ΑΥΤΟ θελεις ??

Ναι αυτό. Δεν βρίσκω σε στοκ πουθενά που να μην είναι Κίνα...

Αποσυνδεδεμένος Demuder

• *
  • 32
« Απάντηση #208 στις: Μαΐου 09, 2015, 13:05 »
Πριν 2 ώρες μου ήρθε η CLR κεφαλή.

Αν και από τις φωτογραφίες και το videακι μου φαινόταν πιο μεγαλή από την κανονική εργοστασιακή, τελικά έχει το ίδιο ακριβώς μέγεθος. Ξέρω, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική, αλλά για κάποιο λόγο είχα την εντύπωση - και το φόβο - ότι είχαν κάνει κάποια πατατιά και την είχαν σχεδιάσει να ταιριάζει μόνο στον καινούριο atomizer των 4ml.

Έχει εγκατεστημένο ένα spaced coil, 2,5mm διάμετρο με 6 σπείρες, που ο μετρητής μου το δείχνει 1,2ohm (ακριβώς όσο μου δείχνει και τις εργοστασιακές δλδ), και η αντίσταση είναι όλη kanthal (28 gauge σύμφωνα με το steam engine και το... μάτι μου) χωρίς NR ποδαράκια.  Έχουν πραγματικό βαμβάκι για φυτίλι, το οποίο το αντικατέστησα χωρίς να το δοκιμάσω γιατί μου φάνηκε πολύ λευκό - μπορεί δλδ να έχει γίνει λεύκανση και να αφήνει βαμβακίλα στην αρχή, οπότε έβαλα κατευθείαν Koh Gen Do.

Δεν την ξαναέφτιαξα την αντίσταση, η εγκατεστημένη μου φάνηκε μια χαρά. Το να περάσεις καινούριο βαμβάκι είναι πολύ εύκολο - πιο εύκολο από ότι στις OCC κεφαλές της Kanger, για όποιον έχει δοκιμάσει. Το να ξαναφτιάξεις την αντίσταση μου φαίνεται εξίσου εύκολο - η εσωτερική διάμετρος της κεφαλής είναι σχετικά μεγάλη και επειδή το "καπάκι" της ξεβιδώνει έχεις πολύ χώρο για να την "κεντράρεις" όπως πρέπει αφού την σφινώσεις με το καρφάκι. Παρεμπιπτόντως, και αυτή ξεβιδώνει από την βάση και μένει κολλημένη στην καμινάδα όταν ανοίγεις το atomizer οπότε προσοχή.

Αυτό που μου φαίνεται πραγματικά άχρηστο είναι το liguid control ring. Αφού βιδώσεις το καπάκι, τα παραθυράκια για το βαμβάκι είναι αρκετά μικρα - παίρνει υγρό άνετα με την πρώτη, κανένα dry hit - αλλά δεν μπορώ να φανταστώ γιατί κάποιος θα τα ήθελε μικρότερα. Χρησιμοποιώ 50/50 υγρό και δεν φαίνεται να πλυμμηρίζει. Για την ακρίβεια, παίρνει υγρό ακριβώς όπως πρέπει με την πρώτη προσπάθεια.

Από γεύση, είναι καλή, μου φαίνεται λίγο πιο "σκληρή" από την γεύση της εργοστασιακής (την οποία όμως την έχω ξανατυλιξει με Fiber Freaks No.2) και ίσως ο ατμός να είναι λίγο λιγότερο "πλούσιος". Βέβαια όλοι ξέρουμε ότι γίνεται κάποια "μαγική" διεργασία στις κεφαλές την πρώτη μέρα και η γεύση μετά βελτιώνεται, οπότε πιο ακριβής πληροφορίες σχετικά με γεύση και ατμό σε μια δυο μέρες. Ακόμα και έτσι όμως, δεδομένου ότι είναι εύκολο να αλλάξεις στο σπείραμα σε μικρότερη αντίσταση (πχ 5 σπείρες αντί για 6) ή microcoil αντί για spaced, πιστεύω ότι θα την φέρω στα μέτρα μου γρήγορα.

Μου φαίνεται ότι "τρώει" παραπάνω υγρό από τις εργοστασιακές, αλλά μάλλον αυτό οφείλετει ότι 1,5 ώρα τώρα την έχω τρελάνει στην... δοκιμή. Για την ώρα μου θυμίζει πάρα πολύ τις OCC του Subtank.

Γενικά μου φαίνεται αρκετά "εύκολη" ώστε κάποιος μπορεί να αλλάζει το βαμβάκι μόνο καθε τόσο για μεγαλύτερη μακροβιότητα. Από την άλλη, δύο φίλες μου που χρησιμοποιούν τις εργοστασιακές τις αλλάζουν κάθε 5-6 εβδομάδες...

Αυτά για την CLR, πρώτες εντυπώσεις τουλάχιστον θετικές. Περισσότερα από Δευτέρα που θα την έχω δοκιμάσει για κανά δυο μέρες με διάφορα υγρά - και αφού πάρω και 28 gauge kanthal.

Τα πραγματικά καλά νέα είναι το atomizer. Παρήγγειλα και ένα eGo One XL (2,5 ml, μόνο τον ατμοποιητή) και το έχουν αλλάξει. Και το έχουν αλλάξει ακριβώς εκεί που είχε πρόβλημα - έχει ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ  :respect: . Ναι, πλέον βλέπεις το υγρό χωρίς να χρειάζεται φακός ! Βέβαια, ήρθε μόνο με μία 0,5ohm (προσοχή εδώ για όσους θέλουν 1ohm αντίσταση) και μόνο με το μεταλλικό drip tip. Από την άλλη όμως έχει ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ!

Edit: Ξέχασα να πω ότι η CLR έχει το ίδιο άνοιγμα στο καρφάκι με την εργοστασιακή του 1ohm - ίσως να ενδιαφέρει όσους την σκέφτονται για lung hits. Επίσης είναι πιο.. θορυβώδης από την εργοστασιακή, δεν σφυρίζει ή κάτι τέτοιο, αλλά επειδή έχει περισσότερο χώρο στον θάλαμο που γίνεται η εξάτμιση, ακούγεται περισσότερο - όχι ενοχλητικά, αλλά ακούγεται.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 09, 2015, 14:41 από Demuder »

Αποσυνδεδεμένος johnnypatras

• **
  • 215
« Απάντηση #209 στις: Μαΐου 09, 2015, 16:24 »
Να κάνω μία ερώτηση, επειδή σκέφτομαι να την πάρω την Δευτέρα: τα ποδαράκια της αντίστασης
διανύουν πολύ μεγάλη διαδρομή;
Επειδή σκέφτομαι να κάνω Ni200 builds και είναι το μόνο που ίσως με προβληματίζει...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351436 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104299 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96352 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321510 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602335 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11622 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3116 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609870 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155007 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162025 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4381 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17755 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias