vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

273 επισκέπτες, 0 χρήστες

Joyetech eGo ONE

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Φύλο: Άντρας
  • Γιώργος
Απ: Joyetech eGo ONE
« Απάντηση #180 στις: Απριλίου 24, 2015, 12:21 »
Tolis RBA
Αυτό που επισήμανα εγώ, είναι ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί μειονέκτημα, το ότι το kit ΔΕΝ δίνει, αυτό το οποίο εξ'αρχής γνωρίζεις ότι ΔΕΝ δίνει.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #181 στις: Απριλίου 24, 2015, 12:54 »
δοκίμασα να επισκευάσω την κεφαλή του 1 ομ.
Η αρχική αντίσταση μου βγήκε 1.4 ομ. Λοιπον.... δεν!!!! Μάπα το καρπούζι. Σαν να ατμίζεις με ego μπαταρία. Διότι χωρίς vv, τα βατ είναι πολύ λίγα.
Στην τελική, αν θέλει κάποιος τόσο λίγα βατ, ας πάρει μια ego μπαταρία με έναν απλό ατμοποιητή κι ας ατμίζει εκεί.
Το κοινό του ego one είναι αυτοί που θέλουν μέγεθος και απλότητα ego με απλό ατμοποιητή, αλλά απόδοση που να πλησιάζει αυτή ενός μοντ με επισκευάσιμο

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #182 στις: Απριλίου 24, 2015, 14:37 »
Συνήθως κάνουμε rewick αφού καθαρίσουμε λίγο το σύρμα με φλόγιστρο. Έτσι διατηρούνται τα ohm και το n-r-n σύρμα.

Αλλά και rebuild αν κάνεις προς τα πάνω τότε το βάζεις πάνω σε ένα iStick για να έχεις vw.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #183 στις: Απριλίου 24, 2015, 14:47 »
Εχεις δοκιμάσει κάτι τέτοιο στο ego one? Οπως και στο ego CC, η μια άκρη του σύρματος είναι κολλημένη πάνω στο tube. Το διαλύεις για να το βγάλεις.
Επίσης, δεν είμαι 100% σίγουρη, αλλά 99% θα σου πω ότι δεν είχε σύρμα n-r-n. Μόνο r.

Εχεις απολυτο δίκιο όταν προτείνεις χρήση στο istick, αλλά κόκκινος ατμοποιητής θέλει κόκκινη μπαταρία, όχι χρυσαφί, ή ροζ, ή φίδι κουτάκι

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #184 στις: Απριλίου 24, 2015, 15:12 »
Ναι, συγγνώμη, εννοώ ότι ανοίγουμε τελείως την κεφαλή για να κάνουμε rewick.

Πάει λίγος καιρός που το έκανα γιατί μου έχει σπάσει το Pyrex και το έχω παροπλίσει το ΟΝΕ μου αλλά το σύρμα δεν ήταν κολλημένο. Είναι απλά σφηνωμένο ανάμεσα σε tube και του πάνω τμήματος της κεφαλής, το οποίο βγαίνει. Επίσης είναι σίγουρα n-r-n, φαίνονται οι δύο κολλήσεις πάνω στο σύρμα.

Έχω δοκιμάσει και rebuild με Kanthal και δεν έλιωσε τίποτα, ούτε πήρα πλαστικίλα/καμένο αλλά ήμουν στα 1.2Ω, σε subohm , δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερθεί.

EDIT: κάπου έχει πάρει το μάτι μου κόκκινο silicone case για iStick, ίσως ταιριάζει έτσι. Αν και το κόκκινο του ΟΝΕ μου φαίνεται πιο μπορντό... :)

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
« Απάντηση #185 στις: Απριλίου 24, 2015, 15:14 »
petra αυτό που δεν σου αρέσει εσένα μπορεί να αρέσει σε κάποιον άλλο, και το αντίστροφο.
Τι σχέση έχουν τα λίγα watt με προτάσεις για ατμοποιητές τύπου ego οι οποίοι είναι προηγούμενης γενιάς και για τα δικά μου γούστα απαράδεκτοι?
Λες ότι "Το κοινό του ego one είναι αυτοί που θέλουν μέγεθος και απλότητα ego με απλό ατμοποιητή, αλλά απόδοση που να πλησιάζει αυτή ενός μοντ με επισκευάσιμο".
Και εγώ μοντ με επισκευάσιμο χρησιμοποιώ, αλλά ατμίζω στα 8 watt με 1.5 αντίσταση περίπου, παρόλο που χρησιμοποιώ προφανώς λιγότερα watt από σένα, δεν βλέπω να έχει καμία σχέση σε γεύση και ντουμάνι  με τις "ego μπαταρίες και απλούς ατμοποιητές".
Και φυσικά από όλες τις μελέτες που έχω διαβάσει περί πολλών watt σε σχέση με την πιθανότητα να δημιουργηθούν βλαβερά υποπροιόντα καύσης, δεν βλέπω κάτι μεμπτό σε όσους ψάχνουν καλή απόδοση και γεύση από λίγα watt, αντιθέτως το υποστηρίζω.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #186 στις: Απριλίου 24, 2015, 16:14 »
@mind. Θα το ξαναδώ όταν ανοίξω την 0.5 κεφαλή.

Τα silicon case είναι ψιλοάθλια αισθητικά για το γούστο μου. Εχω ανάλογο αυτοκόλλητο, αλλά το σκεπτικό δεν είναι να τα αλλάζω συνέχεια για έναν άτμο. Κι όπως σωστά επισημαίνεις, είναι ουσιαστικό μπορντό.

@ tolis. Δε μιλάω αυθαίρετα. Η joye έχει άλλα μοντέλα για όσους θέλουν άτμισμα στα 7-8 ομ. Αυτό είναι για άτμισμα σε ψηλά βατ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται όπως λες για δημιουργία βλαβερών υποπροϊόντων. Λέγοντας ψηλά, εννοώ τα 25+ της sub κεφαλής ή τα 10-13 της 1 ομ. Από κει και πέρα, υπάρχει η rebuldable για να βάλει ο χρήστης και 2.5 ομ αν θέλει και να ατμίζει στα 5 βατ.
Γενικά, καμία συσκευή στην αγορά, είτε είναι μοντ, είτε είναι ατμοποιητής, δεν μπορεί να καλύψει όλο το εύρος αντιστάσεων και βατ/βολτ. Ή - για να μην είμαστε απόλυτοι - αυτές που καλύπτουν όλες μα όλες τις απαιτήσεις θα είναι οι εξαιρέσεις - αν υπάρχουν. Δε χρειάζεται να σου το γράψει πχ η aspire, ότι ακόμη κι αν κάνεις δικό σου κοιλ 2 ομ, στην ατλαντίδα, δεν είναι αυτός ο σκοπός για τον οποίο κατασκευάστηκε και ότι υπάρχουν καλύτερες λύσεις για 2 ομ. Αν πάλι σου αρέσει η sub ohm ατλαντίδα, αλλά και το πρόβαρι, θα πρέπει να διαλέξεις ένα από τα δυο, διότι πακέτο δεν δουλεύουν καλά. Κατανοητό το πιθανό παράπονό σου, αλλά έτσι είναι. 

Η απλή λογική μας λέει ότι η παραγωγός εταιρία κρίνει ότι αυτή η ego one έρχεται να καλύψει την ανάγκη των ατμιστών να έχουν μια μικρή αλλά ισχυρή συσκευή. Οχι μεγάλη και ισχυρή, όχι μικρή και ανίσχυρη. Αν κάποιος θέλει κάτι άλλο, απλά δεν την αγοράζει. Ενημερώνεται πριν την αγορά της τι κάνει και τι δεν κάνει, ποια ανταλλακτικά έχει και ποια δεν έχει και πράττει ανάλογα. είναι τόσο απλό!

• **
  • 243
« Απάντηση #187 στις: Απριλίου 24, 2015, 18:18 »
Με τη λογική σου ότι πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιούμε όσα watt έκρινε η εταιρεία να πουλάει τις εργοστασιακές κεφαλές, θα έπρεπε εγώ που χρησιμοποιώ subtank mini να ατμίζω σώνει και καλά στα 12 ως 25 βατ με 1.2ohm. Είναι μεγάλη παρανόηση αυτή, κανείς δεν σε υποχρεώνει να χρησιμοποιείς περισσότερα βατ, αντίθετα σε όσο λιγότερα βατ λειτουργεί ικανοποιητικά για σένα ο ατμοποιητής τόσο το καλύτερο(αν Νο 1 έχεις την υγεία και το μέγιστο harm reduction, αλλιώς βάζεις και τα περισσότερα βατ που αντέχει ο ατμοποιητής, λίγο πριν λιώσουν τα μονωτικά).
 Για αυτό έχουν βγει οι επισκευάσιμοι και η ρυθμιζόμενη ισχύς για να τα προσαρμόζεις στα μέτρα σου, ανεξαρτήτως με το τι ohm και βατ έχει κρίνει ο κατασκευαστής στις εργοστασιακές κεφαλές ότι θα καλύψει τους περισσότερους.
Στο παρόν νήμα έχεις ήδη δει ατμιστές που δεν καλύπτονται με τις 0.5 και 1 ohm, γιατί λοιπόν σχολιάζεις αρνητικά όσους μπορεί να χρησιμοποιήσουν την επισκευάσιμη με παραπάνω ohm και λιγότερα βατ?
Δεν νομίζεις ότι το σχόλιο σου "Μάπα το καρπούζι. Σαν να ατμίζεις με ego μπαταρία. Διότι χωρίς vv, τα βατ είναι πολύ λίγα" είναι καθαρά υποκειμενικό και επειδή εσύ προφανώς ατμίζεις σε πολύ παραπάνω βατ δεν σε καλύπτει αυτή η αντίσταση?
Επίσης καμία σχέση οι τύπου ego ατμοποιητές με σύγχρονους επισκευάσιμους στα ίδια(λίγα κατά την γνώμη σου) βατ τόσο στη γεύση όσο και στο ντουμάνι.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #188 στις: Απριλίου 24, 2015, 18:44 »
Oταν με το καλό κλείσεις κι εσύ καμία τετραετία στον ατμό κι έχουν περάσει από τα χέρια σου δεκάδες μοντέλων, θα καταλάβεις ίσως κάποια πράγματα, που είναι λίγο δύσκολο και οφφ τοπικ να σου τα εξηγήσω εδώ.

Εντός θέματος τώρα, όταν περιγράφω μια προσωπική εμπειρία, κάνω ακριβώς αυτό. Δε βγάζω καινούριο κανόνα που νομοτελειακά διέπει τη φύση. Ούτε σχολιάζω αρνητικά συνατμιστές όταν αναφέρω ότι η συσκευή μου δε λειτουργούσε καλά με 1.5 ομ. Δεν θα τρελαθούμε κιόλας!!!
Διασαφήνισε επίσης τι σημαίνει τύπου ego ατμοποιητής. Ο Κ1και ο gemini mini σαφέστατα είναι, έχουν και ego σπείρωμα. Ο ατλαντίς, ο delta II και ο περι ου ο λόγος ego one, που έχουν 510 σπείρωμα, προδιαγραφές για subohm και κάποιοι δέχονται και επισκευάσιμες κεφαλές, τι είναι; τύπου ego κι αυτοί; Εδώ συγχέεις κάποια πράγματα. επίσης δεν διαβάζεις τις λεπτομέρειες, όπου αναφέρω

αλλά απόδοση που να πλησιάζει αυτή ενός μοντ με επισκευάσιμο

Στο θέμα με τα βατ, στο ξαναλέω ότι έχεις δίκιο πιθανότατα. Κι εγώ πιστεύω ότι τα πολλά βατ υπερθερμαίνουν και δημιουργούν παράγωγα, αλλά.... δώσε προσοχή στη λεπτομέρεια: αν δεν θέλω να ατμίζω με 25 βατ, ΔΕΝ παίρνω συσκευή που σύμφωνα με τον κατασκευαστή αποδίδει καλά στα 20-30 βατ και να προσπαθώ μετά να τη δουλέψω στα 10 βατ. Ούτε παίρνω κεφαλή για πνευμονικές και προσπαθώ να ατμίσω με mouthinhale. Το δοκίμασα στο ego one και είχα διαρροές. Δες και στο νήμα της δημοφιλούς Ατλαντίδας, λίγο πολύ όλοι κινούνται στα πλαίσια που προτείνει ο κατασκευαστής σε βατ.
επειδή λοιπον ο ego one με τις εργοστασιακές κεφαλές δεν είναι ούτε ρυθμιζόμενης ισχύος, ούτε επισκευάσιμος, ο ατμιστής δεν μπορεί να ρυθμίσει κάτι, μόνο να συμμορφωθεί με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή ή να επιλέξει άλλη συσκευή αν δεν του κάνουν.
Οταν βγει η επισκευάσιμη κεφαλή, ας ατμίσει με ό,τι ομ θέλει. Και πάλι, ως λάτρης της λεπτομέρειας, οφείλω να τονίσω ότι η αρχιτεκτονική της κάθε κεφαλής μας δίνει κάποια στοιχεία για το πώς περίπου μπορεί να δουλευτεί. Ο 1 με την 0.5 ομ έχουν σαφέστατες διαφορές στα εσωτερικά διαμετρήματα. Δεν έχω δει από κοντά την επισκευάσιμη, αλλά πιθανότατα να μην μπορεί να δουλέψει καλά και με μισό ομ αντίσταση και με 2 ομ. Εξαρτάται πχ από την τροφοδοσία της σε αέρα και υγρό. Στην επισκευάσιμη του delta ΙΙ, δοκίμασα να βάλω λεπτό σύρμα και ψηλά ομ και απέτυχα. Οι προδιαγραφές του είναι για χοντρό σύρμα και λίγα ομ, οπότε ίσως τα καταφέρω κάποια στιγμή με κάποιο κόλπο. Βλέπεις, δεν είναι εντελώς άσχετος ο κατασκευαστής. Είμαι σίγουρη ότι ο ατμοποιητής σου και το στήσιμο που μπορείς να του κάνεις επιτρέπει να ατμίζεις στα 8 βατ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλες οι συσκευές κάνουν για 8 βατ.

• **
  • 243
« Απάντηση #189 στις: Απριλίου 24, 2015, 20:56 »
Δεν εχει νοημα μια αντιπαραθεση του τυπου "Oταν με το καλό κλείσεις κι εσύ καμία τετραετία στον ατμό..." και το τι εννοεις τυπου ego ατμοποιητες και να αραδιαζουμε ενα σωρο μοντελα για να δειξουμε τις γνωσεις μας. Ξερεις πολυ καλα οτι εννοω αυτους που συνηθως χρησιμοποιουνται στις ego και που εσυ τους ορισες ως "απλους ατμοποιητες"(και ναι εγω δεν θα σου ζητησω τον ορισμο του απλου ατμοποιητη).

Βαζεις πολλα θεματα και ξεφευγεις απο την ουσια της αντιπαραθεσης που βρισκεται στο αρχικο σου μυνημα για την επισκευη της εργοστασιακης κεφαλης με 1.4ohm
1. Η υποκειμενικοτητα της γευσης.
Πως εισαι σιγουρη οτι σε ολους θα φαινοταν μαπα το καρπουζι ειδικοτερα οταν γνωριζεις οτι αυτο που σου αρεσε εσενα φανηκε πολυ εντονο σε καποιους αλλους ατμιστες?
2.Πως προτεινεις αντι του επισκευασιμου να παρει καποιος "απλο ατμοποιητη"με ego μπαταρια?
 Εχεις ηδη βγαλει οριστικο συμπερασμα οτι δεν θα καλυφθουμε με τον RBA οσοι τον χρησιμοποιησουμε με μεγαλυτερη αντισταση χωρις να τον παρεις καν στα χερια σου?

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #190 στις: Απριλίου 24, 2015, 22:29 »

δοκίμασα να επισκευάσω την κεφαλή του 1 ομ.
Η αρχική αντίσταση μου βγήκε 1.4 ομ. Λοιπον.... δεν!!!! Μάπα το καρπούζι. Σαν να ατμίζεις με ego μπαταρία. Διότι χωρίς vv, τα βατ είναι πολύ λίγα.
Στην τελική, αν θέλει κάποιος τόσο λίγα βατ, ας πάρει μια ego μπαταρία με έναν απλό ατμοποιητή κι ας ατμίζει εκεί.
Το κοινό του ego one είναι αυτοί που θέλουν μέγεθος και απλότητα ego με απλό ατμοποιητή, αλλά απόδοση που να πλησιάζει αυτή ενός μοντ με επισκευάσιμο

Να λοιπον, που τα 4 χρόνια έχουν σημασία, διότι κάνουν καλύτερα κατανοητές κάποιες λεπτομέρειες. Δες το πρώτο bold. Αναφέρω κάτι για γεύση; πού;
Θα μου πεις. Μα τι εννοείς τότε; Το αυτονόητο: Οτι χωρίς ισχύ, μειώθηκαν το χτύπημα και ο ατμός. Αυτά είναι που μειώνονται όταν λείπει η ισχύς στη μπαταρία. Και η παρατήρηση είναι 100% αντικειμενική, διότι έκανα τη σύγκριση με το χτύπημα και το ντουμάνι που είχε η παλιά κεφαλή του 1 ομ. Αν δεν έχεις κάνει το ίδιο τεστ με διαφορετικά αποτελέσματα, λυπάμαι, αλλά δεν μπορείς να αμφισβητείς αυτό που λέω

Πότε πρότεινα ego μπαταρία; η μπαταρία του ego one έχει το μέγεθος και την απλότητα μιας ego, αλλά ego δεν είναι, τη στιγμή που αντέχει 25 βατ βίαιη εκφόρτιση και subohm αντιστάσεις. Δεν έχει καν σπείρωμα ego!!!
Ο δε ατμοποιητής του, απλός είναι, ego όμως δεν είναι, μια και ούτε καν σπειρωμα ego έχει, ούτε διάμετρο ego και λειτουργεί και με subohm και με επισκευάσιμες κεφαλές. Από πού βγάζεις το συμπέρασμα ότι όταν κάποιος λέει ότι το σετάκι αυτό έχει απόδοση που πλησιάζει αυτή ενός μοντ με επισκευάσιμο, εννοεί να πάρετε απλό ατμοποιητή με ego μπαταρία αντί επισκευάσιμου;

Τέλος, επειδή πάλι δεν διαβάζεις προσεκτικά αυτά που λέω:

Δεν έχω δει από κοντά την επισκευάσιμη, αλλά πιθανότατα να μην μπορεί να δουλέψει καλά και με μισό ομ αντίσταση και με 2 ομ. Εξαρτάται πχ από την τροφοδοσία της σε αέρα και υγρό.

Οταν κάποιος σου λέει ότι πιθανόν κάτι να μην δουλεύει καλά και με μισό ομ και με 2 ομ, τι καταλαβαίνεις; Οτι σίγουρα δεν θα δουλέψει καλά γενικώς και δεν θα καλύψει τους ατμιστές; Ή το αυτονόητο, ότι είτε θα δουλεύει καλά με το μισό ομ, είτε με τα 2; (είτε τελος πάντων με κάτι ενδιάμεσο) Ανάλογα με τον τρόπο που τροφοδοτείται με υγρό και αέρα και κάποιους άλλους παράγοντες. Αν πιστεύεις ότι μια κεφαλή για να είναι χρήσιμη πρέπει να επισκευάζεται εξίσου καλά και με μισό ομ και με 2 ομ, τότε μάλλον δικές σου απόψεις αντανακλάς και όχι δικές μου. Στην τελική, ούτε ο καυφουν ΚΛ+ φτιάχτηκε για να δουλεύει με μισό ομ, αλλά με κατιτίς παραπάνω και μέχρι τα 2 ομ. Δεν έπεσε στην αντίληψή μου πουθενά ολοκληρωτική απόρριψή του γι΄αυτό τον λόγο. 
ΥΓ. Πάντως, αν δεις στο σαιτ της Joye, κάπου λέει για μισό και ενα ομ και στην επισκευάσιμη. Πιθανόν αυτό να σημαίνει ότι δε συστήνονται τα 2ομ, ίσως όμως και να ατμίζει υπέροχα στα 7 βατ με γεμάτη μπαταρια ή στα 5 και κάτι με ξεφόρτιστη!!!! Οταν την πιάσω στα χέρια μου, με το καλό, θα της περάσω μια αντίσταση 2 ομ και θα φτιάξω ένα βιντεάκι, να δούμε πόσο καλά ατμίζει.

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3884
    • camber
« Απάντηση #191 στις: Απριλίου 24, 2015, 23:20 »
Όποιος θέλει χαμηλότερη απόδοση μπορεί να πάρει σκέτη τη μπαταρία και να τη συνδυάσει με τον Delta 19 στα 1.6Ω.
Θα αυξηθεί το ύψος κατά 2 πόντους αλλά πάλι θα είναι πολύ μικρό.

• **
  • 243
« Απάντηση #192 στις: Απριλίου 25, 2015, 01:41 »
petra μήπως εσύ δεν προσέχεις τι λέω?

Αναφέρω κάτι για γεύση; πού;
Θα μου πεις. Μα τι εννοείς τότε; Το αυτονόητο: Οτι χωρίς ισχύ, μειώθηκαν το χτύπημα και ο ατμός. Αυτά είναι που μειώνονται όταν λείπει η ισχύς στη μπαταρία.
Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό είναι το ζητούμενο, λιγότερο χτύπημα και λιγότερα βατ, για μένα και όσους τους φάνηκε πολύ το χτύπημα?

Εδώ αναρωτιέσαι:

Πότε πρότεινα ego μπαταρία;
Μα φυσικά εδώ...

Αν δεν προσέχεις τι γράφεις η ίδια τι να περιμένω για τους άλλους. Εδώ διακρίνεται μάλιστα και μια ειρωνια για όσους θέλουν λιγότερα βατ, ας πάρουν μια ego μπαταρία και εναν απλό ατμοποιητή και ας μην ζητάν πολλά. Και αν η ειρωνία εδώ δεν ήταν ακόμα εμφανής(για μένα ήτανε ξεκάθαρη από την αρχή), στο τέλος είναι οφθαλμοφανής.

Πιθανόν αυτό να σημαίνει ότι δε συστήνονται τα 2ομ, ίσως όμως και να ατμίζει υπέροχα στα 7 βατ με γεμάτη μπαταρια ή στα 5 και κάτι με ξεφόρτιστη!!!! Οταν την πιάσω στα χέρια μου, με το καλό, θα της περάσω μια αντίσταση 2 ομ και θα φτιάξω ένα βιντεάκι, να δούμε πόσο καλά ατμίζει.
Πάλι δεν προσεξες τι είπα. Μίλησα για 1.5 ομ και για 9.5 βατ φορτισμένη ως 7 ξεφόρτιστη. Αλλά επειδή δεν είναι στα δικά σου στάνταρ ειρωνεύεσαι για 2 ομ και 7 ως 5 βατ. Αν θέλεις μπορείς να κάνεις και κανα βιντεάκι με 3 βατ για να ειρωνευτείς περισσότερο για το υπέροχο άτμισμα στα 3 βατ.

Από ότι βλέπω τα 4 χρόνια ατμίσματος δεν σε βοηθήσανε να προσέχεις τι πραγματικά λέει ο άλλος, ούτε να σέβεσαι ότι δεν ατμίζουν όλοι στα δικά σου βατ ή στα δικά σου πρότυπα.
Αυτή η αντιπαράθεση είναι εντελώς ανούσια και με κούρασε. Αλλά επειδή πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην πεις την τελευταία λέξη, πες την να τελειώνουμε.

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
« Απάντηση #193 στις: Απριλίου 25, 2015, 09:16 »
Tolis RBA, έχω την εντύπωση ότι η αντιπαράθεση είναι στείρα.
Στο νήμα συγκεκριμμένου προϊόντος με συγκεκριμμένες προδιαγραφές, του αποδίδουμε μειονεκτήματα γιατί είναι αυτό που είναι.
Θα το θέλαμε με...άλλο ατμοποιητή/κεφαλές, θα το θέλαμε με άλλη μπαταρία....
Νομίζω, ότι σ' αυτή τη περίπτωση, δεν κοιτάς αυτό το προϊόν, κοιτάς κάτι άλλο...
φιλικά!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #194 στις: Απριλίου 25, 2015, 12:53 »
ο whatever, νέο και άσχετο (κατά δήλωσήν του) μέλος έχει ego με protank και ψάχνει κεφαλές με αρκετά ομ, ώστε να δουλεύει το ego one του όπως τον προτανκ.
Οταν λοιπον κάποιος του λέει πως καλύτερα είναι να παραμείνει εκεί που είναι, μια και το ego one ΔΕΝ έχει αυτή τη δυνατότητα, τότε αυτό μεταφράζεται ως
2.Πως προτεινεις αντι του επισκευασιμου να παρει καποιος "απλο ατμοποιητη"με ego μπαταρια?

κι ακολουθεί η ρατσιστική κατηγορία: Εδώ διακρίνεται μάλιστα και μια ειρωνια για όσους θέλουν λιγότερα βατ, ας πάρουν μια ego μπαταρία και εναν απλό ατμοποιητή και ας μην ζητάν πολλά. Και αν η ειρωνία εδώ δεν ήταν ακόμα εμφανής(για μένα ήτανε ξεκάθαρη από την αρχή), στο τέλος είναι οφθαλμοφανής.

Μόνο που αυτή προέρχεται από άτομο που ήδη στα πρώτα βήματά του έχει επισκευάσιμο και μοντ, μας το ξεκαθαρίζει κιόλας στο Nick του, προσθέτοντας το RBA δίπλα από το όνομά του. Ετσι, για να μη μας μένουν αμφιβολίες. Και κατηγορεί για ρατσισμό στον απλό εξοπλισμό άτομο που 2 χρόνια ατμιζε με ego, 3 χρόνια με εργοστασιακούς. Για ποιον είναι προσβλητική η λέξη ego/εργοστασιακός γίνεται άμεσα κατανοητό.

Αντε λοιπον, να το πάμε πάλι από την αρχή για να επαναφέρουμε ον τοπικ το νήμα:
Το ego one, πλασάρεται από την joyetech ως η μια συσκευή για όλους. Και για τον αρχάριο και για τον προχωρημένο.
Εχει μοντέλα που καλύπτουν από πολύ μικρά εως μεσαία μεγέθη, ώστε να καλύπτεται και αυτός που θέλει κάτι κοντά στο σχήμα του κ.τ. και αυτός που θέλει κάτι πιο αυτόνομο κι ας είναι μεγαλύτερο.
Εχει απόδοση που είναι μεγαλύτερη αυτής μιας μη vv ego με ανάλογο ατμοποιητή 14μμ και μπορεί να πλησιάσει την απόδοση ενός μοντ με επισκευάσιμο.
Εχει subohm λειτουργία
Εχει εργοστασιακές κεφαλές, αλλά βγαίνει σύντομα και η επισκευάσιμη. Και βέβαια έχει τα κλασικά μαύρο, ασημί, αλλά και χρώματα.

Οπως βέβαια καθετί που προσπαθεί να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη γκάμα, αναγκαστικά κάνει κάποιους συμβιβασμούς, όπως πχ ότι ως και subohm ατμοποιητής, δεν μπορεί να χτυπήσει στα ίσα αμιγώς subohm ατμοποιητές. Ούτε προσφέρει την ευελιξία και την δυνατότητα απόδοση ενός σετ με πχ προβαρι-καυφούν. Και ανάποδα, με χαμηλά ομ στην κεφαλή, καταναλώνει περισσότερο και "χτυπάει" περισσότερο από μια απλή ego - το τελευταίο αντιμετωπίζεται με χαμήλωμα της νικοτίνης. Ο παραπανίσιος ατμός του βέβαια δεν κρύβεται, αν κάποιος θέλει να το χρησιμοποιεί όσο διακριτικά χρησιμοποιεί μια ego με ce5. 

Οπως λέει και ο από πανω μου, αυτά κάνει και κάποια ΔΕΝ κάνει. Αν κάποιος χρειάζεται αυτά που ΔΕΝ κάνει, τότε μοιραία πρέπει να στραφεί αλλού. Κάτι που ισχύει και για κάθε άλλο ατμοεργαλείο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351413 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104256 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96316 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321492 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602316 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11615 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3111 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609851 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154998 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162009 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4372 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17738 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias